Poradna duly
Jana Čurdová
Aji - tak to je hnus to klíště, já bych musela s Andy k lékaři, protože nesnáší jakékoliv omezení. Řve mi i při přebalování,
tak at je hlavně vše v pořádku.
Warmu ahoj my dneska byli na návštěvě a pak si šli udělat radost
a zítra jupí k babi už se moc těším Lukre jedem do Ustí
jinak děkujeme za přání Warmusko!!!!Co příští týden nepůjdem do Lázní a Veru jestli budeš už zpátky tak se přidej!!!Jen nee prosím ve středu
Aji z kíštat mám hroznej strach ![]()
Čauky!
Příští týden mám jen Štěpu a Klárku; Ela jede s mými rodiči na jejich sportovní volejbalové soustředění na Albeř u Nové Bystřice, tak bych se na nějakej minisrazík určitě přidala!
U nás je to se spaním a nočním kojením pohodička. Spí celou noc (třeba na dnešek od půl osmý do asi sedmi) a já se konečně přestěhovala zpátky do ložnice.
Zatím pa Katu
Jo, Lucko, my taky jedem do Ústí - v pátek ke kamarádům na oslavu třetích narozenin jejich Jeronýmka. Teda ne přímo do Ústí, ale do malý vesničky hned vedle; jmenuje se Březí.
Katul tak se určitě přidej jestli budete tady
Katul a kojíš ?nabo,jak na to span celou noc já vím,že pak k ránu už je to má pohodlnost,že ho nenechám plakat a dam mu prso
my jedem temtokrát Do Vanova to je hned u Ustí,ale to Březí mi taky něco říká
Dobré ráno kočky,
tak co děláte????
Indi už jsi tu dlouho nebyla… jste v pořádku???
Zet - Karolínce přeji krásné 9. měsíčniny, ať ti dělá jen radost a dobře roste.
Ahoj holky,
dnes jen kratce. Za chvili vyrazim s malym smer Velke Pavlovice. Dostala jsem tam doporuceni na nejakyho pana lekarnika, ze udajne dela zazraky s atopakem, tak uvidime.
Kalamajko- s fotkou mylsim v pohode. Velky format Ti poslu az budu doma, ju? Ale kdybych zapomnela, tak mi to prosim pripomen.
Jinak se musim pochlubit- nas lenosek si najednou stoupa
Tak jsem koupila botky- 700 je v cudu.
Mejte se
Veru
Ahoj kočky,
jen v rychlosti hlásím návrat od našich a za chvíli zas razíme do tchýňova…
Jsem myslela, že bude fuška vás dočíst a vy jen 3 stránky ![]()
My se měli super, horko, ale byli jsme na zahradě, u bazénku, Natálka celý den na dece - namazaná ve stínu..
Taky už vyzkoušela velký bazén, strašně se jí to líbilo, uplně se vztekala, když musela ven..
až bude chvíli čas, hodím fotečky..
Jdu vybalovat a zas něco zabalit a jedeme…
Tak se mějte famfáááárově, papa
Ahoj maminy,
Katu , ty se mááááááááááááááááš s tím spaním, já už chci takýýýýýýýýýýýý
Nám se zatím jen podařilo odbourat to první kojo kolem 22hod. Jinak stále stejný 1hod-4hod-6hod. V tyhle časy, když jsem zkusila zadudlíkovat, tak to byla siréna, jak kdyby se nám na baráku spustil poplašňák.
Veru , nemůžu se dočkat, až poreferuješ o tom bylinkáři. Džím palce. My si dnes vyzvedli předpis na homeopatika. Je to 80kuliček a Marťas musí vypít 10 jednou týdně. Tak jsem taky zvědavá. Ze začátku může dojít i ke zhoršení, tak mám obavy, jak to přečkáme. A gratuluju ke stoupání. My dostali akorát sprdunk na rhb, že Lumpik plave kraula. Správně by neměl ruce vtáčet dovnitř. Tak musíme zase pilovat rotace ![]()
Lukre , dneska jsme byli na Budějárně a už máme kuličku Sassy…hurááá. Lumpik si s ní teď hraje. Už asi podruhé v kuse 15min
Sám si jí aportuje a plave zakázaného kraula ![]()
Zet … Karolínce všechno nejlepší
http://www.sirmi.ic.cz/troll/50.gif
Ahoj Kalamjko a kde si jí koupila já se tam byla ptát a paní mi řekla,že jí nemá???Je to v tom atriu nebo kde nemyslím DBK?Díky my se ted vrátili a jdu balit.Warmusko a co ty,dorazíte nebo ještě nevíš??Zqatím pa ,kdyžtak písni SZ
ahoj holky, tak jak je u vás? u nás příšerný dusno!
Luci a kam jedeš?
mě dneska chlap odjel po práci na ryby, tak uvidíme, jestli něco chytí ![]()
jéé, Hopi, písni mě prosím SZ tvoje tel. číslo. jedu tenhle víkend do čech. tak pokud by byla chvilka času, mohly bychom se sejít. ale nechci nic slibovat, chceme toho hodně objet a stihnout všechny navštívit. ale pokud by se našla skulinka, tak bych tě ráda viděla
a teda pokud budeš chtít a mít taky čas.
Ahojky, juu Fiebi, tak to by bylo fajn, hned Ti jdu poslat SZ, dej pak vědět, kdy asi by to tak bylo… manža má teď dovču, tak abysme se radši domluvili dopředu.. ![]()
Jdu juknout do galerky, zatím hezký večer, papa
Máme tu nějak mrtvo, co?
Fiebi my jedem směr chata
škoda,že žádná není z Humolce my tam jedem o víkendu.Je tu mrtvo,ale to je tím počasím konečně je lééééto jupí!!!!!!
Hopi, já fakt vůbec netuším, jak bude volno. ale budu se snažit ti to napsat, co nejdřív dopředu. i kdyby to nevyšlo, tak abys to věděla, jo? nikdo tu není, no. holky budete kupovat nějaký to odstrkávadlo? Luci, ty už sis na mmb kupovala, že? jsi s ním spokojená?