Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte ženský,
tak konečně jste taky někdo napsal.
Zet - gratuluji k prvnímu zubu!!!!!! Tak to už jsme tu poslední bezzubci, u nás pořád nic. Tak snad nebude muset mít nastřelené http://www.sirmi.ic.cz/smajl/35.gif Boty určitě kup, my je doma tedy nepoužíváme, doma chodí bosa, nevím jestli to je dobře, ale v botech jí doma trápit nebudu. Je v nich vždycky celá zapařená. Tak je nosíme jen venku. Knedlíky - ať se ti podaří a jsou dobré!!!
My máme jet dneska na Smíchov za manželem a nevím jestli v tom vedru mám MHD jezdit, aby jsme se neupekli.
Katul - tak snad se někdo příští týden přidá, už nemají být taková vedra, tak by to možná šlo. Taky se chystáme do ZOO, ale až po prázdninách, Andrejka už se po zvířátkách otáčí, hlavně na psy je žhavá, tak snad už v ZOO bude chápat.
Zet a co ty přidáš se když to bude domluvené dopředu????
Caress - to je Jessica chudák, když jí kámoška škrábe do krve. No asi se to musí fakt vydržt a přejde to. Co ten tvůj chlap, ještě jste od
sebe???
Ještě pak písnu, musím jít za mimi.
Zet - co znamená ten obrázek s culíkami???? To jsem nějak nepochopila. ![]()
Jo a koukejte nandat do galerky nějaké fotky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Už tam dlouho nikdo nic nedal!!!!!!
Warmusko - příští týden můžu jen v úterý
jo a ty culíky, no jako že Kája musí mít na to plavání ty culíky:o)
jo a koukala jsem Andrejka je taky pěkná vlasatice ![]()
Zet - jo taky už nám tam narostlo dost vlasů, ale culíka jí z toho zatím neudělám, má je hrozně jemné a nedrží jí tam ta gumička. Občas dávám sponky na parádu ![]()
Sraz - mě je to jedno kdy kromě pátku, to jdem na 10.měs. prohlídku.
Warmusko kdybys mohla i v pondělí dopoledne, mohly bychom se taky sejít, budu mít cestu do Prahy ![]()
Aji - to je škoda, my se vracíme z víkendu v pondělí tak kolem 12 hod. Tak třeba se nějaké holky najdou co můžou v pondělí dopoledne.
Fakt mě to mrzí, vždycky má manža ranní tak jsme tu už v neděli a teď má odpo. ![]()
Čau maminy,
právě jsem uvařila hovězí pro prcka a naporcovala do mrazáku, taky nakrájela krůtí a zamrazila, udělala lečo a knedlíčkovou polívku z toho hovězího vývaru a jsem taky vařená. Jdeme k sousedce na deku a do bazénku. Včera jsem to s Marťasem zkusila a ekzém se nezhoršil, tak ho dneska budu chladit, jak jen to půjde.
Lukre , tak s tou bakterií nevím. Myslím, že lactobacilus acidophilus je i v jogurtu, ale nehodlám se přít, páč fakt netuším.
Zet , gratulace k zubanu
V sýru sůl určitě je, taky jsem čubrněla, když mi to Dr. říkala. Ale ta sůl je i v Lučině, žervé, chlebíku a rohlíkách, které už taky baštíme. V těch rýžových polystyrénech je taky, tak já nevím, nějak se začít asi musí
Kámošku s AE pošli sem: https://www.emimino.cz/modules.php?…
jsou tam moc fajn maminy a mají spoustu rad a povzbuzujících slov.
Caress , 39,1 po odečtu je teda síla. To musí hicovat. Když to měl Marťas, byla jsem z toho jeho stavu hotovson. Čípkujete? Tak ať je to brzy zase zdravá princezna!!!
…jinak Lumpik si konečně začal sedat. Teda není to žádná extra stabilita, kymácí se jak třtina ve větru, ale 3× hurá. Tak jdu krmit a pak se jdeme plácnout ven. Kočárkovat ani nemůžu, páč jsem někde píchla duši a můj chlap to včera zapomněl zalepit. Tak hrkotáme po výmolech v golfkách ![]()
warmus: vždyt já dala nska do galerky fotek…
jinak pořád válčíme samy s Jess… Už jsem si zase docela zvykla.. Uvidíme, co bude dál… na jeho návrat to zatím nevidím…
pořád horečkujem
dávám jí nurofen, kalamajko na čípky jsem úúúúúplně zapomněla… myslíš, že je můžu dát, i když dávám ten Nurofen? Když jsme měly poprvé horečku z očkování čípky nám vůbec nezabraly, jen ten Nurofen… Ted zas nezabírá Nurofen, tak nevím, jestli můžu dát i čípek? No nic.. jdu zkusit dát studené obklady na ruce a nohy (babi poradila…)
Caress, koukni, jaka je tam ta ucinna slozka.. jestli je oboje paracetamol, tak muzes kombinovat.. ale ma tam byt odstup asi 6 hodin? Mi rikala nejaka mudra…
Kalamajko, jeste latkujete? A co pouzivas za plinky? Otazka teda plati pro vsechny latkujici maminy
Rozhodla jsem se, ze prejdem na latkovky, tak sbiram info
(takze, jaky mate arzenal, jak casto prebalujete, co davate na noc, po kolika dnech perete?) Diky fiky ![]()
Lukre , já už nelátkuju. Používala jsem klasický bavlněný čtvercovky a ty jsou teď, kdy už přikrmujeme, doooost nepraktický. Na některý šlichtičky už ani žlučové mýdlo nezabíralo. A hlavně jak je prcek aktivní, už jsem nemohla tu plínu hned po výměně přemáchnout a zaprat. Možná ty ultramoderní Imse vimse a Haipa daipa, či jak všelijak se teď ty trendové bambusky a konopky a ostatní jmenují, nevyžadují toliko pozornosti, ale s nima zkušenosti nemám pražádný. No a kupovat už je teď taky nebudu. Jsem ti moc nepomohla, ale tak je to teď u nás ![]()
Caress , s tím kombinováním si nejsem jistá. Asi to bude tak, jak píše Lukrecie. My jsme zatím použili jen ten Paralen čípky 100 a zabíraly nám. Tak bohužel taky neporadím. ![]()
Ahoooj holky,
uf, jsem uuuplne umorena vedrem. Odpoledne jsme vegetili na zahrade pod stromem. Skoro vsechno, co jsem nam na tyden naplanovala, jsem kvuli vedru odlozila, takze tu pekelne lenosime.
Lukre, adresu Ti poslu az z domu, ted mi to nejde poslat.:-(
Paa, jdu sebou buchnout do bazenu a dat si melouna
veru
Cau zensky ![]()
tak se zas loucim.. ziitra odjizdime na tyden na kola
doufam, ze budeme mit pocasi ![]()
Jakamajko, ja jsem prave pred chvili objednala spoustu plinek, tak jsem na sebe zvedava
Pak poreferuju, jak nam to jde ![]()
Ahojky maminky,
jsou takový horka, že i ptáci chodí pěšky..
FUJ FUJ
Caress: určitě nekombinuj.. pokud dáváš dávku dle váhy Jess, tak vždy je to v podstatě maximum, které může dostat. Odstup bývá 4-6 hodin. Pokud nurofen nezabere, počkej tolik hodin, kolik píší v letáku NUROFENU o odstupu mezi jednotlivými dávkami… to je čas kdy dávka, kterou jsi dala, přestává účinkovat a poté zkus paralen čípky..
Jee, Kalamajko, ty máš teda „kecy“ třtina ve větru mě doooost pobavila
Ale gratuluju k sezení.. nám už se taky párkrát podařilo po:,–(it.. ale vzhledem k tomu, že Naty už sedí cca od 4 měsíců - občas - prostě jsem neodolala a posazovala, páč jinak bych s naší lenoškou a vzteklinkuo nevydržela, tak sedí velmi stabilně..
u nás začínám sledovat malilinkatý pokrok v - nevím jestli je to lezení, plazení či co.. prostě pohyb.. Natálka se ze sedu začne natahovat do boku, jednu nohu skrčí dozadu, druhou natahne před sebe a snaží se šoupat zadkem… no taky možnost ![]()
Lukre: my jsme používali a používáme papírovky, taky jsem původně chtěla s nima překlenout jen nějaké období, a pak přejít na látkovky, ale kdosi mi říkal - možná to bylo i tady - že některé děti s tím pak mají dost problém, hlavně že se začnou opruzovat a vznikají alergie - jak na to nejsou zvyklý od malička.. takže jsem se na to nakonec vyprdla.. Já s tím zkušenost nemám, ale pokud je to tak, určo bych nejdřív zkusila ty obyč bavlněný plenky.. pár dní ozkoušej, a pokud nebude žádný problém, pak bych se teprve sháněla po nějakých hotových látkových tentononc…
No nic, tak jsem vyplodila román a zase se loučím, tak se mějte krááásně, papa
Jooo, my máme ode dneška na domečku okna a téměř všude omítky.. Jupí, konečně se to hnulo a už to zase jinak vypadá.. Jo a zítra dáme Natalí do tchýňova a jdeme s manželem štukovat..
No to bude prdel
Samo jsem to nikdy nedělala, tak mi držte palečky, zítra - pokud to ve zdraví přežiju, tak poreferuju..