Poradna duly
Jana Čurdová
Katulinku: nejvíc z kategorie do 18 kg se dá polohovat autosedačka Maxi Cosi Tobi - má 7 poloh , sklonit se dá cca o 15 stupňů, neni to sice extra hodně, ale je to nejvíc z toho, co je na trhu, autosedačky Römer mají jen 3 polohy… atd.
v podstatě se dítěti přizvedne ta část, kde má nohy a tím pádem není v poloze v sedě, ale tak v pololeže…
Caress: souhlasím s Warmuskou - ten tvůj chlap už se asi nezmění… je to bohužel realita, ale tyhle typy asi nikdy pro rodinu moc nebudou… ![]()
Lucko: ty golfky Ct 0.4 ti schvaluju ![]()
Ahoj,
Warmusko Šarlotka děkuje za přání. Tel.: Mgr. Pavlíčková 777943613
Caress tak to mám doma podobný typ chlapa. Ze začátku se teda tvářila a občas i choval, jako že po rodině děsně touží a teď, když nás má, tak na nás kašle. Stačí mu, že nás má doma. Jen to vědomí, že je doma manželka, která se o vše postará a vše zařídí a čekají na něj dvě dětičky. Ale že by jako s nám trávil čas nebo s náma někam jel, to nehrozí. Tenhle víkend prochlastal a proležel u televize, zatímco já s dětma běhala po obchodech. Takže zavčasu si to pořádně rozmysli. Nelča už je dost velká, takže už bych jí moc ublížila, tak si zvykám na to jak to je. ALe někdy je to pěkně na nervy. Takže držím palce.
A se srazem v Bene souhlasím
V Konopišti by to mohlo být teď v létě fajn.
Holky malá už je bez dudlíku. O dovolené mi ho začala plivat. Říkala jsem si, že to bude asi tou rýmou, ale už si ho prostě nevezme. Takže odnaučování nebudu muset řešit.
Tak nám teď přijde návštěva, tak frčím, mějte se.
Holky - taky se přidávám ke srazíku na Konopišti. Ale musí se dost dopředu domluvit termín, já své auto nemám, tak abych vzala i manžu. Jel by zatím k našim do Poříčí.
Monettko - já bych takového chlapa nesnesla,ale vím že to děláš kvůli dětem.Tak hodně sil a pevné nervy.
Jinak díky za telefon zkusím tam brnknout.
Ahoj holky ,Caress nechtěla jsem Tě rozčílit ![]()
Monetko,já si myslím,že děti jsou štastné,když jsou rodiče štastné a když se jejich máma není štastná a táta jen ví,že je má.Ale to je jen můj názor .Nezlob se,že jsem na to reagovala
Ale já mám sama co říkat zas nám to nějak skřípe dneska ráno mi můj manžel řekl,že jsem zlej člověk no brečim,když si na to vzpomenu ještě ted a když jsem řekla čím tak nevěděl příjde mi,že poslední dobou si hleda,jakou koliv kravinu na mě.Už si začínám i myslet,že někoho má
uf dneska měl být doma a už zase odjel jen co jsem přišla z práce předal Kubu a binec doma a je mamince pro PC to prostě nepočká jo,jo všichni jsou důležitější než Kuba a já
tak jsem si ulevila a jdu se připravit pak razím s Kubíkem ven
Ahojky **
Lukre nestihla sem ani dočíst ![]()
Warmuško počkej až bude zima, to mě tady zase budete mít plný zuby, teda doufám, pořád sme někde v trapu pak nestíhám totálně domácnost, maláý mi naspí přes den max 1 hodinu a pak když jde spát tak se snažím vletět ven za mužíčkem a trošku využívat venku těch teplých večerů, teda teď moc teplé nějak nejsou..
Kdo nám přál tak všem posílá Julinka pusinečku a všem ostatním kdo slavil taky taktéž!!!!
Nic sem nestihla dočít jen totu poslední stránku, tak Monettko taky pevné nervy, někdy by mě zajímalo, jak to ti chlapi fakt ve skrytu duše myslí.. A jak sem četla takových článků, tak my ženský se v tom moc dloubem, ale ono to asi jinak nejde, sme holt takový… A Caress tobě taky!!
Teď sem se vrhla do zavařování, ještě sem si včera šla nakrást kukuřičky, tak tam na mě čeká plná taška, no že by se mi nějak chtělo
**
Lukre - no my jezdíme 5km od Benešova na každý víkend k rodičům. Tak by mi to v soboru vyhovovalo.
Holky - moc prosím, můžete mi každý den dát hlas na této stránce?
http://www.zkouknito.cz/…e-to-vyhazim?…
hraji tam o výhru za 30 tis. Díky moc
Stačí když se každý den přihlásíte na ten odkaz, já si ho dám pod metřík, aby jste to nemuseli hledat.
Přdem všem díky za hlasy.
Ahojky!
