Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
12.3.07 15:19

Ahojky.

Všechny Vás zdravím a vítám nové těhulky.
Jinak Lime do seznámku mi přidej prosím Lucinka 17.m. díky.

O víkendu jsme tu měli moje rodiče, tak moc nebyl čas na psaní. Ale mě teď začalo být dobře, tak jsem ráda nezvracím jen ta únava mě pronásleduje. Manželovi se vrátila chřipka tak ho mám doma, tak není tolik času. jen doufám, že to od něj s Lucinkou nechytnem. No jsme teď dost venku, když malá nespí je tam opravdu krásně.
Jména vybraná zatím nemáme a hrozím se toho u Lucinky jsme měli jasno hned byla jsem na amniocentéze, tak jsme věděli, že to bude holčička, ale teď si to nechcem nechat říct, tak to bude boj o jména s manželem.
A kočárek máme po Lucince Free line pati a jsme s ním spokojený no máme i golfky na léto.

No jinak neví co víc psát mějte se krásně Drobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
12.3.07 16:53

ahoja, tak zase jeden krásný den za náma.. :) já už taky pokukuju po kočárcích, zatím mám favorita bugaboo: http://moje.dama.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
12.3.07 18:36

koukám Drobku, že máme podobně porod :D pár dní sem a pár dní tam neznamená nic :)

• Citovat
  • Upravit
941
12.3.07 19:02

Ahoj holky,

caress koukám, že jsi nám nevěrná s holkama z Tábora! (dobře děláš) ještě si nejsme s manžou jistí, jestli si necháme říct jestli bude Kvido nebo Kvíduše, uvidíme. A co studuješ a na jak dklouho to ještě máš?

Je fain, že postupně přidáváme fotky.

mak ti tvoji páni kluci jsou fakt boží, blonďáčci.

helenko ani nevím, že jsou v ZOO tak příma sochy, hlavně to prase divoké prima, na prasata jsem zatížená.

Jdu omrknout ty vaše kočárky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.3.07 20:03

Ahoj holky,

musim vas pochvalit, podle fotek jste vsechny kocky.

S kocarkami nikomu nepomuzu ani neporadim, protoze ma svuj asi 5 let stary dobry Quenny fashion, koupim si akorat hluboky na zahradu, mela jsem po Mise ale prodala jsem ho, tak zase zajdu do bazaru a nejaky vyberu, ale na to je jeste spoustu casu. Ani Vam to vybirani moc nezavidim, kdyz prijdu do obchodu s detskym zbozi tak v oddeleni s kocarky si pripadam jak na jine planete. Vyvoj proste nezastavis v zadnem oboru.

Tak hodne zdaru a at nepreberete.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
12.3.07 20:28

Jo jo, holky, trošku závidím ty starosti s kočárky a tak. My nový taky kupovat nebudem. Máme Hoco Spacer už po Elišce a jsme spokojený, pak nějaký ze sekáče hluboký na zahradu a obyč. „no name“ golfky. Ale nejoblíbenější kočárek je u nás šátek, bez něj ani ránu. Už Štěpu asi měsíc nenosím, tak jsem si ho vyprala, vyžehlila a už se těším, až ho zase na podzim uvážu.
Ale obávám se, že vzhledem ke školce a kroužkům starších ratolestí stejně budem nejvíc času trávit v autě :roll:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.3.07 21:10

Ahoj holky,

taky jsme přidala 2 fotky naší Bětule.

Kočárek začneme řešit, ale zatím se mi do toho nechce. Máme sice po Bětule, ale je strašně nepraktický a těžký. Mám slíbený jiný. To se musí využít :wink: Budu ráda, když budete dávat odkazy a já se trochu inspiruji. :lol:

Přeji hezký večer.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
13.3.07 12:50

Ahoj holky,
my na jménu zatím s manželem nepřemýšleli, ale mladší už má jasno - kluk Honza a holka, kterou si moc přeje Anička nebo Eliška to si prej ještě rozmyslí. Tak uvidíme.
Kočárek mám slíbenej od kamošky Tako - tak ještě nevím.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
13.3.07 13:22

Ahoj Holky,
tak jsem byla dnes u gynekologa, jsem si myslela jak mu to vše povim co a jak a budu mít vycházky jaký chci ja a tak. Místo toho si vymyslel nějakou diagnózu, kterou ani nemam (kvůli mé práci a by mi to uznali asi) a to že krvacim, a řikám že nekrvacím!!! A on to je jedno něco mi píchnul už ani nevim co. Něco mi předepsal na to zvraceni a šla jsem, ještě jsem se ptala zda mam vychazky - prej nemám. Takže teď jen budu umírat hlady, protože si ani nenakoupim. Petr je až do pátku na kurzu a zas tak zásobená nejsem. Skočila jsem si hned po gyn. nakoupit, ale určo nemam vše. Jsem z toho cela zničená!!!!
No chápete to??? Mě je jen špatně a nesmim ani vem, kde se mi dělá dobře. Jsem asi nechapavá, ale nechápu
Asi to myslel dobře, že nemusim do práce, ale mě tím uškodil… jsem zvědavá zda teda někdy vycházky dostanu, si nenakoupim ani nic na mimi leda vše po netu :(

• Citovat
  • Upravit
1686
13.3.07 14:51

Ahojky,
byla jsem včera na kontrole, tak nám mimi pěkně porostlo, srdíčko nám tluče, tak je všechno v pořádku. Ale musím odpočívat, prý nejlépe ležet a venku je zrovna tak krásně.
Jména ani kočárky jsme zatím nevybírali, ale musíme vymyslet nějaký pěkný pracovní název. Já zatím říkám brouček (nebo beruška?) :lol:
Pa a krásný den
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.3.07 18:39

Doufam, ze jste si uzili dnesni den, my jsme byli cely den na zahrade, bylo proste nadherne, deti se klouzali a houpali, ja jsem uklizela zahradku, nakoupili jsme nejaky hnojivo. Doufam, ze se deti utahali a pujdou spat i kdyz podle toho jak dole vyvadi, nevim nevim. No nic ceka me vecerni maraton, vecere, koupani a ukladani, jsme bohuzel cely tyden sami, tak si to uzivam se vsim vsudy. :( :( :( - to znamena ani chvilka volno.

Mejte se a pekny vecer.

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.3.07 19:26

Ahoj holky,

dnes bylo vážně nádherně. S Bětkou jsme byly celé odpolene venku na pískovišti, byla tak utahaná, že usnula během minuty. Snad to dlouho vydrží.

Mirii a Helenka to musí být otrava na to koukat jen z okna. :cry: Ale vydržte, určitě se udělá lépe a doktoři vás pustí. Přeci vás nenechají celé těhu ležet doma, když se cítíte na procházku.

Mějte se.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.3.07 19:28

Miiri , omluva, nějak jsem ti přeházela i8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
13.3.07 19:36

Ahoj holky,

tak dneska bylo fakt nádherně a já byla zase celý den zakopaná v kanceláři, fuj. Ale jsem génius a mám HOTOVOU a SVÁZANOU diplomku. Ani jsem nevěřila, že to zmáknu. Zítra to odevzdám a čeká mě poslední zápich a zimní semestr mám za sebou.

Nejdůležitější je ale zítřejší návštěva u dr. jdu tam odpoledne a už teď mám nerva co mi řeknou. Jestli je prcek O.K. a jestli tam vůbec je no držte nám palec, večer napíšu jak jsme dopadli.

Mějte se baruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.3.07 19:40

Baruš , si šikulka. :wink: A na zítra ti moc držím pěsti ať je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí