Poradna duly
Jana Čurdová
Fiebi máš už ty maskáče? Nám dorazily min. týden a jsou fakt super. Až je Klárče vyzkouší tak se pokusím jí vyfotit.
Ahoj hlásím návrat taky,dočetla jsem Vás ,ale ísnu až zítra jdu juknout na fotky dobrou.Jen Cares co Jesica?????Jak jí je???
ahojte
Kájo, jo jo, došly nám. ale vzala jsem 80, protože jiný už neměla a jsou malý, jak jsem předpokládala, takže je asi založím nebo je zkusím někomu dát. ale nemám komu. ještě jsem je Nelce sice nezkoušela, ale ten pas je úzkej. kdyby neměla plínku, tak by se do nich možnááá vešla.
čaute ženy,
tak se přidávám do maskáčového klubu, už je máme taky objednané, ty klučičí už se na ně těším.
caress držím palec ať je Jess v pořádku
veru taky vyrážím na nákupy, fuj to se mi nechce…
tak zatím
No holky, jsem absolutní debilka …
tolikrát se to tu řešilo, tolikrát jsem o tom slyšela.. A nenapadlo mě to… Šestá dětská nemoc, no..
takže dobrý.. ted se celá opupínkuje, ale už nesmí mít ty horečky… Doktorka jí ďobla do prstíku, plakala, maminka taky…
ale je to všechno ok..
To se mi ulevilo, asi si dovedete představit, jak moc…
Děkuju moc všem za podporu.. Ještě že Vás mám.. ![]()
Zdar děvčata,
tak jak se zítřejším srazem? kdy a kde a kdo? já to teda vezmu na prahu každopádně a uvidíme.
dnes tu zpracovávám zahrádkovou zeleninu na šlichtičky (Kalamajka by měla radost
) tak doufám že to Kájouš bude baštit
celý víkend jsem prala a dospěla jsem k závěru že zatímco dítě a manžel jsou výstavní tak maminka je za cuchtu (ty šňůry prádla byly jasnej důkaz) asi bych si měla něco koupit
![]()
tak zatím dítě se nebezpečně blíží k psím granulím ![]()
Ahoj holky,tak tady lilo tak jsme ho uspala doma .Cares tak to je fajn,že jste přišli co to bylo!!!Hlavně at je Jesice líp posíláme jí pusinku!
Sraz holky nevím jestli dorazím Kubajs je dneska protivka a párkrát zakašlal tak nevím,jak to budee zítra vypadat ![]()
Zet přesně,jak píšeš já točím stále oblečení dokola v uterý jsem si řekla,že si půjdu něco koupit a myslíš,že jsme si něco koupila ?Jo,ale manželovi a Kubovi.Včera z nutosti jsme se šli podívat po botách už se mi rozpadají
no a mě se nechtělo courat tak jsem řekla,že se mi žadný nelíbí a šli jsme
Už jich máme 8 ![]()
Warmusko díky za fotky ![]()
Kalamjko a tobě za radu,kde koupit tu hračku ve středu se tam juknu. ![]()
Ahojte,
Lucko čeho máte 8?
Fiebi já sem jí vzala ty 86. V pase je má dobrý a má je dvakrát ohrnutý. Ještě mě napadlo a musim to zkonzultovat s mámou (ta je přes šití) zda by nešla vyndat ta guma. Ty klučičí sou v pase volnější (brala si je kamarádka, tak můžu porovnat)
Kája: jéééééééééé, to je Klárka frajeeerkaaa
moooooc jí to sluší!!!!! ![]()
Tak koukám, že maskáče Vás opravdu chytly…
my už je máme dýl, tak pořizovat nemusím, takže všichni povinně (samozřejmě kdo je máte) maskáče s sebou v září na sraz!
Úplně vidím to celoplošné „maskáčové foto“
i když teda my máme lacláče a ne tak moc růžové, tak abychom Vám to nekazily…
kdyžtak nás vyšoupnete… ![]()
luci: taky jsem přemýšlela, čeho že to máte 8
ty Tvoje zprávy jsou kolikrát pěkná křížovka… ![]()
Zubů máme jen 4. Dva dole, dva nahoře.. A mezi těma horníma máme táááááááákhle velikou mezeru… ![]()
Cares já ted mívám Kubajse na klíně tak pospíchám moooc se mu líbí myš a zlobí nás i klávesnice a vynechává písmena a pokaždý to nekontroluju
Tak pardon.Jooo chtěla jsem se zeptat holky,kdo kojí ještě přes den?Nebo Vy co nekojíte dáváte ještě mlíko přes den?
lucko - my kojíme ráno, v poledne, večer a v noci, prostě si to nedá vzít klidně přestane jíst příkrmy a hladoví, asi to bude nějaká hladovkářka, to se mám na co těšit
už s tím musím začít něco dělat ![]()
jo holky pro ty co se neradi patlaj s pečením a pro atopiky (žádné mléko, vejce,kakao a tak) mám super buchtu:
hrnek polohr. mouky, hrnek krupice, hrnek cukru smíchat, půl směsi do pekáče na to 1kg jablek (strouhané nebo krájené) na to skořice, druhou půlku směsi, zalít rozpuštěným tukem (máslem) - 200g, lze přidat rozinky
peče se 40-50min 160-180stupňů a jí se se zakys smetanou nebo jogurtem
jo holky a co ten sraz???Nekašle tak se taky přidáme a kdo všechno se přidá?A kde na tý Ladronce?
Ahoj kočky,
tak mi pořád pracujeme na domečku - štukujeme - ručičky mě booolí, au au, ale docela mi to baví…
Zítra jdeme kouknout na nějaké obklady a dlažby a nechat si naplánovat kuchyň - JUPÍÍÍÍ
Kájo : Klárče je náááádherná v těch maskáčích.. Jsou super
Caress : dokonce mě to s tou šestou nemocí napadlo, ale nějak jsem pak zapomněla napsat.. no hlavně že už je to v pohodě a není to nic vážnýho. To mám fakt radost.
Lucko : já už nekojím přes den vůbec. Kojím teda ráno v 7, pak až v 19 večer a přes noc - většinou cca 3×. Přes den jí žádné mléko nedávám. Baští jogurt a v 17h dělám kaši do Beby HA, takže tam vlastně mlíčko má. Jak jsem tak koukala, tak je to uplně normální pro děti od 8m. Tyhle dávky mlíčka by měli být dostačující…
No nic kočky, jdu tady poklidit hračky a pak dám konečně oraz.
Tak se mějte krásně a klidnou noc všem
Jo a Fiebi : ten srazík mě moc mrzí, doufám, že sem zase brzy pojedete.. Nebo se uvidíme v Koutech, viď?