Poradna duly
Jana Čurdová
Zet - taky se přidávám k přání k svátku, ať se ti splní vše po čem toužíš.
Veru -ty jsi myslela že to mimi co špulí pusinku je Andrejka??????
Jinak mini srazík s LUckou a Kubíčkem byl bezva.
Ať je Tadík brzy zdravý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak kde všechny pořád jste???????????????? Nejste tu ráno ani večer
![]()
Připadá mi, že se to tu nějak rozpadá. Z Moravy už nepíše nikdo.
Sonja, Jaskiva, Leonka a už ani Indi???????????????
Morava už s Čechama nekamarádí či co??????????????????
baf !
tak já se teda ozvu Warmusko, aby tu byla pomyslně trochu zastoupená Morava (i když já jsem jen z českomoravského pohraničí ) ![]()
František leze, stojí s oporou, a začíná chodit u nábytku, takže všechno, na co dosáhne, vyklízíme a začíná to tu vypadat jak v holobytě ![]()
zuby nemá pořád…
byla jsem nějakou dobu u našich na „prázdninách“, tak jsem nepsala
jinak asi nic novýho…
vlastně je něco novýho - taťka si pořídil cyklosedačku na Františka a dnes byli na zkušební jízdě… Františkovi se to líbilo… a taťka přijel zplavenej ![]()
taky jsem vám sem chtěla napsat tip na helmu , kterou nosí děti v domácnosti, když si začnou stoupat a nemají ještě stabilitu…
my jsme si ji půjčili od známých a je fakt dobrá - nemusím mít tolik strach, že když František spadne, že se mu něco stane s hlavou
helma je celkem příjemná, má velký otvory, takže se v ní nepaří hlava a je udělaná tak, aby chránila fontanely a vzadu týl… prostě ty nejdůležitější místa na hlavně.
je to od firmy OK Baby a jmenuje se „No Shock“ ![]()
Ahoj holky,
já jsem včera dočetla a písla příspěvek, ale Luci na klíně něco poťukala a všechno zmizelo…
No taky jsem si všimla, že je malá účast, ale připisuju to prázdninám. No i když nevím jak třeba jaskiva. Jestli se vážně naštvala, tak je to škoda. Zkusím jí písnout. A sonju třeba odchytnu na skype.
Holky už jste nějak řešily srazík v Koutech? Myslím jako stravu a tak. My to máme se snídaní nebo jak? Musím po tom začít pátrat abych věděla co vzít sebou.
Všem marodům a oslavencům posílám hubánka ![]()
Já jdu koupat prase psa, zase se vyválela ve shnilý louži bleeee.
NO HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KONEČNĚ SE OZVALA LEONKA A I OSTATNÍ
Leonko - prosím tě nemáš typ na cyklohelmu pro tyhle malé prcky, my zkoušeli v obchodě od Gira a ta byla ještě velká ![]()
To je bezva, že už František všechno zvládá, je to šikula a potěšila jsi mě tím, že jste taky bezzubci, už jsem si myslela, že jsme poslední.
já jsem měla zuby až po 1. roce, takže jestli bude v tomto Fanda po mně, tak má ještě hafo času
![]()
jinak cyklohelmy jsou dobrý od OK Baby, naše cyklosedačka je od 9 měsíců nebo 9 kg, ale ty helmy, které jsou určené přímo na kolo budou asi větší… my máme zatím tu helmu, která je do domácnosti…
No JUpí Leonka,tak o té helmě jsme přemýšleli a Dr nedoporučovala.Mimi si tak nenaučí dávat pozor
nevím jen přidávám názor tatínek mu jí chtěl koupit.Baru Lucinka ráda loužičky
Mě dneska pobavila holčička v ŽL lezla po čtyřech v písku
a prášila těma ručičkama
Leonko já bych potřebovala nějaký tip na golkfky,ale tak do 3,5 tisíc ![]()
to je asi pravda, že si pak dítě nedává moc pozor, když nosí tu helmu ![]()
ale já mu to dávám třeba když potřebuju něco udělat a nemám zrovna čas ho sledovat… jinak chodí bez ní
golfky:
http://www.baby-centrum.cz/…-golfky.html?…
zde si můžeš kočárky seřadit i podle ceny, z těch levnějších jsou dobrý od výrobce Moon, možná by se našlo i něco levnějšího od Chicca, záleží jaký máš požadavky…
Děkuji tak požadavky co nejlepší a nejlevnější,ale to jsem mooooc náročná
![]()
Děkuji tak požadavky co nejlepší a nejlevnější,ale to jsem mooooc náročná
![]()
… pokud chceš opravdu něco jednoduchého tak třeba Jané Rocket… nebo Babypoint Mark se hodně prodává, Chicco CT 0.4 - ale ten bude myslím končit… možná ho ještě někde seženeš..
do toho výrobce Moon bych klidně šla… není to funkčně špatný a cena je přijatelná
Lucko, myslim, ze to neni Lucinka, kdo rad louzicky, ale kokrice Barus ![]()
Veru. tak jsem dneska byla na poste a hadej co.. jsem ty dupky samozrejme nechala doma
Jsem ja to trubka… ale s tim pozvanim jsi me navnadila… co delate v patek? ![]()
Prave se mi dopraly plenky, tak je pujdu povesit a nahazet do pracky jeste rucniky… jsem z tech plinek uplne nadsena.. no, hlavne aby byly fakt funkcni
Katul, hrozne se mi libi ten Bum hugger, jak je krasne nadejchanej..
Ted nevim, Kato, ty davas latkovky aj na noc? nestalo se ti, ze by je Klarce procurdilo?
Jooo… a prisly mi ty zeleny shorties.. jsou uuuuplne nadherny
Asi na zimu objednam jeste longies ![]()
Leonko, na tu helmu jsem taky koukala
Ale pak uz jsem ji nikde nedohledala, kdyz to bylo aktualni a ted uz na to prdim…
ad sraz: mame to aj se snidani
Deti do 3 let bez naroku na luzko a snidani. Pak asi dame nekde obidek, ne? Dzazi, jak jsi dopadla s tou zalohou? Doufam, ze jedes?!:)
Tak ja jdu veset plinky a vencit hafana, (s)mejte se