Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojdá
Holky co mě se dneska stalo, jela jsem ráno na kolo a jka sem se vracela asi z 10km projížďky říkám si kdo ztratil nějakou deku, jak sem dojela blíž byl to můj šátek, vypadl mi z vozíku, špatně sem si ho asi dala do úložnýho prostoru i když byl ještě za gumou, teda mě polilo a to vím že doproti sem potkala tolik kolařů a aut, no kdyby věděli co to je a kolik to stojí asi to tam už dávno není, štěstí že sem to neztratila přio zpáteční cestě, ještě teď si říkám co kdybych ho teď neměla, by mě asi kleplo
uff naštěstí ho mám ![]()
Asi mi něco uniklo, co komentuije Kalamajka?? ![]()
Tak asi před 3 dny nám odešla televize, ach jo, ale po 13 letech měla už nárok, a teď sme se rozmýšleli co je důležitější a vyhrál to mražák, no kdybych si měla vybírat mezi počítačem tak nevím nevím jak by to dopadlo, televizi ještě oželím
Ale tak snad brzy bude, třeba tak za měsíc. Dneska mi došla ta autosedajda, je moc hezká, doufám že bude malá konečně spokojená ![]()
Dneska je tak hezky, paráda..
Ahoj!
Tak jsem to dneska koupila od včely do stehna; vlítla mi potvora pod sukni. Hned jsem si dala Zodac a namazala Fenistil, ale stejně mám půlku nohy oteklou jak blázen a dost to bolí. Jo, už je srpen, tak toho lítá fůra.
Indi, předpokládám, že Kalamajka spolukomentuje v olympijském studiu basket
Myslím, že to není tajemství, tak Ti to píšu.
Holky, to parkoviště na Konopišti - to je někde před zámkem? Najdu to snadno?
V pátek večer přijedou naši a budeme mít poprvé od porodu možnost jít do kina. Tomáš nechce na Bathory, nevíte co slušnýho dávají? Vůbec nemám přehled ![]()
Zatím pa Katul
Katko, pokud nechcete něco hlubokého, taky jsem slyšela, že Mamma Mia neni zlý, nicméně dost odpočinkový, je to muzikál, jak píše Verča. Naopak na Bathory jsem moc chvály neslyšela, ani ve Varech moc nadšení nevyvolal. Jinak je to s premierama v létě letos asi slabý… Ostatně já jsem se počínaje porodem přestala orientovat v tom, co dávají. Jedině zkusit Aero apod., jestli tam není něco zajímavýho…
Konopiště nevím, kdyžtak se přidám, ale zatím je to nejisté, mám toho nějak moc.
Warmu, Lucko - zítra nemůžu, ve st bych šla určitě bruslit nebo do ŽL, jen nevím kdy, záleží to na tom, na kdy budu mít s Jonášem plavání. Čt je Konopiště a v pátek můžu, tak něco vyberte:).
Veru, no tak půjdem do kina spolu a tatkove at si hlidaji, ne:).
jste mě pobavily s tím kinem,ale zajímalo,kdo z nás by utíkal první domů
.No my snad už brzy někam vyrazíme ,ale až po létě.ted jsem bud sama nebo jsme na chatě.
Indi tak to si měla štěstíčko.
Dzazi já ve středu nemůžu tak by šel ten pátek žlutý.jestli to neva.no a kdby si se viděla ve středu s Warmuskou nevadilo by ti,kdyby mi po tobě něco poslala?
Ahoj!
Díky za tipy; muzikál by Tom asi nemusel; Aero by bylo super, ale nestíháme uložit, nakojit a dorazit do začátku promítání. Tak asi půjdem na večeři… No do kina klíďo půjdu, Veru, kdy a kde? Já můžu z Hostivice v sedm vyrazit. Kromě středy, to má Tom sport.
No, já si jdu lehnout, mám šíleně oteklou nohu, jsem celá malátná a je mi na zvracení. Tak povečeřím Zodac a snad usnu. Takovou reakci jsem sned ještě neměla.
Pa Katul
Ahoj holky,
Katu parkoviště je před zámkem, nemůžeš ho minout.
Jo tak do kina se tak brzy nedostanu. A tak ráda bych šla.
Indi tak tos měla fakt štěstí…
Dnes toho asi víc nenapíšu, nějak mi to nemyslí… už se těším na to Konopiště, doufám, že nebude leják.
Hponko vše nej k dnešnímu svátečku at se Ti splní co si přeješ a at máš zdravou a hodnou holčičku.Kubík posílá pusinku!!!!!!!!
![]()
Ahojky,
Luci děkuju za přáníčko a pusinku od Kubíčka…
Jinak mě už je zase na nic, na:,–(ila jsem prášky, kapky.. nebudu kojit, budu odstříkávat a uvidím za 2-3 dny..
Tak se mějte, jdu si lehnout.
Jinak s tím kinem mě štvete..
hned bych ji taťkovi předala a šla s Váma, ale takovou dálku - bohužel ![]()
PA
Hopi ,jak jsem měla ten zanět průdušek tak mi dali penicilin a při tom kojit můžeš a koupila jsem si VIncentkový cucavý bonbony a bylo pak líp.Tak at Ti je dobře brzy!!!
Ahojte holky,
v rychlosti
s Konopištěm počítám - doufám, že nebude lejt. Warmusko počítám i s tebou, že tě naberu, teda jestli chceš?
do kina bych šla , ale u nás by neproběhlo večer - kojení ![]()
Michal dostal k narozkám lístek na muzikál od Landy a k tomu poukaz na hlídání Klárky
, ale asi proběhne odpolední představení.
Letím do sprchy ať stihnu zoufalky
zatím čauky Kája
holky pěkný fotky v galerce
Lucko akorát Kubík v šátku nemá vůbec podsazenou prdelku ![]()
Veru to má od mojí ségry. A ten poukaz proto abych mohla s ním
Sem na ségru zvědavá jak to zvládne ![]()
U nás taky frčí Landa
je to Touha - snad podle toho filmu tady máš odkaz kde o tom píšou víc http://kalich.cz/index.php?…