Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
17.2.07 20:57

jéé makkk promitn ty metřík máš,ale ten s tím týdnem můžeš taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
18.2.07 10:07

Ahoj , dobré ránko všem.
Lime - po zítřejším ultz mám v plánu si metřík udělat. Údaje do metříku - Markéta - 33r.- 2děti - David 11, Lukáš 4
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.2.07 11:13

Prosím o radu

Ahoj holky,

posílám doplněné údaje: KalinkaIvča (Ivana), 25 let, v květnu se to změní :), a jsem těhotná poprvé.

Proto prosím o radu, jsem hrozně vyděšená - dnes ve tři ráno jsem zjistila, že špiním. Někde jsem četla, že se to může stát, když se mimi zavrtává do sliznice v děloze, asi ve čtvtém týdnu. V pondělí mi G v nemocnici řekla, že to podle UZ i hCG v krvi vypadá na 4-5 týden, teď je neděle, ke své OG jdu až v úterý odpoledne, ke všemu mám za sebou v pá a so dvanáctku v práci a jdu dnes na noc… Mám strach o mimi, nechci být hysterická, ale fakt nevím, kam se obrátit o radu…
Prosím, jestli s tím máte někdo zkušenosti, napiště, četla jsem na netu rozdílné názory - že to nic neznamená x hrozící potrat… :( fakt nevím. K tomu jsou všichni doma i v práci okolo mě nemocní (to nepočítám pacienty)… i já mám pořádnou rýmu…

Předem moc děkuji za odpověď, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
18.2.07 11:19

Ahoj Ivco,

no byt tebou zajdu nekam k doktorovi a poptam se, vim, ze to nic nemusi znamenat, ale vetsinou se dopurucuje klid, coz asi na nocni moc neni. Vis ja jsem tehu potreti a nikdy jsem nic podobneho nezazila takze to je spis zkusenost moji kamaradky, ktera ma taky tri deti, pri druhem krvacela a lezela tyden v nemocnici a pri tretim spinila, doktor ji rekl, ze to nic neni jen at je radsi v klidu - doporucil lezet. Tak muj nazor je klid a radsi konzultace s doktorem.

Drz se a neboj vsechno bude dobry,

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
18.2.07 13:03

Ahoj při neděli.

vátám Mak a Ivču.
Ivčo mě se stalo při prvním těhotenství že jsem zašpinila na začátku ale jen trošičku. pukud špiníš dost zajed raději na pohotovost na konzultaci noční je dost náročná tak aŤ NĚCO NEPROŠVIHNEŠ.

Jinak mě je dobře jak kdybych nebyla těhu Lucinka má stále velkou rýmu v noci spí špatně jak nemůže dýchat a má i pořád zvýšené teploty tak se pachtíme doma je to na palici.

No jdu odpočívat a uložit dítko po obědě mějte se všechny krásně. Drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
18.2.07 13:18

Ahoj Ivčo - já mám ze špiněním špatný zkušenosti - v srpnu jsem potratila. Nechci tě vyděsit ale raději si zajdi do nemocnice. Noční je zápřah a při špinění bys měla hodně odpočívat.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.2.07 17:11

Ahoj holky, drzim pesti at vydrzite v plnym poctu co tu zacinate ;) Uzivejte si dokud muzete, nejdriv to jde strasne pomalu,ale pak se clovek jen veze a najednou je prcek venku… :lol:

KalinkaIvča určo si zajdi k doktorovi jen co to pujde, při tomhle ti hlavu neukousnou, naopak i spousta gynekologu rika ze radsi prijit zbytecne nez pozde… Takze se nic nestane ani kdyz misto ke svemu lekari pujdes na kontrolu treba do okresni nemocnice, s timhle te vezme kterykoliv lekar… alespon by mel ;)

chjo,jak ja vam zavidim a zaroven nezavidim… do toho 24ho tydne se clovek kazdy den boji aby se neco nestalo… vlastne tenhle strach prejde vetsinou az po porodu, ale nezmizi,jen se zmeni v jiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.2.07 17:34

Ivco ja byt tebou taky jedu na pohotovost…ja jsem tehotna po druhe..poprve jsem potratila..ted jsem taky na zacatku spinila…hned jsem dostala neschopenku a musela jsem lezet..ted uz je to ok…radsi si tam zajdi a na nocni bych vubec nechodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.2.07 19:36

Ahoj holky, zatim se nepridavam, i kdyz jsem minuly tyden pomalu chtela. MS uz nemam 8my den, ale nejak mi nevychazi pozitivni test. Ve stredu jsem mela slabou druhou carku, ale ted nic. MS nikde, na cisty netrpim. No uvidime, v utery jdu na gynekologii. Pravda i u Vitka jsem cekala na druhou carku dyl, ale nejak si nemuzu vzpomenout, jak dlouho to bylo.
No ale kdybych nahodou byla tehotna, tak podle MS by to bylo 5+3 tyden. Nevite, co ma byt v tu dobu na UZ videt? My jsme mimco neplanovali, ale uz jsem se zacinala tesit a pomalu dostavam strach, ze tehotna nejsem. Ale zase cyklus mam jinak pravidelny. Ach jo. Ja to do uterka asi nevydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.2.07 19:40

Aladina ja byla u Dr poprvy yden po vynechani MS a to mi akorat rekla i po UTZ ze se nic nechysta,pokad do tydne neprijde tak znova kontrola a da vyvolavaci injekci… nastesti jsem si pred prichodem tam udelala testik (pred druhym prichodem) a byly tam dve potvory… a doktorka jen jak se nam to krasne vylouplo :) takze kubik byl videt az nekdy od sedmyho tydne… nebo doktorka spatne koukala .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
18.2.07 19:44

Ahoj Hanule, ja mam normalne dlouhy cyklus, ale na UZ jsem mela vickrat ovulaci az 18ty den, tak si rikam, ze jsem treba otehotnela pozdeji.
A tobe nedelala dr rovnou i testy z krve? To jsem myslela, ze delaji vzdy.
Kazdopadne, pokud je clovek tehu, tak vyvolavaci injekce neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.2.07 19:55

Aladina ne,ja chodila k takovy stary s prominutim slepici, od 3ho mesice jsem pak prsla radsi do fakultni nemocnice n arizikovy oddeleni, porad jsme spinila (ale bylo to jen z cipku), a ta moje puvodni doktorka na to rekla jen zadny vchazky prez den… pac bylo vedro tohle leto,ze… Jinak o tech testech,se mi ani nezeptala jestli ho chci udelat, pritom mohla,jen bych si to musela zaplatit, a rekla at si koupime v lekarne. :roll: No, ale o uz je daaaleko za nama :) Jinak u nas ani nebylo jisty kdy mam vlastne ovu,pul roku predtim jsem prestala brat prasky, takze jednou mi prisla MS po dvou tydnech, pak asz po peti… posledni dve teda byly pravidelne. a pak zadna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
18.2.07 19:55

Ahoj holky,
tak jak jste zvládly víkend? Já jsem vypravila muže do práce a čeká mě mlácení do počítače, snažím se tvořit diplomku - ani jedna chuť.

Já si pořád případám divná, vůbec nic mi není. Občas mě píchne v břiše, ale jinak vůbec nic. Cítím se tak nějak netěhotně. Jak to zvládáte vy? Já jako prvotěhule všechno řešim.

27.2. jdu k dr. tak jsem kapku nervózní co řekne. Zítra začínám 8+0 tak už bude snad dr. sdílnější. Nic se mi něděje, ale stejně mám otázky a pochybnosti.

Tak pěkný zbytek něděle vám i prckům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.2.07 20:18

Ahojte holky,

Baruš: to je super , že jsi 8tt. a nic ni jako není, to bych chtěla, držímpalce ať ti diplomka jde od ruky.

Aladino: držíme palce ať to dapadne jak si přeješ, ná já byla 5+4 u lékaře ( stáři plodu 3+4) a šel vidět puntík , takže dle uz to by už pomalu mělo jít vidět. jinak které testy jsi zkoušela, zkus si koupit mamatest- růžový, ten je fak dobrý acitlivý a jsou tam dva. Možná máš níské HCG ještě.

KalinkoIvčo: držím palec, doufám, že to špinění ustaleo, jestli ne a zghoršuje se to nevahej,já jsem v 7 tt začala nárazově krváce, naštěstí to dopadlo dobře. Nikdy tě nevyhodí, doporučuji gynekologii-pohotovost ( sice nevím, odkud jsi ,prostě tam kde je lůžková gyneklologie v nemocnici.

zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
18.2.07 20:44

Ahoj Alco,

ja byla na utrazvuku 5+4 podle PM ale podle poceti to bylo spis 5+2 a bylo to videt. Sice jen cerna bublina ale bylo to videt celkem zretelne. Jinak s testy mam taky dobrou zkusenost s mamatestem, // mi vysla uz v den ocekavane menstruace, sice byla slaba, ale byla, za to nic nedas - teda asi 30.-Kc, muzes to delat kdykoliv behem dne - ja si test delala asi az v pet vecer a vysel. Tak rano nabehni do lekarny a drzim palce.

Barus ty pracuj a vaz si toho ze ti nic neni, to je prece uzasny, takhle si to uzivat a nemit zadny neprijemny pocity, ja mela takovy obe prvni tehotenstvi, jen jsem byvala unavena, ted mi po ranu byva trochu zle, ale zatim to rozdychavam.

Ivco, drzim palce.

Petra 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí