Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
30.4.07 10:40

Všechny vás moc zdravím. Už jsem dlouho nepsala, novinky asi nemam. K doktorovi jdu az ve ctvrtek, na UTZ az 16.5. To uz by mohlo byt videt, co to je. Tedy… hodlam si to nechat řict:). Porodnice jsem zatím neřešila, přišlo mi to pořád nějak daleko, ale když o tom všechny mluvíte, tak to začnu zkoumat:). Nejblíž mám Podolí, ale tak se začátkem října snad maluje, mám dojem, že to tu někdo říkal, tak budu zkoumat dál. Jinak už docela vesele přibírám, ale tak nějak celkově, samo břicho mi nijak vyrazně neroste. Už se taky těším na ty první pohyby, ale na druhou stranu, myslím, že později si jich užiju ještě dost:). Mějte se krásně a užijte si zítra svátek!

Dzazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
30.4.07 12:39

Ahoj holky,

dneska jsem volala o výsledky na triple testy… tak to mám negativní!!!!Jsem strašně šťastná!!!! :D

Venku se konečně trochu ochladilo, už mi z toho vedra nebylo nějak dobře, a to má být parné léto, tak nevím kam pak zalezu.

Užijte si dnešní čarodejnice a zítřejší svátek.

Zdravím Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
30.4.07 12:53

Zdravím všechny! :D
Taky mi to horko nedělá dobře, v létě budeme asi pěkně trpět.
Gratuluju k dobrým výsledkům. Já jdu na triplíky až 9.5., už abych to měla za sebou a bylo to v pořádku. V 1.screeningu jsem měla vše super, jen příliš nízkou HCG. Nevíte o tom někdo něco. Dr říkala, že horší je vysoká HCG.
Tak nevím, jsem z toho nervózní. Snad bude všechno v pořádku.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.4.07 14:31

Ahoj,
Mliko_ přidávám se k Tobě, jdu na tu plodovku taky. Už pozítří.
Byla jsem dneska na ultrazvuku, tam mi řekli, že je to všechno bezvadný, bez výv. vad, velikosti odpovídaj. Tak jsem začala jásat, volat manželovi a mamině, a běžet s výsledky na genetiku. No a tam mě schladili :( Prý mi druhý test vyšel stejně jako první (jedna hodnota na spodní hranici), a plodovku doporučují. Tak jsem se nechala přemluvit, ale obrečela jsem to. Pak jsme se domlouvali ještě o ultrazvuku, dali mi vybrat, jestli do Benešova, nebo do Prahy k Apolináři, tak jedu tam - 17.5 - to už budu dvacátý týden. Děsně to utíká. A tak den dva po ultrazvuku budu vědět výsledky z plodovky.
Mějte se všechny dobře, držte palce. Já už jsem v pohodě, babička s taťkou si rozhodili služby, jak se budou starat o Davídka - bude těžké ho nenechat po mně hopsat. Zítra jdu na jarmark, a pozítří touhle dobou už to budu mít za sebou.
 Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.4.07 19:49

Ahojky holcicky. Mirko to mi je strasne lito, ale alespon budes mit jistotu, ze je vsechno v poradku a zbytek tehotenstvi si uzijes. Verim, ze to bude v poradku, uvidis. Kam vyrazis na jarmark??

My jsem dnes xhteli jit s detma na carodejnice, ale tady jsou az od sedmi a to uz se mi nechtelo, tak jsme byli jen s Vojtou na tenise a pak s manzelem na golfu, pri zpatecni ceste jsme se stavili na veceri, mela jsem asi po trech letech smazak, byl vybornej.

Co zitra - svatek prace, nic nedelam cely den - ha ha uz se vidim. No asi nekam vypadneme na cely den, i kdyz ma byt chladno.

Tak se drzte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
30.4.07 20:29

Nazdárek čarodějky!
V první řadě moc držím palečky těm, co jsou na amnio, ať je vše v pohodě!
My měli veselý víkend - Tomáš přijel o den dřív ze služebky, tedy ve čtvrtek. Přivezl si totiž akutní laryngitidu a tudíž antibiotika. Aby nás nenakazil, odjela jsem s dětmi narychlo v pátek k rodičům. Uvařila jsem mu a on si tu spal a léčil se. Včera večer jsme se vrátili, Tomovi je líp, ale ještě se o něj musíme starat :roll: Bude tu s námi celý týden, ale tak ve středu už se bude moci zapojit do procesu hlídání našich ratolestí. Zatím je to běs, můžu zapomenout na jídla typu červená čočka s rýží a Lučinou. Ale nejúžasnější byl dopolední velký nákup ve Sparu s oběma dětmi. No, zvládli jsme to. Teď jsem ale úplně hotová, tak do sprchy a jdu si číst s nohama nahoře. Už mi praskaj žíly vzadu na stehnech, mám tam děsný modřiny a bolí to. S Eliškou jsem to neměla, se Štěpu poslední 3 měsíce. No a teď už ve 4. měsíci - nevím co bude něksy v srpnu, až budu mít pupek a bude 35 stupňů ve stínu. No, budu to muset vydržet…
Tak se mějte a zítra polibte své miláčky pod rozkvetlou třešní!
Pa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
30.4.07 21:05

Katulinku ta třešeň asi u nás neproběhne, už máme odkveteno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
1.5.07 13:56

Ahoj čarodějky,

Gratuluju negativním triplíkům! (Warmuš to je úleva, co?)

Mliko a Mirko držím vám palec i na noze ať máte všehcno v pohodě. Víc udělat nemůžeme, ale myslíme na vás.

Katul to mi s tou třešní přeješ pěkné věci, já bych umřela hned jak bych se k rozkvetlému stromu jen přiblížila, fuuuuj kytííí. Hrozně kýchám! Jo a ať se ti mužíček uzdraví!

Miiri jak se vede? Koukala jsem jak živě debatíš s listopadkama. Je fain, že se Míně daří dobře. Nevíš co je s KalinkouIvčou? Je tam s vámi? Nám jen písla, že znovu čeká mimi a pak už nic nevíme.

Já mám stejně tušení že budeme v září, budeme se s Makk asi předhánět, která bude mít dřív prcka.

Mějte se jdu s maminou a psicí do lesa, snad tam neumřu na kýchání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.5.07 15:58

Ahojky holky
Baruš - myslím, že KalinkaIvča je v prosinčatech. Je super, že je zase těhu. V listopadkách nám minulý týden dvě holky odpadly :cry: Bylo to smutné. Mně se daří celkem dobře, jen mně teď asi dva dny po sobě trochu píchá a pobolívá v podbříšku, tak snad to bude jen roztahování dělohy. Jinak jsem v pohodě. 9.5. jdu na triplíky a další den na kontrolu. Snad bude vše v pohodě. Těch triplíků se bojím, protože v 1.screeningu jsem měla příliš nízkou HCG. Bojím se, že mně pošlou na amnio, dr. to taky nechce, ale kdyby to vycházelo špatně, tak budu asi muset. (mně minule v 17tt praskla voda, tak se všichni bojí, abych amnio přestála v pořádku, hlavně mimi).
Jinak je mi líto alergiček, protože prvomájové políbení pod třešní, to si nemůžu nechat ujít :) Tak kdo můžete tak se líbejte pod třešní a kdo ne, tak aspoň třeba v obýváku pod lustrem, hlavně ať to stojí za to :lol:
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.5.07 19:15

Ahojky, tak jak jste uzili svatek, polibek pod rozkvetlou tresni neprobehl, tresne jsou siroko daleko odkvetle tak jedine pod odkvetajici jabloni. My jsme dnes odpoledne vytahli kola a jeli se rpojet po okolnich vesnicich. Ja jsem vezla Misu, manzel Vojtu a bylo to uzasny, detem se to moc libilo a nam taky, vylet jsme zakoncili, kde jinde nez v hospode. Misa alespon trochu prisla na jine myslenky, rostou ji spicaky a vy kdo jste to jiz zazili vite, ze to neni nic prijemneho ne jen pro ni chudinku, ale i pro okoli.

Cekam porad to slibene ochlazeni, ale porad to celkem jde. Jen by mohlo prset, nestiham zalevat a porad je sucho.

