Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
5.8.08 10:20

zet ma tam na tu jednu klíďo dorazíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
5.8.08 11:02

Holky, je mi to líto, my nakonec nedorazíme :( Štěpa začal behěm dopoledne šíleně kašlat a má mírně zvýšenou teplotu. Doufám, že je to „jen“ jeden z jeho téměř astmatických záchvatů (má náběh na astma, zatím jsou to jen hyperreaktivní průdušky), ale ta teplota mě děsí. Moc mě to mrzí, doufám, že to není poslední prázdninový srazík.
Pa a užijte si to
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.8.08 11:27

No ajá budu měřit teplotu až se vzbudí nějakn plakal .Jinak Warmusko pojedem teda spolu?Vypínám pc,kdyby byla změna pošlu sms.A až budu vyrážt tak taky jinak tak kolem půl druhé na tý zastávce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.8.08 11:36

tak my dorazime nejak mezi jednou druhou berem si posilu /kamaradku s mimi doufam ze neva :) zet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.8.08 12:44

Tak Kubajs stále spí tak nevím jestli to stihnu na tu druhou :roll: musm mu dát ještě najíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.8.08 13:27

Tak my jsme s Lucinkou taky zklamaly a na sraz nedorazíme. Už jsme měly všechno připravené. Obě oblečené. Auto venku z garáže a tak. Luci se „rozběhla“ a přerazila se o koberec a děsně si praštila do obličeje až jí tekla krev z nosánku. Zmazala mi tričko jak jsem jí utěšovala. No hrůza a chudák mimi. Tak jsem jí nakojila aby se utišila a teď spinká na gauči. Takže tak u nás :cry: . Snad si to holky užijí i bez nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.8.08 17:43

Ahoj tak jsem doma na sraz jsem nakonec nedojela skončila jsem na smíchově ,protože mi Warmuska psala,že nikdo kromě Zet a její kamarádky nedorazil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.08 18:51

Ahojte,

já jsem teď u mamky v Mladé Boleslavi. Minulý týden jsem byla na chalupě se sestřenkou a jejíma dětma, přes víkend ještě jinde, pro změnu tam byly 4 dětim už jsem z toho byla hotová. Nesnáším, když si z Jonáše někdo dělá štěně, když si hraje sám a někdo se na něj vrhá a něco mu cpe, nejlépe 4 děti najednou… no potřebovala jsem si tady ulevit. Konečně klid. Měla bych být ráda, že se o něj někdo chvíli postará, ale místo toho trpím, že ho tahají, řvou mu do uší, dávají ho na sluníčko a tak.

Baruš, sorry, sraz jsem nějak nezaregistrovala, ani nestihla, stejněs tam nebyla:).

Zet, ad návleky - to promiň, já se řídila tím seznamem, co jsem předtím dávala na emimino a teď ho tam dávala znova, nikdo se nebránil:). Nevím, o který proužek jde, ale mám doma ještě bleděmodrý nepoužitý pro Jonáše, klidně vyměním:).

V Koutech budeme naprosto out, maskáče nemáme a pořizovat nebudeme, stejně by nám v pase nebyly:).

Jinak jsem si pořídila golfky a cestovní postýlku, nakonec jsem uznala, že ji využiju, jen jsem ji mohla koupit už dávno.

Kojení- nic moc mi nepije, takže kojím i přes den. Ani mi to neva.

Jonáš sedí, už jde konečně pořádně i na kolena a na všechny čtyři. Před týdnem začal dělat tááááák je veliký, prča. A zbožňuje bazének.

Mamánek zatím nehrozí, co mě ale štve je, že je babánek. Když je s babi, nezná mě a ode mě chce k ní…:(

A jedna radostná událost, včera jsem sehnala křupky, v MB ve vegetariánským krámu. Díky všem za rady.

Jo a minulý týden jsem úspěšně vyléčila angínu bez antibiotik. Ony ty davy hlídačů nejsou až tak od věci, když se člověk potřebuje vyležet;).

Mějte se krásně,

Dzazi

• Citovat
  • Upravit
1084
5.8.08 20:31

Ahoj!
Tak to mě mrzí, že sraz dopadl tak jak dopadl. Máme na tom taky svůj díl viny :( Štěpa kašlal a sípal tak, že jsem mu dala „mimo pořadí“ dýchnout těch jeho kortikoidů a za chvilku byl pokoj. Tak se obávám, že je to fakt astma. Za 3 týdny jdem na alergologii, tak jsem zvědavá.
Dzazi, závidím hlídače, taky bych si dala říct. Hlavně, žes tu angínu zvládla! A ty nálety dětí - ani se Ti nedivím, že jsi z toho hotová. Já už jsem přece jen trošku zvyklá, ale taky mi to vadí… .
 Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
5.8.08 21:20

Veru to tak si dáme sraz spolu já taky do KOutu nejedu :wink:
Baru,jak je Lucince a co Mrtínek ,jak mu je?Katul,chuda Štěpa :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
5.8.08 21:58

Zdravím po delší době,
Tak jsem přečetla posledních 10 stran, víc nestíhám. Maskáče jsou holky super, ovšem s Šarlotčinou postavou… do těch by se asi nevlezla.
Martínek, Lucinka, Štěpa… přejeme zdravíčko
Lukre my jsme na látkovkách stále. Na dovče jsem měla papírovky a pořád jsem je proklínala. Lotynka zrovna kadila o stošest (asi díky zubům) a věčně to bylo až na oblečení. To se mi u látkovek nikdy nestalo. Používám haipa daipa, bambusky, konopku Elashouse, zavazovačky, Bamboo hour, Easy clean a teď mám nově Growhour. Ty poslední dvě jsou kapsovky a nejdou na ně už svrchní kalhotky a ty se mi teda moc neosvědčily. Brzy protečou kolem nožiček. NEbo mám špatné vkládačky, nevím.
Veru to je super, že se ekzém zklidňuje. Mohla bys mi prosím poslat kontakt? Nelča má teď ekzém děsný. Od pasu dolů je celá osypaná, plus loketní jamky. Asi tou změnou prostředí, jinak nevím. V noci se mi budí a strašně se škrabe a pláče. Vždycky jí mažu, tak se to trochu zklidní. Sedím u ní a klepu jí na ten ekzém nebo třu, abych jí trochu ulevila a aby si to neškrabala ona. Já blbec jsem se navíc nechal ukecat a dovolila jsem jí vykoupat se na Živohošti. Tím se jí to ještě zhoršilo, strašně to zrudlo a svědilo ještě víc. Šarlotka má furt rýmu, tak začínám mít podezření na nějakou alergii. Naše MUDr. to nějak neřeší, říkala, že je to možné a tím to haslo. Tak ještě nějakou dobu počkám a pak kdyžtak zkusím alergologii.
Do Koutů už se moc těším, tak doufám, že to klapne a nestane se nic, kvůli čemu by jsme nemohly.
Jinak Šarlotka asi začíná dohánět to co zmeškala tím svým lenošním. Od dovolené si hezky sama sedá a začíná se stavět na nohy. Doplazí se pro hračky - plazí se jako žížala a už zkouší na čtyři. Jenže ručičky to její těžké tělíčko ještě moc neudrží. No hold musí trénovat. Včera začala konečně taky říkat „máma“. A dělá pá, pá. Vždycky se tomu jen smála a prděla na mě a teď ji to začalo bavit.
Co se týká starších dětí… taky to znám, jak mají tendence si vyzkoušet, co ty mimina všechno vydrží, kde se do nich dá dloubnout a podobně.
A jídlo je u nás katastrofa. Od té nemoci nechce nic jíst. Jsem ráda za každou lžíčku, kterou do ní dostanu. Jídlo je všude. Takže stále hodně kojím. V noci tak 2×, možná 3×. Přes den každou chvíli. Protože pije na hlad i žízeň. Pití z jakékoliv flašky či hrníčku taky odmítá. Dnes jsem jí dokonce uvařila. No tak snědla dvě pidilžičky a ostatní vyflusala kolem.
Měla jsem tu teď na týden neteře, tak ty čtyři děti byly docela frmol. Naučily Lotynku dělat indiána. Nejdřív to dělala o moje rameno a oni ji pak naučili to dělat zaťatou ručičkou.
No nic, končím ten šílený román a padám do postele, protože zas ráno vstávám hooodně brzy. Tak se mějte a teď už budu mít doufám a klid a čas sem zajít. Už se na ten klid těším, ten frmol posledních dní mě docela vyčerpal.
Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.8.08 08:30

Přeju krásné ráno,
tak jsem tu dnes první? Nějak se mi nic moc nechce. Asi s holkama vypadnu někam do přírody. Doufám, že Nelča to nebude bojkotovat.
Jo holky co to bylo za kuličku, jak tu o ní byla řeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.08 10:10

Monett: kráááááááááásný nový fotečky… :) Moc Vám to tam všem sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.8.08 10:13

Caress dík. Takové slušivé modely jak Jess ale nemáme :-) Je to kočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
6.8.08 10:22

Ahojte holky,

Monettko fakt krásný fotečky.

Martínku, Lucinko a další marůdkové posíláme Vám s Klárkou velké pofoukání a ať je všem už líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí