Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2431
6.8.08 19:40

Ahoj Warmusko,tak at je jí dobře!!!Mně se včera zdála nějaká unavená :cry: Tak posíláme pohlazení!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.08 19:45

warmus: Jess taky s horečkama pořád pospávala… A má taky jen teplotu a nic jinýho kolem toho? - kašel, rýmu? Pořád má vysokou? Nebo zabral Paralen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.8.08 20:31

Warmusko držíme palce ať je Andy brzy líp. Kalamajko Nelča děkuje za přání. No jo, děsně to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.8.08 20:34

ahoj holky, tak jak je marodům?

když už jste u toho, co prcci umí. tak Nelka umí papa, „jak se má Nelinka-tak tak všelijak“, pak taky umí „jak je veliká …“ a mamka ji naučila i bim bam a u toho jakoby kmitá ručičkou :) ale paci paci neumíme :? jinak leze všude, kde se dá, všude se zvedá a hračky už jí taky nebaví. chci jí koupit nějaký to chodítko - odstrkovadlo, aspon na chvíli to bude něco jinýho :roll:

Monettko, hezký fotky :) jdu juknout ještě do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
6.8.08 23:06

Ahoj!
Dodatečně Monettko posíláme Nelince všechno nejlepší a pusu ke 4. narozeninám.
Nás čeká za necelé 3 týdny oslava se Štěpou. Letí to, letí.
Dnes měl Štěpa záchvat kašle před večeří, dala jsem mu ty dýchací léky a byl během asi 3 minut pokoj. Chjo, raději bych jeden zánět průdušek než astma, ale obávám se, že je to jasné :(
No nic, jinak u nás vše OK, Klárka má stále dobrou náladu. Teda, když ji zrovna nemasakruje Štěpánek :?
Srazík - klidně a rádi se přidáme, pokud budem zdraví. Máme až v září Chorvatsko…
Tak pa, manžel právě přijel z fotbálku, jdu se mu věnovat.
 Katul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.8.08 06:37

Dobré ránko,Katul tak to je mi líto s tím Štěpou :cry: .Tak u nás teda hračky letí hlavně balony leze zanima ,jako je je hází .Holky já měla včera přivítání,když jsem dorazila dom malej seděl a viděl na dvře ,jak jseem vlezla do vnitř bytu začal se strašně smát a mastil ke mně :lol: no nádhera.Baru Lucinka jje už pěkně velká slečna.
Sraz jsem pro příští týden tu zstáváme,krom uterý můžu,jaký koliv den ,ale hlasuju pro Lázně.Ladromku mám daleko a hlevně tím MHD :roll: je to hodku a čtvrt .
Warmusko tak co Andrejka ,jak jí je ?
Monetko mooooc hezký fotky sluší v8m to tam všem.I metřík super!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.8.08 06:59

Ahoj holky,

všem díky za podporu.
Andrejce se horečky vyšplhali až na 39,6 po odečtu. 2× jsme jí v noci dělali zábal, (to byla hrůza koukat na ten její šok a urputný řev :( :( )
O moc se to nesrazilo. Střídám paralen s Nurofenem (oboje čípky) po 6ti hodinách. Je to tak dobře,??????

Dneska jdeme na 8hod k doktorce s močí a na krev, tak držte palce.
Sehnala jsem u nás v lékárně ty pytlíčky na moč, podařilo se ulovit jen trochu a to až na počtvrté......... ale hlavně že mám!!!!!!!!!!!!!!!!

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
7.8.08 11:01

AHoj holky,

warmusko Andrejce posíláme pohlazení. Ke srážení teplot nám dr říkal, že teplotu nižší než 39° nesrážet. Prý tělo potřebuje tu teplotu, bojuje tak s bacilem. Takže my jsme během šešté nemoci kapku nurofenili a pak už nic. Žádný zábal ani čípky, nic. A byla brzo dobrá. Tak ať to máte rychle za sebou! Luci byla spavá normoš. Přes den si hrála a jen teplotila, ale zhubla, jak nechtěla baštit.
Lucko jjjo letí to hrozně. Lucinka už je „holka na vdávání“ :D
Dneska přišly maskáče a jsou nádherný. Vzala jsem 86 a ani jí je zahrnovat nebudu. Jsou jí trochu delší, ale to nakasám na botky. Chtěla jsem Luci vyfotit, ale chcíply mi batreky tak až se nabijou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
7.8.08 11:33

warmus: taky jsme střídali paralen s nurofenem, doktorka pochválila.. :) Ale taky nám to horečku moc nesrazilo… o trochu jo, ale teplota zůstávala stále… Ona prý teplota sama o sobě není nic špatného - je to vlastně dobrá věc.. ) přesně jak psala baruš - tělo tu teplotu potřebuje. Jinak jaké zábaly jste dávaly? mně doktorka říkala, že nedávat takové ty celkové zábaly, jako se dělávaly nám - na celé tělo, ale pouze studeným kapesníkem na chvilku omotat zápěstí - dlaně a kotníky-chodidla. Ale to nám taky mo nepomohlo… Jestli je to ta šestá nemoc, vydrž.. teploty budou jen 2-3 dny a pak přestanou samy… Ted zpětně musím uznat, že Jess byla s teplotama zlatá… hodná… trpělivá… Za to ted je uknouraná a pořád hučí… :)

Jdeme do bazenku, papa :o) Poslední slunečný den.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.8.08 13:03

Warmusko trak co,jak jste dopadly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
7.8.08 13:30
Warmuska píše:
Ahoj holky,

všem díky za podporu.
Andrejce se horečky vyšplhali až na 39,6 po odečtu. 2× jsme jí v noci dělali zábal, (to byla hrůza koukat na ten její šok a urputný řev :( :( )
O moc se to nesrazilo. Střídám paralen s Nurofenem (oboje čípky) po 6ti hodinách. Je to tak dobře,??????

Dneska jdeme na 8hod k doktorce s močí a na krev, tak držte palce.
Sehnala jsem u nás v lékárně ty pytlíčky na moč, podařilo se ulovit jen trochu a to až na počtvrté......... ale hlavně že mám!!!!!!!!!!!!!!!!

Hezký den.

Ahoj,promiň že sem lezu,ale mě dr říkala že můžeš ty léky střídat už po 3 hod.ať je malé brzy lépe.pa Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.8.08 13:55

Ahoj ještě jednou díky za rady,

horečky máme pořád, teď má po odečtu 39C.
U MUDry: moč v pořádku, krevní obraz byl OK (jen maličko ta hodnota zvýšená), takže máme být doma a srážet teplotu nad 39. Pokud má pod tak nechat být.
Taky jí koukala do krku a říkala, že je to tam trochu potáhlé bíle, tak prý možná začínající angína.

Caress - zábal byl horor, nám právě řekla zabalit celé tělo i s rukama na 10min. Byl to pro ní hrozný šok. Už to budu dělat jen na hrudník, to jsem vyčetla v Máma a Já.

No jdu se jí věnovat, je opravdu chudinka slabá a smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.8.08 13:56

Jo čípky už střídám po 3 hodninách, prvně jsem to špatně pochopila. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
7.8.08 14:38

Ivuško - taky moc díky za radu, klidně k nám choď nám to vadit nebude, že jo holky???? :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.8.08 18:34

Warmusko, nase doktorka taky rikala celotělový zábaly od krku s rukama a nohama. Taky mi vyprávěla, jaký měly zábaly vývoj, ona objíždí všechny semináře a hromadí nejnovější poznatky, je to usměvný, jak se snad každý rok balí jinak, spí jinak atd:). Ať je prckovi brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí