Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
16.8.08 14:16

Hoj holky,

měnili jsme připojení tak jsem byla bez netu a jako bych byla bez ruky… :cry: ale teď už tady budu strašit!
Ti chlapi někdy no comment. Takže všem pevné nervy.
Jinak já za chvíli oslavím 2 roky bez MS. Což mi vůůůůbec nevadí. No uvidíme kdy zase začnu fungovat, spěchat ale nemusí…
Snažila jsem se dočíst, ale nic nevím. Botičky jseou krásné, ale my máme nakoupeno a poděděno.
Konopište užijte si to, my 100% nemůžeme.
Mějte se krásně, jdu opět čumět na OH (maniak čumím i na lukostřelbu) když je venku tak „krásně“ tak se nedá nic jiného dělat. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
16.8.08 18:08

…tak taťka kočárkuje (s kočárkováním teda u nás problémy vůbec nejsou, dokonce si pyšně vykračuje a chlubí se každému sousedovi a kolemjdoucímu :roll: ) a já čučím do galerky…tam toho zase přibylo :! :! :! :! :! A musím uznat - jedna fotka lepší než druhá. Monettko, ty z dovolené jsou krásné. Momentky z koupání a spaní - klasika, prča. No, u nás se na foťák zatím dost práší, páč Marťas takovej komik absolutně není. Jakmile foťák vytáhnu, už se ke mně žene a póza je v čudu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
16.8.08 20:19

Ahoooj!
To bylo krásně, co? Tady celý den pršelo. Tom se Štěpou jeli vlakem do Prahy (byli v Náprstkově muzeu, na obědě a u tchyně) a my měli doma dámskou jízdu. Zdobily jsme perníčky a lepily je tou polevou na velkou krabici - zítra při oslavě to bude perníková chaloupka a děti si budou moct perníčky oloupat. Pak jsme dělaly bramborový salát (asi tunu) a sýrové tyčinky. Nakonec přišel na řadu úklid kuchyně, luxování a vytírání obýváku. Většinu z toho s Klárkou na zádech. Jsem sedřená jak kůň. Ale zítra už jen nasmažím řízky a udělám mističky s pudinkem a odpolední oslava může začít. Bude tu cca 12-14 dětí a stejný počet dospělých. Jsem zvědavá, snad vyjde počasí…
Jinak Lukre, prosím, prosím, k těm obyč. capáčkům vínová kytka č.19 ještě zateplené vínovo růžové - ty č.20.
Tak jo, jdu navazovat sladkosti na provázky na zítřejší soutěže…
 Katul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
16.8.08 20:20

Ahojky tak jsme zpět z chajdy ,jak prší tak to tam nemá cenu :roll: a taky jsou v Brně ty motorky tak jsme raději jeli.Na to,že je sobota takovejch příspěvků :lol:
Warmusko Andy je šikulka :wink: Fotky jsou opravdu krásné už tam fakt něco musím přidat :roll: A posíláme trošku sil a prýč s depkama :wink:
Kalamajko jsem zvědavá,jak to u Vás bude probíhat to odbourávání podávej info.Já se chystám příští týden ,protože se asi naučil chrnět s náma :twisted: usne ve svojí ,ale jak se vzbudí a nedej bože bych ho po koju dávala do postýlky,když ještě trošku vnímá než pořádně vytuhne tak řeeeev ,jak usnu při kojení v noci tak tam pak chrní s náma,ale už mi nějak dochází energie .Baru a co Luci ,jak se jí spí v pokojíčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
16.8.08 21:36

Ahoj zeny :)
to je teda pocasko.. uz aby zas bylo teplo…
Kalamajko, maj na tech strankach napsany velikosti, jak se to urcuje - viz tabulka: Číslo capáčků / délka podrážky v cm č. 16 ---- 10 cm č. 17 ---- 10,5 cm č. 18 ---- 11 cm č. 19 ---- 11,6 cm č. 20 ---- 12,3 cm č. 21 ---- 13 cm č. 22 ---- 13,7 cm č. 23 ---- 14,3 cm
vice zde: http://www.capacky.cz/…-zvolit.html

Ja asi taky budu objednavat 19 na ted a na zimu 20, pze jeste aby se mu tam vesla silna fuseklicka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
16.8.08 21:39

Veru, urcite poslu, nebo se uvidime nazivo :)
Kalamajko, my jeste nejogurtujem ani nekefirujem, zacnem asi v prndeli. btw - hledali jsme rozdil mezi kefirem a jogurtem - kefir ma jeste jednu kulturu navic a mimo jine obsahuje stopove prvky alkoholu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
16.8.08 21:40

Katul: ty jsi teda drak.. :D Kde pořád bereš energii?
Veru: prosím Tě, jak to myslíš s tím mlíčkem na předpis? To může normálně napsat dětská MUDra? My ho taky používáme, na kaši a jedno pití, tak kdyby to bylo na předpis levnější, docela by se mi to hodilo..

Jo, holky, ještě moc prosím o radu . Vím že už se to tu asi probíralo… můžu něco na kašel? Už asi 4-5 dní je mi hrozně blbně - pořád kašlu a nemůžu se toho zbavit, ani se to nezlepšuje.. Poraďte, kojím už jen v noci a ráno. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
16.8.08 21:41

Jo, my bychom se taky ve čtvrtek asi přidali, ještě upřesníme dle aktuálního stavu zdraví a nervů.
Jo, holky, psala jsem Miiri do listopadek; zítra bude Oliverkovi jeden rok! Vzpomínala jsem jak to bylo loni, jak jsme držely palečky a jak to dobře dopadlo. A taky jsem si vzpomněla na Makk; snad se má už líp!
No nic, dobrou
 Katul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.08 23:48

Hopi na kašel můžeš Hedelix, dávala jsem ho i Šarlotce. Případně i stoptusin. Hedelix je přírodní.
Kalamajko dík za pochvalu :)
nepřihlášená Monettka - nějak mi blbne PC

• Citovat
  • Upravit
625
17.8.08 08:14

Hezké ráno,
Natálka mi v noci zase vstávala jen jednou - poslední dobou se to povedlo už asi 5× :D
Veru: děkuju za info o mlíčku, my kupujeme jenom HA mlíčko, tak tohle už je uplně speciál, tak to se nás netýká.. Děkuju, že sis dala ru práci to hledat..
Monett: taky moc děkuju, zaběhnu pro ten Hedelix a ještě si asi koupím Vincentku a budu inhalovat, to jsem dělala Natálce, když byla v lednu nemocná, a hodně to pomohlo.. Ještě že už je nska hezky.. svítí sluníčko, tak snad bude hezký den.
Tak se zatím mějte, ještě jdu změřit Natálce nožku a vybrat capáčky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.08 08:34

Tak jsem koukala na ty velikosti, taky jsem Natálce naměřila 11-11,5
Má se k tomu ale připočítat 0,6cm, to píšou na těch stránkách, takže já už radši rovnou vezmu vel. 20

Takže Lukre: prosím objednat ŽELVA ORANŽOVÁ, ve. 20
Děkuju, a penízky chceš poslat předem, nebo v Koutech?

Jinak večer objednám ty botky se žirafou, jestli ještě někdo chcete, tak písněte..
http://www.bonifac.cz/detail.php?…
Aji, jak sis to rozmyslela.. dáš v Praze s někým rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.8.08 10:14

Ahojky,

dobré ráno. Tady se to nějak rozjelo s těma botičkama, tak ať se v nim prckům dobře chodí. :)
Dneska svítí sluníčko… tak hurá budeme moci jít někam ven.

U nás se dneska spalo celou noc, jídlo bylo až v 05.30 a vstávání v 09.15, tak jsem se konečně vyspala. :D

Tak hezký den a něco piště, ať je to cokoliv :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.08 15:33

No jo, neděle, nikde nikdo..
Teda Warmusko, já jásám nad tím, že se Natálka budí jen jednou a vy už takhle.. tak to Ti docela závidím. Hlavně to vstávání. U nás se normálně vstává v 7, někdy i dřív. :cry:
Právě jsem objednala Natálce cestovní postýlku.. abysme byli do Koutů vybavení :lol:
No my ji využijeme i tak, dost často někam jedeme, tak aspoň se budeme moct zdržet třeba přes noc..
Navíc přemýšlím, že si ji pak nechám v obýváku, abych do ní mohla Natálku občas šoupnout..
Dneska zase o chlup líp začíná lézt, takže se to bude hodit.. zatím se bojím ji nechat samotnou, když půjdu třeba na WC, nebo při vaření a tak.. a v tom křesílku my taky moc dlouho nechce být.
No nic, tak se mějte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aji
190
17.8.08 16:44

jo jo, cestovní postýlka se v domečku moooc hodí…taky ji máme dole a normální na spaní nahoře, jsou to dvě bezpečná místa, kam můžeš živáčka „odložit“ :-))
Hopi ty botičky objednám sama, nebudu komplikovat a nevím ani, jak to bude v září s námi…chtěla jsem jet na nějaký last minute se ségrou, ale vypadá to, že nebude moct, přítel nedostane dovolenou, takže buď někoho ještě zlanařím, nebo strávíme září doma…a to jsem myslela, že moře hlavně pomůže malé s ekzemem…no uvidíme, aspoň že je dneska trochu lepší počasí, chmury nejsou tak vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.08 17:32

Tak jo Aji, mají tam i plno jiných věcí, tak třeba si vybereš něco jiného..
Já už jsem si tam vybrala ještě nějaký hrající volant.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital