Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
musím se pochlubit. Mám průkaz pro těhule! Hurá už jsem registrovaná. Jinak mě dnes neprohlíželi. Jen vzali krev a sestavovali jsme rodinnou anamnézu.
Důležitá informace pro Lime - prý mám termín 1.10. já to fakt v tom říjnu nestihnu. Asi si na to půjdu v:,–(it. Sice nevím proč to spočítali zrovna tak, ale je to údaj od dr. tak se toho budu držet. Toho 2.10. byl můj výpočet (ani jsem se moc nesekla). Tak zatím.
baruš
Ahoj holky,
já se musim taky pochlubit, už jsem taky s knížečkou, dneska mi brali krev a i dr. prohlížel, i když jak se to veme zrovna jela Katka závod tak to vzal hopem (měl tam puštěnou malou televizi) ![]()
Tak zatim
Kája
Kájo: už si dovedu přestavit jak potom doktor Katce jásal a tleskal a na tebe tam zapoměl ![]()
Leonko: přesně tak jak píšeš, není problém ani to UV záření, jako teplo které vzniká, možná vy bylo lepší tovertikální solárko, když už jsi se rozhodla, tam snad takové teplo nevzniká tím přímým ležením.
Saunu v těhu si já jako milovník sauny odpustím , je to silný nápor na srdečně cévní aparát těla a hlavně na mimi. Nás prostě učili , že v těhu sauna ani náhodou!! já bych si prostě neodpustilo kdyby se mimi něco stalo.
Jo a moře to já mužu
Zvažuji, že manžílka ještě přesvědčím na červen
Samo bříško schovat.
Holky blahopřeji ke knížečkám, já mám takovou tu klasickou, skoro co měli naše mámy ![]()
zatím pá
PS: jinak zle je mi blééé
lime: máš recht. to s tim solárkem už mám vypozorovaný. že v solárku na ležení je to lepší páč i před otěhotněnim se mi stávalo v solárku vestoje že sem měla pocit, že to se mnou švihne. takže teď bych to kór neriskovala. ale to ležení je v pohodě. máme v našem „velkoměstu“ nový solárstudio s nejnovější technikou - jsou tam regulovatelný větráku a minule mi tam byla „skoro“ zima, jak tam foukalo. takže bych to neviděla tak tragicky.
ahoj holky, no musim rict, že vám ty nevolnosti snad i závidím… Mně ještě nebylo blbě ani jednou… Švagrová, když byla těhotná a taky ji špatně nebylo, její doktor řekl, že CHCE aby ji bylo špatně, že by byl tak klidnější, že probíhá vše ok… Mně moje doktorka řekla, že je to dobře, že mi špatně není… tak tedy nevim.. ![]()
já ještě těhotenskou průkazku nemám
a jeste tak 3-4 týdny mít nebudu… ![]()
Ahooj holky,
koukám, že se to tady pěkně rozrůstá a jsou i těhu průkazky - mooooc hezký!
Lituju Vás jak je Vám špatně, ale to k tomu patří
…
My se za pár dní zase začneme snažit (zatím jsme v tréninku
), tak doufám, že mi za měsíc, za dva bude taky špatně......
Myslím na Vás, hodně zdravíčka Vám i mimískům!
Pa KalinkaIvča
Ahojky,
Caress: tak vidíš , názory jsou různé, podle mě je to vždy individuální. Za chvíli bude legrace, až nám budou ruzně říkat: Jo tebe je špatně tak to bude........ . Jo tebe je dobře , mě bylo taky dobře tak to bude… .
A přitom je to opět indivindi, mám to vypozorováno.Někomu je blbě, někomu ně a má holčičku, a stejně opačně.
Největší legrace je: 6e když jsem byla poprvé těhu, tak mi 99 procent lidí říkalo , že budu mít kluka a já se chichtala protože jsem věděla, že budu mít holku.
Teď!! No samozdřejmě teď když mám první holku si všichni myslí, že budu mít holku. Prostě sranda ![]()
Co si myslím já?? No zatím raději nic, budu ráda, když to nepotratím a bude to zdravé.
KalinkoIvčo: jsem ráda, že jsi optioimistka, držím palce ať je všechno v pohodě.
pa Lime
PS: dneska , mi bylo tak divně, pořád špiním, žejsem celé dopoledně ležela na gauči a dítě mi rozházelo celou domácnost, a pro změnu jdu zase ležet.
Ahoj holky,
neda mi to abych vam sem neco trosku nenapsala. Jsem sice ze zari, ale podle UTZ se to ma asi narodit az koncem zari, tak treba nakonec vyjde rijen…
Jen k tomu solarku - cetla jsem, ze pri pobytu na slunci nebo v solariu se rozklada kyselina listova az o 3/4, takze hrozi nebezpeci ruznych vad nebo ze se mimis neudrzi. V nejake knizce to psali, ale nevzpomenu si jake, mam toho hrozne moc a porad neco studuju ![]()
Jinak budte fakt moc rady, ze vam neni spatne, ja uz jsem uplne zoufalá, stale zvracim, spatne mi je i v noci. Az si nekdy rikam, ze kdybych tohle vedela, tak do toho tehotenstvi asi nejdu ![]()
Mejte se hezky a preju same dobre zpravy!
Hanucha
Ahoj těhulky,
zdravím KalinkuIvču a přeju brzké zadaření!!!
Pořád baštím jako ruskej zájezd, snažím se sice papat správné věci, ale sním toho docela dost. Aspoň budu mít so hubout!
S oblečením zatím nic řešit nemusím, nějak jsem nosila všechno volnější, tak mi to bude teď akorát!
Mějte se jdu dojíst zeleninovou polívku a jdu do vany.
Pa baruš
PS: nevolnosti pořád nic, fakt nevím co to je, jsem taková těhu-netěhu
Ahoj holky!
Bože, jak závidím všem, co jim začínají být malé podprsenky
Já po dvou kojených dětech se nemůžu dočkat, až do svých podprsenek zase dorostu
Zatím nic… .
Leonko, tak mě to s tím solárkem vrtá hlavou, trošku jsem se koukala na netu, a nic moudrého jsem nenašla. Kopíruju sem odpověď na jeden dotaz na Rodině:
Milá paní Beato,
nejsem si 100% jistá nakolik se do hloubky prohřívá tkáň během „slunění“ v soláriu. Pokud bychom hovořily o normálním slunění, pak bych rozhodně řekla, že nedoporučuji intenzivní slunění během těhotenství. Na záčátku si sluníčko dopřát můžete, ale nepřehánět! S postupujícím těhotenstvím bych se raději ukrývala ve stínu. I tam sluneční paprsky působí - ale něžně.
Jednoznačnou odpověď vám tedy nedám. Snad i proto, že jsem se nesetkala s žádnou průzkumnou prací, která by se tím zabývala. Možná že by se dalo uvažovat i o otázce, do jaké míry by bylo solárium pro těhotenství prospěšné."
Tak myslím, že Tvůj přístup asi bude OK. Pozdějc bych si ale dala pozor na pigmentaci, ale to určitě víš.
Mějte se Katka
Ahoj holky. Tak po delší době vás všechny také zdravím.
Lime, stále špiníš? Byla jsi s tím u doktora? Já včera totiž dorazila z nemocnice. Proležela jsem si tam pět dní. Také jsem špinila. Doktorka říkala, že s každým špiněním je potřeba jít k doktorovi. Teď budu ještě týden baštit tebletky. Asi už nepůjdu do práce, dr. mě nejspíš nechá doma a já se bránit nebudu.
Dávejte na sebe všichni pozor a brzy zase papa. Šárka