Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Baruš - nějak mi uniklo co děláš za školu.
Taky se mořím s bakalářkou . Zimní semestr už mám za sebou a letní před sebou ještě jsem nestihla ani jednu přednášku pro ty svý nevolnosti tak snad mě nevyrazí.
Jinak dnes jsem taky řádila na zahradě a umyla dvě okna a jsem totálně grogy asi jsem to přehnala. ![]()
Přeji pěkný večer všem.
Mak
Makk vidíš tak jsme na tom stejně, mě taky uniklo, co děláš za školu. Ale ty naši prckové jsou stejně důležitější. Jsem sociální pedagožka a dodělávám si mgr andragogiku. 8.6. budu mít snad po všem a budu si moci užívat těšení na prcka!
Ahoj zensky, taky jsem dneska radila na zahrade a jsem z toho pekne grogy. Asi bych se mela mirnit. Jsem na marodce at lezim a ja ryju a hnojim. Kdyby me videla doktorka…Ale koho by bavilo cele dny jen lezet. Jinak ja pracovni jmeno nemam, pritel by chtel Annu, jenze ja se jmenuju Anna, ma matka taky, ma potencialni tchyne taky, moje babicka i prababicka byly taky Anny. Myslim, ze vseho moc skodi
Jinak kocarek bych si chtela koupit „ojety“. Mozna delam chybu, ze na tom chci usetrit, jeste k tomu kdyz je to prvni dite, ale kdyz jsem se divala na bazar s kocarky, jsou to opravdu prijemne ceny, navic nektere jsou treba jeste v zaruce. Mozna ze se ale nekdo z rodiny zblazni a koupi mi nejaky drahy. Ani me moc okukovani kocarku nebavi, vubec totiz nevim, ktery je dobry a ktery ne. Na mimi se tesim, ale nejak me ty serepeticky kolem jeste nebavi, snad to prijde, jinak vsecko objednam po internetu v jednom baliku
Mejte se hezky a budte fit.
bbettko- to si piš, že je to hrůza být doma. Tak jdu aspoň na balkon a chtěla bych vyrazit i na krátkou procházku. Cítím se na to, ale doktorka se bojí. Trvá na tom, ať ležím co nejvíce a ať moc nechodím a ani nikam nejezdím. Hrozně se to táhne. Snad až budu po nějakém 6.měsíci, tak si budu moct více užívat. Ale pro zdárné těhu člověk udělá všechno.
Mějte se a užívejte sluníčka (prý už se má zase ochladit
)
Miiri
Mirri, já taky koukám tak z okna. Dnes tam zase svití sluníčko.Ani do pekárny si nemůžu dojít. Zítra už nebudu mít co snídat. Tak to asi risknu…už aby přijel Petr…ach joooo
![]()
Helenko, tady u nás dneska hezky není a pěkně se ochladilo. K tomu mi onemocněla dcera - má chřipku, tak doufám, že to nechytím. Ale aspoň tady nejsem sama. Je to hrůza, programy v televizi mám v malíčku, vím přesně kdy co dávají - hlavně dopoledne. Zítra jdu ven, musím totiž na krev na endokrinologii, tak budu chvilku na vzduchu.
Miiri
Holky, tady je kráááásněěěěě, svítí sluníčko, ani nevim kolik je stupňu ale asi taky hodně když mám už 3 hoďky otevřené okno a zima mi není. Já bych někam šla nebo tak něco…aspoň na 2 hodiny!!!
Se snažim přilákat rodiče na víkend, když já nikam nemůžu, tak jsem zvědavá zda nalákám, nevim na co… když nikam nemůžu.....
Baruš tak to já si teprv dělám bakaláře - mám teprv půlku za sebou a rok a půl předsebou - a už prudí s bakalářkou. Jsem zvědavá jak to budu s prckem zvládat. Dělám si pajdák - učiteství odborných předmětů.
brňačky ??? - kde budete rodit? - já už zkusila Obilňák, Milosrdný a ted se chci kuknout do Bohunic.
hezkej den všem
Mak
LEONKO, to ja prave taky nevim, dr. si vymyslel ze proste abych nechodila do prace, takze proste jako krvacim. Podle me by stacilo proste ze zvracim a jsem unavena. Jejich system nechapu, kazdopadne mi tam napsal neco co neni pravda, a co nikdy pravda snad nebude a kvuli tomu vychyzky nemam. I kdyz mi nic neni.
Ahoj holky,
moc nám to tu dneska nežilo! To bude tím krásným počasím.
Tak dnes jsem zvládla poslední zápich a diplomku mi přijali bez výhrad. Paráda.
Ale to nejdůležitější! DNES jsme byli u dr. a všechno je v POŘÁDKU! Prcek je tam kde má být má všechno co má mít jenom je moc velký. Podle velikosti vypadá na 13+3 tt. Je to macek!!!
Jo a mám tlak 116/69, to je docela mále nebo nee?
Mějte se ahoj baruš.
nazdarek..
tak i já se musím pochlubit, nska jsem konečně dala poslední zkoušku ze zimního semestru, tak už budu mít ted trochu klid…
jsem si celou dobu říkala, že musím být naprosto v klidu, ale copak to jde? asi budem mít pěkně nervní miminko.. ![]()
Jinak jsme nska řekli mojí mamině tu novinu, no a dle předpokladů, radost žádná…
je to smutný, ale čekala jsem to.. Řeší hlavně školu-končit bych měla až příští rok v červnu, no a prostě si myslí, že se na to vykašlu, školu nedodělám… Těžko ji ted budu přesvědčovat o opaku, stejně mi nevěří..
Je mi moc líto, že nemá radost, snad až časem, až se s tím trochu srovná, rozhodně to nečekala… ![]()
Ahoj holky!
Baruš, gratuluju k ukončení práce na diplomce a taky samozřejmě k tomu, že mimčo je v pořádku a roste.
Holky co musíte být doma, je mi vás líto, ale určitě vám tu vycházky dají. Má se ještě ochladit, tak až bude zas hezky, určitě někam vyrazíte!
Caress, chápu, že musíš být z reakce Tvé maminky smutná, ale věřím, že se to změní, možná ne během těhotenství, ale až se miminko narodí tak určitě. Držím palce.
U nás vše při starém, nevolnosti stále trvají, děti potřebují nakrmit, ošatit, rozvézt do školky, ze školky..... Aspoň že teď bylo tak krásně, užili jsme si zahrady a pískoviště, paráda…
Pa Katka