Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2179
28.8.08 10:37
Dzazi píše:
Kalamajko, já jsem tu účast moc nesledovala, ale ostatně, to ti s Katkou nestačíme;)? A bonus je Warmusčin příslib:).No nic, jdu ještě aspoň poklidit… jsem dnes línější než obvykle.

…to se omlouvám, jestli to vyznělo, jako že mi nestačíte. Spíš jsem si pro sebe sumarizovala, na koho čekat a vyšly jste mi z toho prvotního plánu jen vy dvě :wink: :D Pro mě za mě si s Marťasem kdyžtak vystačíme sami :lol:

Warmusko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 11:03

Přidávám se ke gratulacím k měsíčninám Klárce a Nelince a všem dodatečně!!!!!!!!

http://www.beruska8.cz/…licky1/8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.8.08 11:29

ahoj, musím vám trochu oponovat, že jedete do Koutů skoro na Moravu - Kouty a Ledeč n. Sáz. jsou poměrně blízko Praze, máte to kousek od sjezdu z dálnice a dřív to patřilo ke královéhradeckému (východočeskému) kraji… tak si nestěžujte :D

že vás Morava opouští se nelze divit, páč jste s bydlištěm kolem Prahy ve většině a tak trochu „soukromničíte“ s četnými minisrazy v Praze a okolí.

toť můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
28.8.08 11:44
Leonka23 píše:

že vás Morava opouští se nelze divit, páč jste s bydlištěm kolem Prahy ve většině a tak trochu „soukromničíte“ s četnými minisrazy v Praze a okolí.

toť můj názor

…ahoj Leonko, a můj názor je, že na netu jsme si všichni rovni, tady snad nikdo nesoukromničí, takže jsem to myslela tak, jako že se virtuální zástupci od HK na východ najednou hromadně vytratili, krom tebe a Indi, neznámo proč :wink: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 12:17

holky našla jsem zajímavý odkaz na jídelníčky malých prcků

http://www.jendulka2.estranky.cz/…ho-roka-veku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 12:20

jo jo, já to taky tak cítím, že se vytratily holky z Moravy. Je to škoda, patříte stále mezi nás, tak jestli čtete tak se ozvěte. Přeci se nebudem urážet kvůli kravinám..... důležití jsou naše miminka a to je naše společné, né nějaké dohady kdo kde bydlí a kam je to kde daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
28.8.08 18:57

…tak jsme doma, bylo to fajn odpoledne, ale nějak rychle to uteklo…zvolila jsem nakonec cestu největší zácpy, aby se Marťas trošku prospal. Hned jak jsem doma v garáži vypnula motor, byl vzhůru. Teď tu zase úřaduje a začíná být nevrlej. Aspoň to zarubne jedna dvě :D No a kaši zase tak maximálně 100ml :roll: :? Jdeme koupat, ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 19:57

Ahoj

jsme taky doma, vykoupáni po jídle, ale spát se nechce.!!! :evil:
Na Ladronce se mi taky moc líbilo, až bude Andrejka spát, tak vložím fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 19:59

Leonko - vždyť si holky z Moravy taky mohli dělat mini srazíky někde uprostřed Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.8.08 20:01
Warmuska píše:
Leonko - vždyť si holky z Moravy taky mohli dělat mini srazíky někde uprostřed Moravy.

Přesně to si myslím taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
28.8.08 20:02

Jo a nevšichni sou z Prahy a okolí a přidaj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
28.8.08 20:45

Holky,
taky se dlouho neozvala Petrana.. tak snad se s ni uvidime v Koutech… psala jsem do Koutu, jestli dosly vsechny platby a jestli jdou pujcit postylky, ale jeste neodpovedeli, tak jak budu mit info, dam vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 21:18

Holky - dávám vám tam ty dnešní foto z Ladronky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
28.8.08 21:25

Naaadherny fotky z Ladronky :) Skoda, ze jsme nemohli :( O to vic se tesime do Koutu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
28.8.08 21:51

Warmusko , téééda tolik fotek. Jsi ďábelská fotoreportérka. Jsem si ani nevšimla, že jsi tolik fotila :D Nejlepší fotky jsou Katulínkovy spící děti - kdybych tam nebyla, tak bych jim to simulování i věřila. A ony zatím celou dobu řádily jak pouštní bouře :lol: a druhá - jak Andrejka s Klárkou tlačí kočárek…ta je taková holčičí romantická :wink: No a nejhorší jsou ty, kde já dělám pozadí :roll: :-( Příště prosím vyretušovat v Gimpu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí