Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy,
mám nějakou nepsavou od té doby, co mi Marťas zbuchnul. To se vám ulevilo, co? Žádný romány ![]()
Warmusko , my měli horečky taky přesně 3 dny a ven jsem s Lumpikem šla až ten čtvrtý den, co byl bez teplot, jen s vyrážkou. A taky jak říkala Monettka, jen sami, krátce. Ne mezi lidi. Marťas byl pak spavej ještě asi týden po té nemoci, tak jsem si lebedila, kolik jsem toho za den stihla. To spal dvakrát denně po 2 hodinách. Kde jsou ty časy.
Katu , taky máme pěknou Saharu. Taťka chodí z práce pozdě a já na zalívání nemám energii. Přívaláky jsem taky čekala, ani prádlo jsem na noc venku nenechala a ono nic. Doufám, že to nepřijde dneska, mám venku plný sušák ![]()
Andrejce všechno nejlepší ke kulatinám. Hlavně ať už je bez teplot!!! http://www.sirmi.ic.cz/kralik/45.gif
taky přejem k dalšímu měsíci vše nej Andrejkohttp://www.beruska8.cz/…onky1/58.gif
Caress píše:
Dobré ránko..kájo: chtěla jsem se zeptat… když jste ted byly na RHB, taky Vám říkaly o tom NEchození za ruce? Nebo to je zas jen moda u nas?
My jsme byly na RHB včera a už nás neobjednala na příště… Prý si máme zavolat a objednat se samy, až se Jessica pustí nábytku a spol. a začne dělat první krůčky sama. Že si jí pro jistotu zkoukne…
Caress - jo jo říkala a já se snažím to dodržet
Je teda pravda, že jí v tom nepodporuju taky kvůli sobě. Zatím chodí kolem nábytku a to stačí
Jakmile začne sama tak si neodpočinu vůbec a jak všem říkám, hlavně můj hřbet bude ohnutej ne jejich. My taky půjdem až jí bude rok, a to že se chce na ní podívat jak šlape.
Monettka píše:
Ahoj holky,
Kájo dík za info, brnknu tam.
Tu Vlašim bych zkusila taky. Sice máme na zahradě bazén, ale mezi dětmi na koupáku se holkám bude určitě líbit víc.
Zdravím Ivuš
Holky v těch Stránčicích to je kojeňák? Chtěla bych někam věnovat plyšové hračky. Mám jich tu spoustu nádherných a úplně nových, co tu nechala ségra, když odešla do Irska. Nevíte, kde by je uvítali? Část oblečení po Nelči jsem dávala na porodní do nemocnice.
Monettko jsou tam děti myslím, že říkala paní Rojová do 6let, ale i starší a to už jsou těžce postižený. A myslím, že hračky uvítaj
jestli chceš tak ti pošlu číslo a můžeš se zeptat.
jinak zdravím všechny,
my dneska tady měli přívalák dopoledne. A to teda byl déšť a trochu i zahřmělo. Klárče to všechno prospala v kočárku venku
Odpl. už nic.
Ňák nám poslední dobou blbně internet a PC, tak se dyžtak nedivte, kdybych se dlouho neozvala. ![]()
DObrý večer,
jsem K.O. manža vysedával u PC a já jsem vytuhla u zahájení olympiády a teď nevím, co jsem chtěla všechno napsat.
Zdravím Andrejku a posíláme s Lucinkou vše nej k 10ti měsíčninám a ať je nemoc brzy pryč!
Dnes jsem byli u známých tak jsem si dotahla tašku věciček na Lucinku. Samá parádička a ta známá mi to nechává za hubičku. Už ám u ní schovanou kombinézu, bundičku a botky na zimu, to jsem ještě nebrala. Chco to Luci před zimou zkusit, ale jak píšu parádní zdroj oblečení.
Uf padám na ústa. Zítra snad budu sdílnější. Dobrouuuuu.
warmus: u nás taky horečky tři dny… no tři a půl, abych byla úúúplně přesná… A co říkala doktorka? mluvila o té šesté nemoci, že by to mohla být? Jinak my jsme taky ven chodily… ale jen na chvilku.. S vyrážkou nám teda doktorka říkala být doma - ale myslela to hlavně kvůli sluníčku. Vyrážka by na sluníčku být neměla.. Jinak si myslím, že klidně ven můžete… Ono být s ní zavřená celý den doma neprospěje myslím ani jí, ani Tobě…
Nakažlivá je šestá nemoc pouze mezi kojenci. Když jsem se ptala, jestli můžem za sestřenicí (rok a třičtvrtě), tak řekla radši taky moc ne… Aspon ty dva-tři dny vydržet… Jo a šestou nemoc můžou mít děti celkem dvakrát - protože jsou dva druhy tohoto viru… ale to už jsem tu asi psala…
Tak.. mizím… ![]()
Ahoj holky,
jen v rychlosti jsem Vás prolítla, měla jsem tu teď ségru s manžou a klukem, před chvílí odjeli a kolem oběda dorazí naši… budou asi až do středy
Tak na Vás nějak nemám moc čas…
Warm: Andrejce posíláme s Natálkou pusinku a pohlazení, doufám, že nska už je to lepší… a taky dodatečně vše nej nej.. ![]()
Já už ani nevím na co jsem chtěla reagovat..
Jinak Natalí se konečně sama po:,–(í.. už se jí to párkrát povedlo.. jsem tak ráda, páč ona neleze, jen se palzí VZAD a dost jí to štve že hračky couvají a vzteká se… takhle si vyhraje.. jen asi na rhb by z nás radost neměli.. prý dítě má nejdřív lézt a pak sedět… já už mám pocit, že ani nepoleze.. když se má čeho chytit, sedne si, chytí se rukama a zvedá prdelku.. jen ještě neví co s nožičkama.. takže na postavení to zatím nevypadá.. ale snaží se o to.. o lezení vůbec.. vždycky na kolena a šoupne se dozadu..
Vlastně jsem se chtěla zeptat, máte tu ještě někdo takovýho lenocha, nebo už všem děti stojí, chodí a nebo aspoň lezou?
No nic, já zas musím běžet, tak se mějte hezky a snad zase brzo brzičko..
Ahoj holky,to je dneska den
v noci mi manža oznámil,že nejezdí výtah
tak nesl dolů a nahoru psa 6 patr už fakt nemůže na ty nožičky .Já ráno vstala,že skáknu nakoupit než odejde do práce,když nejezdí výtah jdu do hyper.v půl osmé ráno cestou jsem zmokla tam jsem zjistila,že o víkendu mají od osmi
doma jsem zjistila,že nemám půlku věci hlavně,že mám rohlíky a cígara pro manžela
no pak volám na oparvnu výtahu tam mi mooooc příjemná paní zdělí,že musí volat správce baráku a ne já tak mě dožrala,že jseem na ní spustlia,kde ho mám asi ted v sob.schánět a kdyby ve výtahu fungovalo to volací zařízení tak už jsme volali v noci pana to mě paní se:,–(ila,že mají 24 hod.na opravu
od zavolání no opravdu d…é tak jsem skákla se psem jestli by to zvládla a nezvládla v 3 patře už nemohla a já si neumí představit,že bych šla s Kubou na ruce nějak podpírat psa 6 pater
tak jsme zavření doma čekám na pány až jim skončí pohotovost od výtahů a ta je až do pětui takže paráda
A to můžu jen doufat,že nepřijedou opravdu až po těch 24 hod.od zavolání.Pardn,ale musela jsem si ulevit fakt mě to vytočilo ta ochota některých lidí.Ještě,že mám fakt ochotnou švagrovou a ta sem dojede pohlídá Kubu a já skáknu se psem.No,ale bude nám to dneska pomalinku utíkat celý den doma jsem sním byla snad jen ten 2 dny po tom co jsme přijeli z porodnice ![]()
Joo a klube se nám zub číslo 9 něějak jsme se se zoubkama rozeli.Jinak Hopinko ,ona vše pak dožene neboj.
Holky a co ten sraz příští týden?Ve středu ?Taky jsem koukala,že nenapsala dlouho Leonka.Nějak na nás morava nemá časík ![]()
Ahojky,
všem s Andrejkou moc a moc děkujeme za přání k měsíčninám a hlavně za přání k uzdravení!! Dneska ráno prvně bez teplot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huráááá, měla po odečtu 36,6C. Vyrážku žádnou zatím nemáme… za jak dlouho se vám to objevilo???
Jsem strašně ráda, že už je to za námi a Andy je zas veselá a zlobivá holčička.
![]()
Ještě jednou moc díky za podporu, hrozně mi to pomohlo. ![]()
Hopi - neboj Natálka to dožene, u našich soused taky vůbec nic nedělal a pak to všechno dohnal kolem 15 měsíců a je to čipera… každý dítě je jiné.
Chození - holky už je tu někdo kdo sám chodí ve volném prostoru ???? Lucinka, nebo Klárka od Káji??
Lucko - tak to si chudák s tím výtahem. Nám taky nejezdí už 3 dny, ale naštěstí máme dva, tak jezdíme tím malým tam se nám kočár vejde jen tak tak. ![]()
A dneska nám asi na hodinu vypnuli proud, zrovna když jsem chtěla luxovat a uklízet ![]()