Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
19.4.07 15:16

Ahojky holky,
tak jsem po kontrole, všechno je v pořádku. Mimi má od hlavičky po zadeček 6,2cm, pěkně tam sebou hází, projasnění šíje je v pořádku :lol:
Teď už jen ať dopadnou dobře tripple, na ty jdu 10.5.
Jsem v eufórii, moc šťastná.
Povídám si i s listopadkama 2.0.0.7, tak tam najdete moje nové fotečky, jestli chcete mrknout.
Taky gratuluju kvetinka2 ke kontrole :lol:
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.4.07 20:15

Ahoj holky,

tak zase jeden krásný den za námi. Dnes jsem tady měla kámošky s 9 ti měsíčním prckem. Teď jsem uhnaná jak po maratonu.

Měla bych dotaz, katulinku co přesně přidáváš do těch svých receptů? Solčanku nebo solsanku? Poraď mi prosím, co to je.

A pak mám dotaz co si myslíme o homeopatických lécích v těhotenství. Mám je teď na alergii a váhám s jejich užitím. Plís poraďte.

A něco napište!!!

ahoj baruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
21.4.07 21:22

Ahoj Baruš!
Solčanka je taková zeleninová kořenící směs, je to fajn pro děti, lepší (zdravější) než masox. A je to levnější než ten bio Wurzl. Já to poznala taky až s dětmi a teď to dávám do všeho. Mívají to i normálních obchodech, nejen ve zdravé výživě.
A homeopatika - byla jsem ujištěna, že bez problémů. Já beru troje na atopický ekzém, a beru je i teď. Mám je od homeopata a výslovně jsem se ptala, jestli není během těhotenství žádné riziko.
Mějte se, zítra frčím do úterka do Brna, ne přednášku. Už se těším, jedu s kamarádkou - taková dámská jízda. Na dlouho nejspíš poslední akce tohoto druhu :roll: .
Pa Katka a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.4.07 11:03

Ahoj katulinku,

díky za info, určitě si někde solčanku seženu, zní to fakt dobře. Homeopatika asi budu muset brát taky, nic jiného na tu mojí blbou alergii nesmím. Užij si přednášku a pak nám napiš, co ses zajímavého dozvěděla!

Jinak všem ostaním krásný den, dnes slavíme mužíčkovy narozeniny, už je mu 27! Toto letí, když jsme se poznali, bylo mu 20… jojo stárneme a blbneme haha!

Mějte se ahoj baruš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.4.07 14:27

Ahoj holky, vcera jsem se vratila od nasich, moc jsem si neodpocinula, byl tam i bracha s prckem, takze deti bylo dost a hlidani taky. Ted mam asi tak 5 minut nez se Misa vzbudi. Manzel je od ctvrtka pryc, letel sluzebne do Parize, moc mu zavidim. Mel by byt snad kolem ctvrte dnes doma. Uz se tesim, musim udelat, ja tomu rikam tzv. odvsiveni - oholit nohy, umyt hlavu atd. Zitra jdu na prohlidku a na odbery, tak musim byt kocka :D i kdyz to bude drina a spis se nezadari.

Jo jo Solcanku, taky pouzivam a taky do vseho. Mam stesti vedle ve vesnici ja Natura a tam ji maji, v normalnim obchode jsem ji nevidela, to myslis, ze ji maji treba v Tescu??

Tak jo holky snad bude vecer, vic casu,

Mejte se

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
23.4.07 11:10

Ahoj holky,
tak mám za sebou odběry ted už jen počkat na výsledky.
Na 3D ultrazvuk jsem se objednala dnes, ale mají volno až 16.5 tak musím počkat. Sestřička říkala že nejlepší je týden 20 a 21. Po 24. to už nedělaj není vidět celý mimčo.
Jdu zase pracovat na zahrádku tak zatím ahoj
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.4.07 13:41

Ahoj holky,

odbery na triple test mam taky ze s sebou a miminko je v poradku. Dalsi kontrolu mam az na koci kvetna. Vysledky z odberu budou do 14 dnu, pani doktorka mi vysledky zavola, tak dam vedet. Snad to bude vsechno tak jak mam byt.

Makk, vidis na strankach Podoli uvadi, ze nejlepsi cas pro 3D ultrazvuk je mezi 28tt a 31tt. No uvidime. Pani doktorka mi doporucila Gennet, tak se mrknu na jejich stranky a zavolam a domluvim se kdy je to nejlepsi.

Tak se zatim drzte, ja musim dovarit, nakrmit Misu a jedeme na tenis a potom musim neco koupit Vojtechovi ma dnes svatek, tak budeme slavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
23.4.07 19:43

triple test

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
23.4.07 20:02

Ahoj holky,

tak jsem si dneska volala na výsledky z odběrů a je to v poho. Se mi ulevilo, že je vše ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.4.07 20:30

Gratuluju vsem s negativnimi vysledky. Musim bezet deti brecej. Jen jsem chtela k tomu 3D ultrazvuku, dostala jsem doporuceni na gennet - www.gennet.cz. Tak se tam urcite objednam. Maji pry spickove vybaveni a jsou tam odbornici.

Tak se mejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.4.07 21:25

Zdravím všechny těhulky! :D
Gratuluju k dobrým výsledkům.
Jak je teď krásné počasí, ani nemáme moc chuť sedět u netu, co?
Dneska je mi nějak divně, asi tím počasím. Mám skoro pořád lehce zvýšenou teplotu, vím, že to asi nic nebude, ale máte s tím někdo zkušenosti. Normálně totiž na teploty vůbec netrpím.
Tak se všichni mějte fajn
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
24.4.07 10:07

Ahojky,

tak se taky přidávám do této diskuse (konečně), termín mám 20.10.
Jen málo o dosavadním průběhu těhu:

• nevolnosti už jsou pryč, ale neopouští mě nepředstavitelná chuť na sladké a pořád nemůžu kávu, max. ledovou s hodně mlíka a cukrem…
  • Na začátku jsem díky zvracení shodila 3 kila - z 57,5 na 55, teď se pohybuju 55,6 -56, ale bříško už trošku mám, kalhoty, které jsem měla dřív úplně akorát mám teď problém dopnout :-).
    Jinak zatím vše ok (snad), ve čtvrtek jdu na kontrolu a snad mi MUDr. udělá i utz.
    Všem těhulkám přeju krásné dny!

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
24.4.07 10:09

Ještě dotaz… Je tady někdo z Brna či okolí? Možná to někde v diskusi zaznělo, ale mám pocit, že je nad mé síly ji celou pročíst :lol:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.4.07 12:48

Ahoj, vitam Lenku, kolik, ze uz nas tu je celkem?? Lime urcite zase brzy udela seznamek. Dnes je venku docela prijemne, neni takovy vedro a lepe se mi dycha. Ceka me prima odpo :( Jdu si konecne nechat prezout auto a pak nakup v Globusu, samozrejme s obemi mymi ratolestmi. To zase bude zabava, uz to slysim kup mi tohle a ja zas potrebuju tohle.

Katulinku uz se ti urcite styska, no neboj dnes se mas vracet tak do toho zase brzy prijdes. Jinak doufam, ze jsi odpocinuta, mas plno sil a hlavne novych vedomosti.

Tak se zatim drzte jdu obrati maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
24.4.07 13:11

Ahoj,

Leni ahoj a vítám tě tu. Jsem kousek od Brna cca 30 km a do Brna jezdím hodně často.

Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital