Poradna duly
Jana Čurdová
DObrý večer,
indi jen si zanadávej, ať to v sobě nedržíš! My to zvládneme, je nás nato hodně. Ti chlapi mají taky své dny...... to je teda něco. Já jsem na chlast strašně háklivá… odjakživa...... tak pevné nervy.
HOlky příští týden čtvrtek ani pátek na výlet nemůžeme. V sobotu razíme na dvoču tak to ve čtvrtek musím pobalit a nakoupit a v pátek jsem u maminy. Dělají jí tam nějaké topení či co tak tam budu tvrdnout. ![]()
Pokojíček já pořád vylepšuju pokojíček pro Luci. Pořád něco stěhuju. Dneska mi přišly žaluzie od velux - paráda. Příští týden skákneme do Ikea pro nějaké „nezbytnosti“ a bude hotovo. Zítra už jí myslím přestěhujeme (a mě taky
). Co vaši prckové, spinkají u vás nebo už jsou sólo? Jo a k buzení. DNeska se malinká vzbudila až ve dvě a pak jsem j k ránu vysvětlila, že se kojit už nebude, takže jsme noc zvládly jen s jedním kojením, což je na nás extravýkon.
Jdu ještě prolistovat ikea stránky tak pa.
Baruš - Andrejka už spí sama ve svém pokojíčku asi 3 měsíce a už bez problému. Jeden čas tam nemohla usnout, ale bylo to asi kvůli změně místa postýlky, tak už ji necháme tam kde je a stěhovat jí postýlku nebudeme.
Tak hodně nervů při první zkoušce.
Warmusko díky. Dám pak zprávu jak jsme dopadly. Jo a já taky hlasuju jen nevím, jestli to dělám dobře. Prostě to jen otevřu… ![]()
ahoj děvčata,
teda s OH mi narušujou denní režim, čumim a čumim
Kalamajko ale kvůli basketu jsem teda nevstávala:o)) teda když byly vedra tak jsme zas pro změnu nevylezly z bazénku, Kája si lebedila a já dělala živej slunečník ![]()
jinak co u nás nového-
dnes nám přivezli obklad na sokl a teď bude mít manža dovču tak si máknem
Kája už se neplazí ale leze krásně po kolínkách a na těch kolínkách se vzpřimuje, stoupne si jen v postýlce, jo a po kolenou leze i po kluzký podlaze jak jsem si myslela že jí to nepůjde tak to jde a je to foft
taky jí stále něco lovím z pusy - papírky, trávu, už i psí granule ![]()
v pokojíčku spí sama už cca 2 měsíce myslím že jí to líp vyhovuje mám pocit že jsme jí před tím spíš rušili, ale teda ostuda stále jsem nedokázala pro:,–(it nekojení v noci, no vlastně ani ve dne ![]()
takže se máme super jen Kája odmítá spát přes den - dřív si dala alespoň okolo devátý a po obědě tak 20-30 minut a já většinou upadla s ní ale teď teda nic takže tak od šesti už je úplně hotová a nepříjemná a k mému překvapení ale večer opět nechce usnout
jo a vlastně ještě včera v noci jsem si po dvou hodinách pro mě neznáme a úžasné bolesti ucha, která mě probudila, sjela na pohotovost a hádejte co? mám počínající zánět středního ucha. fakt si to poprvé v životě užívám:evil: no snad jsem to chytla v začátku
tak to je román od nás zet a kája (jo a dík za přání)
Ahoj holky tak jsem tady odinstalovával pc a na instalovávala ![]()
Zet kojení já už pořád říkám,že přesatanu a pořád ne
,ale přes den kojím jen ráno a odpo kolem páté Akdyž nedám tak Kuba řve a vynucuje si no a já ,abych měla klid tak mu dám.V noci jsme zatím odbourávali to kojo v deset tak kojím až ve dvanáct a pak nevím usnem u toho oba akdyž zaknourá tak mu jen šoupnu prso ![]()
Baru ,držím palečky at to zmáknete v klidu to odbourávání
Kuba spí pořád s náma,ale my máme 2kk a chci už od něj jít nějak po roce,
Indi ,jen písej at se Ti aspon trošku uleví,tohle znám manža taky měl dřív své dny a třeba i 5 za sebou
drž se !!!!
Hopi si mě pobavila taky si to říkám,že Kuba je to nej co mohl ,kdy udělal
Zet at jsou bolesti brzy líp,au au
Monetko nezlobíš se na mě?Za to co jsem napsala včera?
Veru at je tada brzy fit.
Warmu taky hlasuju jen jsem Ti too nepsala ![]()
Ahoooj!
Zet, ať to brzy odléčíš!!!!
Holky, vy si s těmi chlapy užíváte; držím palce ať se to uklidní. Můj má různý mouchy, ale nepije a děti (i mě
) miluje, tak se považuju za docela spokojenou manželku ![]()
Holky s AE, držím pěsti, ať vám něco zabere. A souhlasím, že kortikoidy nic neléčí, jen potlačují projevy!
U nás nic moc nového - vlastně jo; máme první botičky! Koupila jsem je od firmy Essi za 660 Kč
Klárka má skoro všechno oblečení po dětech, tak jsem si tan nákup vychutnala.
Jo, Monettko, díky za tip na sedačku!
Zatím pa, jdu ještě pustit myčku
Katu
Hezký večer,
Baruš , u nás Natálka spinká v pokojíčku - a ještě dlouho bude. Svůj pokojík dostane až v domečku, což vidím tak příští jaro ![]()
Ale kdyby jsme měli větší byt, už by tam chrněla, přesně jak píše Zet, mám někdy pocit, že se budí kvůli nám - hlavně v době, kdy jdeme spát, ještě třeba povídáme - i když šeptáme… ale neboj, myslím, že to Luci zvládne uplně v pohodě..
Zet : Kája je teda šikulka, jinak ty granule co tak slyším, je problém skoro ve všech rodinách dítě - pes… ale oni tam určo nemají nic škodlivého ![]()
Jinak minulý týden jsme trošku slavili s kamarádkou svátek - dala jsem asi 3 skleničky vína.., tak jsem v noci Natálce dala místo koja Bebu a ona chrněla až do 7 do rána..
Další den jsem ho zkusila místo koja před spaním a od té doby to tak dělám každý den. V noci se mi teď už budí jen 1× - kolem půl třetí - to už normoš kojím a ráno taky..
Jsem asi hrozná, ale vstávali jsme tak 4× a už jsem si připadala jako chodící mrtvola..
Tak jsem se chtěla zeptat, kdo dáváte umělé mléko - asi Warmuska určitě - dáváš ho normálně z flašky z dudlíkem - my už z ní nepili, ale nějak si neumím představit, že bych jí to dávala jinak.
No to je zase románek.. tak se mějte hezky a přeju klidnou noc..
Baruš , jestli zkoušíte už dnes, tak Lucince hezké sny - páč co se zdá 1. noc v nové postýlce, to se splní ![]()
fotečky jsou moooc krásné už bych tam měla taky nějaký dát
František je kus chlapa
Jo a Andrejce ta broske fakt mooooooc chutnala
![]()
Kalamajko - u nás naopak čerstvé ovoce jede líp než přesnídy, jak vidí že to baštím já tak chce taky takže už jsme zvládly meloun, jablko, švestku, hroznové víno, nektarinku, banán (ten teda lžičkou) ale musím si to doslova odtrhávat od huby žádná příprava někde jinde, takže manže jde do vývrtky že jí předávám bacily ![]()
Ahojte,
tak nám konečně zas jde PC.
Děkujeme všem za přání k svátku a uzdravení ruky
a přidáváme se taky ostatním oslavencům.
Ruka už je téměř splasklá, ale příšerně to svědí. Chodim všude s fenistilem a každou chvíli to mažu.
Warmuska píše:
Kájo - jak se jí líbilo v cyklosedačce???? My jí máme, ale ještě jsme to nezkusily… nějak se pořád bojím, že je na to ještě malá… ale asi není co????A ještě jeden dotaz, jak jsi naučila slézat klárku z postele atd.????
Jinak přeji brzké uzdravení tvé dlaně.
Warmusko Klárce bych řekla se v sedačce líbí a dokonce v ní i usla. Helmu sme měli taky půjčenou, ale teď dostala k svátku svoji a je myslim od Giru.
Fiebi píše:
Dobré ráno,holky, vy co máte ty návleky, jak to řešíte když to vaše prcky škrtí na stehnech? nebo to nikoho neškrtí?
návleky trochu škrtí, ale neřeším.
Warmusko ještě k tomu plavání - já si sní dopisuju majlem, na mobil se nemůžu ňák dovolat pavlickova.ladazavináčseznam.cz. Ale domluv se s ní co nejdřív, bývá nával.
Jo ještě k tomu slejzání s postele . My jsme jí to učili na těch dvou schůdkách v kuchyni, ale snažili jsme se i na posteli. Jednou zas na nich byla a hrnula se počumáku dolu. A od tý doby co na něj slitla si dává bacha a leze pozadu a to i na tý posteli a sedačce. Když vidíme jak se jí to povedlo tak jí chválíme a tleskáme spolu.
Warmuska píše:
HOlky, já bych na Konopiště mohla příští čtvrtek nebo pátek. To budem u našich v Poříčí, tak by mě tam manža hodil.
Konopiště berem a Warmusko dyžtak tě i naberem, se snad 2 slalomy do oktávky vejdou
(s kamarádkou tam jezdíme s dvouma kočárkama a nejsou ani jedny golfky) a nebo můžem jet spolu vlakem ![]()
Fiebi - máma jukla na ty maskáče a říkala, že ta guma by měla jít povolit
Ježiši to je zas román, tak se na mě nezlobte ![]()
Dobrou noc
Hopi - jo jasně že jí to dávám z flašky s dudlíkem, jinak ani nevím jak bych jí to dávala. Jen vodu na pití jí dávám z pítka (no ale moc toho nevipije)
Kájo - díky za rady, a s tím Konopištěm by to bylo bezva. Já myslím že se vejdemee obje. Ještě bych ti to upřesnila, až tu padne nějaký ten termín.
dobré ránko,Warmusko co ten smrtelnej čas příspěvku neříkej,že Ti Andy vstávala takhle brzy
Je holky tak u nás byla včera omluva s kytkou a Mozartovejma koulema
,ale i tak mi tam hlodá ten červík pochybností ![]()
Dobré ránko,
no v ten čas jsem dávala Andy mlíčko a pak jsem nemohla usnout
![]()
Ted mě vzbudila a já bych tááááááááááááááááákkkkkk spala.
Lucko - tak to je bezva, že se omluvil. Aspoň si uvědomil, že by ti tohle říkat neměl. Tak držím palce ať už je to u vás v pohodě a tvé podezření je jen plané.
ahoj holky, vy máte prcky samotný v pokojíčku??? to já bych nezvládla. to bych neslyšela, když zakňourá a tak. asi bych z toho byla nervozní, když je ještě tak malá.
jinak Luci, taková omluva!
ale chápu tě. u mě je to ted taky takový divný. ne chlap ke mně ale já k chlapovi
všechno je v pohodě, jen neumím říkat, co cítím… takže by mohl mít taky pochybnosti.