Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
22.2.07 14:29

Lime: díky za podporu. V červnu mi bude 24. A letos v dubnu by to „ztracený“ mimi oslavilo 5 let. :cry:
No nic. teď rači budu přemejšlet o tom, co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.2.07 14:36

tak koukám, že sem ze všech říjnovek 07 nejmladší že jo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.2.07 14:47

Ahoj Leonko,

vitam te a at si to vsichni spolesne uzijeme.

Chci jen k tem vitaminum, je jich v lekarne moc a vsechny krome latek potrebnych obsahuji i dost chemie. Ja jsem tedy v obou predchozich tehotenstvivh brala mamavit, ale ted mi neco doporucila moje gyndr. je to pry bez jakychkoli chemickych latek, jeste to nemam, musela to objednat, takze az pujdu 6. brezna na kontrolu mela bych to tam mit. Jinak asi nejdulezitejsi vapnik. Jo a jeste jednu vec, moje deti rozhodne 4 kg nemely takze, nevim jestli vitaminy vahu deti ovlivnuji.

Zatim se mejte

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.07 14:47

Ahoj Leonko,
také vítám. A přeji ať si těhu užiješ.

Jinak já beru kys. listovou a vitamíny,co mám ještě z prvního těhu. :lol: Ale jen někdy zobnu. Zapomínám na to a teď se docela snažím jíst hodne zel a ovoce. Tak jednou za týden. :wink:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.2.07 14:52

zkoušela jsem si vytvořit ten těhotenskej metřík. ale nevim přesně, jak ho sem vložit. prej se to ukládá do podpisu, ale nevim, v jakém tvaru… prosím poraďte. dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.2.07 15:04

zk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.07 15:08

ani jsem nestihla. Šikulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.2.07 15:10

jo, povedlo se nakonec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.07 15:12

Leonko, jsi doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.2.07 15:19

dělám z domu - na živnosťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.2.07 15:20

musím, Bětula se vzbudila.

Ahoj, večer sem juknu.

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
22.2.07 15:55

Vítám Leonko!

Já to mám taky dost neplánované… snad si zvyknem:). Taky dělám na živnosták, převážně doma, jen mám občas problem se k čemukoli dohrabat, hlavne kdyz je mi blbe… ale aspon nemusim do prace a muzu odpocivat, vsechno ma svy pro a proti:).
Mějte se všechny krásně!
 Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.2.07 16:29

Ahojte holky,
mám mimčo narozené 29.10.2006. Narodila se mi holčička 3080g a 50cm.
S vitamínama můžete být v klidu, já je jedla celé těhotenství a velké miminko jsem rozhodně neměla.
Cvičila jsem až do 6.měsíce, kdy mi začlo tvrdnout bříško, tak jsem radši přestala. Celou dobu jsem chodila 2-3× týdně do posilovny. Akorát jsem omezila aerobní cvičení a trošku jsem snížila zátěž a necvičila jsem břicho.

Taky jsem přibrala za těhotenství 20kg, což jsem na začátku rozhodně neplánovala. V porodnici jsem 10kg nechala a teď po 4 měsících už mi zůstává jen 5kg a to proto nic nedělám. Jen vycházky s kočárkem.

Měli jsme udělaný s holkama na diskuzi seznámek, kde byly jména a termíny porodu. dobrá věc.
Přeji všem pohodové těhotenství a nebojte, uteče to jako voda a budete mít mimísky u sebe. :D

Markéta + Míša skoro 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.07 17:41

Ahoj těhulky,

tak jsme se zase rozrostly, paráda. Mám veledůležitý poznatek, začínají mi být těsné kalhoty v pase. No já snad opravdu čekám toho prcka.

Když mi pořád nic není, tak je zvláštní si tak připadat. Ale teď už začínám mít pupík, je to sranda jak jsem jako prvotěhule za všeho vykulená!

V pondělí začínáme 9 tt. tak to už mám veliký mimino!

Leonko vitamíny beru každý den, prenavit. Velkých dětí se nebojím, stejně mě asi nemine obřík. U nás nikdo malinký děti neměl, ale budu ráda, když se budu mýlit.

Tak se zatím mějte. Zítra mám volno, tak si budu krásně lenošit!

Ahoj všem baruš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.2.07 17:46

Ahojky,

nekdo tady prosil o babskou radu v lecbe chripky, nevim jestli pomuzu, pokud kasles - nakrajej cibuli a dej na ni lzicku medu - ona pusti stavu a tu je po lzickach, jinak na celkove zahleneni je vyborna tymianova mast (mazat na prudusky a krk), opravdu strasne pomaha uvolnovat hleny, no a na rymu je nejlepsi nejakou tu morskou vodu ve spreji. A pak teply caj, mad, citron a perina. Pokud mas teplotu tak se da srazit octovyma zabalama kolem kotniku a zapesti (kapesnik nebo ponozky namoc do vody a pokapej octem nech tak pul hodiny).

No uvidis, preju brzke uzdraveni.

Ahojky

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest