Poradna duly
Jana Čurdová
Katulínku, tak to máme fakt kousek od sebe! Po karlovarce 20 km - Nové Strašecí.
Já jsem doma jenom tenhle týden, pak půjdu zase do roboty. Dělám v Praze a na net se dostanu jen doma, tak budu přispívat večer. V práci u šéfa v kancu, kde je net fakt na emimi psát nebudu (ten by se divil!).
Jinak žádné výrazné těhul přízanky nemám, jen prsa č. 4,5 nebo tak. Trochu mi vadí různé pachy, ale špatně se mi nedělá, což je dobře. 27.2. jdeme na odběry nebo co tak zase budu moudřejší.
Tak se mějte, jdu budit muže po noční a dám mu najíst. Znáte ten recept na štastné manželství? - nakrmte pořádně tu bestii! (Myslím že to řekla Pawlowská)
Ahoj holky.
Taky chodím do práce, ale jsem strašně unavená. Pracuji s postiženými dětmi a to jak mentálně, tak i tělesně, jsem učitelka. Stále řeším zda to vzdát, nebo vydržet ještě chvíli. Zrovna v pondělí mě jedna holčina pokousala a kluk poplival půl třídy krví, tak fakt nevím. Asi to zrovna není to nejvhodnější prostředí. Co myslíte? Zase se ale kromě šílené únavy cítím celkem dobře.
ahoj holky,
hlásím, že první moje těhotenský dopolední zvracení mám za sebou. no nic příjemnýho. ale radost je, že se po tom člověku uleví a má chuť na jídlo a odpoledne funguje zcela normálně, škoda, že největší zápřah má člověk právě ráno. Vy jste ještě nikdo nezvracely? Snídáte?
Pa mlíko
Ahoj holcicky,
Sarko mas muj obdiv, na to co delas ty bych nemela, myslim, ze lidi jako ty by meli byt placeni zlatem a i to by bylo malo. Opravdu klobouk dolu.
Co se tyka tehotenskych nevolnosti tak trpim jen unavou a tu vzhledem k tomu, ze mam doma dve male deti moc nemuzu pripustit, ale vecer padnu hned. Nezvracela jsem nastesti nikdy (ani u jednoho ditete - zatim) a doufam ze to tak bude i pokracovat, protoze to by pro me byla smrt - strasne to nenavidim.
Jinak vsem pracujicim vzkazuju - pracujte co nejdele to pujde, ale to neprehanejte. Bude se vam styskat, hlavne po lidech, pojud cekate prvni, je to potom strasne, kdyz jste cely den doma a nemate si skym povidat, pri druhym je tu uz alespon to starsi.
Jinak ja musim rict, ze jsem na sebe cim dal tim opatrnejsi, pri prvnim jsem do ctvrteho mesice lyzovala a ve 32. tydnu jsme jeji autem do Chorvatska (celou noc jsme ridila - manzel spal). Pri druhem jsem uz nelyzovala, ale zase jsme leteli asi v 18. tydnu do Dominikanske republiky. A ted se bojim i zvednout holku, ktera vazi sotva 11kg. Strasny - jestli takhle pujde dal tak budu jen lezet - ale ani to by nebylo spatny, alespon tyden ![]()
Petra2
Ahojte holky, že by nováček Petrana???
Takže udaje jsem doplnila. Dneska den šílenec, ráno ,po 3/4 hod. trápení s jídlem malé jsem jela k tomu gyndolořovi a on je nemocen ![]()
No mám si zítra zavolat.
Takže malou do kočáru a zase zpět, pak jsme25 minut šli do 3. patra, malá stávkovala snad na každém schodu, poledne jídlo opět odmítla. Pak úklid, hrůza začalo mě bolet břicho a musela jsem odpočívat, takže jsem ho dělala do teďka. Ještě mi přivezli myčku a..... bylo hotovo. Číst manuál apod..... Malá pěkně zlobila, ještě není vesvé kůži.
Kájo to musel bý nádherný Valentýn, že???
Katulínku: mě říkala homeopatka, že prý homeopatika pro mě až poslední tři měsíce??? Co ty na to???
zatím
Ahoj holky,
Petrana bude asi Peťa2, co? ![]()
Lime, tak schody mi něco připomínají, my to máme do čtvrtýho a dneska Bětuška stávkovala i cestou dolů. Stašně ji bolely
nožičky, tak je sjížděla po zadečku… Hrůza, nahoru ani nepopisuju.
Za myčku buď ráda. Já si ji nemůžu vynachválit, tu bych už z ruky nedala ![]()
Mlíko, gratulace-negratulace k 1. zvracení
Já doufám, že se mi to zdárně vyhne, jako u prvního těhu. Jinak mé příznaky, naštěstí, pouze bolení prsou. Jsou i větší, ale k DollyB mám fakt daleko. Katulínku, taky jsem po kojení jen koukala, kam zmizely. Z déček úžasný placky béčka…
Petra
Ahoj,
dekuji Sarce za mou identifikaci, ze same euforie jsem se zapomnela podepsat.
Ahoj holky,
tak mě se zatím zvracení taky vyhlo, ale nebývá mi poránu nejlépe. Dneska jsem se teda normálně doma i na snídala
.
Jinak já měla prsa i před těhotenství F, tak doufám,že už se mi moc nezvětšej.
Přeji hezký den papa
ahoj spolucekatelky,
tak Kajo nevim jestli mam pro tebe dobrou zpravu, ja mela prsa normalne C-D, v dobe tehotenstvi - E a po porodu F a nekdy jsem myslela ze tam ty prsa ani nenacpu jeste s tema vlozkama na mliko, no ale trochu povzbuzeni nakonec, kdyz jsem prestala kojit tak mi to moje C bylo skoro velky.
Ja zatim s prsama nastesti problemy nemam, to prijde pozdeji ![]()
Jo a jeste k tem snidanim, snidam, ale tak ze si dvakrat kousnu chleba, vic nemuzu, nejvetsi hlad mam kdyz mam jit spat.
Mejte se
Petra2
Ahojte holky:
Takže jsem konečně dneska byla obsloužena GL
Těhu potvrzeno
Nejsou to zaražený prdy ![]()
Mám magnesium a utrogestan (kdo ho máte jako ho berete??? horem nebo spodem??)
Knoflíček byl na UZ takový fajnový. Samozdřejmě na srdíčko je ještě brzy. Kontrola příští týden darování drve a jiných tekutin, už zase nosit tu ampuli ![]()
Ami pořád hubená jak lusk, takže jsem z toho smutná a ješě není ve své kůži.
Petřičku jsem opravila. Jinak je nás i s Evulefkou, která se neozývá 14!!!
zatím
Jo a prsa jsem před 1 těhu měla 75B, v těhu asi taky , kojení 80D a zůstalo mi 80B a jsem zvědavá co bude teď ![]()
Lime, neboj Ami to zase rychle nabere az prijde chut, ono to detem dlouho trva, vydrz z netrap se tim. Vojta mel v zari anginu spojenou se stomatitidou (pusu samej aft - fakt asi 20, na jazyku vredy). Bylo to strasny, skoncili jsme tak ze jsem mu strikacou strikala do pusy alespon caj protoze nemohl sam ani pit. Trvalo to deset dni, z toho 7 nesnedl vubec nic, potom jsem do nej dostala alespon trochu rozmixovane polevky. Taky strasne zhubnul, ale do 14 dni byl v pohode. Ja vim je to strasny, kdyz nic nevezmou do pusy, ale naucila jsem se zit s heslem - to se musi prezit. Zase bude dobre.
Jo a jinak samozrejme gratulace k potvrzeni tehu. Na co je prosimte ten utrogestan??
Petra 2
Petra2: to je těhu hormon - myslím progesteron či co: dává se to( teda asi když doktor uzná) v těhu na zvýšení hladiny těhu hormonů( udržení plodu) Já to brala i prvním těhu,a ikdyž jsem 7 tý. krvácela nepotratila, možná díky tomu. Tehdy jsem to jedla a občas za tím i hodila. Až po těhu jsem zjistila, že se to může zavádět i do pochvy. No to mi ale, bylo už k ničemu. No myslela jsem si že to je za pár kaček ale není cca 250 na 15 dní. Tak kdo ví? Asi to dáváají jenom stařešinám. Jo a prý ovlivňuje pozornost při řízení auta, to jako když mám těhu tak jsem jako co???? Blbá:-)
pa