Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9323
8.3.07 14:59

první

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.3.07 17:29

no jo - přítel naběch s kytkou - to MDŽ bere nějak vážně 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
8.3.07 17:31

no jo - přítel naběch s kytkou - to MDŽ bere nějak vážně 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.3.07 18:05

Tak ja se v:,–(im, ze nedostanu nic, manzel na tokove veci vubec nemysli, vzhledem k tomu, ze jeste neni doma a telefon mi nebere ma urcite jeste nejake jednani a prijde buh vi kdy. Vazte si tech vsimavych chlapu, moc jich neni. Tak alespon nam vsem popreju ja.

Lime, az budes delat novy seznam klidne mi smaz tu kocicku - to bylo nejake nedorozumeni na zacatku. Dekuju moc.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.3.07 18:12

Ahoj, jsem tu dnes prvně, tak vás všechny zdravím. Jsem ráda, že jsem objevila tyhle fantastické stránky a diskuse. Čekám první miminko, takže vůbec nic nevím a ráda zde najdu rady o vás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.3.07 19:34

Ahoj Warmusko, vitam te mezi nami rijnovymi tehulemi. Urcite budeme vsechny radi, kdyz posilis nase rady, myslim, ze uz jsi 21. To bude deti jako smeti. Pracujes?? Nebo jsi na PN?? Napis taky pro nasi kronikarku Lime kolik ti je a termin porodu aby te zapsala do seznamu :D :D :D :D

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.3.07 19:44

Ahojky, vítám Warmusku. :lol: Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.07 20:05

Ahoj holky,

vítám a gratuluji Warmusce .

A všem přeji krásný MDden. Já a Bětula jsme dostaly minulý rok kytičku. Letos se nekoná, ale bylo popřáno. Manžel nemůže pořádně chodit, tak je omluven :wink:

Včera jsem se ani neozvala. Měla jsem ubulený den. Teď mi fakt stačí málo a brečím. Včera jsem si to vybrala se vším všudy. A zrovna bylo, tak krásně. Nechápu. :roll: Hormony jsou hormony… A bohužel jsem to přenesla na Bětulu u té se to projevilo dnes (smutná, uplakaná…) :cry:

Hezký večer.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
8.3.07 21:27

Tak tady jsou mé údaje do té kroniky: V neděli jsem oslavila 30.narozeniny. Termín porodu mám 14.října 2007. Těhotenskou průkazku mám týden a jsem v PN. Doktor chce abych byla do konce 12. týdne doma, tak se povaluji v posteli. Zatím mi bylo pořád dobře, ani jednou jsem nezvracela. A nepocitiji ani žádné další problémy. Akorát mám problém se zácpou… od které mě bolí břicho. Nemáte s tím nějaká zkušenost?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.3.07 21:47

Warmusko , máme stejný termín. :lol:

Kdyby byla zácpa neúnosná, můžeš si vzít čípek. Koupíš v lékárně. Dávali nám je v nemocnici na rizikovým. :wink: Jinak nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
8.3.07 22:58

Ahojky holčiny,
taky vám přeji krásný MDŽ já jsem žádnou kyti nedostala, přítel mi tvrdí že už se to neslaví… ach jo ten si umí vždycky něco vymslet.

Od zítřka jsem na neschopence, začalo se mi dělat nějak špatně a jsem strašně unavená, takže se raději budu válet v posteli, než dělat v práci dvanácky - je to stašně dlouhýýý!!

Taky si chci založit někde nějaký odkaz na fotečky. Nevítě některá kde????

• Citovat
  • Upravit
4
8.3.07 22:58

Nova zenska

Ahoj nastavajici maminky, jsem na konci 8 tt, za dva mesice mi bude 30, jsem bezdetna, ale bohuzel jiz po jednom nevydarenem tehu (loni). Jsem z Brna, mometalne na nemocenske a lehce nervozni, aby to nedopadlo spatne jako minule. Tak jsem kolem vasich prispevku chodila asi tri tydny a porad si rikala, ze vas budu jen cist, ale tak nejak jsem si pripadala jako smirak, takze tady me mate. Preju nam vsem, at to dobre dopadne. Vase nova spolubojovnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
8.3.07 23:19

stejně

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
9.3.07 13:49

Ahoj holky,
vítám nováčky Warmusku a Anice Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
9.3.07 14:03

Ahojky holky, omlouvám se že sem lezu, ale jen tak se nudím a četla jsem poslední vaší stránku.
Já jsem z října 2006 a bylo to taky mojé 2. těhotenství-první skončilo zamlklým těhotenstvím v 10 týdnu. A celé tohle těhu jsem se bála-ze začátku že to dopadne stejně, pak jsem se trochu uklidnila a říkala si že si to budu užívat a než jsem stihla začít byla jsem v nemocnici-to bylo v 18. týdnu. A pak ve 26 znovu s rizikem předčasného porodu. Proležela jsem tam skoro až do konce a každý den se bála jestli už to náhodou nebude. Takže jsem se bála v podstatě skoro celé těhu. Nelinka se narodila nakonec 2 dny po termínu a teď je to strašně uplakané miminko. A já to přisuzuji těm nervům v těhu.Takže všem kteří se bojí aby se náhodou to špatné neopakovalo, tak radím fakt se snažte být v pohodě a to hezké si užívat. Buďte v klidu i když vím, že to někdy nejde a těšte se na mimčo. A oo vám to pak určitě vrátí a bude to hodnej andílek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí