Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2431
22.8.08 06:19

Dobé ránko,o.k.Dzazi ve dvě jsme tam zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
22.8.08 09:04

ahojte ,

konopiště bylo super, fotky jsou krásný - já je dodám jen co najdu foťák.
Jinak Klárče mi ještě včera usla v autě když sme jely domů a spala další 2hodiny. Byly jsme ještě i na nákupu a zas ani nevěděla, že jí přendavám doma do kočárku :D

Dneska to vypadá na další hezký den, tak jdu prát.

zatím čauky Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
22.8.08 12:53

Ahoj maminy,
jen v rychlosti…fotky jsou super, tak mě sejří dvojnásob, že jsem s váma nebyla. Katul a Monettko, čím ty vaše divošky krmíte? To jsou faldíky!!!! A fotka „Jak se Eliška nechtěla fotit“ je dooost umělecká!!! Tu bych si, být tebou, Katul, taky nechala zarámovat :wink:

…dnes jsme byli na kožním na KO u Čapkové. Pochválila nás, jak má Marťas kůžičku opečovávanou a v prognózách mizení nemizení ekzému už byla optimističtější. Předepsala nám „podzimní“ mazání. Nicméně koupání jinde než v moři či pitné vodě zá:,–(ně nedoporučuje kvůli infekci a vysušování kůže. Takže plánovaná dovča v termálech asi vezme za své :( :( :( :( Jdeme ke kámošce slavit narozky jejích holčin, to zas bude zákusků :roll: Škoda, že ty faldy, co mám já už v mém věku nejsou tak roztomilé :lol: :lol: :lol:

ad OH komentování…s největší pravděpodobností se bude vysílat finále žen zítra od 16hod…zatím se mějte. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
22.8.08 17:13

Ahojte holky,

teď byly dva dny úplně parádní skoro sme nebyli doma, včera skoro celej den ve městě. Matyho jsem vzala vláčkem, miluje je, i když to máme od pomu a 1,5km tak to zvládl super a pochodili sme tolik toho ve městě, no parádní výlet :wink: Dneska sme jeli za kámoškou na návštěvu do města na kole, taky super, teď je tak bomba počasí, je teplo ale ne tak šílené, takové léto by se mi líbilo, škoda že se pomalu blíží ke konci :cry:

Super že ste si sraz užili, musím juknout na fotky. Ve středu sme byli na 10 měsíční kontrole, vážíme 9600g, no je to kus ženský :wink: Musím konečně na stránky dodta míry už sem je nepsala pěkně dlouho sem ostuda, vlastně sem se tam ani dlouho nedívala 8O

Tak si zbytek krásnýho dne užijte.

Jo my máme večerní spaní teď nějaký šílený, sem z toho nanervy :(

Kalamajko, i když nám nejde televize a brzo půjde nejspíš do šrotu, tak stejně siu ji zítra zkusím pustit, nejspíš budeš skákak po celý obrazovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
22.8.08 19:06

Ahoj holky,tak jste se včera vykaecaly a dneska nikdo nepíše :wink: Fotky jsou ooc hezké.
Dzazi bylo to moc fajn Jonáš je zlatíčko fakt je hodnoučkej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
22.8.08 19:39

Jo dneska jsme byli u mudry na deseti měsíční prohlídce :wink: váží 9,20 a měří 76cm 8O písnuto do říjnatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.8.08 20:13

AHoj holky,

já se s vámi loučím. Zítra razíme směr Krkonoše tak toho za ten týden moc nenakecejte ať to zvládnu dočíst.
Ještě omrknu fotky a jdu balit. Luci huláká v postýlce takže zkouším metodu vyřvání v praxi :? :cry: .
Jak sleduju ty vaše váhy (tedy ne vaše ale prcků) my jsme tady teda žabařky a muší váha!
Tak se mějte za týden napísanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.8.08 20:22

Holky fotky parádní. Jak jsou ti prckové už velicí! A vlasatí! Škoda,ž e jsme nemohly taky přijet.
Veru Luci baští kaši jak kdy. Někdy jí dám stejnou večeři jako mě. Pečivo a po lžičce gervais a ožužlat rajče nebo okurku a je spokojená. Ale nevim nakolik ještě s Tádou dietíte. Jinak se prodávají skleničky na dobrou noc, dělá to sunárek a je to určitě zelenina, tak si myslím, že na večer nevadí. Dávám jí a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.8.08 21:03

Ahojte,

Lucko, lázně byly bezva, Jonáš se naučil tančit a vrzat zubama:). Nejdřív po večeři malý taneček a pak už jen vrzal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
22.8.08 21:45

jooo tak to je fajn :lol: :lol: kéž by se Kuba naučil být aspon chvíli v klidu,jako Jonášek :lol: počkej příště ho naučí,jak zdrhat za blondýnou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
22.8.08 22:23

Ahoooj!
Holky, včera jsem se už na net nedostala, ale sraz byl super!!!!! Dětem se to moc líbilo a Klárka byla ve svém živlu - hodně lidí okolo, to je její. Máte nádherný děti! A fotky jsou krásný; moc mě mrzí, že jsem zapomněla foťák.
Veru, s čistotou v autě jsi mě opravdu nenaštavla, my to fakt moc neřešíme, byť bychom asi měli :oops: ; občas to tam máme jak v chlívku (nebo spíš občas nemáme…) Ani jsem Ti asni neřekla, jak to Tádovi sluší a že je hezky „čistej“ co se týče ekzému. Tak držím pěsti ať to tak pokračuje i nadále!
My se před chvilkou vrátili z večeře, bylo to moc prima. Mamka usnula u dětí v pokoji na zemi, asi to bylo peklo; děti po obědě spaly…
Pa Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
22.8.08 22:28

Ahojte holky :)
pekny fotky ze sraziku :)
Veru, ja na tu navstevu uplne zapomnela.. byli jsme par dni v Usti a ve ctvrtek jsme se vraceli.. kdy jedete na tu dovcu? Abych ti aspon poslala ty dupajdy? Pristi tyden by mely asi dorazit ta botky, tak jsem si rikala, ze kdybys mela cas, mohly bysme se srazit a predala bych ti botky aj dupajdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
23.8.08 14:46

Ahoj holky,taaak už máme koupenou sedačku a Kubajs má novou fofr káru.Na konec jsem kouila Jane.To chico jim má dorazit až někdyv září.Od rána lítám,jak das Kubajs je dneska nějakej protivnej a Dzazi je nějak v klidu asi to včera odkoukal :wink: Asi mu ote zoubek.
Veru taky bych zkusila zeleninku,když mu nechtná kaše.Nebo to,jak psal myslím Baruš toho sunárka.Lukre a jak si to zvládla s babi :wink:
Kalamjko taky na Tebe juknu opravdu Ti to tam moooc sluší!!!tak zatím má dorazit máma původně měla hídat,abych si to tu v klidu udělala,ale už to mám měli dorazit v jednu a už budou tři :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
23.8.08 20:02

Ahojte,

se musím pochlubit. Martin dnes ráno vzal Jonáše z pokoje, abych se dospala, vzbudila jsem se ve ctvrt na deset:). A udelal mi snídani!!! No zírám, užívám si to, než se zase něco pos… Jeli jsme dnes společně na výlet na kole s vozíkem, pak jsme se koupali ve Vltavě a zašli do Žlutých lázní na šlapadla. Fajn den, kdybych teď nemusela fachat:).

Lucko, to je super, jak se od sebe učí:). My to vrzání zubama drsně ignorujeme, tak ho to snad přestane bavit;). Jinak je zase zlatej, ve vozíků buď vykládal nebo spal. Teď tu pořád něco povídá a sám si hraje, no zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
23.8.08 20:41

No jupí Dzazi napsala už jsem myslela ,že si tu zas budu psát sama se sebou :lol: Tak to jsi měla krááásnej den Dzazi taky bych si to nechala líbit spát do čtvrt na deset 8O to už ani nevím,jaký to je,ale vždycky,když vstávám stáváme v půl šestý tak si říkám,že to nemůže trvat věčně :wink: Dzazi a ty si Jonáše držela nebo,kde jste ho měli na těch šlapadlech?Tak se mějte jdu žehlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí