Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Petro2!
Jsem na tom o něco líp- mladší spí, starší možná taky (ve školce) a uklízím v podstatě pouze s dětmi. Zavedla jsem to už s Eliškou, když jsem zjistila, že po večerech místo příjemného čtení, poflakování se a tak žehlím, vytírám, utírám prach, meju záchod… A víkendy? Místo rodinných výletů dohánění restů. Tak jsem nejdřív všechno dělala s malou všátku, pak začala „pomáhat“, nebo mi aspoň nelezla pod mokrý mop. Se Štěpou teď opakuju totéž. Tak jsme dnes dopo se vyluxovali a já vyžehlila. Jen s těmi třemi asi budeme muset najmout paní na úklid, paní na hlídání a já nevím na co všechno
a navíc asi psychoterapeuta a masérku…
Katka
Ahoj Katko, pani na uklid by byla super, mela jsem ji kdyz jsem byla tehotna s Misou, ona se pak prestehovala a bohuzel nemohla dojizdet, mrzi me to protoze to bylo fakt super, jednou tydne komplet uklizeny dum. To se mi od te doby nepovedlo, bud je uklizeno nahore nebo dole. Nemuzu sehnat nikoho za ni, ale budu se asi muset vic snazit az mi naroste brich bude to horsi, ted je to jeste pohoda. Ja taky vetsinou uklizim s detma, jenze Misa si vzdycky sedne do kyble s vodou, nevim jak to dela ale vzdycky se ji to povede ve chvili kdy dam kybl na zem, ale zehlit s nima nemuzu porad se kolem me motaj a koukaj jak kouri zehlicka a to mam strach. Misa place, tak ja zase bezim.
Ahoj
Petra2
Přeji hezký začátek nového týdne.
Katulínku, nezávidím prohlídku, tak pozdě. Mě se i ten týden (co mi zbývá) zdá nepředstavitelně dlouhý ![]()
Holky, co čekáte třetí, klobouk dolů, já mám hrůzu, jak to budu zvládat. ![]()
Petra
Ahoj Peti,
neboj na to prijdes, prvni je vzdy nejhorsi, ale casem se stavas stale vykonnejsi a vykonnejsi, takze kdyz jsem u prvniho neudelala nic jineho nez ze jsem kojila, prebalovala, houpala a jezdila kocarem tak ted, jeste uvarim, ukjlidim a nekdy si i prectu noviny. ![]()
Petra 2
Čauves, já jdu na kontrolu 1.3., tak doufám, že mě rovnou pošle někam na ultrazvuk, v ordinaci ho nemá.Nechutenství se u mě začíná taky trochu projevovat, moje dávný milovaný věci (čokoláda a jiné sladkosti) zůstávají stranou a koukám do lednice a nevím, do čeho kousnout.
Jinak včera jsme TO slavnostně oznámili našim, žádný velký nadšení z toho není, ba naopak. Představy rodičů o svých dětech asi člověk nemůže splnit. Bude to naše první, si asi nechtějí zvykat na oslovení babičko, dědečku.
Tak snad se to nějak zlomí.
dobrou noc mliko.
Peťo, v to doufám, ale zatím si to nedovedu představit. Taky si myslím, že to nebudu, tak přehánět, jako u první, ale stejně si to nedokážu představit. Jako s prvním
Teď jsem si už zvykla na určitý režim, Bětula se už i zabaví sama a mám mnohem více chvil pro sebe. A zase ten kolotoč kolem mimča. Prostě pohodlnost ![]()
Mliko, to je mi líto, že to rodiče moc nevzali. Ale neboj, oni si časem zvyknou a budou se moooc těšit. My jsme zatím nic neříkali, radši až po doktorovi. A docela závidím to nechutenství, já bych pořád jen futrovala. ![]()
Dobrou noc
Petra
Ahoj těhulinky
Tak jak se vám dařilo při pondělku? Já jsem taková vyrovnanější, jinak těhu příznaky se zatím projevují jen maličkato.
Lime- tady jsou mé údaje ![]()
Misinka/27/18.10./Šárka
Kočičko 111, Péťo
K doktorovi tedy zajdu už tento týden, stejně bych to asi nevydržela. Zítra 13.2. budu začínat 5tt.
Moc se těším, jestli tu spolu zůstaneme všichni těch 9 měsíců
Nejste některá třeba z Trutnova?
Zatím se mějte moc a moc hezky vy i ty zázraky, které se zabydlují v těch našich pupících. ![]()
Ahoj!
Petro, Petra2 má pravdu, zvládneš to úžasně, stejně jako my všechny
Ono nic jiného v podstatě nezbývá. Taky jsem se dost brzy divila, kolik se toho se dvěma dá stihnout a divila jsem se taky, co jsem vlastně s tím jedním dělala, když jsem vlastně teoreticky měla tolik času.
Taky závidím všem, co mají nechutenství… Já tedy taky kouknu do lednice a nevím do čeho kousnout, ale jen proto, že jsem všechno snědla už včera. Včera večer jsem manželovi snědla celé jedny olomoucké tvarůžky (na dvou chlebech, samozřejmě), dnes už to zase začíná - k obědu jsem k masu a bramb.knedlíkům snědla půl pytlíku kysaného zelí. ![]()
Katka
Ahoj holky, vy se mate, ze muzete jist, ja mam sice porad hlad, ale jak snim vic nez pulku chleba tak mi je zle. Tak porad neco jen tak uzdibuju, taky uz jsem skoro 2 kg zhubla, ne ze by se mi nelibilo ale citim se trochu slaba. Taky jeste ke vsemu jeste kojim Misu. Nejsem schopna ji to vzit, ona se vzdycky tak tesi, radostne krici „mami mlicko“. Je to takova nase chvilka. Schoulime se do postele ona pije a je strasne spokojena a ja taky. Ona krasne usne a spinka jako andilek. Nejhorsi ale je ze se v noci probudim a treba 2-3 hodiny nemuzu spat, prevracim se, premyslim o blbostech a ne a ne usnout. Jdu dnes odpo k gyndr tak se poptam a uvidim. Dam vecer vedet vysledek. Tak se zatim vsichni mejte
Petra 2
Ahojky.
Tak se asi taky hlásím k říjnovým dneska jsem objevila//. už pár dní mi není dobře od žaludku a ono to těhotenství. Ještě tomu pořádně nevěřím, ale ty // jsou pěkné a objevila se hned.
Ahojky: jsem trochu nemocná , ozvu se jak mi bude lépe a dopíši tabulku,
Vítám mezi námi Drobka ![]()
pa
Jak už hodně maminek z října 2006, tak i já Vám chci pogratulovat ke // a popřát ať se vše dobře vyvíjí a narodí se Vám úžasná miminka, jako nám
taky mi vždycky přišlo že je to celá věčnost, než jsem šla na prohlídku na gyndu, ale ve skutečnosti to strašně rychle utíká, tak si to pěkně užívejte ![]()
Ahoj holky,
do seznamu, kde jsem nebyla sice uvedena, nevim cim to je ale nedari se mi registrace, pisou ze mi na prijde mail a nic a zkousela jsem to uz nekolikrat a asi prave proto se misto meho jmena pise 1kocicka111 - timto se kocicce omlouvam. takze do seznamu
Petra2/32/12.10.
Jinak se holky drzte, ted jsem uspala jednu, druhy si pustil film a jdu hura uklizet , alespon nemam cas myslet na unavu.
Petra2