Tak cekam na vase zazitky z 1. kvetna. Zacal nam mesic lasky tak si ho musime poradne uzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
1.5.07 20:29

Petrana: zážitek z 1. května bohužel pouze pracovní :? Strávili sme svátek práce jak jinak než prací… celej den u počítače , bééé, už mě to neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
1.5.07 21:09

Nazdárek!
Já byla sice políbena pod již odkvetlou třešní, resp. vedle ní (je teprve dva roky stará), ale jinak jsem taky spíš oslavovala svátek práce :cry: Uklidila jsem celý barák. Bylo načase vyluxovat a vytřít rozdupané nánosy drobků, pitíček a spol. No taky WC, koupelna, pokrývka prachu. Fuj, fuj. Teď tu máme asi tak do zítřka jako v klícce. Já jsem ale úplně groggy. Naštěstí odpo přijela na otočku máma, pohlídala venku děti a přivezla nám na zítra oběd :D Jedu dopo se Štěpou na kontrolu. Kvůli nejspíš alergickému kašli a rýmě skončil na týden na nějakých slabých dýchacích kortikoidech ve spreji. Naše doktroka je hodně „přírodní“, tak už to asi muselo být fakt třeba, když sáhla po kortikoidech. Hodí se mi, že budu mít navařeno, Tomáš bude hlídat Elišku, tak nemůžu chtít, aby ještě vařil… . Ve čtvrtek jdu do poradny, vezmu s sebou Elišku a uděláme si dámskou jízdu. A chlapi to tu musí zvládnout spolu. Tomášovi je už líp, akorát kvůli antibiotikům nesmí ven na sluníčko. Dnes udělal výjimku jen kvůli té třešni :wink:
Mějte se májově a zítra budu držet palečky Mlíku a Mirce na amniocentéze!!!
Katka a spol.
P.S. Pro Petranu. Jeden výborný recept na jídlo, po kterém se včera rodince dělaly boule za ušima. Brambory na plátky, maso (my měli krůtí) na kousky. Do pekáče vrstva brambor, vrstva masa a zas brambory. Zalít sladkou smetanou (já ji rozmíchala s jedním vajíčkem a provensálským kořením) a zapéct. Já maso předtím rychle osmahla s cibulí na pánvičce, měla jsem strach, že nebude měkké. Taky jsem přidala asi tři snítky tymiánu ze zahrádky a samozřejmě - sůl. Pekla jsem asi hodinu a na posledních asi 5 - 10 minut ještě hustě posypala strouhaným eidamem. Dá se prý ještě přidat česnek, ale už tahle to pro Štěpu bylo na hranici, po česneku by se asi osypal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.5.07 21:17

Mlíko a Mirko - držím na zítřek palečky - moc moc moc !
Já už jsem políbená, sice to asi není třešeň, ale chodíme pod stejný strom už 6 let a zatím neschnu. :lol:
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
2.5.07 09:07

Ahooj holky,
ja jsem mela 5 dni volnicka, bylo to super, zadny dojizdeni do Prahy:-) taky jsem zkusila sondovat pohyby a opravdu to funguje lezet v klidu na zadech a cekat… vcera prcek fandil u hokeje:-) takze tatinek odvodil ze je to jasny ze je to kluk:-) bylo to uzasny takovy zvlastni bublani:-)

Mirko taky drzime palecky urcite te tam poslali jen aby meli jistotu, kamaradka mela taky jen jednu hodnotu na hranici a poslali ji tam a vse dopadlo na 1:-)… uz abych to mela taky za sebou..

Nooo ja tatku vcera donutila polibit mne pod rozkvetlym kastanem, na prochazce nic jinyho nebylo tak doufam ze se to taky pocita:-) a neuschneme mu…

Holky a uz nekdo vite co to bude? Mne porad vsichni strasi klukem a ja bych tak chtela Viktorku:-) snad uz mi to na ultrazvuku reknou i kdyz 17 tt je asi jeste brzy:-(

Tak se zatim mejte krasne a libejte se cely kveten:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
2.5.07 09:24

Čau těhulky.
Raveno, mně dr minule v 16tt viděla na UTZ mezi nožičkama světýlko a říkala, že je to kluk a byl :D Třeba ti to řeknou, ale ne na 100%, to si budeš muset počkat. :?
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital