Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj!
Tak včera to bylo super! Fotky jsou taky úžasný! Ale Kalamajko; nevím, jak moc ironicky to bylo myšleno s tou pouštní bouří
; chování mých děti včera mi přišlo jako vlahý jarní vánek
Vzhledem k tomu, že si skoro celou dobu hrály někde ve křoví s novým kamarádem, byla to pohodička největší
(V autě z nich vypadlo, že s tím chlapečkem se seznámili tak, že po něm házeli shnilá jablka a kameny, ale on pokaždý uhnul, tak si s ním začli hrát
)
Dzazi, ještě jednou dík; kino bylo prima; bezva oddychovka. Zase jsem na chvilku oddálila okamžik totální duševní degenerace v důsledku protahující se mateřské dovolené. Na podzim můžem jít znovu (třeba ve větším počtu) a pak ještě někde posedět.
Lukre, ve středu bych mohla tak až v jedenáct. Máme se Štěpou první plavání v Berouně a domů se vrátíme někdy kolem půl jedenácté. Tak by ses mohla stavět na kafčo, jestli to pro Tebe není pozdě. A jak Ti je? Už dobře?
Zatím pa Katu
Dobré ránko!!
Kaťul sem se zasmála, házet kameny a jablka, jako kdybych viděla Matyho a další dvě starší dítka co sme byli kámošce na svatbě.. ![]()
Tak dneska jedem do Boskovic do westernového městečka, asi nikdo nebude kolem že??
Sem zvědavá dneska prubnem spaní skoro pod širákem tak uvidíme jak to dopadne, ale já se teda strašně těším, doma mi ten stereotyp trošku leze na mozek
Ale dneska to bude paráda, je tam večer i country bál, tak doufám že děti dlouho vydrží a my s s tatkou i trsnem
Jéjda měla bych jít něco zabalit, ale teda nevím co. škoda že jedem na jednu noc, v neděli má taťka zase prácu
Ale aspoň něco, že?? Nemůžu být moc náročná
Tak se mějte a v nejspíš v neděli nakouknu. pa pa
Ahoj,
bezva sraz včera, vždycky zjistím, co by Jonáš už mohl umět:). Teda Warmusko, to je fotek, díky:).
Katko, kino bylo fajn, sice to bylo vskutku nenáročné, ale přiznávám, že jsem se už dluho u filmu tak nebavila:). Jsme mohly klidně někde posedět, jsem měla pcit, že spěcháš domů:), v září to napravímě, určitě i ve větším počtu!
Veru, byly jsme na Mamma Mia.
Mějte se všechny krásně!
Katu, v tech 11 se bojim, ze uz bych to mela na knop… ale hodit ti je muzu
Holt si nedam to kaficko
Preci jen pak pojedu pres celou Prahu a uz nebude prazdninovy provoz… ale pres Hostivice pojedu
Toz mi napis adresu SZ, at vim, kam ![]()
Veru, muzes prijet zahanet chmury zehlenim i k nam
Co Tadula? Uz je ok?
Jinak mne uz je celkem fajn, hlava konecne neboli… ale pruser mam furt.. ted jsem volala sestre, kvuli vysledkum, a mam prej nejakej zanet, tak jeste v po pro antibiotika.. no paradicka..
Holky, jak se stahují fotky z galerie na emiminu v tom lepším rozlišení?
Ahoj holky,tak jsme zkrátili pobyt venku ![]()
Kubajs měl od toho uterka teploty a i přes čípky se mu to neklidnilo teda středu dopo jo,ale k večeru strašně plakala vylítlo mu to na 39
tak jsme jeli do Benešova na pohotovost místní mladá doktorka mě jen n…a pardon,ale slušně to nešlo.No a ve čtvrtek ráno jsem volala naší,že máme stále teploty nejí nespí a pláče tak řekla,že to může být ta 6 nemoc jestli se to nezlepší tak at dorazíme dneska.Bohužel se to nezlepšilo já jela s Kubajsem busem manžel dělal lak na autě
nooo zvládli jsme to.Brali mu krev jestli nemá zanět.Ten díky bohu nepotvrdil.Tak a čekáme jestli bude mít teploty i zítra tak nastupujeme do nemocnice
protože,se neosypal to po šestý nemoci bývá a teploty mají 4 dny a my by jsme jí měli 5.Koukala i do pusy tak se mu tam prořezávají dva zouby a má nateklé i stoličky.Už jsem unavená večer nespíme přes den ho jen nosím a kojím nic jiného nechce ![]()
Tak jsem si postěžovala.Holky fotečky jsou krásné to letí,jsou už tak veliký ty naše miminka.A nedá mi to nereagovat na holky z Moravy souhlasím stím co tady holky už psaly se srazíkama a i Kalamajka s tím netem.Koukala jsem,že už dlouho nepsala třeba ani Fiebi tak doufám,že je o.k.
Srazík s kinem ráda se příště přidám i pak někam zajít manža mi to ted i navrhoval sám at někam jdu.
Gratulace k měsíčninám všem co jsem prošvihla.
Zet večer Ti sem dám ten odkaz na ty stránky.Už zas musím řveeee.
Myslím, že se tu objevilo tohle…
http://maminky.eu/…toda-24.html … jestli je to ono.
teda vy jste mi daly s těma fotkama… těch bylo.. uff
ale jsou krááásný… ![]()
lucko: tak snad to bude jen k těm zoubkům, ne? nebo to by nemohlo trvat takhle dlouho? Myslím ty teploty?
Za týden touhle dobou už budem v Koutech ![]()
Caress snad doufám,že jsou to ty zuby,ale to by právě teploty prý trošku zmírnily ty čípky nevím a i právě by měli pomoc od bolesti.No a on právě pořád pláče ted k večeru už to bylo lepší.Už tak neknoural a teplotu měl(jen)37,8 tak snad ráno už nebude vůbec.
Ted mě zas naštval manža,předchvilkou volal a samo,že pil
a podle hlasu neee málo
.No ,jak kocour odjede myši mají pree ![]()
Caress moc hezká fotka pod nickem.Ach jo Kouty tak mi mrzí,že nejedem ![]()
Ahoj maminy,
tak předně … Márince, Kubíkovi a Karolínce všechno nej k měsíčninám
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/174.gif
Katu , nemyslela jsem to s řáděním Ely a Štěpy vůbec ironicky. Jen jsem si vzpomněla, do jaké míry splnily tvůj pokyn „tady si lehněte a spěte“
. No a z baštící Klárky mám šok ještě teď. Takovou konzumentku jsem jaktěživ neviděla
Ještě jak jsi říkala, že na jogurty je u vás černá díra, tak mrkni na tohle. Do těch vypleněných skleniček by se to možná hodilo i vyplatilo… http://www.mimibazar.cz/recept.php?… A jsem ráda, že se vám kino líbilo. Aspoň vím, na co jít, až to k nám na ves taky dorazí ![]()
Lucko , ať je Kubík co nejdřív v pořádku a hlavně neeee do špitálu ![]()
VEru , vypadá, vypadá..... ![]()
Dzazi , to si vždycky taky říkám ![]()
…náš taťka šel houbařiti, tak doufám, že toho moc neroste, respektive, že jich moc nenajde (řekla jsem mu, ať si nebere brýle
), páč je to pro mě práce na víc - čištění, sušení atd. Tak snad splní pokyn
Já jdu péct kynuté koláče…zlatá pekárna, která to těsto udělá taky za mně. Holt lenoch je lenoch, s tím už nic nenadělám. Tak pěkný poslední prázdninový víkend. Zas to uteklo jako voda a léto je v čudu ![]()