Říjen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
16.2.07 13:55

Ahojky holky.

Lime gratuluji k potvzení těhotenství. Já se na gyndu chystám až 6.3 to už budu v 7 týdnu tak už by mohlo být vidět i srdíčko.
Ami se spraví neboj Lucinka je teď taky nemocná a nic moc nechce jíst, ale už je to lepší včera měla jen zvýšenou teplotu a dneska už nemá zase má pořád pořádnou rýmu a začíná kašlat.

Kájo a jak je v práci já dělám ve zdravotnictví a dělala jsem do 20. týdne.

Utrogestan je na udržení těhotenství v prvním trimestru těhotenství.

sarko jsi opravdu dobrá dělat u postižených já dělám se zdravýma lidma a je to někdy hrůza. Dávej teď na sebe pozor nevím jetli to ení velký riziko, když čtu co tam musíš podstoupit nebyla by PN lepší nevím.

No jinak je mi pořád nevolno ale zatím nezvracím viď Mlíko.

No je dobře že je nás už 14 a snad se ještě rozrostem některé se přidávají později a některé těhule to ještě neví.
No nic malá spí tak jdu taky odpočívat a věnovat se mužovi ať už jde do práce.
 Drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
16.2.07 14:03

Ahoj holky

já dělám účetní v jedný firmě o 7 zaměstnancích, takže mě nemůže nikdo zastoupit. Možná se s nima domluvim že bych pak na mateřský pokračovala ale doma, penízky se budou hodit, i když je teď ten rod. příspěvěk 7tis.

Teda Šárko to tě obdivuju, že zvládáš tu práci v poho, to já bych to asi nezvládla.

Drobku, taky bych šla odpočívat, vůbec mě poslední dobou nebaví dělat, a to musím udělat daně své drahé polovičce a skoro tchánovi. To mě čeká o víkendu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.2.07 14:15

Kájo tak to máš dobrou práci a máš pravdu, že se Ti penízky na MD budou hodit a budeš mít odreagování ono je to na MD krásné, ale ten denní sterotyp je někdy ubíjející

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.2.07 15:25

Ahoj těhule,

drobku - normálně jsme měly úplně stejné metříky s kapustou a králíčkem tak jsem se ho pokusila změnit. Vždycky mě to totiž spletlo, když jsem hledala sůvj předchozí příspěvek, tak jsem vždycky narazila na ten tvůj.

Schválně, jak se mi to povedlo. :)

Jak to tady pročítám, tak jsem asi nejdéle těhule, já to psala už v úvodu, že sem možná nepatřím a stihneme prcka v září!

Zrovna cucám těhotenský čaj a je bléé.

Lime - utrogestan jsem brala (ústně) před těhu na úpravu cyklu, prý je docela jemný a pomáhá udržet těhu. S řízením jsem po něm potáže neměla ani hlava se mi netočila. Vlastně jsem ho brala i v těhu první týden, ale to jsem o mimi ještě nevěděla.

Pac a pusu všem baruš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.2.07 15:31

Ahojky Baruš,

někdo musí být první :-) takže ne aby jsi utekla :-(
A co to piješ za těhotenský čaj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.2.07 15:33

Ahoj Beruš máš moc hezký metřík a promiň že jsem udělala stejný a kdy ty jsi byla poprvé na gyndě v kolikátém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
16.2.07 15:54

Lime- tak jsem došla do kredence pro ten těhučaj a opisuju Bylinný čaj DEVATERO BYLIN pro těhotné ženy od Dr. Waldemara Geršíka. Složení: rakytník, kopřiva, rybíz černý, šípak, kontryhel, meduňka, heřmánek, proskurník, hluchavka. Ale chutná to jako seno . Je to čaj pro klidné bříško v těhu a je možné ho užívat celou dobu. V případě ranních nevolností doporučují na obalu kandovaný zázvor Natura.

No nevím, ještěže žádné nevolnosti nemám!

Drobku - u dr. jsem byla poprvé 9.2. tak do háje kolikátý to byl týden? Jo už vím 6+4 mi to tam spočítala. Teď jdu na odběru všeho možného 27.2. po dokončení 8 tt. Říkala dr.

Jo a mám perlu! Když jsem jako čerstvá těhule s testem a dvěma // volala na gyndu a okamžitě jsem chtěla nějakou tu prenatální péči a taky to oznámit a potvrdit. Tak mi sestra řekla: „VY TO CHCETE DÁT PRYČ, ŽE TAK SPĚCHÁTE?“

Myslela jsem, že jí zabim, já půl řoku žeru utrogestan a zkouším hory doly a ona mi tak zkazí radost babizna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.2.07 16:31

Ahojky,

tak mi prijeli rodice a ja mam na chvilku od tech dvou klid, budou nam hlidat zitra mame jit na ples - pomalu ani nevim co to slovo znamena. Bude pekna ostuda az vyrazim v lodickach, kolem baraku porad litam v keckach nebo necem podobnym. No uvidime. Stejne usnu uz na ceste tam, jsem porad uplne grogy, pry to zpusobuje prave progesteron, takze holky vy kdo ho jeste uzivate tak asi to tehotenstvi prospite.

Jinak tech caju je urcite vic, urcite ma Leros, Hipp atd, ale je to stejny jsou vsechny hnusny, doporucujou pit hermanek, ten se docela da nebo kontryhel, ten leda tak s medem. Ja si ze vseho nejradsi dam vecer pivo.

Tak uz ratolesti prisli zvenku, jdu jim dat svacinu.

Zatim

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
16.2.07 18:02

Ahoj!
Zdravím všechny těhule!
Pročítala jsem vaše příspěvky (od včerejška jsem byla u našich a nebyla jsem na netu) a uvědomila jsem si, jak krásné by bylo chodit aspoň na měsíc zas do práce :roll: Připojuju se k radě chodit pracovat co nejdýl (pokud to budete v pohodě zvládat), protože se vám brzy po práci, „normálních“ rozhovorech, lidech a tak zasteskne. Já jsem už od října 2002 doma (byla jsem od půlky prvního těhu kvůli tvrdnutí břicha na rizikovém), a když čtu svůj profesní životopis (vzdělání, jazyky…), mám pocit, že čtu o někom jiném. Jo, jo, ale neměnila bych :wink:
Já si teď užívám pocit slaměné vdovy a matky, manžel přijde až pozdě večer a děti jsou do neděle u mých rodičů. Skvělý, skvělý, skvělý. Měla jsem pocit, že už to tu všechno povraždím, jsem dost nervní, jak je mi blbě a chce se mi spát. Zvracení asi nebude, nebylo ani u jednoho, ale blbě až do 3.měsíce.
Jo, musím se zeptat na ta homeopatika doktorky, nenapadlo mě, že by se během těhu nesměla. Asi jak která, koupila jsem si v lékárně nějaká proti nevolnostem (i v těhotenství).
Pa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
16.2.07 18:57

zdravim Lime a vsechny dalsi rijnove 07 tehulky :-) a preji hodne stesti .

zvlast pozdrav i pro Minu, jsem rada, ze nejsem sama z tech starsich ;-)

adys (v kvetnu 38 let) , TP zari 07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
16.2.07 19:20

Katko,

nemam jinych slov nez - velka, velikanska zavist. Vikend ve dvou to si uz ani nedokazu predstavit. Mamka by si vzdy vzala jen jednoho a to me vubec nic neresi, Je pro me lepsi mit oba nez jednoho, alespon si trochu vyhrajou a nepozaduji 100% pozornost ode me. To je fakt uzasny byt doma jen ve dvou, ani nevim co bychom delali, otevreli vino, ja bych po pulce sklenicky usnula :D .

Tak si to moc uzij.

Holky co curani, netrapi vas, ja chodim furt, v noci i trikrat, fakt strasny, mam pocit ze potrebuju porad v jednom kuse.

Tak zas za chvilku

Pa pa

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
16.2.07 22:19

říjen 2007

Ahoj holky,

chtěla bych mezi Vás, jsme nejšťastnější na světě, čekáme mimi, podle MS asi na 12.10. V pondělí jsem měla na UZ 3 mm tvorečka.
Mám trochu obavy, pracuju na ARO a do práce budu chodit asi do konce února, snad tam něco nechytnu.

Držím nám všem palce!!!

20.2. jdu na kontrolu ke své OG, tak se zase ozvu.

Ahoj KalinkaIvča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.2.07 22:53

hurá je nás 15.

Srdečně tě zdravíme KalinkoIvčo, a přejeme pohodové těhu a mimíska.
už jsi v seznamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
17.2.07 18:04

Ahoj holky, ráda se připojím mezi Vás jestli mohu. // jsem našla už 29.1, 1.2 potvrzeno těhu. termín podle kalkulačky 3.10 . Ted v pondělí 19.2 jdu znovu na ultrazvuk - poslední těhu nedopadlo tak jsem opatrná. Ale podle toho jak mi je zle se to snad dobře vyvíjí.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.2.07 20:56

Hurá další :-)

Vítej Makk a hodně zdravíčka. A piš piš.O víkendu jsou teď holky asi hodně mimo. Zak je tu trochu ticho.Už jsi v seznámku a hned druhá. super by bylo si udělat metřík :-)

Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví/jména

Baruš/28r/2..10
Makk/-/3.10
Kája/26r/4.10
Mlíko/24r/6.10
Dzazi/26r./11.10
Petrana-1kocicka111(Petra2)/32r./12.10
KalinkaIvča/-/12.10
Kvetinka2(Hanka)/29r/13.10
bbettka(Petra)/27r/14.10
Lime(Lenka)/33r./17.10
misinka(Šárka)/27r/18.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10 .Mína./39r/20.10
Drobek/29r/25.10
Mlíko/24r/6.10
Evulefka

Jinak dneska jsem byla tak dvě hodiny ve stavebninách a byla to fuška. Pobolívalo mě po hodíně podbříško. Jinak břicho se už trochu zvětšilo. Jídlo mi docela chutná,zle mi zatím moc není , tak se mi to líbí :-)

zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital