Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
28.8.08 22:09

Kalamajko, nahodou ti to tam moc slusi :) A Martasovi taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
29.8.08 06:50

Ahoj!
Tak včera to bylo super! Fotky jsou taky úžasný! Ale Kalamajko; nevím, jak moc ironicky to bylo myšleno s tou pouštní bouří :wink: ; chování mých děti včera mi přišlo jako vlahý jarní vánek :D Vzhledem k tomu, že si skoro celou dobu hrály někde ve křoví s novým kamarádem, byla to pohodička největší :D :D (V autě z nich vypadlo, že s tím chlapečkem se seznámili tak, že po něm házeli shnilá jablka a kameny, ale on pokaždý uhnul, tak si s ním začli hrát 8O )
Dzazi, ještě jednou dík; kino bylo prima; bezva oddychovka. Zase jsem na chvilku oddálila okamžik totální duševní degenerace v důsledku protahující se mateřské dovolené. Na podzim můžem jít znovu (třeba ve větším počtu) a pak ještě někde posedět.
Lukre, ve středu bych mohla tak až v jedenáct. Máme se Štěpou první plavání v Berouně a domů se vrátíme někdy kolem půl jedenácté. Tak by ses mohla stavět na kafčo, jestli to pro Tebe není pozdě. A jak Ti je? Už dobře?
Zatím pa Katu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
29.8.08 08:10

Dobré ránko!!

Kaťul sem se zasmála, házet kameny a jablka, jako kdybych viděla Matyho a další dvě starší dítka co sme byli kámošce na svatbě.. 8O

Tak dneska jedem do Boskovic do westernového městečka, asi nikdo nebude kolem že?? :lol: Sem zvědavá dneska prubnem spaní skoro pod širákem tak uvidíme jak to dopadne, ale já se teda strašně těším, doma mi ten stereotyp trošku leze na mozek :( Ale dneska to bude paráda, je tam večer i country bál, tak doufám že děti dlouho vydrží a my s s tatkou i trsnem :lol: Jéjda měla bych jít něco zabalit, ale teda nevím co. škoda že jedem na jednu noc, v neděli má taťka zase prácu :( Ale aspoň něco, že?? Nemůžu být moc náročná :wink: Tak se mějte a v nejspíš v neděli nakouknu. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.8.08 11:23

Ahoj,

bezva sraz včera, vždycky zjistím, co by Jonáš už mohl umět:). Teda Warmusko, to je fotek, díky:).

Katko, kino bylo fajn, sice to bylo vskutku nenáročné, ale přiznávám, že jsem se už dluho u filmu tak nebavila:). Jsme mohly klidně někde posedět, jsem měla pcit, že spěcháš domů:), v září to napravímě, určitě i ve větším počtu!

Veru, byly jsme na Mamma Mia.

Mějte se všechny krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
29.8.08 11:24

Katu, v tech 11 se bojim, ze uz bych to mela na knop… ale hodit ti je muzu :) Holt si nedam to kaficko :) Preci jen pak pojedu pres celou Prahu a uz nebude prazdninovy provoz… ale pres Hostivice pojedu :) Toz mi napis adresu SZ, at vim, kam :)
Veru, muzes prijet zahanet chmury zehlenim i k nam :) Co Tadula? Uz je ok?

Jinak mne uz je celkem fajn, hlava konecne neboli… ale pruser mam furt.. ted jsem volala sestre, kvuli vysledkum, a mam prej nejakej zanet, tak jeste v po pro antibiotika.. no paradicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.8.08 11:30

Holky, jak se stahují fotky z galerie na emiminu v tom lepším rozlišení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
29.8.08 13:23

Ahoj holky,tak jsme zkrátili pobyt venku :cry:
Kubajs měl od toho uterka teploty a i přes čípky se mu to neklidnilo teda středu dopo jo,ale k večeru strašně plakala vylítlo mu to na 39 :cry: tak jsme jeli do Benešova na pohotovost místní mladá doktorka mě jen n…a pardon,ale slušně to nešlo.No a ve čtvrtek ráno jsem volala naší,že máme stále teploty nejí nespí a pláče tak řekla,že to může být ta 6 nemoc jestli se to nezlepší tak at dorazíme dneska.Bohužel se to nezlepšilo já jela s Kubajsem busem manžel dělal lak na autě :roll: nooo zvládli jsme to.Brali mu krev jestli nemá zanět.Ten díky bohu nepotvrdil.Tak a čekáme jestli bude mít teploty i zítra tak nastupujeme do nemocnice :cry: protože,se neosypal to po šestý nemoci bývá a teploty mají 4 dny a my by jsme jí měli 5.Koukala i do pusy tak se mu tam prořezávají dva zouby a má nateklé i stoličky.Už jsem unavená večer nespíme přes den ho jen nosím a kojím nic jiného nechce :roll:
Tak jsem si postěžovala.Holky fotečky jsou krásné to letí,jsou už tak veliký ty naše miminka.A nedá mi to nereagovat na holky z Moravy souhlasím stím co tady holky už psaly se srazíkama a i Kalamajka s tím netem.Koukala jsem,že už dlouho nepsala třeba ani Fiebi tak doufám,že je o.k.
Srazík s kinem ráda se příště přidám i pak někam zajít manža mi to ted i navrhoval sám at někam jdu.
Gratulace k měsíčninám všem co jsem prošvihla.
Zet večer Ti sem dám ten odkaz na ty stránky.Už zas musím řveeee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.8.08 13:53

Myslím, že se tu objevilo tohle…
http://maminky.eu/…toda-24.html … jestli je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
29.8.08 14:06

jo,jo Dzazi to je ono.Tak Zet čti a přeji uspěch!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
29.8.08 14:06

jo,jo Dzazi to je ono.Tak Zet čti a přeji uspěch!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.8.08 14:11

Lucko, držím palce, ať je brzo líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
29.8.08 14:13

děkuji,ted spí už 20min.tak snad bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
29.8.08 17:07

teda vy jste mi daly s těma fotkama… těch bylo.. uff :) ale jsou krááásný… :wink:

lucko: tak snad to bude jen k těm zoubkům, ne? nebo to by nemohlo trvat takhle dlouho? Myslím ty teploty?

Za týden touhle dobou už budem v Koutech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
29.8.08 19:07

Caress snad doufám,že jsou to ty zuby,ale to by právě teploty prý trošku zmírnily ty čípky nevím a i právě by měli pomoc od bolesti.No a on právě pořád pláče ted k večeru už to bylo lepší.Už tak neknoural a teplotu měl(jen)37,8 tak snad ráno už nebude vůbec.
Ted mě zas naštval manža,předchvilkou volal a samo,že pil :twisted: a podle hlasu neee málo :twisted: .No ,jak kocour odjede myši mají pree :twisted:
Caress moc hezká fotka pod nickem.Ach jo Kouty tak mi mrzí,že nejedem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
30.8.08 10:10

Ahoj maminy,

tak předněMárince, Kubíkovi a Karolínce všechno nej k měsíčninám :! :! :! http://www.sirmi.ic.cz/teddy/174.gif

Katu , nemyslela jsem to s řáděním Ely a Štěpy vůbec ironicky. Jen jsem si vzpomněla, do jaké míry splnily tvůj pokyn „tady si lehněte a spěte“ :lol: :lol: :lol: . No a z baštící Klárky mám šok ještě teď. Takovou konzumentku jsem jaktěživ neviděla :lol: :lol: :lol: Ještě jak jsi říkala, že na jogurty je u vás černá díra, tak mrkni na tohle. Do těch vypleněných skleniček by se to možná hodilo i vyplatilo… http://www.mimibazar.cz/recept.php?… A jsem ráda, že se vám kino líbilo. Aspoň vím, na co jít, až to k nám na ves taky dorazí :D

Lucko , ať je Kubík co nejdřív v pořádku a hlavně neeee do špitálu :!

VEru , vypadá, vypadá..... :(

Dzazi , to si vždycky taky říkám :D

…náš taťka šel houbařiti, tak doufám, že toho moc neroste, respektive, že jich moc nenajde (řekla jsem mu, ať si nebere brýle :lol: 8) ), páč je to pro mě práce na víc - čištění, sušení atd. Tak snad splní pokyn :roll: :lol: Já jdu péct kynuté koláče…zlatá pekárna, která to těsto udělá taky za mně. Holt lenoch je lenoch, s tím už nic nenadělám. Tak pěkný poslední prázdninový víkend. Zas to uteklo jako voda a léto je v čudu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí