Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Helenka
20.3.07 19:46

Petrana - tak to bych brala z Nera jezdi primo bus a je tam tak za 30 min, coz by bylo dobre. Ty jsi na neschopence?? Ja mam hlavne problem s vychazkama a s pristupem jak sestry tak doktora.

• Citovat
  • Upravit
933
21.3.07 09:10

Čaute holky, normálně u nás od včerejška deset čísel sněhu, brrrrr… A to vypadalo že už bude jaro, teda dneska už začíná, ale moc na to to teda nevypadá..

Konečně se mi podařilo vytvořit metříky, ale dalo to práci, nic anglicky neumím tak jsem to horko těžko přelouskala v němčině, proč sem vůbec chodila do školy když si nic nepamatuju.. :cry:

Jinak přeju moc štěstí ve vybírání a změně nových doktorů.. Helenko. Dycky jsem si říkala že nepůjdu k doktorce-ženské, měla jsem dycky chlapa, ale můžu říct že jsem teď spokojená jako želva a vím že jsem asi konečně v dobrých rukách a hlavně se super přístupem. Doporučila bych ti ji, ale asi 300 km je moc daleko, co?? :lol:

Jinka si užívejte jaro, jo my jdeme na ko až za 3 týdny, jo a koupila jsem si krásné těhu džíny, jsou bezva už i na teď jsou příjemné a konečně mě nic netáhne, sice mám přibrané asi kilo, ale nevím proč v těhu nesnesu normální rifle, jsou tak nepoddajné a je mi v nich blbě… Tak jsem totálně nadšená, včera mi přišly od paní z MMB, paráda, jako kdyby byly nové… :wink: :wink: :lol:

pa pa Indi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
21.3.07 11:08

Pardon, že vám sem lezu:)

Helenko, chápu, že jsi s dr. nespokojená, ale na druhou stranu, většina doktorů dnes odmítá psát PN v těhotenství- těhotenství není nemoc(to cituji několik lékařů z mého bydliště) a oni pak mají problémy s pojištovnami.
Myslím, že bys měla být ráda, že jsi vůbec na PN pokud nemáš žádné větší problémy a to, že si dr. vymyslel nějakou diagnozu,byt není pravdivá? No něco tam napsat musel, těžko bys na PN nastoupila,pokud ti v podstatě nic není.
A neomezené vycházky se píší opravdu velmi zřídka, já nastupovala na PN v půlce 7. měsíce těhotenství a vycházky jsem i v tak pokročilém těhu měla od 9-12 a od 13-17.
Myslím, že se dá s dr domluvit. A pokud by na tebe kontrola čistě náhodou přišla, jistě by ti dosvědčil,že jsi v tu inkriminovanou dobu byla u něj na KO.Takto se to dělá běžně:)
Opravdu jen málo těhulek dostane neomezené vycházky, pokud jsou na PN od začátku těhotenství.

Tož tak.Holky přeju pohodové těhotenství:)
R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
21.3.07 11:59

Ahoj holky,

Já mám vycházky od 10 do 18 hod, což je super. Mě PN nejdriv vystavila obvodní MUDr., protože jsem měla nějaké zažívací problémy. A pak ji převedla na gyndu, kde mi ty vycházky zůstali. :lol:
No ale přesto si myslím, že by jsme měli mít celodenní vycházky. Moji rodiče bydlí v jiném městě, a když už se tam vydám, tak bych tam chtěla být třeba i několik dní…a to hlavně v létě. Snad je pro těhotnou lepší sedět venku na zahradě, než v Praze v paneláku.

Jinak ty metříky jsem zkoušela a každý mi vychází jinak. Takže tomu vůbec nevěřím, nechám se pak překvapit na UTZ.

Přeji hezký den. Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
21.3.07 12:51

Ahoj holky,
všechny zdravím.
u nás včera napadlo cca 40cm sněhu - hrůza než jsem odházela cestičku kolem baráku bylo to těžky jak… Pak jsem z toho celej den ležela jak mě bolelo břicho.
Zítra jdu na kontrolu tak snad budu mít fotečku. Už se nemůžu dočkat.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.3.07 15:04

Helenko, poslala jsem ti soukromou zpravu, ale nezobrazujeme se mi v odeslanych. Dostala jsi ji?? Dej vedet.

