Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Helenko - mně vystavil neschopenku gynekolog. Vycházky mám 10-12 a 14-17. Takže docela pohoda. Taky říkal, že když budu chtít odjet třeba na chatu, tak mi to povolí.
Jinak já měla první těhu úplně v poho. Do práce jsem chodila až do konce, žádné nevolnosti, pohoda. Pak jsem otěhotněla předloni a to jsem měla pořád problémy a vůbec to bylo špatné a pak jsem o to přišla, už docela pozdě. Proto, i když teď nemám zatím žádné problémy, tak musím být na neschopence a odpočívat, doktoři se bojí. A tak odpočívám a určitě to bude všechno v pohodě. Taky nezvracím a skoro si připadám divná, když vám všem je chudinkám tak zle.
Mějte se a odpočívejte
Miiri
Heli - s neschopenkou se to liší podle doktorů - někdo napíše rozmezí hodin jak to má Miiri a jinej dá neomezený vycházky.
Mak
Ahoj holky,
taky jste dneska jako praštěný? Asi to jarní počasí ale já jsem dneska sotva lezla jen co noha nohu mine.
Zubáka jsem přežila, ale bylo to DĚSNÝ kroutila jsem se jako žížala od prvního doteku, nějak to dneska víc bolelo. ![]()
Pak jsem si chtěla jako bolstný koupit něco na sebe a projít se pěší zónou, ale byla jsem orvaná jak špenát. Nic jsem si nekoupila a místo bornákupu jsem skočila jen do delvity a koupila jsem si čokoládku. Pěkně jsem ji spapala (teda až za dvě hodiny!)
Do práce chodím, neboť musím. Dokud mi dr. neřekne něco jiného makám do roztrhání těla haha.
Mějte se baruš.
Tak jsem to prezila, prave prisel manzel a koupe deti. Jsem uplne grogy, uz se strasne tesim az zalezu pod deku a budu moct spat, dneska mi fakt bylo blbe, tak at jsou zitrky svetlejsi
![]()
Petra2
Caress píše:
ahoja
bbettka: tolik krve? smarja… to tam sebou seknu..mne brali krev naposledy asi v deseti letech a jeste ted si pamatuju ten boj… nikdy mi nemohli najit zilu.. to jsem na to tedy zvedava… ale vic jsem tedy zvedava na vysledky..
Není to tak hrozný, jak to vypadá. Jen mám pěknou modřinu. Když víš z jakýho důvodu ji berou, tak ji i ráda dáš.
Já dřív omdlívala, teď jsem tam byla s malou tak jsem nemohla.
Jinak já mám v rodině cukrovku a mám Rh faktor negativní, tak asi potřebujou víc krve. Při Bětule jsem chodila na odběry každých 14 dní.
Zvykneš si. ![]()
Teda holky, přeju vám ať vás nevolnosti přejdou co nejdříve. Já jsem v pohodě. Jen odpoledne na 10 min. musím usnout a je mi dobře. A když se nenajím. Jinak můžu tláskat všechno možný a jsem OK.
Baruš mě zubař čeká v dubnu, klepu se už teď. Se máš, že to máš za sebou. Taky čekám nějaký vrtání. Nebyla jsem tam asi rok a půl. ![]()
Petra
Dobré ráno holky,
to je den dnes krom nevolnosti jsem chytla ještě nějakýho bacila. Teče mi z nosu , očí a ještě mě bolí krk. Hrůza ![]()
Mak
Ahojky, tak já jsem zatím zdravá, prodělala jsem chřipku hned na začátku, to jsem ještě nevěděla, že jsem těhu. Ale brala jsem jen Paralen a jedla ovoce, takže dobrý.
Dneska jdou některé šťastlivky na gyndu ne? Podívat se na mimísky. Chci se zeptat, jestli máme založený nějaký svoje fotoalbum, ať můžeme vkládat fotečky z UZ a tak.
