Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Lime, přeju Ti ať se brzy uzdravíš. Doufám, že nic vážného… Já mám hrůzu z chřipky, je toho kolem mě spousta… Berem s dětmi preventivně jednou týdně Oscilococcinum, tak snad to pomůže. Zatím, ťuk ťuk na dřevo, jsme v pohodě.
Pa, jdu zkontrolovat lednici.
Katka
Ahoj holky,
tak už se konečně po dnešní kontrole u dr. hrdě hlásím k Vám do říjňátěk ![]()
Těhu už jsem věděla od konce ledna, ale teď už to mám potvrzené i od dr.
Jsem v 7.týdnu (musim opravit metřík) a už jsem viděla i bít srdíčko ![]()
jsem poprvé těhu, tak se dyžtak prosím nezlobte pokud se budu blbě ptát
Kája
Ahoj holky, zdravim Kaju a Drobka, to se nam to pekne rozrusta. Tak ja jsem taky po kontrole, a taky mam tehotenstvi potvrzeno, byla tam sice jen cerna bublina ale to pry odpovida zacatku 6. tydne. Pristi kontrolu mam 6. brezna tak snad uvidime vic.
Kajo ty se neboj a ptej se, kdyz budu vedet rada poradim. Lime ty se dej do kupy, asi ti nic jineho nez lezeni, caj a citron neporadim, ale neboj, bude lip.
Moje deti byli nemocny minuly tyden, Vojta musel dostat ATB, Nisa to nastesti zvladla bez. Vlastne vsechny deti v okoli meli zanet prudusek. Tak ted hodne klepu, aby se nam to zase alespon na par tydnu vyhlo, protoze kdyz jsou deti nemocne je to smutny.
Tak zvyste prisun vitaminu!!!!!
Pa
Petra 2
ahoj holky,
také vítám Káju a Drobka a gratuluji k těhotenství.
Lime brzké uzdravení.
Pa Petra
Ahojte těhulky? píši tady tehotenský kalkulátor, takže si můžete spočítat termín porodu
ať to můžu pěkně seřadit podle termínu porodu ![]()
Ještě jednou vítám tady spolusnažitely a spolutěhulky Káju a Drobka a přeji pohodové těhu a zdravé mimísky.
tady aktuální
Nick/stáří maminky/ termín porodu dle MS/ pohlaví/jména
Lime(Lenka)/33r./17.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10
Mlíko
Evulefka
1kocicka111(Petra2)/32r./12.10
misinka(Šárka)/27r/18.10
bbettka(Petra)/27r/14.10
Drobek
Kája
pa
Vítám Drobka a Káju a moc moc moc gratuluju
![]()
Káji, jen se ptej, taky jsem prvně a jsem taky trošku vykulená, zajímá mě všechno
, tak nás bude alespoň víc.
Lime, jak nemoc? Ať se brzy uzdravíš.
Když už jsme u toho dotazování?
Holky jak je to s tím spaním na břiše? Já ňák jinak nemůžu usnout
Tak jsem si ,s kamarádčinou pomocí, založila metřík. Zkouším zda se ukáže ![]()
Ahoj snazilky, teda to je debata, to je metriku. Jen tak dal.
Jak je to se spanim na brise?? Ja taky strasne rada spim na brise a dokud to pujde budu na nem spat. Ono to pak prijde samo, uvidis, najednou ti to pripadne nepohodlny a uz si na nej nelehnes, ale pockaj po porodu, to bude prvni co udelas, to je pak parada.
Tak zkusim ten metrik. No asi nekdy jindy vzbudila se mi Misa.
Zatim
Ahoj
Petra 2