Poradna duly
Jana Čurdová
Ted na to koukám Leonko a jak se to skládá ,když je to trojkolka nnezabírá to víc místa v autě,blbej dotaz
co?To chico 0,4 se mi taky moc líbí.Jane nechci ty golfky se mi moc nelíbí ted juknu na ty ostatní doporučené ![]()
Jooo tak LUkre si mě ted dostala já jsem dneska už natvrrdlá
uplně jsem zapomněla,že maj hafíky
Leonko tak u mě asi vyhráli ty Chico tak ještě vyzkoušet i ta žlutá se mi líbí děkuji Ti moc za pomoc!!!!!
Ahoj!
Lukre, na noc dávám jednorázovku. Klárče spí celou noc a asi poměrně dost čůrá, tak by byla mokrá a opruzená. A budit ji kvůli přebalování, to tedy neee ![]()
Leonko, prosím Tě, existuje POLOHOVATELNÁ autosedačka v kategorii od 18 kg? Aby se dala trošku sklopit když dítko spí?
Pa Katu
No vida…
jen si někdo postěžuje, že málo píšete a hnedle za den skoro 4 stránky…
![]()
Warmusce a Monettce mooooooc děkujeme za přání…
se až divim, že nám ještě vůbec někdo přeje, když já na všechny tak ošklivě kašlu… Teda já na gratulace samozřejmě nekašlu, jen to nestíhám sledovat a písat… Asi bych si taky měla vytisknout takový seznámek… Jsem ostuda… ![]()
srazík: stále nevim, na čem jsem… Zaplacenou zálohu mám na dvoulůžák, ale s tím ..... (nemůžu přijít na správné oslovení…) to zatím na návrat nevypadá - my si prostě pořád meleme každý svou a neustoupí nikdo ani o ň… Tím pádem to zatím ani nevypadá, že by s námi jel… resp. že bych CHTELA aby tam s námi jel… Nska mě opět tak rozčílil, že jsem myslela, že se snad vzteknu…
já ho snad začnu bít… ![]()
No nic, letím, napouští se mi vana - tak tam jdu zalehnout a vzít si konečně do ruky nějaký ty papíry k absolutoriu… Už se to pomalu ale jistě blíží a já na to ještě ani nekoukla…
Brou nocku..
Warmusko co to plavčo chodili by jste s náma?Psala jsem ted ty paní tak uvidím co mi odepíše jen,abych vděl.Stačí jí peníze až toho 2,9.je to jednou za 14 dnů a ve 12:30.Tak mi pak dej vědět ,kddyby napsala,že je ještě volno ![]()
Cares to Vám už trvá docela dlouho a z čeho nechce přítel ustoupit nebo on si myslí,že je vše o.k.?A co Jess vídají se ?To jsem zvědavka co?Jestli nechceš tak mi na to neodepisuj ![]()
Caress, kazdopadne doufam, ze jedes
Ani jsme te nazivo nestihly poradne poznat… do Phy sis jen tak odskocila ![]()
a co Kalamajka? Ta se nam nekde flaka…
Warmusko tak je to 2490 za sedum lekcí
No co se dá dělat Kubu to bavilo
Tak ted mi napsala,že je Vyšehrad plný jen ty Luka jsou ještě volný.No nic jdu dát sprchu a snad už dorazí manža.Mějte se a dobrou ![]()
Panejo, to je 350 za lekci? Mluvíte tedy o kojeneckým plavání? No je to dost, ale je to Praha, tak se nedá čemu divit.. My máme 250,– za lekci, taky je to dost, ale odolat se tomu nedá…
2. září začínáme, máme to každý týden a skoro až do Vánoc…
už se hrozně těším… Aspon bude co dělat: pondělí „školka“, úterý plavání a čtvrtek cvičení… ![]()
lukre: to jo, jedu určitě…
to jsou pořád nějaký Vaše srazy, tenhle si teda ujít nenechám!
Já budu účastnice VELKYCH srazů, ale nutno dodat, že s těma mini srazíkama mě štvete..
Co třeba taky nějaký Benešovský srazík? Pořád jen Praha ![]()
lucka: no jo, trvá… už cca 1,5 měsíce.. No předtím to byly měsíce dva, takže zatím žádný rekord
Vtipkuju, ale do smíchu mi zas tak není… A ono je složitý, popsat o co vůbec jde.. Je toho víc.. Pořád se motal jen kolem toho svýho slavnýho baru - ted mi vlastně došlo, že on má ten bar jako svoje dítě.. téměř 24hodinnová péče a dozor… Doma dokázal akorát tak čumět na TV… sloužila jsem mu tu vlastně jako noclehárna.. místo, kde se nají, umeje a vyspí… a pak zase hurá do trapu.. Když k tomu přičtu ještě 2-3× týdně nějakou tu chlastačku a absolutní neschopnost mluvit o svým starostech, problémech, radostech… Pořád vymejšlí jen nějaký podnikání, ovšem „podniknout“ něco pro rodinu nehrozí… Daně frajer neodevzdával únor/březen - kdy je poslední termín, ale až v polovině července… No prostě nezodpovědný až hrůza…
A fuj to jsem se zas rozčílila..
holky neptejte se mě na to, nebo tu něco rozbiju…
Ráno má přijít - chce si PROMLUVIT - tak jsem zvědavá, o čem jako chce mluvit… Když to jsou pořád jen kecy, kecy a kecy a skutek naprosto žádný… chjo…
Ahojky a dobré ráno,
Lucko - tak to je škoda, že už mají plno. Ještě se zkusím poptat v Benešově, kdyby to šlo v sobotu, tak by mi to vyhovovalo. Kájo, Monett - máte prosím telefon na Benešovské plavání???
Caress - to je fakt asi složitý s tím tvým chlapem, ale nechci ti kazit náladu, ale myslím že takový typ člověka se porstě nemění. Nechceš se zkusit na něj vykašlat a najít za včasu nového hodného tatínka… promiň jestli se tě to nějak dotklo, ale taky takové typy chlapů znám a nikdy se nezměnily. Jsou prostě takový… jen si žijou samy pro sebe.
![]()
Kalamajko Kde se nám touláš???????? Už se nám po tobě stýská. Snad se proboha nic nestalo tím pádem Matrínkovi?????
** **
Lukrecie - nevíš co je s Indi, snad na nás taky nezanevřela, třeba se jí zase rozbil PC, nechceš jí zkusit napsat SMS, já jsem zkoušela na ten telefon co uvedla kdysi do seznámku, ale ten nefunguje.
hola zeny ![]()
Warmu neboj, Indi je v pohode, jen nic nestiha
myslim, ze stihne tak sotva docist a pak uz neni cas na psani…
Jo a ty bys dojizdela na plavco do Bene?
Klárkám - přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku, hezky si to holky užijte a buďte zdravé
Šarlotce - přeji krásné 10.měsíčniny, ať si štastná
http://www.beruska8.cz/…ilci1/11.gif
Julince dodatečně taky vše nejlepší k 10.měsíčninám