Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek ženy!
Jen hlásím návrat z dovolené, měli jsme se suprově, jdu věšet první pračku, zítra dočtu a písnu.
Pa Katu
a já konečně dožehlila jupí.Kutul vítej zpět.taky dneska chodím uspávat pořád,ale je nějaký špatný vzduch i mně se nějak špatně dýchá
Lukre ta zelená je super Vy jste všechny tady nějaké zručné na to šití to já jsem ráda,že přišiju knoflík
.Koukám,že Kryss taky rád otevřenou myčku to já ,když jí otevřu tak to jsou mety
Přeju dobrou noc
Dobré ráno ![]()
Nelinko,Klárko še nej k měsíčninám!!!!!http://www.beruska8.cz/…rusky1/1.gif /> Holky nějak jsem včera koukala na metřík a už se to blíží k tomu roku
letí to hrozně!!!
ahoj holky, nevím, co dneska vařit. asi se pustím do pizzy a do makový buchty
mám tu mák, tak at ho zpracuju.
jo, čepky … kdo tu psal o tom knoflíku? jo Luci
to jsme na tom stejně. všechno nosím mamce
na spravení.
já zas švagrový ta je na ruční práce hrooozně šikovná!!!Neveřím jsem sama doma Kubovi nějakou šlichtičku a já stejně potřebuju kila dolu
Hmm Fiebi ty si kuchařinka makovou buchtu ![]()
Ahojky!
Tak venku schne asi osmá pračka; prát po 14 dnech na 5 lidí je hrůůůůza.
Dočetla jsem vás, tak snad jsou hlavně Šarlotka a Dzazi v pořádku; Monettko, to si teda užíváš
Snad to máte na dovče už lepší.
My se v Beskydech měli prima, pominu-li fakt, že jaksi nevyšlo počasí
Ale jen jeden den pršelo celý tak, že jsem nevylezli z penzionu, jinak jsme dělali výlety za každého počasí. Hodně jsme chodili po kopcích
(Eliška ušla za den nejvíc 17 km, Štěpa 7), ale byli jsme třeba taky v kopřivnickým muzeu Tatrovek. Byly jsme 3 rodiny (7 dětí, jedno na cestě), tak byly i bojovky a soutěže… Klárka byla naprosto zlatá a sluníčková. Přežila bez úhony 14 nocí v jednom pokoji s rodiči a sourozenci, nosila se v šátku, krásně baštila a prostě no problem. Začala se stavět; což teď dělá při každé příležitosti a taky trénuje „medvědí“ chůzi (natažené ruce i nohy). Zubů stále 7, konečně začíná říkat slabiky.
Jo, jak tu proběhla debata o fluoru v tabletkách. S Eliškou mi je naše tehdejší pediatrička předepsala, ale zubařka řekla jednoznačně ne, takže moje už 3. dítě žádné pilulky nebere.
Tak, toť v rychlosti vše, jdu ještě něco uklízet a pak se vrhnem na zásobu korbáčiků ![]()
Pa Katu
Ahojte všechny,
koukám o víkendu tady trochu mrtvo ![]()
U nás bylo nádherně - až napadnutí. Koš s prádlem mám prázdnej, zato na mě teď čeká hora prádla na žehlení
jdu se na to vrhnout.
Katul vítej zpět z dovči. Korbačíky mňam mňam - taky sme si je tam na koupili.
Jo ještě já na šití taky nejsem (mám maminku
)
tak se mějte čauky
ahoj holky, tak u nás taky bylo krásně, až hnusný vedro
dneska to vypadá taky na sluníčko, tak uvidíme.
no já právě nevím, sice jsem ráda, že venku nemrznu, ale pro Nelku nevím nevím. možná by se jí líp spalo v té „zimě“ ![]()
ach jo, nikdo jste mi neodepsal na ty Kouty
teda kromě Lukre a Hopinky.
Ahoj spolumatky,
taky se hlásím po víkendu doma.
Včera jsme byli u sousedů v krytém bazénu i s Andy… to je kachna, že bych to vůbec nečekala. Voda měla 24C a Andy se tam hrozně líbilo a nechtěla vůbec ven.
Jinak nic nového, zase tu budu týden tvrdnout v paneláku.
Dneska vyrážím do Žlutých lázní, aby jsme aspoň byli trochu venku.
Tak večer juknu. Zatím se mějte moc hezky.
Jo a budu si objednávat tento župánek z MMB, moc se mi líbí:
http://img.mimibazar.cz/…14554499.jpg /> Stojí 139,– Kč.
Ahojte všem v tom perným dnu
měla sem napsanej dlouhej příspěvek a zmizel ![]()
teď už nestíhám to psát znova tak vás jen zdravím
Kája
Luci, tak to si tam můžeme dát spicha. Aspoň tam nebudem sami. To jsi mě potěšila ![]()