Já jdu na kontrolu v pondělí, těším se.
Pa Miiri ![]()
Ahojky,
tak jsem asi pred dvemi hodinami vratila od doktorky, tak asi dobry, srdicko tluce, mimino ma 2 cm, mam prvni fotku, za tyden jdu na odbery a 4. dubna na kontrolu - teda vlastne uz do poradny. Je to strasny, jak to leti uz to vim pres mesic a pripada mi to jako tyden.
Tak se holky mejte, my jsme se jeste rozhodli, ze budeme stavet, tak jdu zarizovat. Pa pa
Petra 2
Ahojky
Tak jsem včera byla na kontrole na gyndě a vše je v pořádku viděla jsem fazolku už bije i srdíčko. byl to moc krásný pocit. na kontrolu jdu za měsíc a to už dostanu i průkazku. omlouvám se, že se ozývám tak pozdě, ale k doktorovi jsem šla až odpoledne avečer byl u počítače manžel nepustil mě tu. Dneska dopoledne jsme byli na výletě s kámoškou, tak dopoledne nebyl čas až teď dítko spí a já jsem něco podělala, tak si zaslouženě odpočívám u počítače.
taky je u nás krásně úplný jaro na teploměru 17 st.
Tak jdu uvařit kávu už je mi naštěstí líp a dva dny už jsem nezvracela.
Mějte se krásně Drobek
no Drobku, tak to jsme na tom uplne stejne, za mesic take dostanu prukazku, moc to neresim, kdo si pocka ten se docka.
Dneska bylo fakt krasne, sedela jsem venku na terase (asi tak 5 min me deti nechali) na zidli a prohrivala se, je mi totiz permanentne zima. Odpoledne jsme byli cvicit v sokole, moc prima zazitek, deti si to bajecne uzili litali po telocvicne, fakt to bylo dobry, jako kdybych se vratila o dvacet let zpet, nastup, pozdrav „nazdar“ - „zdar“. A „sokolne“ - 400.- na rok - coz je zadarmo. Alespon mame nejakou dalsi aktivitu a doufam, ze deti alespon brzy usnou. Ja urcite.
Tak se drzte a piste
Petra2
Ahojky holky, takže dneska zase trochu špinění už je to na mě trochu moc, jinak prozměnu alespoň dýchat můžu.
Jinak mě taky brali 4 ampule a ještě se jim to povedlo až na počtvrté z toho dvě supermodřiny ![]()
Jo a seznámek opravený
Verububu/28/ 28.9+Matoušek 9.r.
Baruš/28r/1.10
Makk(Markéta)/33/3.10/+2děti - David 11, Lukáš 4
Kája/26r/4.10
Mlíko/24r/6.10
Peťule/29/8.10-první mimi
Caress(Eva)/24/9.10. - první mimi
Dzazi/26r./11.10
Petrana-1kocicka111(Petra2)/32r./12.10 Vojta 4.5 roku a Michalka 20 mesicu
Kvetinka2(Hanka)/29r/13.10
bbettka(Petra)/27r/14.10 + Alžbětka 2,5r.
Lime(Lenka)/33r./17.10+ Ami 2roky
misinka(Šárka)/27r/18.10
Katulínek (Katka)/31r./21.10+Eliška4r+Štěpánek1,6r
Drobek/29r/25.10
Leonka23/-/25.10.
Evulefka/-/-
Goldy/-/-
Míiri/36/26.10
Helenka/23/28.10-první mimi
Ahoj holky,
tak vše nej k MDŽ. Mám dojem, že si to ženství teď užíváme víc než vrchovatě;).
Lime, bezva seznam, to už je jmen. U mě taky první mimi:).
Dzazi
Ahoj holky,
taky přeji vše nej k MDŽ - doufám že si naše polovičky vzpomenou a malinkou kytičku donesou.
http://image038.mylivepage.com/…le1bi2an.gif
Mak