Warmusko, máš tam jeden můj přístup (stačí teda doufám jen otevřít tu stránku); pěkná fotečka! Zítra zas „to zkouknu“ ![]()
Leonko, asi jsem to napsala špatně, myslela jsem autosedačku nad 18 kg (pro ty velké děti, ale tu „s ušima“, ne samotný „podprdelník“). Jde o to, že budeme Klárku stěhovat do Štěpovy sedačky (Maxi Cosi Tobi
), a potřebujem koupit novou pro Štěpu, už to pre větší děti. Eliška má Romer a jsme moc spokojeni, ale když usne, tak jak to nejde polohovat, vždycky jí tak blbě klimbá hlava
Tak zjišťuju, jestli je vůbec nějaká, co jde aspoň trošku polohovat.
Jinak taky přeju všem oslavencům, my Klárce k svátku popřáli včera večer, spíš kvůli starším dětem. Dostala houpačku (tu s otvory pro nohy) a takovou hračku do auta, koupila jsem to na mimibazaru.
Katul
Dobrý večer,
dneska jsem byla u kámošky pomuchlat jejího měsíčního chlapečka. To bylo teda mimi. Pořádnej chlapák! Už má cca 5kg v měsíci. No kus, ale zlatíčko spinkací hodňoučké.
caress a monettko ti vaši chlapi by zasloužili korunu. Já jsem děsně akurátní a nedochvilnost a nespolehlivost mě vytáči do ruda. V tomhle jsem děsná a plně chápu, že vás to točí. A hospošky a pod to taky nemusím. Tak pevné nervy maminy.
Lucko
pěkný omyl. Fakt jsem koupala prase PSA. I když Luci taky pěkně prasí, do louže zatím ještě neskočila. ![]()
OSlavencům vše nej!
Jo a výlet na KOnopiště by se mi taky někdy líbil. Je to sice dálka, ale když by jel taťka s námi tak by to šlo.
Jdu krmit dravou zvěř (manžela…) tak páááááá
Veru, pristi tyden jedu do Usti k babi.. ale myslim, ze tam psychicky vydrzim max do ctvrtka, spis do stredy, tak zas v ten patek by to slo
Jak jste na tom vy? Hlavne at je Tadulovi lip!
Ahoj maminy,
po delší odmlce vás zdravím, ale ted, jak začaly OH, brouzdám trošku po jiných www - mmch Baruš a Zet díky za pochvalu
, tak moc nestíhám, ale nezapomínám vás číst.
Evsonkovi všechno nejlepší k dnešním narozkám , snad se mezi nás zase někdy přijde mrknout
![]()
Jessice, Julince a Šarlotce taky přeju krásné kulatiny
![]()
Zet a Klárkám zase báječné jmeniny
![]()
Veru , asi už ti knížka dorazila. S tím zaváděním jogurtu a reakcí na mléčný cukr nebo bílkovinu - nechtěla bych tu jen tak plkat z vody a hledat to, aby odpověd měla hlavu a patu nezvládnu. Tak sorry.
golfky , myslím řeší Lucka - já koupila Chicco Multiway. Je to nástupce CT 0.4, má to nánožník, pláštěnku i držák na láhev a madlo v ceně a je asi o dvě kila lehčí. Dala jsem za něj 3.300. Kupovala jsem ho přes net a jsem s ním maximálně spokojená.
Caress, Monettko , máte můj obdiv. U nás když je dusno, tak už z toho dělám vědu. Ve vaší situaci bych byla asi dost na dně. Jste statečný.
Warmusko , máš tam hlas. Fotka je moc povedená. A díky za starost. S Marťasem je vše o.k., už zase řádí jak černá ruka ![]()
Katu já mám pro Nelču Cybex Solution a polohuje se perfektně. Ten díl co je pod zády je do podsedáku zaháknutý, takže s tím vlastně volně pohybuješ, jak potřebuješ. V testech taky vyšla dobře a my jsme s ní moc spokojení.
Musím letět, starší dítě mi tam řve. Začíná být večer horší než Šarlotka. Nechce spát beze mě.
Tak dobrou… jo a vše nej Klárkám
Díky za hlasy
Kalamajko jsem ráda že jsi se ozvala.
Ozvu se zas zítra, už tu okupuje manžel.
Tak dobrou noc.
Dobré ráno,
tak ještě že jsem si nenařizovala budíka na pátou hodinu ranní. Ty naše basketbalistky, to byl teda žalostný výkon
Venku je počasí taky uplakánek, tak asi jedeme nakupovat přesnídávky. Pořád do Marťase nemůžu krom melouna dostat žádné čerstvé ovoce. Jen zakamuflované v kupované výživě ![]()
Jonášovi pěkné kulatiny
http://www.sirmi.ic.cz/pooh/56.gif
Dobré ráno maminy,
JONÁŠKOVI - PŘEJEME S ANDREJKOU KRÁSNÉ 10.MĚSÍČNINY, BUĎ STÁLE TAK HODNÝ A ROZTOMILÝ KLUČÍK. ANDREJKA POSÍLÁ PUSINKU.