Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
28.7.08 11:25

Ahoj holky :)
Fiebi, myslim, ze vsechny, az na kalamajku, do koutu dojedem v patek.. jen je otazka kdy…vetsina jede i s chlapama, tak predpokladam, ze dorazej spis az k veceru, bo asi panove pojedou po praci, ze?… Tak kdybys treba prijela v sobotu dopo?…
A co vubec Sonja, proc ta nejede? A uz zas na nas zanevrela..se tu dlouho neukazala…

Jo holky a nejede jaskiva… nevim proc, to mi nenapsala.. jen, ze nemuze jet a ze ji to mrzi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
28.7.08 11:41

Tak my vyrážíme pomalu tak se tam sejdeem Warmu zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.7.08 11:51

tak to tam nebude ani jedno zastoupení z MOravy..................... holky, tak kde a kdy nás chcete poznat, když né uprostřed republiky?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.7.08 12:02

no tak uvidím, jak s těma Koutama. Warmusko, ani nevíš, jak mě to mrzí, ale mě se ten termín nehodil od začátku :( ale bude tam Leonka, ne? :wink:

jo a co Jaskiva??? to je divný, dlouho tu už nebyla, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.7.08 15:01

Ahoj holky,
zdravím po dovolené. Zatím nestíhám dočíst, snad večer. Přijeli jsme v sobotu pozdě večer a včera jsme si ještě udělali pohodičku na zahradě u bazénu. Tak až dnes peru, žehlím a pod. U nás došlo k zá:,–(nímu pokroku. Šarlotka se sama po:,–(ila. Sice opět po svém způsobu a ne předpisově… buď z lehu na zádech nebo na břichu se tak nějak překulí na bok a z něj se pak vyškrábe do sedu. Lozit nejspíš nehodlá, protože se teď pořád staví na nohy. V krajní nouzi, když si chce podat hračku a opravdu ji chce, tak hrabe nohama a trošku se přitahuje rukama. No do lezení to má daleko. Na dovolené byla občas protiva, protože jí začaly lezt ty zuby. Takže přestala jíst a téměř jsem jen kojila. Takže se zas začínáme učit baštit. Dnes bylo od jídla všechno. Aspoň že jí to horské ovzduší pomohlo a už má jen trochu rýmu. Ťuk, ťuk, snad to vydrží. Hodně jsme toho nachodili, naštěstí nebyly takové vedra.
Jen jsem postřehla, že tu padlo něco o tom, kdo kdy přijede na sraz. Já asi brzy v pátek. Vyrazím dopoledne a trochu si třeba s holkama projdu okolí. Ať už ten výlet stojí za to :)
Tak zatím, ještě sem mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
28.7.08 19:01

Ahojky tak my už chrníme :wink: Warmusko bylo to mooooc super manža je sympatak :wink: Jaskiva tu není od té doby co tu byla výměna názoru nebo pak tu ještě byla?
Monetko tak to je fajn,že se dovča povedla a Šarlotka udělala pokroky!!!A hlavně,že je jí už lépe!!!!!!Warmu pošleš mi pak foto na email prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.08 21:16

Ahoooj holky,
zdravim vas z Brna od rodicu. Nechala jsem chlapa doma a tyden si ted budeme uzivat u nasich (i kdyz ty vedra jsou des).

Lukre- teeeda, to je paradni cepice!!! Jsi sikulka :wink:

Warmusko a Luci- zavidim vam Zlute lazne- tam se mi fakt moc libilo, musim navstevu jeste zopakovat.

Kalamajko- diky moc za SZ se jmenem knizky, uz je objednana :lol: JInak mam pro Tebe tip na „mliko“ (nema s mlikem vubec nic spolecnyho, je to pro alergiky), no koukni http://www.lekarna.cz/…00gm-roztok/ Cena je silena, ale pry je to na predpis a cena potom neni tak strasna. Od pristiho tydne jdu k doktorovi pro predpis. Nechapu, ze mi to na koznim nenabidli :roll: Jaky mas na to nazor? :wink:

Mejte se :lol:

Veru z Brna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.7.08 21:17

Jo, jeste, Luci- jak jde nocni kojo, tedy spis nekojo :wink: ?

Veru

• Citovat
  • Upravit
1084
28.7.08 22:22

Tak se marně snažím dostat do galerie pár fotek; podařila se mi jen jedna :pocitac: ; vzdávám to a jdu spát; zítra to zkusím znovu.
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
29.7.08 07:35

Dobré ráno,
Veru , krásný fotky, ty jsi teda zuřivá reportérka :D Jo a tu s tím balonem s dovolením zkusím použít do rámu, jestli ti to neva. Nechám jí vyvolat na A3, tak možná budu potřebovat původní velikost a ne zmenšeninu. Možná by věděl tvůj přítel, když amatérsky fotí. Co ty na to? To mlíko je teda síla 8O Koupila jsem to rýžové v DM a dala napít Marťasovi. Celkem mu jede. Ta rada s tou flaškou od maminy byla k nezaplacení. V pátek, jak začly ty vedra, tak fakt vypil půl litru tekutin. Nevím totiž, jak do něj dostat kalcium, když nemůžem mléčné výrobky, tak jsem se inspirovala v tom Fuchsovi.
Hopi , jsi šikula. Koukám, že je nás tu kupa švadlen :D Banán taky dobrý. To je neuvěřitelný, jak dokáže Natálka otevřít papulu 8O
Katu , ahoj zpět.

**Jinak přeju všem oslavencům, které jsem prošvihla, krásné desetiměsíčniny http://www.sirmi.ic.cz/kytka/11.gif http://www.sirmi.ic.cz/kytka/11.gif

…u nás v sezení, lezení či stoupání pořád žádné pokroky :( , Martin senior přes víkend zlobil, tak doma dusno a venku pařák. Snad jste na tom líp. Tak se dneska neuvařte

Lukre** , co ten kefír, zkoušeli jste ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
29.7.08 11:04

Lucko - taky se mi ve Žlutých lázních moc líbilo. Fotky jsem ještě nedala ani do PC, teď tu okupuje PC manža, tak až odpoledne. Včera jsem usnula hned s Andy a to v 19.30 hod. :D :D

Kubíčkovi přeji krásné 9.měsíčniny a Andrejka mu posílá pusinku.

http://www.sirmi.ic.cz/laska/16.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aji
190
29.7.08 12:05

Dobré poledne vespolek,

zdravíme po delší době, stíhám jen občas číst, jaké děláte všichni pokroky…malá je jako blesk, má z nás v tom vedru nejvíce energie, a přitom ani není extra z čeho, s rostoucí teplotou jí apetit klesá…nejvíc jedou rýžové chlebíky, banán, meloun, hruška, tvrdý sýr, na kousky, které si dává do pusinky, mixované už je ee…taky už mi Maruška hlasitě „nadává“ dadada nene de, když ji nechám déle v postýlce…
tak, jdu smýt barvu, aby mě ještě někdo poznal, pěkný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.08 13:56

Kalamajko tak at je brzy po tom dusnu!!!!!Vedar já je miluju minulý rok jsem si je neužila tak letos si to vychutnávám!!!!!!Snad to vydrží Veu noční kojo nekojo DO dvanáctu mu nedám pak někdy kránu a pak usnu a je s námi v posteli .Večer písnu jdu s hafíkem chlapi spí no vždyt nám tatka dneska vstával brzy,že musel hlídat tak je moooooc unavenej a já to tu zatím dávám do kupy.Jo nepřihlášená Lucka

• Citovat
  • Upravit
1424
29.7.08 16:15

Aji - vítám tě po dlouhé době. Ozvi se častěji.

Dneska jsem ani nikam nešla, hrajeme si s Andy celý den doma, máme zatažené žaluzie a otevřená okna v celém bytě. Je tu 28C. Hrůza.

Kde jste všechny u vody????
Je tu vůbec někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aji
190
29.7.08 16:20

já myslím, že jsou všichni u vody nebo v lese nebo pokud mají doma chládek, tak doma :lol:

jinak dejte pozor na klíšťata!!!…v neděli jsem našla Marušce na zádech…malilinkaté, jako mini stroupek…vytahování byl docela zážitek, tři jsme měli co dělat, samozřejmě se to dloubání do zad Marušce nelíbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí