Poradna duly
Jana Čurdová
Dzazi do G.Jeníkova se přivdala moje kamarádka, spát budeme v Nasavrkách, mají tam chalupu ![]()
hoj holky,
práve jsem nechala Luci větrat s holou prdkou a hádejte jak to dopadlo? Než jsem přišla ze záchoda všechno zesr… i botičky. ![]()
Včera jsme byli na prochajdě a bodla mě svině vosa a rovnou do zadku. Vypadám jak slávista taky mám půlku červenoua půlku bílou. ![]()
Já zabalím asi zítra a vyrážet budeme po obědě. Kdy tam dorazíme nevim. Máme to 140 km a záleží jak bude vypadat Praha. Ale už teď jsem zvědavá.
Ještě mě čeká tuna žehlení a ještě k všemu nám něco chcíplo ve zdi, to je smradu. Snad to brzo vyčichne.
xuíáu g vžžinzndcx ewyg - pozdrav od Luci
Ahojte,
Warmu, pozitivní dítě je asi že je hodný a vysmátý, kamarádí se s doktorkou, sápe se po ní jak po mámě a nevadí mu očkování:).
Tak Martin do Koutů pojede, domluvila jsem se s pánem. JEN SE PROSÍM NEZMIŇUJTE, ŽE O NĚM COKOLI VÍTE… to by asi nerozdýchal:). I když jsem tu o něm nic moc nepsala, měl by pocit, že jo:).
No na plavání nás dali to začátečnickýho kurzu, takže jsme měli volný potápěcí program, když si ostatní děti kapali na obličej… tak nás přeřadili, nebyla tam vedoucí, která na to sere, ale nějaký mladík, který se přeci jen snažil mi najít jiný kurz;).
Hezký večer,
Zdenka
Ahoj!
Tak capáčky jsou úúúžasnýýýýý!!!! Lukre mi je dovezla až domů
Ještě jednou díky moc; bylo to prima, jen škoda, že Štěpa byl tak unavený a trošku prudil, nemohly jsme si moc pokecat.
Warmusko, musím prozradit, že Lukre ode mě spěchala ke kadeřnici Lucce; musíte se v Koutech vyfotit, všecky nakadeřené ![]()
Dzazi, my jsme zas opačný případ. Byli jsme se Štěpou na plavču ve skupině plavců a Štěpa je začátečník. Sice je nadšený a snažil se, ale potápět se bojí a s ním to už přes heslíčko nepůjde.
Fiebi, jak jste si užili moře?Střídání stráží - my do Chorvatska vyrážíme v pátek.
Neberte si to osobně, ale směju se, jak máte hlavu s balením na víkend do Koutů; já mám pocit, že se zblázním; balím pro 3 děti na 2 týdny ![]()
Tak jo, já se jdu trošku zrelaxovat a pak hurá na balení.
Katka
Ahojky holky.Jo,jo Lukre u mě byla
Ale barva nám chytla jinak má na to vliv kojo někomu se to stává .Kryštov je taaak hodnej!!!!!
Holky užijte si Kouty moc na Vás budu myslet pěkně foťte ať se můžem juknout na fotky
Kaťul opět smekám,jak to všechno zvládáš!!!Taky si užijte dovču !
Ahoj holky, stále nestíhám, tak vás jen zdravím a padám do postele. Tuto noc jsem spala jen čtyři hoďky a nějak to na mě doléhá. Šarlotka právě zkoumá myš, tak to musím zarazit, dokud funguje
Ahoj holky
taky nějak nestíhám. Mám napůl sbalenou Andrejku. Tak zbytek asi dobalím ráno.
Musíme tak v 11 hod zítra vyrazit směr Benešov.
JInak jsem se chtěla zeptat, berete někdo nějaké hry, např. člověče, kostky nebo karty???
Katu, u moře dobrý. Nelka to zvládla supr. první den trochu kňourala, ale pak už to bylo ok. tak jako první den příjezdu taky kňourala. i když ona se to ted docela naučila, co se jí nelíbí, tak dá hezky najevo. prostě NE, tak NE ![]()
jo a jaký jsou ty capáčky? z jakýho materiálu? a jak se obouvají, mají tam nějakej suchej zip na zapínání nebo jak to funguje? jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je tam nějak zpevněná ta pata?
Ahojte holky,
tak já nemám zabaleno ještě vůbec nic. V pátek s Klárkou vyrazíme až se vyspíme a zbalíme. Ráda bych dopl. aby se v autě vychrupkala.
Jinak dneska jsme byly kupovat botičky a bačkůrky. Tak se v koutech ukážem ![]()
Jinak dneska byla Klárka čím dál tím víc odvážnější a snaží se chodit o 106 ![]()
Warmusko bereš golfky nebo slaloma?
zatím ahojky
nepřihlášená Kája
ad Kouty, my dorazíme nejspíš navečer, dovolenou si Martin určo nevezme:).
Warmusko, já můžu vzít Activity, je to něco jako byl TV pořad Kufr, docela sranda, ale myslím, že se zabavíme samy, ale pro jistotu, kdybychom se nudily;).
Lukre, berete si kola a vozík? Já nevím, asi budeme brát vozík a obě kola a uvidím na místě, jestli budu sportovec nebo společenská osoba.
Zítra v devět mám jít kamarádce na promoci, tak jsem zvědavá, jestli vstanu:).
…hezký večer…teda to je cestovní horečka na všech frontách…já zatím nebalím, nepřipomínám, neorganizuju, tak snad se ukážem ![]()
…plavčo všem závidím, my to máme kvůli ekzému zatrhnutý od kožní ![]()
…Dzazi, to je neuvěřitelný, jak jsou si ti naši mužský podobní ohledně netu…škoda, že se to netýká hry v kostky
Fajn, že tvůj Martin jede do Koutů…asi cítí, že by to mohl být adrenalinový víkend
S tím tvým odkazem na Kouty jsi mě trošku zmátla, jestli jedem na stejný místo. Mám totiž v záložkách uloženou jinou webovou adresu. Uf, jsem si oddychla, když jsem viděla, že obrázek hotelu je totožný
Kdybychom měli ještě někde kufrovat, to by můj Martin nerozdejchal ![]()
…capáčky…už abych je měla v ruce, ale obávám se, že nám budou malé
…Katu, Klárce seděly akorát nebo jí byly větší? Teď myslím ty 19…
…Baruš…poslední dobou vypadám při čtení tvých příspěvků takhle http://www.beruska8.cz/…lici1/70.gif
…Lukre, Warmusko, jsem moc zvědavá na vaše frizúry
http://www.beruska8.cz/…ici1/152.gif
![]()
---tak dobrou---
Zdar zeny ![]()
Kalamajko, ja jsem kocka, to budete cubrnet
![]()
Katul, vesty uz mam pro tebe doma, v patek ti je hodim, az pojedem do Koutu ![]()
Dzazi, myslela jsem, ze kolo brat ani nebudu… bo, baby, vy jste vsechny tak ukecane, ze by se mi ani odjet nechtelo ![]()
Prisel mi mail z Koutu:
Dobrý dne, omlouvám se, že odepisuji až teď, ale byl jsem mimo hotel.
Zálohy jsou zaplaceny.Co se týče postýlek, tak nejsou k dispozici.
Páteční příjezd je možný okolo 15:00.
ANDR Jaroslav
ale nic si z toho nedelejte a dorazte brzo
Kdyztak se cournem po okoli a ve 3 se ubytujem ![]()
Kalamajko, vy koukejte v sobotu dorazit co nejdriv, at si vas poradne uzijem!!!
Hlavne nesmim doma zapomenout capacky, bo me jebne…
ale urcite neco doma zapomenu.. to bych ani nebyla ja..
Monetko, jedete s latkovkama? Ja asi budu brat jen papirovky, pze bych to nezvladla s pranim… budu se dom vracet az v pondeli…
Fiebi, jestli se na nas prijedet podivat, tak by to asi bylo nejlepsi v sobotu, to uz budem prakticky v plnem poctu ![]()
Zitra jdem na akci od Petra z prace, takze balit budu az v patek rano…
Ahoj maminy,
tak dneska budíček před půl hodinou
(teda ve 4 dudlík, 5 kojo, 6 kojo) jsem skvostně vyspaná, tzn., Lukre, jestli to takhle dopadne i v sobotu a ještě budem bloudit po Vysočině, ta večeře to jistí
Včera jsem byla na návštěvě u kámošky - dvouměsíční mimi má, bylo k nakousnutí, ale se mnou to jaksi nic nedělalo
......Warmus, Caress - jsem zvědavá kdo z vás dřív ![]()
hoj holky,
ad chlapi já myslím, že se tady obecně o nich moc nepíše (taky proč)
ale je jasný, že i to málo, co o nich víme jim nebudeme cpát. To by kleplo každého. Tak se dzazi neboj.
kalamajko tak to mě těší, že se bavíš
no vidíš, jak ti Marťas pěkně spí. Luci taky včera vstávala v 8.30 taky paráa.
Vyrážíme směr civilizace. Jdeme objednat Luci narozeninový dort a koupit baštu a podobně. Tak se mějte.
Jo jsem zvedavá na ty vaše vlasové kreace. Já byla u kadeřnice - kamarádky před 14 dny a ta řekla, že stříhat nic nebude, že to mám dobrý tak smolík budu učesaná neučesaná.
Pa
ahojte ženský,
tak máme po 10.měs. prohlídce. aktuální míry a váhy: 9,015kg a 72cm - takže nerostem a jen tloustne? no spíš myslím že to měření je takový od oka plusmínusautobus
ovšem dobře se poslouchalo jak mám pěkný a šikovný dítě
)
vy mě děsíte všichni takový přípravy
já ještě musím vyprat a trochu se zkultůrnit. což je dost obtížný když Tomáš chodí domů čím dál pozdějc a zítra teda nevím. no jsem zvědavá kdy dorazíme. a jestli ještě budou vařit
to abych udělala radši nějaký sváči.
baruš - kolo prej budem brát silniční páč nám chyběj objemy:o) teda ne mě ale taťkovi
![]()
tak mi si ty capáčky co vám nebudou třeba vezmem
a budem hvězdy. když už nemáme maskáče ![]()