Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
na sraz zítra nedorazíme. Lumpik dneska sletěl z postele - moje chyba, nechala jsem ho spát v mantinelech z peřin, ale od té doby, co si sedá a kleká a vzpírá to pro něj nebyla žádná překážka - tak jsme celý dnešek strávili v Motole a 3 dny teď musí mít klidový režim a sledování. Snad se mu nic nestalo, vypadá zatím ok. Ze systému zdravotnictví jsem byla totálně na..aná. Kdyby měl krvácení nebo něco vážného, tak nevím nevím, jestli by mu při tom tempu a byrokracii bylo pomoci
![]()
Zet , ta buchta je obdoba s tvarohovou náplní, viď? Vypadá doost dobře. Doma mám plnou igelitku letňáků, tak jí vyzkouším.
Caress , tak co Jess?
Veru , tak to jsi mě potěšila, jak vám to zabírá. U nás Synderman taky dobře promastí. Jinak stále zabírá ten zinkový olej. No, dneska, jak Lumpika v Motole prohlíželi, tak stejně konstatovali, že to má dost rozlezlý. Holt ho neviděli před pěti měsíci.
Katu , tvoje příspěvky úplně sálají spokojeností. Je vidět, že dovolená pro vás byla úplná oáza pohody. To je dobře.
…no, já jdu sledovat Lumpika ve spánku, jestli nemá nějaké neobvyklé projevy…dobrou.
Ahojky,
tak se konečně taky hlásím po víkendu u tchýňovců. Tentokrát návštěva probíhala bez jakýchkoliv mouder. Docela se mi tam i líbilo.
Tak co ten zítřejší sraz????
Já bych mohla tak ve 13 - 14 hod na té Ladronce.
Kdo by se přidal??? Lucka, Baruš, Zet, Dzazi, Katul???? Ještě někdo???? Co ty Kájo.
TAk v kolik a kde??? Zase u té hospody uprostřed???
Baruš - manža si veze do Koutů taky kolo, ale na tvého manžu asi nebude stačit, jezdí jen rekreačně
![]()
Kalamajko - držím palce ať je to s Martínkem v pořádku, nám jednou taky spadla z manželské postele přímo na hlavu, ale vypadala normálně tak jsme ani nikam nejeli. Dělali mu v Motele aspoň nějaká vyšetření (rentgen…?)
Caress - držím tobě i Jessice palečky ať už jí ta nemoc přejde. Andrejka jí posílá pusinku a pofoukání.
No as jdu do hajan, jsem nějak K.O. Manža příjde ve 21.30, tak mě stějně ještě vyžene z pelechu.
Tak dejte do zítra vědět o tom srazu kdo a v kolik?????
Ahojte holky,
děkujeme za pochvaly
potěší
Warmusko - já zítra nemůžu, ale je mi to moc líto, tak snad zas někdy jindy
Fotky - jsou krásné všchny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jess, Nelka i Klárče v maskáčích.
Jess v té trávě a šatičkách je naprosto dokonalá. A Nelka vyčuhující z pláštěnky taky.
Ahoj ženy,
v rychlosti nakukuju co bude se srazem. Zítra můžu. sraz u hospy jako minule je O.K. A ta 13. 00 je taky v pohodě. Porstě Luci nakrmím a místo spát jí frknu do auta. Asi to ještě domluvíme zítra dopoledne na 100 %.
Jdu ještě vařit tak pa.
Ahoj!
Já bych se na Ladronku přidala; je mi celkem jedno kdy, máme to kousek. Tak zítra dopo nakouknu, na kolikátou to upřesníte ![]()
Kalamajko, držím palečky ať to nic není a Marťas je v pořádku!
Zatím pa
Katu
Kalamjko tak co Martínek posíláme pofoukání!!No já dorazím tak spíše na druhou hod.My kolem té dvnácté jíme tak bych to na jednu nestíhala máme to docela daleko.Tak já mám mobil na Warmusku tak si Vás tam někde najdu jdu taky chrupkat mějte se a zítra ahooj
Warmusko prosím,jak se jmenuje ta zastávka busu.kde se vystupuje k Ladroncee??Nemůžu to nějak najít díky
ahojte holky,
Kájo, no to věřím, že ty 86 jsou lepší. však jsem ti tu i radila, že bych vzala radši ty větší
hlavně vůbec nepruží.
jinak Luci, já mlíko dávám jen večer a ráno. přes den ne.
Ahojky,
sraz Ladronka - tak mě by se raději hodil čas ve 14 hod. Tak co vy???
Dobré ráno,
tak co dneska. Ladronka okolo 13 hod? Jestli nebude lít tak my dorazíme, taky se to nemáme úplně daleko, hlavně to není přes Prahu. Před obědem ještě nakouknu jestli není změna plánu.
Tak my budem ve 14.00 u hospody na Ladronce.
Kalamajko, tak do Marťas?
Katu
Ahoj,
škoda, že na sraz nemůžem. Marťas vypadá v pohodě. V noci jsem ho musela co dvě hodiny budit a testovat, jestli normálně pije, bere si dudlíka, zase usne…hrůza. Moc jsem se bála, páč včera byl po tom pádu asi taky v šoku, tak byl takovej klidnější a plačtivější. Dneska už zase řádí jako obvykle. Ráno jsme byli ještě u Dr. aby omrkla zorničky apod., tak jen zkonstatovala, že je zahleněný. Na tělíčku má 3 modřiny. Dvě na kolenou a jednu vpravo na žebrech. Tak snad se z té postele jen skulil a neletěl po hlavě. Na té ani doktoři nic nenašli.
Warmusko , no ještě aby mu nedělali žádná vyšetření
, když jsme tam trčeli celý den. Udělali jsme si kolečko ortopedie-rtg-neurologie a v pět odpoledne jsme byli doma
To tě obdivuju, že jste s Andy tenkrát nejeli. To bych asi ani nespala.
holky ve dvě je na mě pozdě musím zas po třetí vyrazit k domovu. půjdete někdo na tu jednu hodinu? mmch jsem tam nikdy nebyla tak doufám že trefím.
Zet tak to je mi líto noooo uvidím,jak to stihnu třeba vyrazím dřív
Kalamjko já tenkrát taky nikam nejela po pádu na dlažbu Nikde nic neměl,neblinkal ani neplakal,papal normálně.A ani se přiznám jsem ho nebudila po dvou hodinách je pravda,že jsem ho pořád kontrolovala a ráno nikde nic ani modřina.