Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Warmusko,tak at je jí dobře!!!Mně se včera zdála nějaká unavená
Tak posíláme pohlazení!!!
warmus: Jess taky s horečkama pořád pospávala… A má taky jen teplotu a nic jinýho kolem toho? - kašel, rýmu? Pořád má vysokou? Nebo zabral Paralen?
Warmusko držíme palce ať je Andy brzy líp. Kalamajko Nelča děkuje za přání. No jo, děsně to letí
ahoj holky, tak jak je marodům?
když už jste u toho, co prcci umí. tak Nelka umí papa, „jak se má Nelinka-tak tak všelijak“, pak taky umí „jak je veliká …“ a mamka ji naučila i bim bam a u toho jakoby kmitá ručičkou
ale paci paci neumíme
jinak leze všude, kde se dá, všude se zvedá a hračky už jí taky nebaví. chci jí koupit nějaký to chodítko - odstrkovadlo, aspon na chvíli to bude něco jinýho ![]()
Monettko, hezký fotky
jdu juknout ještě do galerky.
Ahoj!
Dodatečně Monettko posíláme Nelince všechno nejlepší a pusu ke 4. narozeninám.
Nás čeká za necelé 3 týdny oslava se Štěpou. Letí to, letí.
Dnes měl Štěpa záchvat kašle před večeří, dala jsem mu ty dýchací léky a byl během asi 3 minut pokoj. Chjo, raději bych jeden zánět průdušek než astma, ale obávám se, že je to jasné ![]()
No nic, jinak u nás vše OK, Klárka má stále dobrou náladu. Teda, když ji zrovna nemasakruje Štěpánek ![]()
Srazík - klidně a rádi se přidáme, pokud budem zdraví. Máme až v září Chorvatsko…
Tak pa, manžel právě přijel z fotbálku, jdu se mu věnovat.
Katul
Dobré ránko,Katul tak to je mi líto s tím Štěpou
.Tak u nás teda hračky letí hlavně balony leze zanima ,jako je je hází .Holky já měla včera přivítání,když jsem dorazila dom malej seděl a viděl na dvře ,jak jseem vlezla do vnitř bytu začal se strašně smát a mastil ke mně
no nádhera.Baru Lucinka jje už pěkně velká slečna.
Sraz jsem pro příští týden tu zstáváme,krom uterý můžu,jaký koliv den ,ale hlasuju pro Lázně.Ladromku mám daleko a hlevně tím MHD
je to hodku a čtvrt .
Warmusko tak co Andrejka ,jak jí je ?
Monetko mooooc hezký fotky sluší v8m to tam všem.I metřík super!!!!
Ahoj holky,
všem díky za podporu.
Andrejce se horečky vyšplhali až na 39,6 po odečtu. 2× jsme jí v noci dělali zábal, (to byla hrůza koukat na ten její šok a urputný řev
)
O moc se to nesrazilo. Střídám paralen s Nurofenem (oboje čípky) po 6ti hodinách. Je to tak dobře,??????
Dneska jdeme na 8hod k doktorce s močí a na krev, tak držte palce.
Sehnala jsem u nás v lékárně ty pytlíčky na moč, podařilo se ulovit jen trochu a to až na počtvrté......... ale hlavně že mám!!!!!!!!!!!!!!!!
Hezký den.
AHoj holky,
warmusko Andrejce posíláme pohlazení. Ke srážení teplot nám dr říkal, že teplotu nižší než 39° nesrážet. Prý tělo potřebuje tu teplotu, bojuje tak s bacilem. Takže my jsme během šešté nemoci kapku nurofenili a pak už nic. Žádný zábal ani čípky, nic. A byla brzo dobrá. Tak ať to máte rychle za sebou! Luci byla spavá normoš. Přes den si hrála a jen teplotila, ale zhubla, jak nechtěla baštit.
Lucko jjjo letí to hrozně. Lucinka už je „holka na vdávání“ ![]()
Dneska přišly maskáče a jsou nádherný. Vzala jsem 86 a ani jí je zahrnovat nebudu. Jsou jí trochu delší, ale to nakasám na botky. Chtěla jsem Luci vyfotit, ale chcíply mi batreky tak až se nabijou.....
warmus: taky jsme střídali paralen s nurofenem, doktorka pochválila..
Ale taky nám to horečku moc nesrazilo… o trochu jo, ale teplota zůstávala stále… Ona prý teplota sama o sobě není nic špatného - je to vlastně dobrá věc.. ) přesně jak psala baruš - tělo tu teplotu potřebuje. Jinak jaké zábaly jste dávaly? mně doktorka říkala, že nedávat takové ty celkové zábaly, jako se dělávaly nám - na celé tělo, ale pouze studeným kapesníkem na chvilku omotat zápěstí - dlaně a kotníky-chodidla. Ale to nám taky mo nepomohlo… Jestli je to ta šestá nemoc, vydrž.. teploty budou jen 2-3 dny a pak přestanou samy… Ted zpětně musím uznat, že Jess byla s teplotama zlatá… hodná… trpělivá… Za to ted je uknouraná a pořád hučí… ![]()
Jdeme do bazenku, papa
) Poslední slunečný den.. ![]()
Warmuska píše:
Ahoj holky,všem díky za podporu.
Andrejce se horečky vyšplhali až na 39,6 po odečtu. 2× jsme jí v noci dělali zábal, (to byla hrůza koukat na ten její šok a urputný řev![]()
)
O moc se to nesrazilo. Střídám paralen s Nurofenem (oboje čípky) po 6ti hodinách. Je to tak dobře,??????Dneska jdeme na 8hod k doktorce s močí a na krev, tak držte palce.
Hezký den.
Sehnala jsem u nás v lékárně ty pytlíčky na moč, podařilo se ulovit jen trochu a to až na počtvrté......... ale hlavně že mám!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj,promiň že sem lezu,ale mě dr říkala že můžeš ty léky střídat už po 3 hod.ať je malé brzy lépe.pa Iva
Ahoj ještě jednou díky za rady,
horečky máme pořád, teď má po odečtu 39C.
U MUDry: moč v pořádku, krevní obraz byl OK (jen maličko ta hodnota zvýšená), takže máme být doma a srážet teplotu nad 39. Pokud má pod tak nechat být.
Taky jí koukala do krku a říkala, že je to tam trochu potáhlé bíle, tak prý možná začínající angína.
Caress - zábal byl horor, nám právě řekla zabalit celé tělo i s rukama na 10min. Byl to pro ní hrozný šok. Už to budu dělat jen na hrudník, to jsem vyčetla v Máma a Já.
No jdu se jí věnovat, je opravdu chudinka slabá a smutná.
Jo čípky už střídám po 3 hodninách, prvně jsem to špatně pochopila. Díky za rady.
Ivuško - taky moc díky za radu, klidně k nám choď nám to vadit nebude, že jo holky????
![]()
Warmusko, nase doktorka taky rikala celotělový zábaly od krku s rukama a nohama. Taky mi vyprávěla, jaký měly zábaly vývoj, ona objíždí všechny semináře a hromadí nejnovější poznatky, je to usměvný, jak se snad každý rok balí jinak, spí jinak atd:). Ať je prckovi brzo líp!