Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
Marťas vypadá v pořádku, jen to zahlenění nevím, z čeho pochází. Asi jak se minulý týden ráchal v tom bazénku. Začne mě to znervózňovat jestli to tenhle týden nezmizí. Dr. mu na průduškách nenašla nic a dávat mu nějaké mucosolvany, když nosem dýchá normálně a má to vzadu v nosohltanu, mi přijde zbytečné. Blbý je, že tak daleko to odsávačka nebere, tak to chudák musí polykat. Monettko, taky se bojím, aby to nakonec nebyla nějaká alergie.
Dzazi , už jsem ti to chtěla napsat dřív a vždycky mi to nějak vypadlo z hlavy. Ty křupiny mají i na Budějárně v budově polikliniky. Vlevo u hlavního vchodu je prodejna zdravé výživy a mají tam spoustu druhů. Já ještě koupila rýžové a jáhlové. Marťasovi jedou všechny druhy a jako svačinka a na zabavení, když je venku protiva, je to super věc.
srazík , jestli budete něco plánovat třeba na příští týden, např. znova tu Ladronku, tak se budeme snažit přijít. Hlavně Tadíka bych chtěla vidět, jak mu zabralo to mazání.
Baruš , jak je na tom Luci? A co Štěpa dneska? Koukám, že ta naše říjňátka mají pořád něco.
Monettko , gratuluju k rozpohybování Lotynky. A je to tahle kulička, o které byla řeč: http://www.e-broucek.cz/…849-SA_i.jpg /> Veru , máš SZ ![]()
…novinky od nás - máme další dva zuby, takže celkem 8 jako Kubík
, sedíme čím dál častěji a jistěji, Marťas začal baštit kousky. Chleba a ovoce mu nakrájím a kostičky dávám do pusiny, tak už je to opravdu velký Chlapíček
Tak nějak se mi zdá, že ten devátý měsíc prolenošil a teď se všechno snaží dohnat
Jen to lezení po kolínkách asi nezvládneme, páč kombinace návleky-parkety tomu moc nepřejou. Tak asi až to chození
Dneska už taky objevil schody směrem nahoru a sápe se na ně.
Monettko , pěkný ikonky…někoho mi na nich připomínáš…aha…tohohle:
dělám si legraci ![]()
Natálce a Haničce dodatečně všechno nejlepší
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/292.gif
Kalamajko tos mě teď pobavila ![]()
Ta kulička mi připomíná hračku pro psy.
Ahojte,
dítě pořád spí, stihla jsem se i vykoupat a flákat u netu…
Včera jsem si musela jít obnovit činnost na živnosťák, tak zase platit to pitomý zdravotní a sociální:(.
Jdu se najíst:), odpoledne jdu hrát beach, tak to snad nebudu moc kazit, moc mi to nejde:).
Krásný den všem,
Dzazi (příště se i přihlásím, je tu děěěěěsně pomalý počítač)
No a sraz… jsem ještě příští týden pryč, pak už zase budu asi víc v Praze, tak pokud by něco bylo, nehlasuju pro ten příští:). Dzazi
AHoj holky,
taky mě mrzí, že sraz takhlenedopadl. Warmuska a zet mají od nás omluvu a hubana za zbytečnou cestu. ![]()
HOky díky, že jste na nás myslely. Luci už je dobrá, ale ta krev mě vyděsila. Hrůza. Před chvílí mi ji vzbudil obecní rozhlas.
Hlásili, že si máme koupit levný buřty a tlačenku a Lucinku to vzbudilo, blbouni.
Monettko na ikonce jsi matka rockerka! Dobrý! A Šarlotka je pašák jak se snaží, a s tím jídlem to tě lituju, to znáááám. Je to hrůza ty nežravce krmit a ten bordel potom…
Další srazík my jedeme pryč až 23.8. takže do té doby klidně. Ale hlasuju, aby tam přišla Dzazi a já jí konečně vysvobodila od těch návleků!
Kulička tu samou má Lucinka, zdědila ji po bratránkovi, ale nikdy jí moc nebavila. Jen jako malé mimi. Teď jí hračky moc neberou. Spíš mobil, peněženka, kuchyňské náčiní, miska pro psy a tak…
Tak jsme po obědě. Ten Šarlotčin je po celé kuchyni. Vzdávám vaření. Tolik práce mi to dalo a ona nesnědla ani ždibek. Všechno vyflusala a ještě se na mě dívala, jako že jsem se zbláznila, když chci, aby tohle jedla.
Baruš doufám, že ji nebudu krmit do smrti… vypadalo by to asi dost blbě… a taky by z ní nejspíš zůstal trpaslík
Tím jsem jí dnes vyhrožovala, když jsem se to do ní pokoušela narvat. Evidentně jí to bylo fuk.
Tak asi padáme ven, je tam hezky, tak je vyvětrám. Třeba víc vyhladoví.
A na případný srazík do Prahy bych taky přifrčela, teď už nás nic nečeká.
Jo a z hraček je u nás nejoblíbenější sluchátko k mobilu a zahradní hadice. Baví ji, když zalévám kytky, tak mi tam strká prst a rozstřikuje to všude. Ani jí nevadí, že je to ledové a prská to i na ni.
Monettka píše:
Kalamajko tos mě teď pobavila
Ta kulička mi připomíná hračku pro psy.
Monettko , však Marťas s ní taky zápolí jako pes
Si jí aportuje po celém obýváku i kuchyni a leze za ní jak šílenec. Ale už ho taky moc nebere. V Globusu jsem mu koupila autíčka, tak se teď prohání za nima. A krásně je zvukově napodobuje. I když jdeme po ulici a vidí auto, tak začne dělat motor
![]()
…jo a taky už umí zvednout ruku jako „čau“. Jak jsem psala. Poslední týden udělal nějaký psychomotorický skok
Teď usnul a pak jdeme do bazénku. Dneska už do vlastního, jsem po tom jeho posledním nadšení u sousedky neodolala a těch 121 kaček za to brouzdátko vysolila
To zas bude ekzém všude, ale co by člověk neudělal pro tu chvíli nadšení v těch dětských očičkách, že
![]()
Ahojky
tak se srazíkem jste docela zklamali.
No ale vše odpuštěno, když to bylo kvůli prckům.
Andrejka dneska spala do 10.15 hod, tak mi to bylo divný. Šla jsem jí změřit a po odečtu měla 39C, chudinka, dala jsem jí paralenový čípek a volala doktorce co dál. Máme zítra přijít s močí a na krevní obraz.
Celý den polehává a vůbec si ani nestoupá.
Kalamajko - kde jsi tenkrát sehnala ty pytlíčky na odběr moči????? nevím jak to udělat. Dokrtorka radila, nechat bez pleny a až začne čůrat tak chytit do nějaké nádoby................ ha ha to se jí řekne. ![]()
MonettkoNelince taky přejeme dodatečně všechno nejlepší k narozeninám
http://www.sirmi.ic.cz/deti/15.gif
Warmuska píše:Kalamajko - kde jsi tenkrát sehnala ty pytlíčky na odběr moči????? nevím jak to udělat. Dokrtorka radila, nechat bez pleny a až začne čůrat tak chytit do nějaké nádoby................ ha ha to se jí řekne.
Warmusko , pytlíčky ve zdravotnických potřebách. V lékárnách ji u nás neměli, třeba u vás v okolí je tam seženeš.
Kalamajko - díky, volala jsem k nám do lékárny a tam je prý mají, tak manža tam sjede až bude doma. Co Martínek je v pořádku???
Holky když jste měli tu šestou dětskou nemoc , a mimča měli horečky, taky vám celý den spali. Ona pořád spí, vzhůru byla za celý dnešní den jen hodinu. Je mi to divný
![]()
dneska jsem si objednala tyto punčošky, kdyby někdo měl zájem pošlu adresu.