Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
26.4.07 13:00

Mak,

já jsem taky mimo Brno, ale v Brně jsem dost často, tak až budeš mít cestu písni třeba SZ a zkusíme domluvit kafíčko - i když to mi teď neleze, takže raději zmrzlinu :lol: .

Dnes jsem byla na kontrole a vše by mělo být ok, za 3 týdny mě chce MUDr. poslat na velký utz do centra prenatální diagnostiky na Veveří kde mi snad řeknou i pohlaví - já patřím mezi ty co to chtějí vědět. Dostala jsem i žádanku na triple takže tam hned zítra boběžím a budu čekat na výsledky. Nevíte jak dlouho jim to trvá?
No, jinak mi v sobotu držte palce neb jedeme radostnou novinu oznámit tchýni a to bude fakt mazec. Ona je totiž stršný tragéd a já se určitě dozvím, že mám strašně malé břicho, jsem hrozně hubená a pod…

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 13:06

Ahojky.
Lenko - na tripple už teď? Mně dr v nemocnici na genetice řekla, že to musí být nejříve 15+1, dříve prý to nejde. Nebo se jdeš jen objednat?
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.07 13:06

Jo a co se týká těch pohybů tak se tomu prý říká pohyb motýlých křídel a opravdu je možné jej cítit už začátke 4. měs. No, mě bohužel zatím motýlci v břiše nepoletují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.07 13:08
Miiri píše:
Ahojky.
Lenko - na tripple už teď? Mně dr v nemocnici na genetice řekla, že to musí být nejříve 15+1, dříve prý to nejde. Nebo se jdeš jen objednat?
 Miiri

Doktor mi říkal, že tam mám zajít kdykoliv od pondělí, tak se mi zdá celkem fuk jestli tam půjdu už zítra neb příští týden nestíhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
26.4.07 13:10

jenom doplňuju k seznamu:
bude mi v červnu 24, první mimi to bude (ale druhé těhu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.07 13:11

Koukám teď na žádanku a je tam napsáno: Žádanka o screening vrozených vývojových vad ve II. trim. - to už myslím jsem takže proč ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 13:17

LeonkoN26 - raději tam možná zavolej, protože jestli ti říkal od pondělí, no to budeš akorát 15+1. Víš, aby ses tam nehnala zbytečně dvakrát. Já jdu 9.5., to je středa a dr říkala, že by mohla mít výsledky už v pátek. Někde říkají týden, nevím.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
26.4.07 13:19

Konzultovala jsem to se sestrou a ta říkala, že je to opravdu fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 13:38

No tak to utíkej a dej brzy vědět - držím palečky :)
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
26.4.07 13:46

Ahojky!
Moje těhu oblečení je taky spíš půjčovna - mám půjčené tuny sukní a šatů od kamarádek - sousedek (výhoda života v satelitu, jsme tu parta podobně starých a odětičkovaných maminek), trička… jen kalhoty musím mít svoje - jsem tu nejdelší. Chybí mi jen ty kraťasy.
Petrano - kuskus vařím stylem co dům dá - kuskus chviličku povařím v osolené vodě, na pánvi třeba orestuju zeleninu (často nějakou tu mraženou směs), vmíchám kuskus a ochutím (milujem s Eliškou takovou tu bio sójovku Tamari). Pak posypu nastrouhaným sýrem. Moje jídla jsou fakt víc než jednoduchá, dětičky chudinky ode mně moc zmlsané být nemůžou.
Pa, jdu se oslunit ven, než se junior vzbudí.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.4.07 13:46

Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat. Termín porodu mám 1.října. Mám už doma jedno zlatíčko, Davida, byl mu rok a půl. Narodil se 30. září, a tohle mimi má termín jen 1 den poté.
U prvního těhu jsem žádné problémy neměla, jen jsem všechno až moc prožívala a bála se, protože rok před tím jsme jednou o mimi přišli (konec třetího měsíce - zamlklé těhotenství).
Teď jsem byla na genetice, jedna hodnota mi vyšla na dolní hranici, tak jdu v pondělí na ultrazvuk do nemocnice - na přeměření, znovu mi brali krev a doufám, že nepůjdu na plodovku. Né, že bych se toho až tak bála, ale s mojím raráškem bych asi 3 dny v klidu být nemohla :D Taky se chystám do Gennetu, termín budu vědět v pondělí.
Jo, je mi 33, jmenuju se Mirka, jsem z Benešova u Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
26.4.07 13:52

Ahoj Mirko,

vítám tě mezi námi. Já teď bydlim Čtyřkoly - Čerčany a chystám se v Bene rodit. Mám termín 5.10. tak se tam třeba sejdem, teda jestli tam půjdeš rodit. :D

Prvně si rodila v Benešově? Nevíš jestli tam maj 3D ultrazvuk?

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
26.4.07 14:06

Ahoj holky,
já patřím taky k těm nedočkavcům co si pohlaví určitě nechaj říct. Musím počkat do 16.5 kdy jdu na 3D.
Mě výsledky tripltestu trvaly týden, ale vím že jsou holky co čekaj i třineděle.
Dnes jsem si volala a je vše OK tak mi spadl kámen z hrudi.
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.4.07 14:53

Ahoj holky,tak se hlásím, že jsem byla na té genetice, paní byla moc milá (na což nejsem příliš zvyklá), říkala,že moje dr. zanedbala ultrazvuk ve 12.týdnu, kdy se má dělat nějakej podrobnej a všechno se má měřit (nosní kůstky, šíjové projasnění- prý se to dělá u každé těhule!!),
ps. vám to všem dělali? mě se vždycky jenom jukla,ukázala mi prcka a nic neměřila.
Gen. si mě pozvala,kvůli tomu, že mi jeden ten hormon z těch tří vyšel vysokej, a riziko Downa se zvýšilo na 1:80 (normálně by bylo asi 1:1400) a ve středu jdu na plodovou vodu. Nějaký rychlo výsledky prý budou do druhého dne (a podrobnější za 14dní). To se toho asi v nějbližších dnech moc nenaučím (můj full time job je teď učení na státnice).
Tak vám držím všem palce,ať vás takový komplikace nepotkají,je to na…
pa mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
26.4.07 15:02

Mlíko tak to ti držim moc palce aby to pak vyšlo všechno ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...