Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Mino je mi to moc líto, veřím že se brzy ukážeš a oznámíš nám nový termín. Hodně štěstí.
Misinko taky zatím nefuním do deky
Měla jsem zase možnost se vyspat odpoledne. Bětušce bylo dnes o trochu lépe, ale má velký kašel a začíná rýma ![]()
A jestli se cítíš unavená, tak si na chvíli odpočin a zůstaň doma.Když bude lépe a to v druhém trimestru většinou je a jestli ti to zaměstnavatel umožní, tak se můžeš zase do práce vrátit.
Petra
Ahojky. Také jsem měla jít k dr. až nějak příští týden, nebo na začátku března, ale jdu už dnes, za chvilku letím. Snad už něco zjistí a pošle mě na UZ. Sny jsou někdy šílený, ale musíš si říct, že to byl jen sen
papa, letím
Ahoj holky,
mizi vas uklidnit, ze sny o ztrate mimi nebo o tom ze vlastne nejste tehotny, ze si to jenom nalhavate jsou uplne normalni, fakt, zadnej stres. Ja vim ze je to hrozny ale co se ma stat se stane a neni potreba se stresovat predem. Kazdopadne 12tt se blizi a potom je uz pravdepodobnost potraceni podstatne mensi, pak se zase budete tesit uz aby to byl 28tt, kdy uz ma dite asi 85% sanci na preziti atd. Ale tehotenstvi neni od toho aby jste se stresovali, uzivejte si ho a HLAVNE se moc nekontrolujte - jinak zesilite. Fakt hlavne klid. Jestli ti neni dobre dnes bud rada a poradne se nadlabni, zitra muze byt hur. Tak se opatrujte a troch optimismu.
Pa pa
Petra2
Ahoj holky,
Mino a Ivčo - je mi to moc líto, doufám že brzo nám tu ohlásíte opět //.
Mak
Ahojky.
Mino je mi moc líto, ale brzy se určitě zadaří a budeš těhulka.
Já včera byla u gynekologa, ale UZ mi nedělal šla jsem tam kvůli kvasinkám. Dal mi nějaké globule co se smí používat v prvním trimestru a na kontrolu jdu za 14 dní to už budu v 7 týdnu tak snad bude něco vidět. Do té doby opravdu nemám vyhráno. no mám rýmu jak trám, ale hlavně, že malý už je lépe. těhotenství zatím moc nevnímám a kdybych neměla poz. test tak ani ničemu nevěřím. Udělao se mi dobře.
no uvidíme snad se mimís dobře vyvíjí. Mějte se krásně Drobek
drobku tak ty taky uz tehulka.moc ti gratuluji a preji krasne a pohodove tehu
.vsem ostatnim samozrejme taky.kamca ze srpna ![]()
Čau holky!
Jak tu někdo psal o sportování - se dvěma dětmi už ani nevím, co to sport je. I když pohybu mám s nimi víc než dost
Trochu se bojím, jak pořád Štěpánka tahám, měla bych přestat. Protože skutečně nemáme vyhráno, je ještě brzy a taky mě občas přepadne strach.
Byla jsem dnes na 18měsíční prohlídce s oběma (Eliška pokašlává a nebyla ve školce) - tak opět příjemné dopoledne. Nejdřív ulovit Štěpánkovu ranní moč, takže ráno na nočníku, brčkem neustále srkal vodu a my mu s Eliškou četli, aby tam vydržel. Povedlo se, naštěstí, vpůl jedenácté. U doktorky jsem ho rozbalila a on okamžitě počůral svoji bundu. Ela jak z divokých vajec, no paráda. Ale jsou zdraví, zaplať pán bůh, tak mladá zítra frčí do školky. Jinak už bych se asi zbláznila, jsem fakt nějaká předrážděná.
Tak jo, jdu si udělat kafe (teda Caro) a načerpat sil na odpoledne.
Katka
Pokud jde o sportovani, ja byla zvykla sportovat celkem dost, ted jsem to trochu omezila, jak intenzitu tak vyber sportu. Ale pokud je mi dobre, coz neni pripad par poslecnich dni, chodim plavat, na kolo, byla jsem si i zabehat nebo na bezkach. Aspon se odreaguju a procistim si hlavu… Jen toho lezeni jsem musela nechat…
Mejte se krasne,
Z.
Katulíku to je dobře, že jste zdraví já mám teda rýmu jak trám, ale horečky ne tak snad to nebude mít na mimíse vliv. Jo a s tím tahání dětí taky pořád tahám Lucinku a jinak to ani nejde zatím to nějak neřeším.
Jo a cvičit chodím 2krát týdně aerobic, ale nijak moc se neskáče spíš posiluje s gumičkama. Kamarádka co předcvičuje tak cvičila iv těhotenství do 7. m jen vynechávala břicho - posilování.
Z lyžování bych měla strach z nějakýho pádu.
Ahoj Dzazi, Ty lezeš?
Já si v roce 2002 zaplatila kurz na umělé stěně a po dvou lekcích jsem otěhotněla… Tak konec, jen ve 3.měsíci jsem ještě po řetězech dosupěla na Rozsutec. Ale před dětmi jsme s manželem byli na feratách a provozovali vysokohorskou turistiku. Jen co děti trochu povyrostou, chcem je na hory zatáhnout ![]()
Katka
Ahojky holky,
Míno: drž se!
Teda holky to jsou šoky, míno přibývajících těhu, tak ubývající.
zatím, dítě se mi zbudilo.
Ahoj Katko,
no lezla jsem. Ted me ten muj nechce brat ani na stenu na lehky cesty, ze bych spadla a neco si udelala… Taky jsem musela zrusit zimni lezeni v Tatrach. To uznavam, ze se strachat s plnou vyzbroji pul dne na chatu a byt tyden v dost spatne vytopenym pokoji by asi nebylo idealni, i kdybych chodila jen na prochazky kolem plesa a nehorolezila:). Ale doufam, ze se na hory dostanu na jare nebo v lete, aspon na chozeni, lezcum budu jen tise zavidet:).
Z.
Ahoj holky,
dneska jen telegraficky. Jsem utahaná jako pes a ty zprávy od holek o konci jejich těhu mě taky dostávají. Jdu k dr. v úterý a jsem nedočkavá. Prostě potřebuju slyšet, že je prcek tam a že je ZATÍM v pohodě.
Asi mám spavou nemoc. Usnula jsem při uvodní znělce zpráv a vzbudil mě náš větší pesan když mi olízl nos.
Jdu zalehnout. Držte se ať se vám vyhýbají nemoci i úrazy a blbí lidé.
Pac a pusu baruš
Jo ještě jsem zapomněla. Můj sport č. 1 je volejbálek, takže mám smůlu a nehraju. To fakt nejde pády, otřesy, možnost smeče na břicho. Smolík.
Teď chodím na procházky a cvičím těhupilates.
Ahoj holky,
musím také napsat, že je mi čím dál tím lépe. Kdybych nebyla u doktora, ani nevím,že jsem těhu (jen ty větší prsa
hurá)
Na sportování jsem nikdy moc nebyla, jen plavání mě hodně baví. Už se asi půl roku domlouváme s kamarádkou, že začneme chodit, ale… Snad příští týden ![]()
Bětuška je stále nemocná. Dneska jsme zašly i doktorce, v noci se budila s pláčem, že ji bolí v krku. Naštěstí angína to není.
Všem které jste nemocné přeji rychlé uzdravení i těm našim pokladům.
Pa a hezký večer
Petra