Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2179
27.8.08 07:39

Dobré ráno,
Lukre , to jsou ty situace, kdy si říkám - kolo nee. Asi bych byla nepříčetná. Capáčky - škoda, už se nemůžu dočkat :D V Koutech teda bude přehlídka maskáčů a capáčků?
Veru , Marťasovi večer taky víc jede chleba a zeleninku klidně můžeš. Když jsem to bojkotování kaše říkala Dr., tak prý klidně můžu chleba nebo zeleninu na večer taky. Kaše má prý zasytit na noc. Ale u nás teda rozdíl po chlebu ani kaši nepozoruju. A jak často jeětě kojíš? Táda už spí celou noc, ne?

…dneska mám prací a žehlící den, nějak se mi tu nahromadily taťkovy košile :poblion: …a Lumpikovi zkusím červenou čočku. Už jste jí některá dávala? Včera jsem koukala na složení Hami skleničky makaróny s něčím. Udávají od 8.měsíce a klidně ve složení napíšou, že těstoviny obsahují bílek. Já nevím, co do těch Koutů, potažmo na dovču, jestli vyjde, nakoupím. Veru , jaké skleničky Tádovi kupuješ? Mně přijdou nejlepší (podle složení) Sunárky, ale tam je zase máslo. :? …ááá budíček, tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
27.8.08 10:45

Ahojte,

Kalamajko, až dožehlíš, můžeš se stavit, tady se to nějak nahromadilo a Martin pořád nějak ne a ne dostát své prohře a vyžehlit…

Katko, já jak s tím kinem přestala počítat, tak jsem nějak polevila s prací. Ale půjdu určitě, když ti to vyjde, taková šance večer vypadnout není každý den;). Jen si dneska radši máknu trochu víc, abych nemusela fachat o víkendu. Polovení mám. Aby ne:)! Nejblíž mám smíchovská megakina, ale dojedu kamkoli. Mrknu, co dávají.

Dnes jsme byli na kontrole s hubeňourem. 11 kilo rovných a 77 cm (nejdřív sestři naměřila 75, tak jsem ji uporoznila, že na 8 měsících měl 76,5, tak ho trošku srovnala.

A taky jsem se přihlásila na skákání na trampolíně, už dlouho jsem do toho chtěla jít, až teď jsem našla kurz, moc se těším:).

Dneska jdem zase na kurz plavání, tak mám aspoň program:).

Ještě dotaz, některá byste to mohla vědět… Zápis dítěte do pasu se dělá na počkání?

Krásný den všem!

Jo, Lukre, než budu psát nebo volat do Koutů sama… Nepsal ten pán něco v tom smyslu, že někdo nezaplatil zálohu? Posílala jsem to trochu pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
27.8.08 10:58

Ahoj holky

Kájo - moc krásné fotky. Na Červený Lhotě jsem se před 9 lety vdávala, je to tam hrozně hezký kraj. My jsme tam s manžou rok žily. Já Jindřichohradecko miluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
27.8.08 11:15

Dzazi - to je skákání i s Jonášem nebo jen ty??? Netušila jsem, že se na to taky dělají kurzy. To tam učí jak padat??? Každopádně je to zajímavé.

Jonášek - je tedy už kus chlapa a jak už je dlouhý, my máme jen 72cm

Zápis do pasu - nevím, ale teď mě napadlo že nemáme ani jeden zapsanou Andrejku v občance, holky je to povinnost??????? Dávali jste si tam prcky zapsat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
27.8.08 11:25

Jo, ještě jsem zapomněla napsat, že zase musíme na neurologii… prý už nemá hmatatelnou fontanelu, tak pro jistotu:(.

Warmusko, bez Jonáše:). Jsou to takový ty veliký trampolíny, co se tam přesně bude dělat netuším, ale myslím, že se vyblbnu. V tomhle věku už po mě nemůžou chtít žádnou hoch gymnastiku, bych si něco udělala.

Do občanky jsem Jonáše zapisovat nenechavala a nemyslim si, že je to nezbytný, teda zatím mi to nikde nechybělo, má rodný list. Já dnes volala na pasový na Praze 5, jestli to musím dělat v místě trvalýho bydliště, tak prý jo, tak jen zjišťuju, jak moc to spěchá, kdyby to nebylo na počkání, ale trvalo to třeba měsíc…

Jo a na Červený Lhotě se brali i mý rodiče:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
27.8.08 12:41

…žehlení odloženo na večer :D , tak to, Dzazi, přivez zítra do Ladronky :D .
ad dítě do pasu…na počkání to není, myslím, že do tří dnů. Já mám taky trvalý bydliště jinde, tak paní byla mooc ochotná a Marťase mi zapsala na počkání, abych se tam znova nemusela trmácet. Nevím, proč si na to nechávají ty tři dny, když jen proženou pas tiskárnou :roll: O zápisu do občanky jsem neslyšela.

Veru - díky za odkaz. Já ty kupované lahvičky už na cestách jen přimíchávám do třeba rýže nebo brambor atd., páč Marťas už pěkně kouše. A ty skleničky jsou na něj už moc sračkoidní :D . Ale asi mi nic jinýho nezbyde, než koupit tu alnaturu a přimíchat bio masíčko. Taky ze skleničky.

ad sraz…jen tak v duchu si říkám, že jsme to organizovaly v Koutech hlavně kvůli Moravě a nakonec si uděláme výlet z Prahy, páč se Morava jaksi hromadně vytrácí :lol: :lol: :lol: Takže příště raději jižní Čechy nebo Šumava, ju :wink: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
27.8.08 12:56

Ahojky,

Teda Lukre zážitek, o tomhle tak přemýšlím když jedu a předjížději mě auta, tak si říkám co kdyby? :? Hlavně že se Vám nic nestalo, a co ta baba blbla to Vás jako neviděla?? Tfuj, raději ať už takovýhle zprávy nečtem, lítá mě úplně mráz po zádech…

Jinak co u nás nového, z naší malé se stal pěkný somrák, normálně když jíme tak je hnedka u nás a dokud jí nedáme ochutnat, tak nepřestane řvát, tak už raději ani nepíšu co všechno už jedla, můžu teda říct že jí chutná snad všechno, tohle teda Maty nedělal :lol:

Předevčírem sem vyhrála na aukci jedny kalhoty, moccc se na ně už těším. Sou to takový ty outdoorový (doufám že sem to napsala dobře) ale asi to nebude nějaká super kvalita, značka nějaká neverest, ale krásný!!!!!

Jo Lukre včera sem viděla ty capáčky v Daichmanu, vypadaj moc hezky, ale já už bych kupovala asi na zimu a takový kožený sem dostala u Matyho, teď je jenom najít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
27.8.08 13:01

Ahoj!
Tak hlásíme 74,5 cm a 9 a půl kg na desetiměsíční prohlídce.
Dzazi, pro mě je Smíchov taky OK, myslím, že bych tam na osmou mohla být. Tak klíďo něco vyber… .
Do občanky se zapisovat nemusí; nevím jestli by to neznamenalo novou občanky s novým číslem. Když si uvědomím, kam se všude hlásí číslo občanky a teď to všechno měnit… Do pasu nám to napsali do 2 týdnů, ale u nás je to tím, že to musí poslat na ten pověření úřad či co. Já mám zapsaný všechny 3 děti v pasu, příští rok už necháme Elišce udělat vlastní pas, aby mohla třeba i s prarodiči. Ona už bude mít pas na 5 let; prckům to platí asi jen rok.
am¨ržř ú gú´bbb bkž ´, d
Hmmm, tak tohle napsal Štěpa; byla jsem mu dole pro léky a on tu zatím zaúřadoval :wink:
Zatím pa
 Katul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
27.8.08 20:45

Ahojte holky
Dzazi, z Koutu mi nepsali. Tak jim kdyztak cinkni…
Holky, musim se omluvit ze zitrejsi Ladronky.. mame strevni chripku :( Dneska jsem prospala den. Nastesti Petr zustal doma a staral se o Krystofa, jinak bych to asi nedala..
Katul, pristi tyden by to slo.. ve stredu jedu do Phy, mam byt v jednu na Pze 4, tak bych se mohla nejak rano stavit u Vas, dat kaficko a pak pokracovat v ceste, co ty na to?
ad vcerejsi kolize - no, nastesti to nebylo nic hroznyho, ve finale nemam ani modriny a voziku se to auto ani nedotklo. Jinak bych asi policajty volala… nicmene, kdyz uz jsem dneska byla u doktora, tak jsem se mu o tom zminila, tak mem poslal na ortopedii, delali mi rentgen a je to ok. Ale taky se divili, ze jsem nevolala policajty… No tak pro priste - priznam se, ze me to v prvni chvili ani nenapadlo…

ad pas - mne rikali, ze zapsani je na pockani… budu si muset nechat udelat novej pas, bo ho mam jeste na stary jmeno.. a nepustili by nas do Anglie.. Kam v rijnu odlitame… uz se mooooc tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.8.08 20:50

ahoj všem, tak jsem si urvala na chvíli počítač - manža tu pracoval no prostě klasická dovolená:o))

jinak už druhý týden makáme jak divý od 8-9 ráno do 18 obkládáme sokl baráku, už mám sedřený otisky prstů asi půjdu udělat nějakou banku 8) Kája řádí v bazénku kde má místo vody prošívaný deky naučila se tam super stoupat a zase si sedat a pokouší se o krůčky nebo vypadnout ven :?. babičky se střídají ve vození

taky máme za sebou první moncl když se madam rozhodla lízt do schodů a první snědenou granuli když jsem nestihla doběhnout ze záchoda.

novinkou jsou Kájiny dva zuby (spodní) a horní se hlásí takže noci jsou divoké, ale asi ne tak jak by si manžel představoval :D prostě zas několikrát kojíme což i připomína Luci ty jsi sem myslím dávala ten odkaz na odnaučování nočního vstávání, dala bys mi ho sem znovu :?:
musím teda říct že horní zuby jsou u nás o DOST horší záležitost než dolní o těch skoro nevěděla

jo a na plavání už jde pod vodu. dnes jsem tam s holkama kecali a dostala jsem typ na penzion na vysočině:o))) trochu pozdě no http://www.navysocine.penzion.com/ ale líbí se mi to asi to někdy prubneme rodinně

capáčky budete mít teda pěkný no my máme něco podědíno no a pak nevím jestli by tyhle Kája obula má po nás vysokej nárt :wink:

docela koukám že vám tu děti už baští mazanej chleba no my neměly zuby tak teď taky budem moct začít jo a mažete máslem nebo ramou nebo čím?

Kouty se teda sakra blíží tak čekám nějaké pokyny co ssebou co plánujem, mám vzít bigkočár nebo naše new golfky? no prostě čekám seznam na tábor :lol: :lol: :lol: a co postýlky jsou k dispo a tak :lol: stejně zas určitě nebudem mít půlku věcí. jo a teda těch chlapů moc nejede to mě ten můj zabije…

mějte se krásně a všem oslavencům dodatečně gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
28.8.08 07:53

Dobré ráno,

Zet, právě u snídaně jsem si říkala, co s tebou je a ty si zatím dovolenkuješ na Maltě :lol: :lol: :lol: A kojení se čtyřmi zuby? Pohoda, počkej, až jich bude mít osm!!! To si teprve užiješ!!! Do Koutů bereme new golfky. Už mají za sebou křest ohněm - terénní výlet přes kořeny v lese. Taťka funěl, ale Marťas se řehtal a kočár vydržel :D A cestovní postýlku bereme určitě. Po tom pádu z naší postele už nic neriskuju. Nehledě na to, že…

…u nás dneska hrozná noc. Od 1 se Lumpajz budil po hodině. Do 4.15 jsem jen dudlíkovala, pak jsem dala napít a pak zase obvykle v 6. Ale byla jsem v šoku, když jsem přišla za křiklounem do pokojíku a on stál a lomcoval se šprušlema 8O 8O 8O To jsem zvědavá, kolik zubů najdu po tomhle extempore já :D

Lukre, měla jsi hned volat Baruš :D Dovedu si představit, že jsi byla štastná, že se vlastně nic nestalo, tak jsi mazala pryč z místa činu jak nejrychlejc to šlo, co? Ale kdyby byl na tvém místě chlap, tak se v:,–(ím, že by to tý řidičce pěkně znechutil. Od policajtů až po pracovní neschopnost. Tak hlavně, že je všechno v pořádku. Ted zvládněte ten střevní katar. Škoda, že se dnes neuvidíme. 

Klárce a Nelce všechno nejlepší k měsíčninám :! :! :! http://www.sirmi.ic.cz/kytka/19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
28.8.08 08:09

P.S. Zet…ten penzion vypadá fakt dobře. Asi taky někdy vyzkoušíme v rámci rodinné dovči.
Monettko , na srazíku ti to moc slušelo. A na těch hromadných fotkách mi připomínáš učitelku z MŠ. :wink: Což se samozřejmě nevylučuje, tak abys to nějak špatně nepochopila :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2179
28.8.08 08:24

…joooo a moment, chápu to dobře, že na Ladronce dneska budeme jen tři sudičky Katu, Dzazi a já :D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
28.8.08 08:49

Ahojky matinky,

Kalamajko - možná se na Ladronku přidám, ale nevím jak to budu stíhat. Mě většinou Andrejka spí od 11 do 14 hod. A v 16 hod už by pro mě zas přijel manža. Tak nic neslybuji,ale možná se ukážu. Je to pro mě dost daleko.
Jinak gratuluji k tomu, že si Marťas už stoupá, teď si teprve užiješ své.!!! s hlídáním.
Taky jsem to tu už psala, že jedeme skoro na Moravu a morava se na náš vykašlala, krom Leonky a Indy.
Taky jsem příště pro Jižní Čechy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.8.08 10:16

Kalamajko, já jsem tu účast moc nesledovala, ale ostatně, to ti s Katkou nestačíme;)? A bonus je Warmusčin příslib:).

No nic, jdu ještě aspoň poklidit… jsem dnes línější než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí