Poradna duly
Jana Čurdová
Čau čau!
Zdravím Hopi a Sonju!!!!! Soni, jsem zvědavá, co budeš říkat škole, mě ta moje začíná poslední víkend v září. Obdivuju Tě, normální VŠ studium bych s dětmi asi nezvládla.
Veru, sice si to už asi dneska nepřečteš, ale přeju ať vám vyjde počasí! My už pomalu začínáme balit; v pátek večer vyrážíme!
Baruš, určitě si na nás v Koutech vzpomeňte a připijte tím burčákem na naše zdraví!!!!
Lukre, tak já Ti napíšu tu adresu a ve středu Ti můžu poslat SMSku až budu vyrážet z Berouna; od té doby za minut budu doma. Pokusím se to stihnout rychle, abychom si mohly dát to kafčo.
Jo, já končím, musím ještě připravit věci pro Elišku zítra do školky (hrnek, kartáček, pastu, hřeben, bačkorky, náhradní oblečení…) No a od zítřka máme doma předškolačku
Za rok touhle dobou…nějak to letí ![]()
Pa Katul
jj, leti to, leti…
kalamajko, diky za optani, uz se citim celkom fit
Zanet nevim.. to budu zitra volat doktorovi, co tam nasli..
ad capacky - ja jsem ani nemerila.. Krystof ma boticky vel 18, tak jsem mu rovnou vzala 19 a ty zimni taky 20… no, asi mu taky budou vetsi
ale coz, on do nich doroste ![]()
ahoj holky,
baruš dík za seznámek určitě použiju:o))
měli jsme návštěvní víkend. byli tu kamarádi s 2měs. chlapečkem no Kája snad nikdy nemohla bejt tak malá ![]()
no a kamarádka má druhou holčičku Karlu, první je rok a půl tak jsem to tak počítala že to už bych musela být měsíc v tom…
nevím jsetli už jsem se ptala ale plíz mažete prckům chleba máslem nebo nějakou ramou, florou apod.? dík ![]()
Kája si vesele stoupá a v postýlce si vyzkoušela i krok:o)))
zuby se stále neprořízly takže si užíváme divoké noci no budu na srazu jak zombie:o(
baruš a spol - chlapi si berou jaký kolo?
jo krásný fotky - začínám mít obavy Kája je totiž trošku asociálek tak nevím jak to s tolika dalšíma malejma lidma zvládne
k „úmrtnosti“ - myslím že jen co bude hnusně a nebude se dát s prckama furt někde courat bude tu zas plnějc, je ale fakt že asi velkou roli hraje osobní kontakt jakmile se jednou uvidíme na živo už je to pak vždycky trošku jiný asi osobnější takže chápu že kdo se nezůčastňuje může se cítit trochu odstrčenej. samo že neoprávněně
ale já jsem z hk a okolí taky jediná tak to chápu no ale je fakt že mě ta praha není až tak vzdálená a krom toho když si něco usmyslím tak tam můžu přespat u mami - už se těším až si prahu střihnu na delší dobu ![]()
kino vám závidím už jsem nebyla ani nepamatuju…
tak zatím až bude čas vložím svou úžasnou fotku v monterkách:o)
Ahoj,
Zet , já občas máznu Alfou - ta je bezmléčná, ale Marťasovi chlebík nebo jakékoliv jiné pečivo nejvíc jede suché a mimo stůl a jídelní židličku. Nevnímá to jako stravu, ale jako zábavu. Takže máme upatlaný a zaschlý žmolky chleba, rohlíků a „polystyrénu“ všude ![]()
Ahoj a pěkné ráno!
Katul, taky máme ode dneška předškolačku ![]()
A s tou mojí školou - přecejen 2 děti nejsou 3…ale já prostě spoléhám na to, že mě to baví a že to tím pádem nebude taková dřina. No uvidíme, každopádně to bude zajímavé - po 10-ti letech se učit ![]()
S tím burčákem jsem vás teda navnadila, takže to už budu muset doopravdy přijet, co ![]()
A s tím psaním-nepsaním sem na emimi souhlasím se Zet, je to trošku i tím, že se člověk cítí tak trochu mimo kolektiv, když se všichni už znáte osobně (nebo teda většina) a tím pádem k sobě máte blíž. Někomu to prostě může vadit ten pocit, že je tak trochu outsider (i když je to třeba jen jeho pocit) Není to ale můj případ, já se tak rozhodně necítím ![]()
Ale myslím, že byste to holkám něměly mít za zlé, prostě někdo má náladu (protože o tom čase to ani tak moc není, 5 minut si najde každý když je ta nálada) psát denně několikrát a někdo má zase svých problémů dost a nemá potřebu vyťukávat se do klávesnice, někdo si třeba potřebuje odpočinout od mamin a věčných řečí o dětech… každý má zkrátka v určitém období určité priority… Takže bych to nebrala hned tak, že se někdo měsíc neozve a už sem nepatří…
Ahoj holky,tak Kuba už řádí,jak drak tak dneska nasazuju večer vyřvávací metodu už se zas budí po 2 hodinách
nejdřív zuby a pak ta nemoc tak maminka skákala,jak chlapeček zaplakal ![]()
Sonjo ahooj.Taky smekám klobouk k té škole si dobrá!!A k tomu psaní nepsaní.Tady přece nikdo nenapsal,že sem už nepatří,když nepíše
Jen jste Nám chyběly
Aaa tak mě začíná mrzet,že do Koutu nejedu
To bude šrumec
Bacha na ten burčák at se pak neperete o záchod ![]()
Zet to Kubajs zas každýho rasí už začínám mít i strach jestli zněj nebude takový to dítko co každýho kouše,mlátí lopatičkou a tak
![]()
Lukre to je fajn,že už je Ti líp ![]()
Kamajko jj my musíme mít vždy něco extra ![]()
Ahojky,
Baruš : no jo, koukala jsem že Luci byla na 10m váhou podobně.. a ještě kapánek delší ![]()
Ale teď už je zase určitě o kus větší slečna.., však už bude mít za chvíli rok, co?
Jejda holky, to to utíká… ![]()
Jinak děkuju za ten mini seznámek, se bojím, že se nevejdeme do auta..
Jinak my taky jedeme bez nočníku a ještě taky bez nosítka..
Jsem se ještě chtěla zeptat, možná už to tu bylo.. co tam bude k dispozici?
Mikrovlnka a rychlovarka?
Jinak taky se tu nějak dlouho neozvala Monettka.
Monett, co je s Tebou? Přišli nám botičky, přivezu do Koutů - jsou bezva.
Luci : je super že je to ta 6.nemoc, aspoň víš co to je a že to bude brzičko pryč ![]()
Zet: my moc chleba nedáváme, ale když jo, mažu buď perlou, nebo pomazánkovým máslem
No nic, zase letím,
ani nevím jestli jsem se stihla pochlubit, že Natálka už se sama postavila, Jupí ![]()
Tak všem hezké ponděllí ![]()
Hopinko,děkujem Nat je šikulka!!!!S Monetkou jsem byla domluvená minulý týden na sraz,ale bohužel jsme to museli zrušit a pak nám mooooc pomohla:Poradila nám ,kde je v Benešově pohotovost.
Nočník to už jsem začala zkoušet před 14 dny,kdy byl na mě nátlak ze strany tchýně a mé mámi
,že já už jsem v 11 měsících chodila na nočník
,tak jsem to zkusila plakal na něm tak koupili jiný a ten je o.k.,ale jak byl marůdek tak jsem přestala zkoušet,no a pořád nevím,jak mám říkat čůrání
![]()
…tak to nakonec vypadá, jako že je něco špatného na tom, že nám absentérky chybí, a že na ně myslíme
No, začíná to tu zase zavánět nepochopením, takže někdy je opravdu lepší souhlasit - Sonjo, napsala jsi to moc hezky - a věřit tedy tomu, že expotenciální účastnice srazu „na půl cesty“ (dříve o osobní setkání jevící zájem) už nemají náladu, čas nebo je to tu s námi nebaví (Jaskiva mě mrzí, jsem se těšila, jak konečně pokecám se stejně „přestárlou“ prvorodičkou). Vzhledem k jeho organizátorkám (Lukre, Baruš) mi podobné vyšumění přijde dost nefér - Sonji, z tvého příspěvku cítím taky jisté „cukání“
, ale jak vidíš, tak nás v Koutech zas tolik nebude, tak neboj, toho burčáku nevypijem hektolitry
Jasně, internet je místo inkognito schůzek a pokeců, proto konec trapným výzvám do vzduchoprázdna a dalším nedorozuměním… a sláva burčáku ![]()
Kalamajko, a mě zase přijde nefér dávat někomu vinu za to, že se teď sraz „zbytečně“ koná někde mimo Prahu…
On je hlavní problém v internetové komunikaci, že člověk neslyší „tón hlasu“ a pak si může vysvětlovat pokus o náhled druhé strany nepochopením. Raději toho necháme, anebo si to můžem říct u toho burčáku osobně
(já budu dělat vše pro to, abych vám ho přivezla, ale to „cukání“ o kterém se zmiňuje Kalamajka není nic jiného, než to, že nemám stoprocentní jistotu volného auta)
… Jedu takhle tábořit Škodou 100 na Oravu, spěchám, proto riskuji, projíždím přes Moravu… řádí tam to strašidlo, vystupuje z bažin, žere hlavně Pražáky, jmenuje se Jožin…
![]()
Přidám ještě jeden vtip, pro neutralizaci té (malinko) negativní energie, která se nám sem (potvora) vetřela
:
Z deníku Pražáka:
pondělí - Piju s Moraváky. úterý - Modlím se, abych neumřel.
středa - Opět piju s Moraváky. čtvrtek - Lituji, že jsem neumřel v úterý… ![]()
Sonji, to uz abysme se zacly bat toho tveho burcaku
Ale doufam, ze s nami, kojicimi matkami, budes mit slitovani ![]()
Lukre, budu se snažit sehnat nějaký slaďoučký, ještě nepřešlý model. Takovou šťávičku plnou vitamínů můžou i kojící matky ![]()