Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.8.08 09:22

dobré ránko,Warmusko tak co tem
n dnešek?LUCKA

• Citovat
  • Upravit
1424
13.8.08 09:30

Lucko - klidně něco podnikem, tak kolem 14 hod. Je mi to jedno kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.8.08 10:07

Leonko - moc hezké fotečky Františka na kole a ta v té vaně je suprová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
13.8.08 10:08

Ahojky všichni,
tak už mám po všech návštěvách.. akorát odpo přijde kamarádka se stejně starou holčičkou… JUPÍÍÍ
Warmusko a Lucko : děkuju za reakce na našeho lenocha
Nikdo jiný mi neodpověděl :cry:
Caress a Monettko : přeju Vám oběma pevné nervy a hodně sil. To musí být hrozně těžké… ale nadruhou stranu útěcha - myslím, že nikde to není ideální!!! V každým vztahu se něco najde a člověka to prostě štve. Je jen těžký naučit se s tím žít. Nebo se rozhodnout a jít od toho.. :cry:
Veru: držím palečky a ať je Tádovi brzo líp
Jo a Jonáškovi vše nej nej a dodatečně i všem oslavencům a oslavenkyním.. :-)

Jinak Natálka se asi lekla jak jí tu pomlouvám, začala se docela fofrem posazovat. Ona se ze zad otočí na bříško, pak klekne a po:,–(í, nebo protočí napnuté nohy z lehu na břiše do sedu :! Ze zad se taky po:,–(í, ale tohle jí jde líp, tak tomu dává přednost. Když jí chci postavit, tak dá nohy tak, jako by si chtěla sednout, ale zjistila jsem, že u nábytku, kde je velká motivace - svíčky a tak už stát dokáže… Takže během pár dní překvapila.. Ale postavovat ji sama stejně nebudu, takže je to vlastně jedno.

Jinak jsem s manžou makala na baráčku, už jsme si ho skoro celý vyštukovali. Asi 3 dni pomáhal táta… No takže Zet : nápodobně, taky jsem už skoro vyučená zednice..

No nic, jdu si začít připravovat obídek, nska budeme mít s Natálkou stejný - brambory s brokolicí.. ale asi si to trošku přisolím :oops: :D
Tak se mějte hezky, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.8.08 10:12

MNĚ TAKY JESTLI CHCETE DORAZIT NA CHODOV MŮŽEM PROJET LES A PAK MŮŽEM K NÁM NEJDE MI TO NĚJAK SE PŘIHLASIT LUCKA

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.8.08 11:24

Veru vždyt se můžeš taky přidat i Vy ostatní :wink: Tak já to tu jdu pofackovat trošku.Kubajs chrní

• Citovat
  • Upravit
1384
13.8.08 11:28

Warmusko, taky hlasuju :)
Veru a co je to za lekranika? Kdyz jsme meli nabeh na ten atopak, tak jsem o tom neco studovala a narazila na diskuzi, kde pani taky byla u nejakyho pana, dal ji nejaky zazracny mazani a atopak rychle mizel… jenze, prej si nechali udelat v motole rozbor a byly v tom kortikoidy.. jestli je to teda mozny… ten pan byl myslim cizinec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.8.08 11:46

holky - všem díky moc za hlasy, ale stejně asi nic nevyhrajeme na videách už mají cca .440 hlasů :(

Lucko - tak já na Chodov přijedu, musím si najít spoje a pak písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.8.08 12:04

o.k.warmu písni mi pak na mobil já ti půjdu naproti k metru .já ten notas vypínám musí se nabít a naše pc nejde,jak je zapnutý tohle zatím pa pa

• Citovat
  • Upravit
933
13.8.08 14:22

Ahojky

Tak od včerejška mám strašnou depku, ani vás tím nebudu zatěžovat, tak mě nasral chlap, úplně mi je z toho špatně, včera jsem asi do 1 rána seděla na balkoně, dala si pivko a vykouřila 3 cigarety. Dneska přišel z práce a zase na plech, úplně našrot.. Sakra, prominte že Vám kazím dnešek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
13.8.08 14:41

Ty chlapi mají zase nějaký divný období.. I když u nás je zatím docela klid - ťuk ťuk
Indi : tak přeju hooodně sil, mysli na Julinku a bude Ti líp..
Vždycky si říkám, že Natálka je stejně to nejlepší co manža kdy udělal…
Jo Veru : my kdyby jsme nestavěli nový domek, tak nevím nevím.. než jsme se přestěhovali, začala nám v koupelně „cvakat“ jedna dlaždička. manža říkal, že to musí vyškrábnout, znovu podmáznout a zaspárovat… za rok to neudělal, pak jsme se odstěhovali.. :? Když je to na novým, tak to ho baví, ale něco opravovat.. leda tak motorky.. pořád a pořád

Jo jinak asi fakt pomáhá, když tu píšu co Natalí nedělá… právě odpoledne mi tu předváděla jak si sedá přímo z lehu na zádech - přes bok.. :D
Taky jsem jí zkusila postavit ke stolku a ona stála dokonce sama..
Budu jí víc pomlouvat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
13.8.08 14:50

Veru , vždycky ti zapomenu odpovědět…kontakt na pana lékárníka jsem si schovala. Ale protože od minulého týdne jsme najeli na tu homeopatii, budu ho zkoušet až jak nám zabere tohle. Zatím musím říct, že tahle druhá vlna veder už to Marťasovi tolik nezhoršila. A to jsme se koupali v bazénku skoro každý den. Ani už tak často nepromazávám, bambucké máslo je super. No, nechci to zakřiknout, tak se víc nerozepisuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.8.08 15:29

Indi - klidně nám to tu piš, aspoň se ti uleví. Od toho přeci kamarádky jsou aby ti pomohli. Tak ať se brzy srovná, to jim asi ty vedra lezou na mozek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.8.08 17:07

Čau baby,
Veru za kontakt moc dík. Taky teď zkouším jednoho bylinkáře a když to nezabere, tak teprve využiju tvůj kontakt.
Holky dík moc za podporu. Taky si vždycky říkám, že by to mohlo být i horší. Občas z toho mám pořádnou depku, ale zas to překonám a jede se dál. Jsou i fajn dny, kdy se taťulda snaží, ale bohužel je jich teď žalostně málo. Ale když vidím ty svoje dvě treperendy, jak se na něj klepou…
Hopi tak to naprosto souhlasím: to nejlepší, co vytvořil, jsou ty děti. A diky Bohu za ně :lol: A Šarlotka taky byla pěkný lenoch a najednou od dovolené se překonává v pohybu.
Holky tak jak to KOnopiště? Někdy příští týden? Třeba čtvrtek?
Indi klidně si tu ulev… jen když ti to pomůže.
Warmusko taky hlasuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.8.08 18:38

HOlky, já bych na Konopiště mohla příští čtvrtek nebo pátek. To budem u našich v Poříčí, tak by mě tam manža hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí