Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak se ozývám až dneska,
Teda Lukre neodolala si jo?? Sem siu říkala jestli to nebudeš chtít vyzkoušet, hodně šátkových je i látkových že?? Ale já se do toho pouštět asi nebudu, už tak mi to dává docela zabrat, i když by to byla určitě úspora
Užijte si kola!!
Tak my už statečně začínáme chodit kolem nábytku, dobrý je že v kuchyni a děcáku nemá skoro co stáhnout a rozbít a tak, obývák je horší, tam se skoro nezdržujeme, pořád někde stojí, udělá pár krůčků, ani ji nekontroluju jak se dostane na zem, zatím ty pády nejsou tak hrozný, hezky se naučila do sedu nebo kleku, teď to ale nechci zakřiknout. Spaní jak tu máte rozepsané hodiny kdy se budí tak Vám závidím a hlavně Kaťul že se nebudí, já to ani nepočítám, i když ji uspím je aspoň 4× do 11 zbuzená a musíme uspávám a dycky tahá, ničím ji obalamutit nemůžu, takže tak my. Máme 6 zubů za chvilku budou asi další a je to strašná vzteklina, dycky když něco dlám už ji mám za zadkem chytne se mě za nohy postaví a tak to dělá téměř celej den, je jak klíště
ale někdy je to pěkně nanervy ![]()
Carres když měli děti takové teploty a rychle to zase lezlo nahoru používala jsem a kombinovala dva sirupy, panadol a nurofen, a každý mezi sebou musel mít ty hodiny co tam byly, tak sem dycky ten druhý dala třeba za 3 hodiny a za další 3 ten další, ať je brzy Jess zdravá.
Už nevím co sem chtěla, závidím těm co maj bazén ![]()
Jen jsem zahlídla diskuzi o paralenu a spol. Nám doktorka při neklesající horecce doporučila stridat po 4 hodinám paralen (nebo cokoli s paracetamolem - myslim, ze panadol a to druhy (ibalgin a spol, myslim, ze pro deti nurofen). Davala jsem delsi intervaly, protoze to zabiralo na dlouhou dpbu. Pak uz jen zabaly nebo sprcha, tot nase mudra. Nevim ani, jestli je to to, o cem tu je řeč… tak teď už vážně čau. Dzazi
Ahoj holky,
hlásím návrat z dovči. Nevím kdy a zda vás dočtu, ale budu se snažit… Jdu tady přeorganizovat binec a večer možná kouknu a budu číst…
baruš
Ahoj,
tak se hlásím, že jsem se zdravá vrátila z „brigády“
Ručičky boooolí, ale byla to docela sranda..
Jinak u nás nového nic, koukám že tady taky mrtvo, ani není na co reagovat..
Tak se mějte.. možná dám večer ještě fotečky..
Kuk… ![]()
tak my pořád bojujem s tou teplotou… včera RANO dokonce 40,1 po odečtu. Už jsme málem mazaly na pohotovost, ale povedlo se nám to srazit… Nic jiného jí není, je i docela v pohodě… Tak já nevim, z čeho to jako má.. pořád si trvám na svém, že je to bud z těch veder, co byly nebo od zoubků.. Ale zase kdyby to byly zuby, tak by jí to asi i bolelo, ne? No každopádně nska ráno už se mi trochu ulevilo. Naposled dostala Nurofen o půlnoci a v 10:30 dopoledne měla pouze 37,9. Sice zvýšená teplota to ještě je, ale po těch cifrách 39-40 už je to pro mě docela dobrý..
Taky jsem s hruzou zjistila, že paralen-čípky, co jsem doma měla byly 500! A to jsem si je vyzvedla v lékárně na předpis - a byly pro Jessicu od doktorky. Přitom když jsem ted byla v lékárně, daly mi pro takhle malé dítě samozřejmě pouze 100. Člověk nemá jistotu, ani když jde vyzvednout léky na předpis ![]()
Tak snad už nska bude dobře… ![]()
Tak jsem vás konečně dočetla. Uf. Od včerejška nikdo naštěstí nic nepřipsal tak jsem těch 20 stran zvládla.
Srazík s Hopi u ní doma byl prima, ale ma jsem měli srazíky dva! Heč. Hopi s manžou přijeli za námi a byla z toho pidi prochajda a dvě ukořistěné fotky. Až je zmenším tak dodám!
Srazík v Praze já se přidávám. Klidně hlasuju pro to úterý kdy může Zet. A zvedám ruce pro Ladronku… plíííís…
Lucince na dovče začly růst horní jedničky = protivné dítě a pološílená matka. Nevím jestli je to jen těma zubama, ale Luci je naprostý a 100% mamánek. Pořád lozí a u toho řve a sápe se na mě. No mám toho dost. Musím jí pořád nosit. Mám ruce jak opičák a záda jak § .
Pití slavný avent hrníček jsem odložila. Koupila jsem na radu mamin z našeho dětského cetra Jupík aqua , tan blivajz vevnitř vypila
a Luci v tom má vodu a to jí jedea pije pěkně. Jen to nemůžu vyvařovat tak to prostě vyhodím a koupím nový. Dávám kojeneckou vodu nebo dobrou vodu (dle rady našeho MUDr má jediná Dobrá voda dost Flouru). Kojím jak kdy, ale přes den většinou nee a v noci se budí cca 2×, to se teď na dovče hodně zlopšilo ťuk ťuk…
DZazi co ty a srazík, jste v Praze? Abych ti ulehčila od návleků a přitížila tvé peněžence!
