Poradna duly
Jana Čurdová
Dzazi Kubajs má kašlik a rýmu
a já rýmu,ale to je z toho počasí ,jak je jednou hic a jednou zima.Tak at ti je líp a Jonáš to nechytí .
Dzazi , ty křupky bych zkusila v Rozmarýně a určitě je měli v té zdravé výživě, která byla ještě blíž ke Knížecí. Ale to je asi ta, co zrušili. Pak bych ještě zkusila Albio. To je na Smíchově za tím červeným kostelem. Bio prodejna. S tím pitím je to půl litru mimo jídlo. Marťas z flašky fakt pije jak duha, ale maximálně vypije 300ml. Myslím, že teď mu to stačí opravdu, nabízím mu flašku dost často. To nechápu, že doteď přežíval o těch pár kapkách, co pozřel. Jestli ale během dne kojíš, tak Dr. říkala, že 250ml stačí.
…tak ať se mandle umoudří a není to angína!!!
…dneska jsem Marťasovi k ranní sváče zkusila dát ten chleba - mno, asi nejsem nejlepší pekařka, strašně se dávil. Zato dušenou hrušku s třešněma zase naládoval celých 300ml, co jsem mu udělala. Pak se taky odpoledne pěkně po..l
Včetně těch nových modrých návleků, tak jsme převlíkali ve vaně. Sprchy se bojí, ale nedalo se nic dělat. To byl hysterák, tak mě snad dneska neuvidíte ve zprávách, jako další týrající matku ![]()
Kalamajko, dik za tip, v Rozmaryne je nemaji a Albio za kostelem nekam presunuli, jestli ho teda už nepřesunuli zase zpět. Ta vedle ROzmarýny je ta zrušená. Stejně jsem došla jen do Tesca, koupila pstruhy a brambory a zpátky tu jednu zastávku jela tramvají, protože jsem fakt měla dost. A to jsem tam seděla, než jela nízkopodlažní, neměla jsem sílu někoho prosit, ani zvednout kočár.
To jdu si lehnout, snad ratolest dovolí…
Zet, návleky jsem poslala, snad dojdou. Peníze neřeš, to počká na pivko nebo laté v Koutech.
Ahojky holky,
Fiebi až ti bude malá rajtovat na motorce tak uvidíš jak to oceníš sem se docela nasmála jk píšeš že je to zbytečné
, Kájo škoda že jsem nevěděla o tomhle dřív, Maty mi zničil asi desatery boty. A nejlepší je když vidíte boty za 600 a za měsíc mu čouhaj palce a to bez keců, fakt
Já už mu začala kupovat od ťamanů a letos už projel zase troje, teď ale začal brzdit patama, takže sme naučili zase dobrou věc, stačilo před dvěma lety koupit tohle, no nenaštvalo by Vás to?? On tu motorku zbožňuje, je na ní jak pavouk, no jestli bude malá taky taková, tak hnedka tohle kupuju, fakt vynález jak má být, no už fakt nrvím co by se nedalo sehnat ![]()
Holky my byli dneska ve městě, babi mě přemluvila abych vzala kočár, poprvé sme vytáhli golfky, chtěla sem se šátkem ale nakonec sem se nechala přemluvit, nevím jestli mě některá pochopíte, ale malá byla v klidu spokojená, potom 2 hodinky spinkala, no nevím vůbec jsem nebyla nadšená, i když sem si to měla užívat, až mi to bylo líto, jak sme přijeli domů, tak byla docela protivka tak sem si jí hned šoupla do šátku a asi hodinu a půl si to užívala, připadala jsem si bez něho jako by mi něco venku chybělo, nevím ani jsem z toho kočárku nebyla nadšená a to je nový a první výjezd
Strašně mi ten šátek chyběl, no nevím jeslti chápete moje smutnění, asi si myslíte že sem blázen ![]()
Indi, já věřím, že k tomuto se to opravdu využije. jen mě přijde, že je hrozně moc věcí, bez kterých se lidí dřív obešli. vymýšlí někdy i zbytečnosti. psala jsem, že když ještě nevím, co Nelka bude dělat a kolik toho ošoupe, tak nechci soudit.
Ahoj kočky, vy jste toho zase napovídali..
tak já mám nakonec můj zlobivý komp ještě doma, páč jsme nebyli schopní vše nějak zazálhoat… ![]()
Jinak u nás dopo taky ošklivo, byla tu Baruš s Lucinkou - muselli jsme zůstat doma, ale bylo to super.. Jen naše cácorka to skoro celé prospinkala.. ![]()
Zítra odjíždíme k našim a nevím do kdy tam budeme, možná ještě cestou překvapíme pár známých..
Tak možná ještě dopo dám o nás vědět a pak až někdy příští týden..
Tak se kdyžtak mějte kráááásně, užívejte si konečně začínajícího sluníčka a posíláme vám s Natálkou hudlánka.. papa
Fiebi jasně že jo, asi to zase vyznělo blbě než sem chtěla říct
Nemyslela jsem to tak že bys to měla zítra objednat, já to už taky pořizovat nebudu, jenom budu vědět pro příště když bude malá v tomhle stejná, tak vím jak ochránit botky, ale taky je pravda, kolik tyhle návleky vydrží. My sme říkali s chlapem že by byly nejlepší ocelové ![]()
Ještě jsem Vám dala taky konečně po dlouhé době nějaký fotečky do galerky, tak je jich víc..
Na rychlé kouknutí sraz s Lukre a Kryštůfkem.. 
A Baruš s Lucinkou na dnešní návštěvě.. společná fotka není, páč Naty spíš chrněla

ne Indi, já jsem to pochopila ![]()
Hopi, hezké fotky.
dělala jsem kulajdu, tak si jdu dát. udělala jsem ji teda z bedlí, ale to snad neva
aby mě tu kuchařky neukamenovali ![]()
Dzazi , to je teda smůla, tak už mě napadá jen Country life v Lazarský…kruci, u nás je mají normálka v sámošce. Kdybych to věděla, bych ti přivezla pytel do žlázní. Příští týden budu mít cestu do Phy, ale asi ne na Smíchov a ty stejně budeš na té chajdě…no, nevím, co bych ti poradila, kruciš. Marťas taky chleba bojkotoval celej den a křupiny to vyhrály. Je na ně zvyklej.
Baruš , téda Lucinka už vůbec není Japonečka
![]()
…my frčíme na víkend k našim, tak se tu mějte a přežijte ty vedra. I když tady to dneska ráno zase vypadalo, že se meteorologové sekli. No, odpoledne už jim to vyšlo…to zas nechci vidět ten náš ekzém ![]()
nene, Luci je koooča modelka
- po mamince
O jakých křupinkách to mluvíte plííís, o těch kukuřičných, nebo dlabete něco jiného, dejte tip a nesoukromničte ![]()
Hopi pěkný fotky
a koukám, že máme stejnej hrací stolek, taky si s tím tak vyhrajete ![]()
Mluví se o těch kukuřičnejch hovňouskách ![]()
tak to jo, říkáme tomu červíci a taky je máme rádi… docela se osvědčili, hlavně když leze zoubek ![]()
Děkuju za pochvalu fotek.. my ten stoleček zdědily, od švagrové a ta už od sestřenice.. už nehraje.. ale stejně je fajn.. zatím si hraje jen občas, páč ještě se nepostaví a do toho kleku jí ještě musím pomoct.. ale určitě ho ještě hodně využijeme.. llíbí se jí, zatím si hraje v sedě, celý ho na sebe i překlopí ![]()
Tak mě ještě napadlo, já ty „červíky“ kupuju buď v biu, nebo je u nás mají taky v coopu, tuty apod.. Tak nevím, Dzazi, třeba je něco takového i u vás ![]()
Kájo a Hopi, nevíte kolik ten stoleček stojí? Kájo, opravdu si u toho Klárka vyhraje? a nepřeklopí ho na sebe, když se o něj opírá?