Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2179
15.8.08 19:59

…teda holky…ad chlapi-radši už no comment :evil: :evil: :evil: Monettko, máš to fakt těžký, tohle bych asi nekousla. Veru, taky mám někdy pocit, že objevuji nové a nové stránky přítelovy povahy, které mi před narozením prcka unikaly. Nebo že by se projevily až teď???

Lucko , řepa Marťasovi chutná moc. Samotnou jí nedávám. Měl ji zrovna dneska. Uvařila jsem jí s bramborem a cuketou a přidala kuskus. Oběd je Lumpikovo nejoblíbenější jídlo. Pak asi kaše, ale té taky moc nedá. Jinak svačiny jsou u nás děs. Přesnídávky by snědl celou skleničku, ale jakmile jí nastavím čerstvým ovocem, tak sní jen půlku. Tak nevím, co je lepší - celá přesnídávka s nula vitamíny nebo jen půlka, ale zato čerstvá?

…holky, co kojíte už jen v noci, dáváte UM přes den? Nebo jen čaj, vodu, štávy??? Mám pořád obavy, abychom se nedostali do deficitu s vápníkem, když kvůli ekzému nejíme mléčné výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.8.08 20:23

Ahoj kočky..
teda co se to s těma chlapama děje… je to hrůza
Veru : neplakej, tím se nic nevyřeší.. i když vím, že to většinou nejde ovládnout… ten pocit bezmoci, smutku a zklamání..
Nechápu, my jsme taaak šťastný, že ty prcky máme a ty chlapi to nějak nedokážou zvládnout.. ale asi to s těma dětičkama hodně souvisí.. asi je to nějaká kritická doba těch 10měsíců…
Luci : taky nesmutni.. zkus ho taky ignorovat. nejhorší je, že si Ti chlapi pořád jsou námi moc jistí.. někdy když už mě to štve, zkusím to jinak… otočím, jsem nadvěcí, jako ho skoro neposlouchám, neodpovídám, pořád někam zasněně koukám… a docela to zafunguje.. i když vydržím jen chvilku a dá to hodně snahy..
Monett : k tomu snad ani nejde nic dodat.. když to čtu, běhá mi mráz po zádech.. dokud nejde o děti - jde o hovno.. ale tohle už zavání nějakým průšvihem.. hlavně že je Lotynka v pořádku.. jak to zvládá Nelča - ta už z toho rozum trochu má.. Je mi to fakt moc líto a přeju Ti hoooodně moc sil a posílám pohlazení
Indi : jsem ráda, že aspoň u Vás vše v poho..

No nějak jsem se dostala do nálady něco mezi smutkem a vztekem na opačné pohlaví, ani nevím co jsem všechno chtěla..
Jen, Kalamajko : kojím jen v noci a ráno, přes den voda, štávy a čajík, mléko ne, ale my baštíme jogurt a kaši do Beby HA.. takže asi moc nepomůžu.. zkus se zeptat Mudr, myslím, že vápník najdeš i jinde..

Jinak taky děkuju za rady ohledně botiček, asi až bude v klidu, nebo spinkat, zkusím nožku obkreslit a pak přidat tak půl cm..

Ještě Aji: to je blbý.. no já ještě zkusím něco vymyslet.. Mám rodiče v SČ a jezdíme z Prahy po dálnici okolo MB.. tak třeba bysme to nějak udělali.. A nebo když bys jela do Prahy, třeba by ses s někým, kdo do koutů přijede sešla… Nějak se domluvíme..

Jo a ta MS se na nás taky nějak domluvila, co :D

Tak se mějte, a přeju všem ať máte klidný večer a hodný chlapi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
15.8.08 21:00

Teda co to má být? Se ta špatná chlapská viroza nějak šíří… Monett, my to máme fakt až neskutečně podobný.. Náš taky nikdy v noci (ani za střízliva) pláč neslyšel… Dřív se vymlouval, že k ní nemůže vstávat, když v noci kojím, tak že by byl prdlajs platnej.. Ale pak jsem v noci začala dávat umělý mlíčko - a to k ní taky nevstával… Nikdy ho to prý nevzbudilo.. čumění na TV a vyžírání lednice znám taky mooooc dobře… :)

To mě pobavilo, jak všichni čekáte na vyjádření Leonky k našemu objednanému kočárku - a Leonka nic.. :) :) :) Je mi jasný, že to bude jen taková šunka - za ty peníze - ale my pořádný sporťák máme… casualplay a jsem max. spokojená… :) Ale já tenhle nový objednávala hlavně kvůli dovolený a na případné výlety to bude taky pohodlnější… :)

Jinak to Konopiště - se mnou víceméně počítejte - bych tak nějak neměla chybět, když si pořád stěžuju, že děláte srazíky jen v Pze a ten Benešov jsem víceméně navrhla já.. :) Tak na kolik účastnic to zatím vypadá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
15.8.08 21:39

Ahoj holky :)
teda mate to s tema chlapama kriz.. to ten muj je uplny zlato.. dneska prisel z prace, hodil si Krystofa na zada v satku a varil mi veceri :)

Holky, budu ubjednavat Krystofovi capacky na doma (ze prej, kdyz dite vetsinu dne nechodi, nemusi mit pevnou botku - ta naopak pri lezeni deformuje nart a nedovoluje prirozene vtaceni nohou nebo co…) kazdopadne se mi budou hodit na zimu do satku a na lezeni doma… pze pod nami se netopi a kdyz je zima, tak je u zeme kosa jeste vetsi a sami chodime v pantoflich.
asi objednam tyhle:
http://www.capacky.cz/…18-48-10.jpg /> tak me napadlo, jestli taky nebudete chtit objednat? Jsou za docela dobry penize oproti jinym kozenym… kdyz je objednavka nad 1000, neplati se postovny a mohly bychom si to porozdat v Koutech.. tak dejte vedet :)
jo a jsou to tyhle stranky:
 http://www.capacky.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
15.8.08 21:58

Monetko je mi to fakt líto přesně co popisuješ jsem zažívala chlastal pak nešel do práce a trvalo to třeba týden v kuse pak se z toho 3 dny dostavál a byl pěkně nepříjemnej. :twisted: už to nemáme co jsem otěhotněla si statečná,že tohle vše zvládáš !!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.8.08 22:17

Holky s váma je mi hned líp :) dík Hlavně že jsou děti zdravé, to je myslím nejdůležitěší. A snad i docela spokojené.
Lukre to bych chtěla taky někdy zažít :wink:Tak jdu chrnět, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
15.8.08 22:31

Ahoj holky!
Lukre, já bych do těch capáčků šla; líbí se mi kytka modrá. Co je potřeba vědět? Klárka má asi 18-18,5 délku nožičky; botičky má č.19
Kalamajko, já Štěpu´kolem roku kojila taky už jen 2× (ráno a večer); jedl tvrdý sýr, jogurty a UM jsme nikdy nedávali.
Veru, vím, že je Ti to líto a je Ti smutno, ale myslím, že to ten Tvůj tak nemyslí; oni mají většinou fakt blíž až k těm starším. Chlapi jako manžel od Lukre jsou fakt výjimkou. Můj Tom je v tomhle tak napůl; klíďo jde s kočárkem, pohlídá… ale opravdu s chutí si s nimi začal hrát taky až když byli větší. Víš, ale taky si myslím, že je úžasný, žes mu to dokázala říct a hlavně, že on to dokázal přijmout!
Monettko, fakt jsi silná, asi bych to na Tvým místě jen těžko ustála.
Je to fakt síla, jak je to občas těžký. A obzvlášť když už jsou i děti. Držím vám všem palečky ať se to nějak zklidní. Připadám si skoro hloupě, když jsem byla naštvaná, že Tomáš šel po práci na Bohemku na fotbal. Protože 1. jsem mu to „dovolila“ a 2. vím, že přijde střízlivý a ráno vstane se staršími dětmi a pojede se Štěpou na „pánskou jízdu“, abychom mohly s Eliškou připravovat nedělní oslavu.
No, já mám krizi s dětmi, Dneska jsme Štěpovi opravdu hodně naplácala; už dlouho jsem ho vůbec fyzicky netrestala. Dnes jsem to ale neustála a teď mě to žere. Je pravda, že oba zlobili šíííleně, ale mohla jsem to zvládnout líp. Už byli unavení a Klárka taky; ten Tom tu dneska fakt chyběl. Uložit tři řvoucí děti (dva z nich se navíc střídavě mlátí a střídavě jsou nejlepší kámoši, kteří dělají olympiádu ve skocích na posteli apod.) je fuška. No nic, mám v sobě pivo Kelta a nějak jsem se nechala unést :oops:
Tak dobrou
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
15.8.08 22:35

Lukre, samozřejmě, že Klárka má délku chodidla 11-11.5cm :wink: Takže botičky má č.19. A teď jsem tam koukala, že kytku mají i ve vínové. Tak prosím kytku ne modrou, ale vínovou. Jsem hrozná, co, takový zmatky :?
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
16.8.08 00:28

Katul, tak jsou to tyhle:
http://www.capacky.cz/…08-43-17.jpg ?

Pockam jeste, jestli se nekdo prida a v nedeli odpoledne bych to objednala… pak jedu do Usti, tak aby to prislo vcas :) Mimochodem maj i zatepleny.. ja budu asi objednavat dvoje, jedny normalni na ted a jedny zatepleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
16.8.08 00:30

Jo a jeste s tim mym chlapem… on taky umi bejt na ranu, ale zrovna dneska to tak pekne vyslo. Krysta se po nem sapal hned jak prisel Petr z prace a chtel se s nim mazlit. Hlavne proste cim je Krystof vetsi, tim vic se o nej Petr zajima, pze s nim muze delat bejkarny :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
16.8.08 06:18

Dobré ránko,capáčky jsou pěkný,ale my máme doma koberec tak na doma nedávám žádné botičy.Pro dnešek se s Vámi loučím bohužel jedeme dneska na chatu a ještě vezem i dědu :roll: on je hodnej jen prostě buzeruje a musí být podle něho a odpo tam dorazí tchýně vůbec nemám nálady na návštěvy už vůbec se mi nechce na chatu v tomhle počasí :twisted: .Mějte se tu zatím krásně a v neěli ahoooj.Pohlazení prckům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.8.08 09:03

Ahoj, dobré ráno,

taky všem posílám energii ať to s těmi chlapi zvládnete. Já ožralé chlapy nesnáším, sama jsem v tom vyrůstala (otec alkoholik) a proto mi to vadí o to víc. Naštěstí můj manžel chodí chlastat tak 2× do roka a to nějak zvládnu. Ale nebojte není dokonalý… má zase jiné neřesti o kterých se nechci zmiňovat.
A s Andrejkou mi taky moc nepomáhá, teď už je to sice lepší, když je větší, ale pořád ho víc baví PC. Sám s kočárem taky nikdy nebyl. :( :(

Lukre - botičky jsou zajímavé, ale už máme bačkůrky.

U nás už to vypadá, že bude během měsíce chodit sama. Už jí lézt nebaví, většinou se přesouvá chůzí kolem zdí a nábytku. A začíná se trochu pouštět do větších mezer.

To počasí je na nic. Teplota by mi vyhovovala, ale ten déšť by mohl na chvíli přestat, aby jsme mohli někam vyrazit.
Manžel je celý víkend v práci, tak jsme tu zalezlí a mám taky nějaké deprese, asi to bude tím počasím (chybí sluníčko a světlo)

Konopiště - nikdo se k tomu nějak nemá, tak určím termín. Co čtvrtek 13 hod??? Já se teď směju, protože tu píšu termín a sama nevím jestli mi to na 100%vyjde. Ale budu počítat se čtvrtkem ve 13. hod.
A kde by jsme se tam sešli?????? Na parkovišti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.8.08 10:58

Ahoj všem,
Warmusko tenhle termín i čas jsem tu taky navrhovala, ale nikdo nereagoval. Parkoviště bude asi ideální.
Hopi tak ty botičky č. 18, jak už jsem psala předtím.
Ty botičky co sem dávala Lukre jsou taky moc hezké, ale nám jich přivezl několik taťka z Irska, tak nemusím shánět.
Malá zas od rána pobrekává… snad ji ty zuby přestanou brzo trápit. Chce být jen u mě a jen se nosit, tak ji mám v šátku. Jdu dodělat oběd, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
16.8.08 13:34

Ahoj maminy,
tak nejenom chlapi, ale i MS se nám tu nějak synchronizovala :roll: :D Jsem se tu včera radovala, jako že nic a dnes ráno po 20 měsících překvápko 8O 8O 8O Asi to bude tím zatměním měsíce, co má dnes nastat :D

UM mi Dr. doporučila jednu dávku k odpolední svačině, když nesmíme kvůli AE mléčné výrobky. Jako místo toho jogurtu. Ale pořád mi to přijde málo, když jsem koukala na obsah vápníku, tak se to s jogurtem asi nedá srovnat. To rýžové mléko s calciem z DM ho má podstatně víc, ale je taky slazené a i mořská sůl tam je, tak dávat ho každý den mi nepřijde optimální. No, příští týden jdeme na desetiměsíční KO, tak se přeptám.
Lukre , s těma capáčkama jsi mě teda navnadila…tak jsem Marťase změřila. Máme jako Katul 11-11,5. Ale vůbec netuším, jaká je to teda velikost botičky? :?: Ta 19? Tak to asi budeme potřebovat už 20, páč u nás to do zimy na chození a stoupání moc nevypadá. Nebo si vezmu 19 obyč. a 20 zateplené. Líbily by se mi ty Fitness béžové na teď, tzn. 19? a zateplené barva prima hnědá, tzn. 20? Jak to s těmi velikostmi vidíš, Lukre???. Tak bych prosila taky objednat. Díky předem :huban: A co Kryštof, už jogurtujete nebo kefírujete? Jak to snáší? Bez reakcí? Já už se nemůžu dočkat, až Marťasovi ten jogurt nabídnu. Mám fakt kvůli tomu vápníku černý svědomí, ale zase stoupenci některých alternativních stylů výživy mléko taky nedávají…mám z toho hlavu jako kůň. Asi zbytečně.

Pořád kojím 3× denně, plus ta jedna dávka mlíčka a kaši taky do toho mlíčka…tak snad jsme v oukeji. I když s tím kojením - připadá mi, že už si Lumpik jen tak cucá ze zvyku. Včera jsme začli s odbouráváním koja v jednu ráno. Během 11. měsíce chci kojit jen ráno a před spaním, ve 12. už jen před spaním a pak šlus. Tak jsem na nás zvědavá, jak se s tím popasujem. Všichni tři :D Dneska v tu jednu v noci to byl řev jak u paviánů :roll: :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
16.8.08 13:47

Ahoj kočky,
tak u nás je tak ošklivo.. ráno jsme zaběhli jen nakoupit, odpo už snad ani ven nepůjdeme.. brrr
Monett: já už to mám napsaný, vel. 18 - červené
Lukre: ty botky se mi taky moc líbí, možná bych šla i do těhlech, ještě počkám až příjde večer Luboš z práce a nějak se domluvíme… Pak dám kdyžtak ještě vědět.. Jsou hezký, že ani nevím, jaký bych si vybrala..
Jinak to pomlouvání mého lenocha asi zabralo, včera náznak a nska Nat i kousek popolezla.. i když ona nejde na kolínka, ale odráží se špičkama nožiček.. myslím, že už na to brzo přijde..
Jinak s chlapama.. já to mám jak kdy… občas mi Luboš po noční přinese snídani, někdy udělá večeři.. o Natálku se postarat dokáže a s kočárkem jde i sám, když mu řeknu, nebo ho to i napadne.. ale mě to zase tak neláká.. pro mě je to ta nejhezčí část dne s ní.. ráda chodím na prochajdy.. Ale někdy i vstane ráno s ní, abych si třeba ještě hodinku poležela a to je pro mě to nejpříjemnější..
Ale jak píše Lukre, taky to není moc často a jsou i dny kdy bych ho zabila.
Taky si myslím, že čím budou dítka větší, tím víc k nim se ty chlapi budou mít..
Ale i ten můj má mouchy.. taky o tom nechci moc mluvit.. všude je něco..
Fakt jsem ráda za Natálku a to je pro mě smysl života.. ¨ Katul: máš můj obdiv.. někdy mi dá i jedna moje treperenda pořádně zabrat.. mít tři, tak už mají maminu v Bohnicích.. :oops:

Tak se zatím mějte hezky..
Jo a už není moc hezky, téměř po dovolených, tak kde jsou všechny maminky? Už to tady opravdu nějak upadá.. Nebo jen čtete a nemáte co říct??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí