Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj zdravim po delsi dobe, jak je?? Vypada to, ze vsechny jste v poradku. Tak se drzte dal.
Nekdo se ptal na obleceni. Ja uz taky kalhoty nezapnu, takze vsude chodim s rozepnutym knoflikem, nechce se mi jeste vytahovat tehu obleceni. To mame asi mi vicerodicky vyhodu, ze staci sahnout nekam do skrine a nemusime nikde litat po obchodech a shanet. Ja mam dobry zkusenosti s obchodem Tveret (www.tveret.cz), myslim, ze jim funguje i eshop. Potom neco maji v H&M a C&A. V C&A jsem si nikdy nic nevybrala ale H&M je dobry. Tak preju pekne nakupovani ![]()
Ahojky
Petra2
cau holky, já jen narychlo, že mám už taky knížečku a bijící srdíčko (teda dvě) i když trvalo dlouho, než se našlo (Dr to moc neumí, má uplně novej ultrazvuk, sotva to zapnula), už jsem měla strach, že tam nic nemám. tak se mějte, mě už nevolnosti přešly, pomáhalo mi pořád něco cumlat, bonbóny, ani ne moc sladký ani kyselý, hroznový cukr a gumový medvídky. Ale stejně jsem zvracela každý ráno, teď už mám týden pokoj, tak vám držím palce, ať to taky brzo zmizne. Jo a taky mi pomáhalo když jsem dopoledne vůbec nic nejedla, první jídlo oběd, to šlo.PaMliko.
Ahoj.
Jdu Vás jen pozdravit jsme už zdravé, ale mě začalo být tak špatně, že jakmile malá spí spím s ní a přes den mě na počítač nenechá. jsem ráda, že zvládám navařit a zvládnu domáctnost a jinak odpočívám. Nevím snad ty nevolnosti nebudou trvat dlouho je to hnus.
Mějte se krásně
Mlíku gratuluji ke dvojčátkům a Lime odpočívej odpočívej
Drobek
Misinko, co ti dali za léky?? vidím, že jsi stejně dlouho těhu a stejně ti začalo špinění, já u lékaře v nemocnici a nechci tu nadáva, ale bilo srdíčko a navrhovali hospitalizaci, bohužel nemám kam dát zatím dítě, ale jestli tam budu muset, budu muset si to zařídit, špiním bohužel pořád.
čauky
Mlíko moc blahopřeji a přeji aby to dopadlo dobře
Ahoj holky,
děláte mi starost s tím špiněním a hospitalizacemi. Okamžitě toho nechte!
Ať vás to brzo přejde! Já zatím v pohodě. Přestala jsem používat pásek ke kalhotám. Pořád mi chutná, vlastně všechno. Ve skříni mám mašestrové lacláče „ala krteček“ tak si myslím, že to s tm oblečením nějak přežiju. Už teď si vyhlížím u maminy její pěkné oblečení - hlavně trička. Ona má bříško trochu jako těhu, tak jí nějaké oblečení zabavím. Haha.
Jdu dělat halušky, muž má hlad, ach jo. Od sporáku mě těhotenství tedy nechrání.
Mějte se a nemaroďte!
Ahoj holky,
už nám také začíná být lépe. Rýma a kašel zůstává, ale ven už chodíme normálně. Jen se už moc těším až budeme moci vyrazit za kamarádkama co mají stejně staré děti. Včera večer jsme si aspoň zašly bez dětí na pokec.Už mi začínalo hrabat 14 dní doma… Byl to hezký večer.
Já u Bětule také špinila a zjistila jsem, že to bylo vždy po sexíku. Pak nám ho zatrhli
Ale Lime ty už špiníš docela dlouho. Hodně odpočívej, ikdyž chápu, že s malou je to hodně těžký. Taky si říkam, že Bětulu nebudu tahat, ale… Tak ať jste všechny rychle OK.
Jinak jsem dnes také jedny kalhoty sundala s tím, že jsou mi fest. Ale ostatní mám o trochu větší, takže ještě nějaký čas vydržím a pak tu jsou kalhoty po Bětulce, ale chtěla bych ještě jedny. Tak uvidím, jak porostu a jestli se to vyplatí.
Hezký večer.
Petra
Ahojte holky,
doktor má do pondělka dovolenou, takže jestli se to nezlepší skočím za ním, jiank hlavně že se to nezhoršuje, je to fakt špinění, ale radost vůbec nemám,
A blbě je mi.
pa holčinky a děkuji za podporu
Ještě jsem našla takovou tabulku, ať víme jaký jsme měsíc ![]()
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0
Pa a Lime držím pěsti ať to vůbec nic není ![]()
Přeju dobrou noc, jen koukám, že tu došlo k nedorozumění, tím druhým srdcem, co ve mně bije, jsem myslela svoje, to jsem samozřejmě na ultrazvuku neviděla (to by se asi gynekoložka fakt spletla, kdyby v těch oblastech hledala srdce malýho pidižvíka), takže to na dvojčata určitě a naštěstí nevypadá, ale i tak je to síla, když to člověk na té obrazovce vidí. Tak se omlouvám za zmatení. pa, mliko.
Ahoj, mliko taky jsem pochopila, ze budes mit dve najednou, no asi nastesti to bylo jen nepochopeni. Ja si to taky nedokazu predstavit, musi to byt strasne narocne.
Petra2
Ahoj holky!
Jsem na pokraji vyčerpání
Jaro už je v podstatě tady a moje robátka potřebují nové boty. I nechala jsem Elišku ze školky doma (taky proto, že manžel je na služebce a včera ráno to bylo drsný, Ela šla se školkou do planetária a musela tam být v půl osmé, vstávali jsme v 5.45 a stihli jsme to jen tak tak, musela jsem vzít samo i Štěpu… v autě jsem litovala, že nemám igelit.pytlík, ale ustála jsem to), no tak jsem ji nechala doma a ve třech jsme vyrazili po nákupech. Po obuvi jsme jeli do Metropole Zličín (nesnáším nákupní centra, natož s dětmi), neboť v H&M mají super gumové kalhoty do deště a louží, takové rybářky. A neboť bylo skorem půl dvanácté, tak do Ikey na oběd (též nesnáším, ale vařit se mi chtělo ještě míň). Děti byly docela hodné, ale i tak je to běs, Štěpa ještě nemůže být bez dozoru v hracím koutku. Ale s hrůzou jsem si uvědomila, že se třemi pacholátky už tohle bude nad mé síly. Teď mě je navíc zle, neb jsem neodolala a dala si asi po třech letech smažený sýr.
No, nic, odpo budem asi zastřihávat rostlinky na zahradě, mrznout už nejspíš nebude.
Holky, co už máte starší děti, kdy jim to řeknete? My Elišce o Štěpovi řekli dost brzo a myslím že to byla chyba, na druhou stranu teď už jsou dvě a třetí pro ně nebude takový šok. A kdyby Ela věděla, proč je mamince stále špatně a je unavená, třeba by měla pochopení
-ha ha
Mějte se Katka
Ahoj holky,
ty nevolnosti jsou fakt děs. Já nemůžu ani nic pít. Katy - my to dětem řeknem až po genetice - kdyby náhodou. A to je mám velký 11 a 4 roky - v létě jsme naštěstí taky čekali takže jsem jim aspon pak nemusela vysvětlovat že mimi není. Mak
Ahoj,
Katko - nadlidsky vykon, moje deti taky budou potrebovat boty atd., ale nastesti bydlim blizko Brandysa nad Labem a tam je uzasny obchod s detskou zdravotni obuvi, mila prodavacka, deti dostanou bonbony a mam to cele za hodinu vyrizene, takze takove akce jako ty s nima nastesti nepodnikam. Do nakupnich center chodim malo a vetsinou o vikendu s manzelem. Se trema - tak na to snad ani radsi nepomyslim. To bude tak dat si po navratu nejaky sedativa.
![]()
My to detem taky jeste nerekli a rekneme jim to asi az nekdy po 12tt az budeme mit trochu jistotu. I kdyz Vojta na me vcera koukal kdyz jsem se sprchovala a vecer mam fakt bricho a tak se me ptal jestli budu rodit.
![]()
Taky jsem chtela jit strihat kytky ale je tam tak hnusne ze se mi vubec nechce vytahnout paty z baraku, ale asi alespon na chvilku se premuzu i kdyz bych to radsi videla na caj, vanocku s maslem a postel.
Zatim
Petra2