Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Katulinko , to jsi mě tedy vylekala. Je mi to moc líto, ale jak psali holky- příroda to tak chtěla. Hlavně ať je to druhé zdravé. A mysli jen na něj.
Já měla taky dneska ošklivý den, byla jsem po měsíci v poradně, těšila jsem se, že na ULT. uvidím mimi a doktor mi neukázal ani obrazovku a ani mi nedal fotku. Tak mě pěkně naštval, jen mi řekl, že je vše v pořádku. Když jsem se ho zeptala, jak je mimi velký… tak mi řekl, že tak jak v tomto týdnu mý být. A ještě jsem se ho ptala, jestli mi bude dělat nějakou tu genetiku v těchto týdnech, a civěl na mě proč chci genetiku? Když jsem mu řekla proč, tak mi napsal nějaké doporučení do Vinohradské nemocnice.
Vážně uvažuji, že změním doktora!!!!!!!!!!!!!
Nevím, co teda se vše má v téhle době dělat za vyšetření, ale podle toho co tady píšete, tak bych řekla, že ta genetika je běžná záležitos.
Do teďka jsem s ním byla spokojená, ale dneska mě fakt nas…l. Šla jsem od něj a celou cestu brečela. Na další prohlídku mám jít až 10.5.
Tak se mějte aspoň vy všechny dobře a hlavně zdravé mimi.
Ahojky
Ahoj holky,
dneska jsem měla šílenej den. Nákupy s maminou v narvaným glóbusu. Děs, lidi nakupujou na Velikonoce jako blázni. Hrůza.
Katulinku prcka je mi líto, ale hlavně, že druhý prcek je v pohodě a ty buď taky v pohodě! Určitě už je všechno v pořádku.
Warmusko ten tvůj doktor je asi fakt divnej, já chodím na kontroly po třech týdnech a moje paní dr. je fakt fain. No zkus to s ním ještě probrat, ale hlavně nebreč. To nesvědčí tobě ani prckovi.
Jo a díky za tipy na oblečení, to CA zkusím, užila bych nějakou sukni s kšandama nebo tak.
Mějte se a ať nám rostou pupíky!!!
zdravim vsechny po delsi dobe!!!
Koukam, ze jsme se pekne rozrostli, spousta říjňátek… ![]()
My už jsme ve 13tt, hrozně to letí… poslední kontrola dopadla ok, mimís už má 12,5cm… Což je docela dosti… v porovnání s vámi i knížkama… Ale hlavně, když je vše v pořádku.. ![]()
Planujete nektera z Vas 3D/4D ultrazvuk?
Katulinku - je mi to moc líto, ale důležité je, že je mimi v pořádku. Drž se.
Jinak já mám ko až 19.4. a pořád mi ten termín přijde za strašně dlouho ![]()
Opatrujte se všechny a pohlaďte si bříška.
Pa Miiri
Ahojky holky!
Díky za podporu, myslím, že jsem docela v pohodě, jen mě bolí břicho. A nevím jestli je to včerejším prejtem se zelím, vyšetřením v Motole, nebo něčím jiným. Ale se dvěma dětma stejně nemám moc času přemýšlet o sobě, ve středu jdu na ten genetický UTZ, tak doufám, že mě uklidní.
Včera večer jsme ještě s Eliškou dělaly Jidášky, když je dnes ten zelený čtvrtek a moc se nám povedly. Nabízela je všem dětem v okolí a měly úspěch. Pár jsem jich musela schovat pro taťku. Máme ho totiž od úterý do zítra na služebce ve Vídni. To je u nás totiž pravidlo; když se něco děje, je pryč. Eliška měla dvakrát v životě v noci čtyřicet pokaždý byl Tomáš ne služebce. Zákon schválnosti…
No nic, jdu spát.
Katka a spol
Katulinku, koukam, ze mame nejen dve deti a cekame treti, ale manzele nam jezdi na sluzebky do Vidne, zrovna ve chvilich, kdy je nejvic potrebujeme. U nas je to to samy. Petr je tak ctyrikrat mesicne na dva az tri dny pryc a vzdycky v tu dobu se neco stane. No nic. Dneska mame jet na hory, vubec se mi na snih uz nechce, ale snad nam trochu pomuze ten cerstvy vzduch na ty vecny kasle.
Mejte se
Ahoj holky,
dneska mi je fakt celý den mizerně. Mám všechno unavené a pocit jako bych měla chřipku. Celý den mě bolí hlava, klouby a svaly. A jesště ke všemu jsem zjistila, že trochu špiním. Což mě docela vyvedlo z rovnováhy. Navíc mužíček není doma a nemám se komu vyplakat na rameni. Tak jdu do hajan. Snad to bude zítra lepší. Mějte se.
Baruš, to je jako naschvál, co? Vždycky, když se něco děje, tak není mužíček doma. Neboj, to bude dobrý, vyspinkej se do růžova a určitě bude všechno v pohodě ![]()
Dobrou Miiri
Ahoj holky,
Miiri díkys za podporu. Máš úplnou pravdu. Vždycky když se něco po… tak je mužíček v práci. Ale dneska už je všechno v pohodě.
Dokonce jsme byli na Křivoklátě na velikonočních trzích, bylo to tam fakt super. Zítra ještě pokračují tak jestli některá chcete s rodinou na fain výlet tak DOPORUČUJU!!!
Koupila jsem si tam krásný hrníček na bylinky a taky je tam čajovna a řemesla a čerti a tak podobně.
Tak pěkné Velikonoce já jdu do vany, ať jsem zase princezna a ne prasátko.
Ahoj!
Baruš, doufám, že už je fakt vše v pohodě.
Tak jsme přežili Velikonoce. Včera barvení vajíček; prsty mám zelenomodrý doteď, dnes pomlázka. Eliška se děsně bála koledníků, a přitom vyrobila nádherný vajíčka. Jednak jsme upekly a nazdobily perníčky, jednak polepila vařený barvený vajíčka. Nakonec to zvládla. Nejhezčí ale bylo vypustit ráno děti do zahrady, kam předtím maminka/beránek se zajíčkem schovali dárečky. Ta dětská radost fakt stojí za ty trable, který občas přijdou. A že přišly… Štěpa měl totiž už od včera horečky (38-39) a nedařilo se to srazit. Tak manžel vyrazil ještě dnes večer do Motola. Naštěstí vše v pohodě, jen slaboulinký zánět v uchu. No, tak zítra musí Tomáš zůstat s maým dopo doma, já jdu do poradny. A ve středu hlídá moje mamka, to mám ten ultrazvuk s velkým U. Už teď se klepu.
Mějte se a pa
Katka a spol.
Ahojky holky!
Tak jak jste prožily velikonoce? U nás pohodička, akorát hodně jídla a přišla k nám na oběd celá rodina, takže jsem po obědě padla.
Katulinku - držím palečky na kontrolu i na velký UTZ. Vše bude v poho. ![]()
Pa Miiri
Ahoj, Velikonoce byly v pohode, byli jsme cela rodina na horach. Byl jeste snih takze jsem i lyzovali, dokonce i ja jsem sla, ale jenom proto, ze Vojta z niceho nic zacal sam jezdit, tak me to tak nadchlo, ze jsem jezdila s nim. Bylo to dobry. O jidle mi radsi nic nerikejte, na chate byla zabijacka, takze jsem se taky pekne nadlabli. Radsi nelezu na vahu.
![]()
Mejte se a Katulinku, dej vedet, drzim palecky. Ja se na to ptala moji doktorky, ale ta rikala. ze se musi v 10tt, ze ted uz je pozde. Kazdopadne na genetiku jdu 23/4, oboje tehotenstvi byla v poradku, rizikova pry nejsem (zatez v rodine nebo vek nad 35 let), tak to snad bude dobry. Jo nekdo tady psal, ze musel na geneticke odbery na lacno, to je divny, ja nemusim.
Mejte se
Ahoj maminky! ![]()
Já jsem Velikonoce prožila moc pěkně, byla jsem s rodičema a přítelem u mé sestry, takže jsem konečně viděla neteřinku
No jako 2 měsíční miminko nevypadá, spíš tak na 4 měsíce, a taky je pěkně těžká! přes 5 kilo, takže se opravdu pronesla
Hlavně že je ale zdravá a chutná jí jídlo!
Já jdu na kontrolu až 16.4. a nemůžu se dočkat výsledků krve a stěrů, doufám že to bude vše ok. 3D nebo 4D ultrazvuk plánuju, musím se ale zeptat Dr. kde nám ho dělají, tady v Nera asi těžko. Možná Mělník nebo až Praha.
Zatím je vše v pořádku, akorát se musím zeptat, proč mě občas bolí - tak divně píchá (nemůžu to k ničemu přirovnat) děložní čípek. Je to taková nepříjemná bolest, není silná, trvá pár vteřin, ale nevim co to může být. Nikde jsem se o tom nedočetla, tak nevim.
Ahoj holky,
my byli o velikonocích jeden den u mé mamky.. slavila 55. narozeniny, takže jsem se taky pěkně přecpala. A pak jsme byli u manželový babičky na chatě a ta nám taky vyvářela jak na závodech. No krásně jsem si tam odpočinula.
Na genetické testy jdu 25-30.4, tak už aby to bylo za námi.
Držím všem palečky a mějte se moc hezky.
Ahojky Marcela. ![]()