Diky

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helenka
21.3.07 15:21

Ahojky,
Petrana - dostala a už jsem odepsala :-)

Makk, tady vůbec nesněžilo, ani vločka!!! U mých rodičů taky prej hodně napadlo, tak si mamka zas stěžuje, ať si to prej odvezem :-))

• Citovat
  • Upravit
682
21.3.07 15:25

Ahojte holky:

S těmi vycházkami je topřesně tak? prstě záleží jak si to popř. odůvodní lékař. Já kdysi měla velký úraz a chtěli mi dát vycházky dvě hodky dopoledne a dvě odpoledně. protože jsem žila na chalupě na samotě, tak jsem řeklá lékařce, že jsoumi na nic, porotže dopoledne jsou všichni v práci, a s berlemi nikde nedojdu a odpoledne mi vycházely tak na společnou jednu hodinu, byla rozumná dala mi od 10-18hodin. Přece člověk se zlomenou nohou a rukou těžko bude chodit na disco:-)
Mě hend na začátku těhu dala sestřička leták, ve kterém je napsané, že těhotná má co nejvíce pobývat na čerstvém vzduchu, takžeat si to páni lékaři uvědomí. Jinak já bych totálně 8 mě+síční izolaci odnesla asi psychiatrií.Myslím si ,že s rozumným lékařem se dá domluvit rozumně. A kdo nechce ten jasný, asi bych měnila.

Tady na severu si užíváme zimy, jačalo to v úterý v 1 v noci odhadem ve městě tak 15cm, na dědině a nahorách kupa :-)
Trošku pozdě:-) Manžel se minulý týdennechal přezout na letní a teď trpí.
Jinak když je bílo a člověk kouká z okna nebo z lyží tak nádhera.

Píši ještě jednu adresu na čínské určení pohlaví, zdá se mi nejlepší, teda podle toho když jsem to testovala na rodině a známým, uspěšnost : 75procent. Ale popravdě možná náhoda, všude jinde uspěšnost tak 50-50. Proč všichni víme :-)
www. chinagold.com

zatím pá

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.3.07 15:26

Jo a holky omlouvám se za chyby a překlepy které jsou a budou v textu. Já to fakt po sobě nečtu a neopravuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.3.07 15:41

Jo a do třetice: Stala jsem se právě tetou: sestře se narodil v den narozenin otce dítěte kluk Matyáš 3.75kg a 51cm, tedy holky to je tedy objednávka tam nahoře, Budou slavit narozky spolu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.3.07 19:25

Tak to ti teto Lime moc gratuluju, je to kluk jako buk. Jses tetou poprve?? Alespon si trochu pripomenes co te ceka :D :( :D .

Petra2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.3.07 19:29

Ahojky Petři: už po…4-té, mám dvě sestry, takže letos bychom měly půměrně splnit na 3 ženy 2 děti :-) Už se těším na malého jak vypadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
21.3.07 19:36

Čauky Lime, to je párada, konečně máme zase jmenovce, mě se to jméno¨pořád tak líbí, akorát je škoda že není v kalendáři.. Užívej si tetko mimi, za chvilu budeme mít všechny to tak letí… Ani mi nepříjde že Maty už má dva, to je něco… Taky bych si šla pochovat nějaké mimi, ale v květnu se dočkám u kamarádky a u další už v v červnu, tak sa takej nemožu dočkat…

Indi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
21.3.07 19:43

Ahojky: za ty jména může knížečka o jménech . Vidíš sestra ji má půjčenou ,musí mi ji vrátit.
Jinak u mě intuice neříká nic na pohlaví, je to tak 50-50. A jméno?? Začneme s ním v pátém měsíci. Nebude to lehké u klučičího, všechna hezká u jsou v rodině, u holčičího je to lepší.

zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.3.07 21:39

Ahojky holky.
Helenko - moc krásná fotečka. Sviští má krásný velký domeček :D
Jinak já jsem dneska unavená, jako kdybych týden nespala. Aspoň že jsem doma, tak spím snad pořád. Nevím, asi jarní únava. Nemůžu se z toho dostat. Jdu na kontrolu v pondělí, tak doufám, že je všechno v pořádku. Když budu mít fotečku, tak se taky pochlubím.
Dobrou noc i pro bříška
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí