Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké ráno
Warmuska: díky za rady s tím mlíčkem.. no my právě už pijeme bez dudlíka, ale s tím mlíkem mi to taky přišlo divný, dávat ho z hrníčku..
Jinak taky jsme kojili ve 4 ráno - ale usnula jsem hned..
Bylo to nska jediný čas, kdy se Nat vzbudila a pak chrněla do 7:15
![]()
Tak já jdu za ní, je po sváče - měli jsme kousek banánu a meruňku (už to dávám jen na kostičky..)
A teď už na mě „volá“
Papa
ahoj ahoj.. ![]()
Tak jsem včera celou noc hledala kočárek - golfky: aby byly lehké skladné, za rozumnou cenu (do 3000,–), aby šlo polohovat opěrátko na spaní a i na nožičky… Budem golfky potřebovat na začátku října- co pojedeme na dovolenou do Egypta - teda možná! Tak už jsem je chtěla objednat ted - na různé výlety a tak… Ten náš sportáček je sice výbornej, ale zabere celý kufr a do některýho se ani nevejde… Byl to doclea boj sehnat levné polohovací golfky, ale nakonec jsem objevila tyto, hned se zamilovala a objednala je…
Ty červeno-oranžový - za 1549,– dobrý, ne? Kéž by dorazily ještě než pojedem na to Konopiště - bude se to vůbec konat?
http://www.elinka.eu/…oto95828.jpg
Jinak jsme byly na desetiměsíční, tak máme 8860g a já už tipovala, že máme dáááleko přes 9kg ![]()
Jo a jak jsem objednávala ten kočárek a byla mile potěšena cenou, tak jsem neodolala a koupila ještě Jessice „kolo“
http://www.elinka.eu/…to533022.jpg
dá se použít jako odrážedlo, odrážedlo s rukojetí, chodítko, houpačka… má i hrací pultík a hraje různé melodie, takže myslím, že ho využijeme už ted.. ![]()
Přeju hezké dopoledne,
Luci proč bych se měla zlobit? V pohodě. Máš pravdu, ale nechci to řešit nějak radikálně. Byla jsem i v manželské poradně a probrala to s psycholožkou. Dodalo mi to hodně energie. Zaměřila jsem se teď na děti, na barák, trošku jsem si udělala denní řád a pořád něco dělám a na manžu kašlu. Už třetí den si ho nevšímám a je z toho celý divý. Pořád mě muchluje, dvakrát za mě vzal i noviny, abych si odpočinula, tak mě překvapil. No ale pořád na něj dlabu, aby si nemyslel, že za pár slůvek se to spraví. Je mi jasné, že to nebude mít dlouhého trvání, že zas jak to bude v pohodě, tak rozjede ty svoje chlastačky a pod. Hlavně aby si našel každý den aspoň chvíli na děti, ty ho moc potřebují. Vím, že nás má rád, ale jaksi má podle mě trošku divný žebříček hodnot.
Luci, tak ať už je ten tvůj hodný ![]()
Holky já vám tak závidím, že vám dětičky baští… ta naše potvůrka akceptuje maximálně skleničky a dostanu do ní tak půlku a to jsem šťastná. Někdy ani to ne. Zeď kolem jídelní stoličky hýří všemi barvami.
Flašku s dudlíkem mi taky nechce.
Caress hezké golfky i to kolo.
Musím frčet, dítě se dožaduje prsa a potřebuje spát. Odpo pojedem na Jemniště na zvířátka.
Monett: až mě kolikrát „děsíš“ jak to máme s těma chlapama podobné…
Nevěřila bych, že se dá najít někdo podobný tomu mému..
škoda, že nejede s Tebou do Koutů - docela ráda bych ho poznala v reálu..
a očividně by si rozuměl s tím mým - a věřím tomu, že by si VELMI rozuměli…
ale my taky nejspíš pojedeme samy, tak aspon podrbeme spolu.. ![]()
to Jemnitě je náádherný minulý rok jsme byli i na Konopišti škoda,že se tam nemáme,jak dostat
tak my zachvilku razíme na tu Budějovickou.jo a s manžem to nebude tak žhavý asi chtěl sex ,ale to má smolíka ![]()
dneska jsem dostala menstruaci (už pravidelnou od porodu), ale hrozně mě bolí břicho. Před tím jsem to nemívala, tak asi to je tím, že neberu antikoncepci, která mi dodávala hormony. ![]()
domácí chleba - holky, Kájo, Katul, Lucko a já nevim kdo ještě máte domácí pekárnu - poraďte mi nějaké těso na chleba, kde se nemusí připravovat kvásek, stačí tam třeba jen přidat suché droždí. Já pořád kupuji ty směsi a to mi příjde drahé. Chtěla bych zkusit domácí z mouky. Na to je nějaká speciální mouka?? Nebo normální.??
WARMUSKO,JÁ TO MÍCHÁM NĚKDY DÁM TU CHLEBOVOU NĚKDY HL.MOUKU ,NĚKDY ŠPALDOVOU ZÁLEŽÍ NA RECEPTU A JAKEJ CHLEBÍK BY SI CHTĚLA OBYČ NEBO SLUNEČNICOVEJ TEN OD KÁJI SE SÝREM A OLIVÁMA BYL FÁÁÁÁKT VÝBORNEJ
JE NA STRÁNKÁCH ŘÍJNATEK
AU,AU MENSES TU JÁ PROKLÍNÁM PŘED PORODEM JSEM JÍ MĚLA MAX.3 DNY A TAK NORMOŠ A TED 7 DNÍ A JE TO ŠÍLENÝ
![]()
CARES TEN KOČÁREK JE PĚKNEJ I TA CENA,ALE JSEM ZVĚDAVÁ CO NA TO ŘEKNE LEONKA ![]()
FIEBI TYHLE STAVY MÁM TAKY,KDY MĚ MOC NEZAJÍMÁ.INDI CO MANŽA UŽ SE Z TOHO VYSPAL?
Caress neboj, je jich takových víc. A já mám ke všemu tu smůlu, že hned vedle bydlí jeho nejlepší kamarád, který je stejného založení. Jeho přítelkyně taky šílí. A Petra bych těžko přemluvila, aby do koutů jel. On prý nepotřebuje poznávat nové lidi. Nezajímají ho ani moji kamarádi. Ale já se tam moc těším… se jim bude teda pěkně škytat, jak je zdrbnem ![]()
Holky co to Konopiště? Můžete ten příští čtvrtek? Třeba v jednu? Ať se někam pohnem a nezůstane jen u domlouvání
Ahojky,
tak jak jste se měli celý den? Účast nic moc ![]()
Co Indi, jak je? čteš nás?
Veru a co u Vás nového
Hele holky, narazila jsem na botičky se žirafou za 359,–
Mají je ve velikostech 17-24, mají prý slabší podrážku, ale na léto-podzim by asi šli a nebo hlavně na doma..
Co Vy na to? Kdyby se někomu líbili - mohli bysme se domluvit a koupit společně - do Koutů už to máme docela za chvíli.. tam bysme si to předali
Hopi tak ty bych brala. Ty červené.
Na Jemništi to bylo super, zdržely jsme se tam dýl, než jsem čekala.
Monettko, tak mi ještě napiš jaký číslo - mají tam ty velikosti takhle:
VELIKOSTI
17 (11,5cm) | 18 (12cm) | 19 (13cm) | 20 (13,5cm) | 21 (14,5cm) | 22 (15cm) | 23 (15,5cm) | 24 (16cm
Tak já to beru na sebe, objednám to a v Koutech rozdám - případně těm co se neučastní to někdo z Prahy určo vezme - co holky?
Tak kdo budete botky chtít, napište mi raději SZ, ať to tu nepřehlídnu..
Monet, ty prosím tu velikost..
Poštovné přes PPL je 140,–, pak bysme se podělili..
Kdo budete mít zájem, napište do neděle 17.8 . - na dodání mají 10-14 dnů, tak at to stihneme..
tyhle botičky přesně máme
taky stály takhle nějak rozumně - až mě to překvapilo, když jsou „žirafkový“
Ta červená je ve skutečnosti ale tmavší. Ale i tak jsou pěkný… A to musím říct, že žirafkový boty se mi většinou moc nelíbí..
Podrážku mají jakože bačkůrkovou.
To je sranda, takže nejenom převážně maskáčový, ale i stejný botičky?
To je jak z dávných dob, kdy nebyl nic moc výběr a všichni nosili skoro totéž.. ![]()
Čau holky!
Já jen rychle; jsem groggy. Po 19 měsících je ze mě opět normální žena; jsem na tom jako Warmuska, bolí mě břicho a záda. Jo jo, já bez teďmenstruace budu asi až v přechodu ![]()
Teď peču poslední perníčky na perníkovou chaloupku; v neděli máme oslavu Štěpových narozenin pro kamarády. Tak jsem zvědavá, jak se to povede.
Zítra snad nakouknu na dýl.
Katka
Hopi ty botičky jsou krásné, do Koutů sice nepojedeme, ale asi neodolám a objednám si je ![]()