Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
11.8.08 20:10

Zet - taky se přidávám k přání k svátku, ať se ti splní vše po čem toužíš.

Veru -ty jsi myslela že to mimi co špulí pusinku je Andrejka??????
Jinak mini srazík s LUckou a Kubíčkem byl bezva.
Ať je Tadík brzy zdravý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
11.8.08 20:13

Jinak kde všechny pořád jste???????????????? Nejste tu ráno ani večer :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Připadá mi, že se to tu nějak rozpadá. Z Moravy už nepíše nikdo.
Sonja, Jaskiva, Leonka a už ani Indi???????????????
Morava už s Čechama nekamarádí či co??????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:19

baf !

tak já se teda ozvu Warmusko, aby tu byla pomyslně trochu zastoupená Morava (i když já jsem jen z českomoravského pohraničí ) :-))

František leze, stojí s oporou, a začíná chodit u nábytku, takže všechno, na co dosáhne, vyklízíme a začíná to tu vypadat jak v holobytě :-(

zuby nemá pořád…

byla jsem nějakou dobu u našich na „prázdninách“, tak jsem nepsala

jinak asi nic novýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:24

vlastně je něco novýho - taťka si pořídil cyklosedačku na Františka a dnes byli na zkušební jízdě… Františkovi se to líbilo… a taťka přijel zplavenej :-)

taky jsem vám sem chtěla napsat tip na helmu , kterou nosí děti v domácnosti, když si začnou stoupat a nemají ještě stabilitu…
my jsme si ji půjčili od známých a je fakt dobrá - nemusím mít tolik strach, že když František spadne, že se mu něco stane s hlavou

helma je celkem příjemná, má velký otvory, takže se v ní nepaří hlava a je udělaná tak, aby chránila fontanely a vzadu týl… prostě ty nejdůležitější místa na hlavně.
je to od firmy OK Baby a jmenuje se „No Shock“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:25

jo do galerie dám fotky cyklosedačky + helmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
11.8.08 20:27

Ahoj holky,

já jsem včera dočetla a písla příspěvek, ale Luci na klíně něco poťukala a všechno zmizelo…
No taky jsem si všimla, že je malá účast, ale připisuju to prázdninám. No i když nevím jak třeba jaskiva. Jestli se vážně naštvala, tak je to škoda. Zkusím jí písnout. A sonju třeba odchytnu na skype.
Holky už jste nějak řešily srazík v Koutech? Myslím jako stravu a tak. My to máme se snídaní nebo jak? Musím po tom začít pátrat abych věděla co vzít sebou.
Všem marodům a oslavencům posílám hubánka :huban:
Já jdu koupat prase psa, zase se vyválela ve shnilý louži bleeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
11.8.08 20:32

NO HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KONEČNĚ SE OZVALA LEONKA A I OSTATNÍ

Leonko - prosím tě nemáš typ na cyklohelmu pro tyhle malé prcky, my zkoušeli v obchodě od Gira a ta byla ještě velká :(
To je bezva, že už František všechno zvládá, je to šikula a potěšila jsi mě tím, že jste taky bezzubci, už jsem si myslela, že jsme poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:37

já jsem měla zuby až po 1. roce, takže jestli bude v tomto Fanda po mně, tak má ještě hafo času :D :D

jinak cyklohelmy jsou dobrý od OK Baby, naše cyklosedačka je od 9 měsíců nebo 9 kg, ale ty helmy, které jsou určené přímo na kolo budou asi větší… my máme zatím tu helmu, která je do domácnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
11.8.08 20:41

No JUpí Leonka,tak o té helmě jsme přemýšleli a Dr nedoporučovala.Mimi si tak nenaučí dávat pozor :wink: nevím jen přidávám názor tatínek mu jí chtěl koupit.Baru Lucinka ráda loužičky :wink: Mě dneska pobavila holčička v ŽL lezla po čtyřech v písku :lol: a prášila těma ručičkama
Leonko já bych potřebovala nějaký tip na golkfky,ale tak do 3,5 tisíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:45

to je asi pravda, že si pak dítě nedává moc pozor, když nosí tu helmu :-(

ale já mu to dávám třeba když potřebuju něco udělat a nemám zrovna čas ho sledovat… jinak chodí bez ní

golfky:

http://www.baby-centrum.cz/…-golfky.html?…

zde si můžeš kočárky seřadit i podle ceny, z těch levnějších jsou dobrý od výrobce Moon, možná by se našlo i něco levnějšího od Chicca, záleží jaký máš požadavky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
11.8.08 20:47

Děkuji tak požadavky co nejlepší a nejlevnější,ale to jsem mooooc náročná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
11.8.08 20:47

Děkuji tak požadavky co nejlepší a nejlevnější,ale to jsem mooooc náročná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:48

… pokud chceš opravdu něco jednoduchého tak třeba Jané Rocket… nebo Babypoint Mark se hodně prodává, Chicco CT 0.4 - ale ten bude myslím končit… možná ho ještě někde seženeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
11.8.08 20:49

do toho výrobce Moon bych klidně šla… není to funkčně špatný a cena je přijatelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
11.8.08 20:53

Lucko, myslim, ze to neni Lucinka, kdo rad louzicky, ale kokrice Barus :)
Veru. tak jsem dneska byla na poste a hadej co.. jsem ty dupky samozrejme nechala doma :( Jsem ja to trubka… ale s tim pozvanim jsi me navnadila… co delate v patek? :)
Prave se mi dopraly plenky, tak je pujdu povesit a nahazet do pracky jeste rucniky… jsem z tech plinek uplne nadsena.. no, hlavne aby byly fakt funkcni :) Katul, hrozne se mi libi ten Bum hugger, jak je krasne nadejchanej..
Ted nevim, Kato, ty davas latkovky aj na noc? nestalo se ti, ze by je Klarce procurdilo?
Jooo… a prisly mi ty zeleny shorties.. jsou uuuuplne nadherny :) Asi na zimu objednam jeste longies :)
Leonko, na tu helmu jsem taky koukala :) Ale pak uz jsem ji nikde nedohledala, kdyz to bylo aktualni a ted uz na to prdim…
ad sraz: mame to aj se snidani :) Deti do 3 let bez naroku na luzko a snidani. Pak asi dame nekde obidek, ne? Dzazi, jak jsi dopadla s tou zalohou? Doufam, ze jedes?!:)
Tak ja jdu veset plinky a vencit hafana, (s)mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital