Poradna duly
Jana Čurdová
Warmusko,tak to je fajn,že už je dobře!!!No já čekám ,kdy se probudí nšjak mě začíná bolet hlava
Taky by mě zajímalo jestli někomu už capkaj
AHoj holky,
warmusko to je fajn, že je andy už líp. My ještě nechodíme. Ještě na to máme čas. To si neodpočinu vůbec.
lucko to je prima s těma službama, že? Ještě, že byla ta paní táááááák strašě ochotná. ![]()
Jdu poklízet. za chvíli dorazí tchýňáci.
Jo a zdravím naší movie star kalamajku
jsme tě při obědě sledovali pečlivě!
ahoj holky,
nic nestíhám, náš taťka má v práci okurkovou sezónu tak ho máme brzo doma a musíme se mu věnovat
a teď o víkendu mu i asistovat při nahazování soklu baráku. holky jde mi to jak kdybych študovala na zednici ![]()
za chvíli vyrážíme na rodinnou oslavu tak mám chvilku, no moc se mi nechce, asi se vymluvím že musím ukládat
Andrejce už je doufám líp, přitom na Ladronce vypadala ok ![]()
Baruš předbělas mě
taky jsem chtěla Kalamajce sdělit jak jí to slušelo. fakt
dyť já to ani nevěděla to jsem čučela ![]()
jo a jinak už zas dokojujem i přes den protože moje dítě odmítá pít ![]()
Jupí takk po odchudu neteře asi 10min přišel pán,že už funguje výtah
jooo a k tomu chození holky nad náma bydlí paní a holčička se jí narodila 3.října no a jak jsme šli se psem tak jsem jí potkala a její holčička už udělá 4 kroky
a i my to ukázala chtěla,aby šla za psem
a fakt tapkala šikulka.
Zet tak to máš dobrý stím věnováním u nás zase vladne,že jak příjde domů tak zapne pc
asi budu muset zas začít křičet
to u nás na chvilku zabíra bohužel.Tak Kalamajka byla v tv jestli jsem to pochopila správně?
Ahoooj!
Klárče ještě nechodí; bože to by bylo fakt dost brazo, ale staví se a jeden krůček u opory už udělala. Příští týden razíme koupit botičky ![]()
Baruš; to s tou movie star - to myslíš olympijské přenosy? My byli u babičky-prababičky, tak jsem na TV nekoukala, ale večer dávájí záznam, tak že bych se taky koukla ![]()
Zatím pa, Štěpa řve…
Katul
Dobré ránko,tak jupí dneska můžem ven ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat koukala jsem na počasí a má být docela ošklivo kromě zítřka,neuděláme ten sraz zítra?Jestli teda chcete a můžete?
Ahoj holky ![]()
hlasim navrat z dovolene
Dorazili jsme vcera vecer… bylo to uzasne
Krystof zvladnul vozik taky paradne, jen jeden den plakal, jak zacal byt hic a navic jsme ten den jeli jen kratke useky, takze se moc nevyspal..
Veru, jak s tema dupkama? Chces je?.. Ja uz ted zas nevim.. kdyztak mi posli SZ adresu, chci jet zitra na postu, tak bych je hned poslala, at to stihnem ![]()
Ahoj všem,
tak u Andrejky se žádná vyrážka neobjevila… tzn. že to asi byla nějaká viroza.
![]()
No hlavně že už je bez horeček a snad jí nic jiného netrápí.
Veru - tak to tě moc lituji, po mé první životní zkušenosti s nemocným dítětem už vím co je to starost a strach o děti. Drž se, pevné nervy a ať je Táďovi brzy lepší.
Lukre -vítej z dovolené.
Co vy ostatní kde se vyvalujete a lenošíte
![]()
My dneska byli v Ikee a zas koupili nějaké doplňky do pokojíčk. Např. takovou tu lampičku, jak vypadá jak strašidílko… má prý svítit 15let.
Tak někdo písněte a co ten sraz. taky bychom v týdnu mohli.
Ahoj holky,
Warmusko já jsme byla v Ikee včera. Jela jsem tam pro tu jídelní židličku. Asi je zázračná, protože malá dnes snědla tolik, co se mě do ní nepodařilo dostat za celý týden. ![]()
Veru ať je Táda brzy zdravý, je to děsné, když jsou ty dětičky nemocné.
Dnes moc nemám náladu na psaní, štve mě manža, tak z toho mám nějakou depku.
Tak se mějte hezky, asi půjdu do postele. Nelča teď nechce spávat beze mě, tak tu na mě čeká ![]()
Ahoj holky,
jen Vam chci napsat, ze jsem do galerie Rijnatka 2007 (doufam, ze je to ta Vase galerie
) dala par fotek ze srazu na Ladronce. Tedy asi to bude hlavne zajimat ucastnice, takze Warmusku a Zet
![]()
Ahoj ZelvaVeruna z Dubna 2008
Ahojte všechny,
přejeme s Klárkou brzké uzdravení všem marodům.
Trošku taky do nich patřím. Dneska když sem šla pro Klárku do kočárku když se vzbudila, tak mě kousla vosa do dlaně. Ještě že jsem měla přes kočár síťku, bo seděla na stříšce a já si jí nevšimla. Takže mám celej den nateklou dlaň a s dovařováním oběda a pečením koláče mi pomáhal Michal.
Jinak jsme se byli včera s Klárkou projet na kole do Poříčí a zpět
a bylo do super. Měli jsme půjčenou sedačku, tak jsme to vyzkoušeli. A budem kupovat taky.
Monettko ta židlička je fakt super. Mě v ní Klárče taky krásně papá ![]()
Jo a Klárka zatím sama nechodí jenom stojí. Doufám, že si schůzí dá ještě pokoj, už se pak od ní vůbec nehnu. Ale za to bravůrně pozadu slejzá s postele a se schodů. ![]()
Kája
Ahoj!
Jen bleskově; už jsme doma v plném počtu, takže zas veselo ![]()
Lukre, tak jak látkovky?
Veru, ať je Táďovi brzy líp!
Srazík - uvidím jak se domluvíte, myslím, že nic zá:,–(ního nemám, jen zítra nemůžu.
Pa Katu
Kájo - jak se jí líbilo v cyklosedačce???? My jí máme, ale ještě jsme to nezkusily… nějak se pořád bojím, že je na to ještě malá… ale asi není co????
A ještě jeden dotaz, jak jsi naučila slézat klárku z postele atd.????
Jinak přeji brzké uzdravení tvé dlaně. ![]()
ahoj holky, tak máme před sebou zase pár hezkých dnů, co se týče počasí ![]()
jinak Veru, at je Tádovi brzo líp!
jo a Kájo, mě taky štípla ve čtvrtek vosa. do podpaží, takže supr. natelký a hrozně to svědilo! v noci jsem se vzbudila, kousalo mě to a já jsem si to škrabala tak, až mě to bolelo ![]()
no já jdu do hajan, včera jsem slavili kamarádovi narozeniny a promoci, tak jsem dneska unavená.
dobrou noc
Cau zensky ![]()
My se na sraz asi nepridame.. mame tenhle tyden jezdeni po doktorech, takze u nas nic moc..
Katul a Monettko, diky za info k latkovkam
Mam doma nejake ctverce a 2× Hemp Hour zavazovaci (HHS), pak jsem si objednala Haipa Daipa pastelku a i ty jejich svrchnaky, pak co si vybavuju tak nejakej Bum Hugger - coz je prej naprosto uzasny na noc, pze to hrozne saje… no a nejaky frotacky.. cca 12 plen.. ze to vyzkousim a pak doobjednam, co mi bude nejvic vyhovovat. Taky jsem si objednala vlnacky shorties - moc se mi libi
Zitra si pro tu hromadu jedu na postu, uz se nemuzu dockat
Jeste se v pondeli nebo v utery stavim v Ikea - chci tam koupit nejaky rucniky nebo zinky jako frote vkladacky.
Pouzivate separacky? A jak resite pokakoseny plenky? Vyklepnete do zachodu a hned zaperete? Skladujete na sucho nebo na mokro?
No, jsem zvedava, jak nam to pujde
jeste tu mam fleesovej pled z Ikea, tak jsem si rikala, ze ho roztriham a pouziju taky jako vkladacku, bo sice nesaje, ale navozuje pocit sucha… prej, teda psaly holky na nosenideti ![]()