Kájo maskáče jsou super. Asi půjdu do těch „klučičích“ vel určo 86. Ta naše špagetka mi z těch 80 bude za chvíli vylézat. A dobře, že jsou z páskem, nám to co je dobře na délku děsně pladná v pase.
Kalamajko já myslím, že Luci ještě kapku japonečka je, jen je čím dál víc rozladěnější.....
Jo je prima, že jedete do koutů v plné sestavě a taťka bere kolo…
Kouty teda ta sonja a jaskiva mě mrzí..... ta morava nás tedy zanedbává a je fakt, že co jsem vás dočítala tak od holek ani čárka, no snad dovolenkují…
FIebi my dorazíme do koutů v pátek ale časově netuším, to záleží na manžovi a práci…
to je románek a to jsem polovinu zapomněla, už se mi budí… páááááá
Ahoj,
ten srazík v úterý na Ladronce by se mi líbil, ale jestli budu moct se dozvím až v pondělí.
Františkovi všechno nej k 3/4 roku
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/224.gif
…u nás nic nového, od včerejška se nemůžu nabažit sedícího Lumpika, mám foťak v pohotovosti, ale vždycky než zaostřím si lehne a plazí se ke mně. U sousedky v bazénku se mu moc líbí, tak jsem mu ho koupila taky a zrovna to póčo už není ončo na to cachtání. Ale nelituju, nějaký ten rok mu ještě vydrží.
Caress 37,9 už je nádhera. Určitě se vám oběma ulevilo a teď už to bude dobrý. Jessica je kočka. Z těch jejích outfitů prostě nemůžu. To je paráda! A Andrejka s jabkem je taky k nakousnutí ![]()
Tak celý den krásně bez teplot a ted už zase 39,5
rozhodnuto.. zítra mažem k doktorce a ráda bych, aby jí vzala krev… Přijde mi, že jí něco chybí… Nějaký vitamin, minerál nebo bůhví co… Očividně jí nic nebolí, ale není to ona… a přijde mi bledá…
což mi ted potvrdili nezávisle na sobě dva lidi…
achjo… Snad to nebude nic vážného.. ![]()
Ahoj!
Tak jsme doma z oslavy. Bylo to úúúžasný. Děti spaly obě noci s těmi kamarády ve stanu; v takovém „2 ložničkovém“ - holčičky spolu a kluci splou. V předsíňce mezi ložničkami spali 2 tatínci a těhotná maminka a já s Klárkou jsme spaly pěkně doma. Děti si to užili; večer táborák, pak v tom stanu…paráda.
Elišku Tom ráno odvezl k našim; jela s nimi na týden na Albeř, tak to máme s Tomem teď trošku volnější - jen 2 děti
Ale myslím, že tak nejpozději v úterý se nám začně stýskat…
V úterý hlasuju pro tu Ladronku, dejte vědět v kolik!
Doufám, že už to Caress nebudeš potřebovat, ale já se přidávám k Dzazi; vždycky nám všude doporučovali střídat paralen třeba s Nurofenem.
Lukre, nevím, jestli budeš během týdne na netu; kdyžtak Ti to klíďo pak napíšu znovu
- já látkuju stále. Teda na dovče v Beskydech, jak pršelo a neschlo by to, jsem měla papírovky a v noci má taky papírovku, ale jinak používám klasický čtvercovky, pak Haipa Daipa, Hemp Hour, Imse vimse, něco od popolini a pak bambusovky. V podstatě střídám všechno, podle nálady a času po který asi v plence bude (některý sajou víc, jiný míň). Tak kdybys chtěla něco konkrétního vědět, tak písni.
Zatím pa
Katu
Ahojte ženský,
hlásím návrat z krátké dovolené. A jdu Vás do číst
Kája
ahoj holky, tak my už jsme taky doma. bylo tam krááásně! ale s Hopinkou jsme se neviděly ![]()
no nic, já si jdu lehnout, nějak mě to cestování zmohlo
dobrouuu
jo a přečetla jsem vás jen tak letmo. Caress, jak je na tom Jessica?? byli jste u doktorky nebo jdete zítra?
tak Warmusko, přihodila jsem pár fotek
a už jdu fakt spát. tak papa
Tak sem vás konečně dočetla, už ale nevím na co vše jsem chtěla reagovat.
Doufám, že už je Jess s tou teplotouu na tom líp.
Jo holky a pěkný fotky v galerce
jdu se pokusit taky ňákou přihodit.
Byly jsme s Klárkou u kamarádky u Jindřichova Hradce. Bylo to parádní. Koupali jsme se v bazénu, jezdili na výlety a byli jsme i na houbách ![]()
Ahoj, jsem na moment u netu… Dočtu vás v neděli. Jen jsem teď trochu s hrůzou zjistila, že jsem nezaplatila zálohu na Kouty. Zítra večer to napravím, snad z toho nebude průšvih. Teď padám, mějte se, my se máme dobře,
Dzazi