Poradna duly
Jana Čurdová
Lukre, Bum hugger máme taky a vyhovuje… Separačky používám. Pokakaný hodím do WC a když je trocha kakání na plence, trošku přeperu a dám do koše co mám na špinavý pleny - s víkem. Tam je skladuju nasucho, kapu tam pár kapek tea tree oil a jednou za 2 - 3 dny peru. Peru na 60 v Lovele a přidávám místo aviváže tak sklenku octa. Jsou pak ty pleny měkčí. Počuraný separačky peru s plenama a znovu použiju nebo z nich dělám vlhčený ubrousky. Jo a vlňáčky shorties mám taky; červené a jsou supr. Zkusím hodit fotku do galerky, kde je Klárka má na sobě.
Tak dobrou Katu
ZelvoVeruno - díky moc za fotky, na tom mém foťáku nic nebylo
![]()
Caress- Jessince přejeme s Andrejkou vše nejlepší k 10měsícům, hlavně hodně zdraví a ať je Jess šťastná a spokojená holčička co dělá mamince samou radost. Už se těšíme na setkání v září v KOutech. Andrejka posílá pusinku.
Dobré ráno,
holky, vy co máte ty návleky, jak to řešíte když to vaše prcky škrtí na stehnech? nebo to nikoho neškrtí?
Dobré ránko,Fiebi my jsme koupili dvoje a z toho jedny ho škrtí a já se rozhodla mu je nedávat.Takže jsem to vyřešila takhle
Marůdkum přejem e brzké uzdravení Kájo at je ruka brzo fit ![]()
a jak to, že některý škrtí a některý ne? nás škrtí oboje
že ty máš jedny jednobarevný a ty neškrtí?
Ahojky
přeji všem dobré poledne.
My byli ráno na kontrole, už prý vše v pořádku… diagnoza NEURČENA.
Udělala nám i 10měsíční prohlídku
Váha 9760g
Délka 72cm
Kde jste všechny???
Lucko co dnes odpoledne děláte??? Jdete do Ž.lázní, někam bych vyrazila, ale koupat se ještě nesmíme.
Ahoj Warmu čekám co mi napíše švagrová a jinak jdeme k nim máme tam nějaký věci,Kdyby jsme tam nešli tak ti písnu budu to vědět do hodiny.Tak klidně do žlutejch jít můžem,ale jen tam na trávu ?
Fiebi jsou to jiný velikosti
přitom paní psala,že jsou univerzální ![]()
Jo ještě jsem chtěla - objednala jsem si troje punčocháčky zn. Wolf, a ta paní my poslala omylem dvoje ve stejné barvě. Je to velikost 86-92 nechtěla by jste je některá. Jsou nové zabalené a stály 85,– Kč. Jsou to super materiál, kdyžtak bych je vzala na sraz. Barva tmavě tnědé s ornžovo modrým proužkem.Tady je foto:
no nejde mi tam nějak zatím nahrát, tak přidám za chvíli, aby se mi neztratil text.
warmu tak se neozvala tak co podniknem?Ty lázně? já mu musím dát nalábnou tak pak bych razila ![]()
Ahoj holky,
Caress opožděně vše nej Jessince!
Lukre z frotých ručníků jsem si našila asi dvacet plen podle střihu haipa daipa a na doma jsou super. Menší ručníky používám jako vkládačky. Separačky taky používám. Pokaděné dávám do kompostu, počůrané peru s plenkama. Skladuju na sucho, pokaděné někdy přeperu hned, někdy těsně před praním. Když peru večer, tak nechám vodu z koupání a na chvíli je tam namočím. Peru na 60 v Ecoveru, někdy máchám v octu. Z fleecu jsem sii ušila svrchňáčky. Mám plenku Bamboo extra a tam je ten fleece součástí vkládačky právě kvůli pocitu sucha, protože je to plenka na noc. Na noc nepoužívám látkovky, protože pokud bych ji v tom nechala celou noc, tak je opruzená a nechci ji budit přebalováním. Ale časem to zkusíme, až nebude už v noci tolik cuckat. Tak ať se vám dobře látkuje.
Fiebi Šarlotku taky škrtí. ALe ona má ty nožky opravdu tlusťoučké. Nedávám jí je na celý den, jen na kratší dobu, tak snad jí to tolik nevadí. Bylo napsáno uneíverzální velikost a když mi přišly, tak na každých byla uvedena jiná velikost, tak jsem to nějak nepochopila.
Ahoj holky tak u nás se už spinká.
Veru tak to je fajn,že je Tadovi už lépe
srazík se konal byl super
Andrejka je tak hodná!!!Kubajs tam pak půlhodinku prořval
.
Holky to sem se chtěla zeptat jestli se jim víc ty prdelky v těch látkovejc nezapařujou a jestli nejsou opuzený z toho?Ale Monetka mi ž odpověděla
Já bych ty látkový nepouživala jsem na to moc líná a ještě víc žehlit a prát
A co Monetko už je líp nebo manžel ještě zlobí ![]()
Zet Vše nej k Tvému svátku hodně štěstí,zdraví,lasky a hodnou a zdravou holčičikuhttp://www.moje-rodina.cz/…/G423841.gif