Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1084
26.7.08 22:29

Nazdárek ženy!
Jen hlásím návrat z dovolené, měli jsme se suprově, jdu věšet první pračku, zítra dočtu a písnu.
Pa Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
26.7.08 22:41

a já konečně dožehlila jupí.Kutul vítej zpět.taky dneska chodím uspávat pořád,ale je nějaký špatný vzduch i mně se nějak špatně dýchá :roll: Lukre ta zelená je super Vy jste všechny tady nějaké zručné na to šití to já jsem ráda,že přišiju knoflík :oops: .Koukám,že Kryss taky rád otevřenou myčku to já ,když jí otevřu tak to jsou mety :lol: Přeju dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.7.08 07:30

Dobré ráno :lol:
Nelinko,Klárko še nej k měsíčninám!!!!!http://www.beruska8.cz/…rusky1/1.gif /> Holky nějak jsem včera koukala na metřík a už se to blíží k tomu roku 8O letí to hrozně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
27.7.08 08:49

ahoj holky, nevím, co dneska vařit. asi se pustím do pizzy a do makový buchty :wink: mám tu mák, tak at ho zpracuju.

jo, čepky … kdo tu psal o tom knoflíku? jo Luci :lol: to jsme na tom stejně. všechno nosím mamce :oops: na spravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.7.08 09:23

já zas švagrový ta je na ruční práce hrooozně šikovná!!!Neveřím jsem sama doma Kubovi nějakou šlichtičku a já stejně potřebuju kila dolu :lol: Hmm Fiebi ty si kuchařinka makovou buchtu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
27.7.08 19:03

Tak dneska zase nikdo :cry: je hezky co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
27.7.08 20:35

Ahojky!
Tak venku schne asi osmá pračka; prát po 14 dnech na 5 lidí je hrůůůůza.
Dočetla jsem vás, tak snad jsou hlavně Šarlotka a Dzazi v pořádku; Monettko, to si teda užíváš :( Snad to máte na dovče už lepší.
My se v Beskydech měli prima, pominu-li fakt, že jaksi nevyšlo počasí :? Ale jen jeden den pršelo celý tak, že jsem nevylezli z penzionu, jinak jsme dělali výlety za každého počasí. Hodně jsme chodili po kopcích
(Eliška ušla za den nejvíc 17 km, Štěpa 7), ale byli jsme třeba taky v kopřivnickým muzeu Tatrovek. Byly jsme 3 rodiny (7 dětí, jedno na cestě), tak byly i bojovky a soutěže… Klárka byla naprosto zlatá a sluníčková. Přežila bez úhony 14 nocí v jednom pokoji s rodiči a sourozenci, nosila se v šátku, krásně baštila a prostě no problem. Začala se stavět; což teď dělá při každé příležitosti a taky trénuje „medvědí“ chůzi (natažené ruce i nohy). Zubů stále 7, konečně začíná říkat slabiky.
Jo, jak tu proběhla debata o fluoru v tabletkách. S Eliškou mi je naše tehdejší pediatrička předepsala, ale zubařka řekla jednoznačně ne, takže moje už 3. dítě žádné pilulky nebere.
Tak, toť v rychlosti vše, jdu ještě něco uklízet a pak se vrhnem na zásobu korbáčiků :-)
Pa Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
27.7.08 20:50

Ahojte všechny,

koukám o víkendu tady trochu mrtvo :)

U nás bylo nádherně - až napadnutí. Koš s prádlem mám prázdnej, zato na mě teď čeká hora prádla na žehlení :? jdu se na to vrhnout.

Katul vítej zpět z dovči. Korbačíky mňam mňam - taky sme si je tam na koupili.

Jo ještě já na šití taky nejsem (mám maminku :D )

tak se mějte čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.7.08 08:36

ahoj holky, tak u nás taky bylo krásně, až hnusný vedro :roll: dneska to vypadá taky na sluníčko, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
28.7.08 08:43

Ahoj budte radi,že je krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.7.08 08:52

no já právě nevím, sice jsem ráda, že venku nemrznu, ale pro Nelku nevím nevím. možná by se jí líp spalo v té „zimě“ :?

ach jo, nikdo jste mi neodepsal na ty Kouty :( teda kromě Lukre a Hopinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.7.08 09:37

Ahoj spolumatky,

taky se hlásím po víkendu doma.
Včera jsme byli u sousedů v krytém bazénu i s Andy… to je kachna, že bych to vůbec nečekala. Voda měla 24C a Andy se tam hrozně líbilo a nechtěla vůbec ven.

Jinak nic nového, zase tu budu týden tvrdnout v paneláku.
Dneska vyrážím do Žlutých lázní, aby jsme aspoň byli trochu venku.

Tak večer juknu. Zatím se mějte moc hezky.

Jo a budu si objednávat tento župánek z MMB, moc se mi líbí:
http://img.mimibazar.cz/…14554499.jpg /> Stojí 139,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.7.08 10:14

Ahojte všem v tom perným dnu

měla sem napsanej dlouhej příspěvek a zmizel :twisted:

teď už nestíhám to psát znova tak vás jen zdravím

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
28.7.08 11:07

Warmusko my taky razíme do žlutejch :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.7.08 11:24

Luci, tak to si tam můžeme dát spicha. Aspoň tam nebudem sami. To jsi mě potěšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí