Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
2.3.07 16:04

Ahojky,
jsem tady po letech nová, včera jsem byla na UZ a je to tam!!!
Prý 5+6tt.
Poradíte mi, kde najdu metřík?
Díky Miiri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.3.07 16:11

No já koukám, objevil se mi tam metřík a s tím nějaký nesmysl. Poraďte jak to upravit.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.3.07 17:50

Ahoj holky,

vítám přírůstek Miri, v metříku máš ty údaje, které jsi při vytváření zadala. Zkus si event. udělat nový a uvidíš. Já jsem nadávala, než se mi povedl, ale nakonec to dopadlo o.k.

Holky dnes máme všechny povinně od 20.00 zapnutou čt2. Dávají tajemnství prenatálního vývoje. Tak abychom se poučily!

Já jsem doma sama s psicí a válíme se. Chlapi jsou v robotě, tak si musíme užít klid. Jdu čumákovat na eshopy s dětičkovským zbožím a budu u toho cucat čaj s medem. Paráda.

Pac a pusu baruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.3.07 19:21

Ahoj Barus, velka zavist, taly bych chtela byt doma sama s kocourem, udelat si caj a valet se a spat. Ale ja uz jsem tak vycvicena, ze kdyz mam chvilku volnou tak uklizim nebo delam na zahrade, proste uz vubec nevim co je to jen tak sedet a treba si cist, to je porad z jedny strany mami pojd mi pomoc, mami on mi to bere a pak rev a porad do kola. Dnes nastesti manzel prisel po tydnu normalne domu (uz v 18.00) a koupe deti, tak mam 15 minut volna. Hura :D :D

No nic, holky co cekate prvni mimi a nikdo po vas nic nechce vazte si toho to uz nikdy nezazijete, uzivejte.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.3.07 19:27

Děkuju za tip, budu se večer dívat.
Já jsem taky sama, manžel odjel na moravu pomáhat stěhovat moji rodinu. Tak se válím, jsem sama s kocourem a koukám na televizi.
Jinak po mně většinou nikdo nic nechce, protože jsem na rizikovém a musím být opatrná, tak si mně manžel i dcera hýčkají.
Pa :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.07 21:04

Ahoj holky,

vítám Miiri a gratuluju.

Myslela jsem si, že se Bětula z nemoci dostává a dnes jsem s ní chvátala na pohotovost, protože si začala stěžovat na ouško. Má zánět a píchali jí. :cry: Ach jo. Tak brečela, že jsem se málem rozeřvala s ní. Těď už naštěstí klidně spinká.

Jinak Bětušce zatím o miminku říkat nebudu. Ona ví, že když mají ženský velký bříška, tak tam mají miminko.(Když jsem to vysvětlovala poprvé, říkala, že taťka má taky mimi :lol: ) Nechám to až to bude víc vidět. Myslím, že by to pro ni byla dlouhá doba a mohlo by ji to spíš otrávit. Má miminka moc ráda, ale 9 měsíců čekání je moc.

Katulínku , taky jsem dopoledne Bětule chtěla koupit botičky. Nic jsme nesehnaly. Má nějakou blbou velikost. 24 jsou akorát a v 25 plave. :roll: Ale lítat se 2 dětičkama si nedovedu představit. Já byla nervní i s jedním. Hlavně když chvilku neposedí.

Mlíko , taky jsem myslela, že budou 2. :wink:

Klidný večer přeju.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
3.3.07 12:40

Ahoj holky, tak mně je taky pořád špatně. Moje pracovní výkonnost se snížila tak o 85 %. Jsem schopná pracovat tak hodinu, než se mi udělá zle a začně mě bolet hlava. Mám z toho docela hrůzu, protože mám na příští týden zakázku, na které bych i za normálních okolností musela pracovat dost intenzivně, abych to stihla:(. Dneska to balím a jedu za babičkou, zítra večer dodělám zakázku na pondělí a pak to bude očistec! Užijte si krásný víkend!

Beu na vědomí rady zkušenějších a užívám poslední chvíle klidu a samoty:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
3.3.07 20:27

Ahoj holky!
Jak se vám líbil včera dokument? Oželela jsem svoje milované Četnické humoresky a docela se mi to líbilo. Ty 3D záběry byly úžasný. A jak pracujou hormony, tak jsem si i poplakala :wink: Ale jinak jsem čekala, že tam bude víc těch záběrů z bříška… .
Dnes jsme byli celá rodinka v Národním muzeu na výstavě Lovci mamutů. Docela se jim to líbilo, ale 3/4 hoďky stačilo, ještě jsou malí. Pak jsme skončili v Dobré čajovně. Po počátečních 20 minutách, kdy jsme mysleli, že děti buď vyhodíme na mráz (nebo spíš do děště), nebo utečeme sami to bylo super. Děti se zklidnily, válely se po polštářcích a všichni jsme si to užili. Jen kdyby už skončily ty nevolnosti… Ale jak včera říkali, je to dobře, hormony pracují jak mají…
Tak se mějte báječně
Katka a spol.
Jo, Petro2, taky nakupujem ve zdravotnické obuvi, jsem na boty „ulítlá“, oblečení klidně ze sekáče, ale boty vždycky nové a kvalitní. Když předloni kamarádky kupovaly dětem na zimu boty v Eccu, říkala jsem si, že jsou to snobky, co nevědí kam s penězi. Já koupila u Bati. Neustále byla mokrá, museli jsme koupit ještě jedny. Cenově jsme celkem tedy nedopadly o moc líp a Eliška měla neustále mokré, studené nohy. Loni jsme se skřípěním zubů vyrazili do Ecca. Měla jediné boty celou zimu (je pravda, že sněhu moc nebylo), ale stále suchá a boty se hodí i k sukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.3.07 11:46

Ahoj holky hlásím se k vám. 8TT+3 je to poprvé tak se hlídám a doktor mě nakázal ležet. :cry: Ale snad bude vše ok. Už se moooooc těším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.3.07 13:43

Ahoj holky,

výborně, jen ať se rozrůstáme! Peťule když ti dr. nakázal ležet tak ležet. Já bych nevařila, neuklízela ani neprala. Mě nic nenakázal tak už od rána makám jako trubka. Idylická neděle! :evil:

Katko s těma botama máš pravdu. Fakt na obutí neušetříš. Já se snažím taky vychytat slevy, ale u zdravotní obuvi je to třeba z 3000 na 2500. Ale aspoň něco!

Páteční dokument byl fain, bavily mě ty pokusy s prckama. Jak jim tam všichni usnuli bylo boží!

Tak se mějte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.3.07 12:56

Ahoj ahoj,

koukám máme tady nějak mrtvo!

Tak vám chci nahlásit konec bezproblémového těhotenství. Dneska ráno to se mnou málem švihlo v obchodě. Tma před očima, hučelo mi v uších a musela jsem ven. Myslela jsem, že to tam pozvracím. Ještěže byl se mnou mužíček. Ten dokončil nákup a pak mě odvedl domů. Ještě se mi to nikdy nestalo. Hnusný pocit. A to jsme byli jen u nás v pidiobchodě, žádné tesco.

Zůstala jsem sedět venku jak bezdomáč, ještě vedle lahváče a dojem by byl dokonalý. Hlava mezi koleny a nepřítomný pohled. Fuj.

Poraďte vy zkušenější, co by to mohlo být? Celý den jsem jako praštěná ach jo. Asi jsem to zakřikla, že mi nic není.

dneska praštěná baruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.3.07 13:06

Ahojky,

zdravim nove tehule - Miiri a Petula, to uz si treti Petra - jestli teda jsi Petra :D

Barus, nemas trosku nizsi tlak, to se u tehotenstvi normalne stava ja u prvniho mela 90/60 prave v pocatku a kdyz prijdes nekam do vydychaneho vzduchu tak se to muze stat, ze se ti zatoci hlava a je ti na omdleni. Tak odpocivej a pokud ti uz bude lip tak se zeptej pri dalsi kontrole a pokud ti bude takhle blbe porad (nemyslim treba zvraceni - ale spis to omdlevani, to by mohlo byt nebezpecne), tak si zajid k Dr.

No jinak mas pravdu, je tady mrtvo, mozna vsechny chudinky „objimaji“ zachody :( a je jim tak zle, ze nemuzou ani vstat natoz pak pustit pocitac.

Lime, jak jsi na tom - stale spinis?? Doufam, ze uz jsi v poradku, dej o sobe vedet a vy ostatni taky

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
5.3.07 13:26

Ahoj holky,

tak mě taky skončilo klidné období asi jsem to zakřikla tak ňák zvracím, naštěstí ne pořád. Jinak vše docela v poho až na bolení hlavy za který si můžu sama protože strašně málo piju tak 2 skleničky za den a to jsem byla zvyklá vypít 1,5 - 2 litry vody denně. :(

Jinak v sobotu jsme tu radostnou zprávu řekli moji mamče a segře (ta byla jak pošuk jak se radovala že bude tetou a jak prej bude rozmazlovat :) ) a v neděli přítelově máme, tak ta měla taky radost(kopla do sebe 2 velký panáky slivovice), ale už bude babčou po třetí a má vnuka i vnučku od dcery.

Ještě nás čekají dědové :) jeden tenhle týden a druhý až ten další.

Tak se zatím mějte krásně a doufám že je u všech všechno v pořádku

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
5.3.07 13:36

Ahoj Ahoj.

Vítám nové těhulky je moc dobře, že se stále rozrůstáme, i když jsem si všimla, že už je založený listopad toto letí co.

Jinak se máme dobře o víkendu jsem si užívali tatínka dokonce nám i vařil oběd. jsme už všichni úplně zdraví, tak zítra hurá do plavání. Jinak Lucinka už spí tak já jdu taky to je teď moje oblíbená činnost po obědě než přijde manžel.
No jinak zítra odpoledne jdu na gyndu poprvé tak mám docela strach, ale i na druhou stranu se těším.

Lime co ty jak je.

Mějte se krásně drobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.3.07 13:49

čau. tak já teda záchod zatim neobjímám, ale moc recht mi taky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí