Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holčiny,
krásný fotečky. Fotku fazolky snad budu mít za 14 dní tak ji tam taky určo vložím. A nějakou svou se pokusím zítra ted mě vyhazují od PC.
zatím pááá a hezký večer
Mak
Taky jsem tam vlozila dve fotky, akorat ja tady v tom pocitaci mam jen stare fotky, musim si stahnout nejakou aktualni. Jsme tam den po porodu tak se nelekejte. ![]()
Petra2
To je paráda jak se nám množí fotočky!
Caress boží vlasy, fakt parádičky tyhle copánky!
Katulinku ta soustředící se fotka nemá chybu a ta halenka (nebo co to má dcerka na sobě) je taky bezva!
Jen tak dál. Za půl roku tam budeme všichni cpát naše nové prcky!
PS: Možná jsem trhlá, ale dnes jsem si vybrala kočárek (magor, vím, že je brzo)
Ahoj!!!
Baruš, já už mám taky vybraný kočárek, každej mi povídá, že je ještě hodně času!!! No jo když já jsem neodolala a musela jsem se hned dívat!!!
Jinak o zítřka jdu na neschopenku - začala jsem zvracet - hlavně po ránu, takže to moje chválení jak mi je dobře jsem nejspíše zakřikla
Do práce dojet to byl opravdu horor, už jsem chtěla říkat autobudákovi, že mi je špatně, že mi asi bude muset zastavit… no vzdala jsem tohle cestvání do práce. Teď budu jen odpočívat, a spát jako medvěd!!
vybrany kocarky? to mě ale zajímá…
tak se pochlubte, jaky?
a nad jmenama si uz taky trochu lamete hlavicku? ![]()
Ahojky holky!
Krááásný fotky - Baruš, jste ukázkový pár, fakt vám to sluší. Caress - taky obdivuju Tvůj účes. Petro2, doufám, že stáhneš další fotky dětí a prohlídnem si i mladší. Vojta je kluk jako buk.
Dala jsem tam ještě 2 fotky manžela - jak hlídá Štěpu (taková klasická momentka z našeho rodinného života) a pak s Eliškou, aby bylo vidět, že je super taťka.
Jsem ráda, že nemusíme řešit kočárky a spol. Jen ohrádku budem muset pořídit. Takovou tu klasickou, dřevěnou, až bude mimčo pak starší, tak aby šly děti jednoduše oddělit. Ale jména… Nevím, jak se shodnem. Ono času dost, ale uběhne to jak voda. Tak snad nám pomůže Eliška.
Mějte se Katka ta spol.
Krásnou neděli všem maminám!!!
Helenko jsem ráda, že nejsem sama, kdo už sjíždí kočárky (a dobře děláš, že jdeš marodit).
Vím, že do léta to ještě třeba změním, ale teď u mě vede BEBEcar Stylo AT 2007 šedivý nebo tmavě modrý. Už jsem jich zkoukla hodně a teď vede tenhle. (hlavně když se děděček vyjádřil, že to zaplatí!) to se mi to pak vybírá.
U nás se jménama váháme jen u holčičky. Chlapeček bude po tatínkovi Martínek. U holčičky váhám mezi Terezkou a Lucinkou. Nevím nevím. Ale to se taky může všechno změnit.
Katulínku dííík za kompliment, to se krásně čte, že jsme krásní, hlavně když mám teď na hlavě ručník a na sobě tepláky - krasavice nevšední
baruš tak bébécar Ti mužu fakt jen doporučit, má ho švagrová bébécar icon - čtyřkolový, ale přední má zdvojený.. řekla bych, že je to tak stabilnější, než klasický trojkolky. A jezdí se s tím VYBORNE! Nejdřív se mi trojkolky vubec nelíbily, ale ted na ně nedám dopustit, zvlášt s tím zdvojeným kolem…úplně jiná jízda.. fakt.. Používá ho už pět měsíců a zatím si nemuže stěžovat, žádný problém..
Nemluvě o tom, že je to krááásnej kočárek.. ![]()
Martínek, Lucinka, Terezka a co ten Kvido, kterého máš u metříku? ![]()
Caress Kvido je jen „pracovní název“. Třeba ségra měla pracovní název otík (synovec je Péťa). Švagrová měla pracovní název pepik (neteř je Kristýnka) a kámoška měla pracovní název klokánek a má syna Jonáška.
Nic proti Kvidům, ale nechám to jen jako pracovní název. Prostě Kvíďák ať už to bude Lucinka, Terezka nebo Martínek. (osobně si myslím, že to bude kluk jako buk)
baruš tak pracovní název… to mě nenapadlo nějaký dát…
Necháte si říct, co to bude?
Ahojky maminky ![]()
Baruš, kočárek mám vybrán tento : http://www.duhovysvet.cz/…kombinovane/[id-7528-s]-kocarek-quattro-tour-de-luxe.html
zatím se mi zdá dobrý, líbí se mi jak je multifunkční ![]()
Jinak jména máme, pro chlapečka : Matěj a pro holčičku Nela nebo Anna, já bych chtěla Nelu ale přítel Aničku, tak nevim, já ho kdyžtak přehlasuju - přeci jen nejsem na to sama ![]()
Chtěla jsem vložit nějaká fota, ale nemůžu na to příjít, tak přemýšlím, snad se mi to povede ![]()
Tak už jsem vložila úspěšně dvě fota!!!!!!
Jinak náš pracovní název je SVIŠŤ. ![]()
Ahoj holky!
Včera jsme to řekli Elišce, na radu školkové psycholožky, a Eliška hned že to bude Klárka nebo Šimon (případně Julius, haha), tak uvidíme. Nám se ta jména docela líbí, ale Śtěpán a Šimon…nevím nevím.
Katka