Říjen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
26.4.07 15:20

Ahoj holky,

Mliko , držím moc a moc palce, ať je vše v pořádku.

Já byla na triple testech dnes, podle ultrazvuku je prý vše v pořádku. Prvně jsem pořádně viděla mimi - tlouklo mu srdce a házelo tam ručičkama. Jsem z toho nadšená :D . Výsledky z krve budu mít u svého gynekologa až za 10 dní. Ale zkusím si zavolat v pondělí do té nemocnice kde mi dělali odběry.
Ptala jsem se jich tam dneska, jestli už je vidět pohlaví a říkali že až tak ve 20týdnu. Nejdříve jsem to nechtěla vědět, ale manžel to chce vědět, tak si to necháme říct.

Sháním nějaké lehké těhu kraťasy a nikde zatím nemůžu nic sehnat.

Holky kolik stojí v Genetu ten 3D ultrazvuk??

Přemýšleli jste už tom, jaký si budete kupovat kočárek?? Já bych chtěla 4 kolku, ale nějaký lehký co se dá snadno složit. Pořád to zkoumá a zas se bojím, že ten s malými kolečky bude drncat. Dejte nějaké tipy, jaké se vám líbí???

Mějte se moc hezky.
Marcela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.4.07 15:37

Mlíko - držím palečky, ať je vše v pořádku!
Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
26.4.07 15:38

Mliko, drzim moc palec at to dobre dopadne. Znam plno zenskej ktery byly na plodovce a vsechny s dobrym vysledkem. Tak nezoufej.

Na www.gennet.cz je cenik ultrazvuku, myslim, ze je to asi od 300 az do 1200.-. Tak se tam na to mrknete.

Kratasy by se mi taky nejaky hodily, az neco prima sezenete dejte vedet.

Jinak moje vysledky z triple testu budou az za 14 dni. Davaj si na cas. Tak uvidime.

Katulinku dik za tip na kuskus. Zitra zajedu pro solcanku a zakoupim i kuskus, jsem ted uplne bez inspirace, co varit. Tak klidne zase neco prihod.

Zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
26.4.07 21:34

Ravenko: nedorazily mi údaje:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
27.4.07 13:11

Kajo - 3Dultrazvuk v Benešově nemají. Je tam místnost s vanou, k dispozici taková tělocvična (ale platí se jako nadstandart), pak tam jsou míče, sprchy a tak… Ale porodní boxy bych řekla, že jsou dost moderní. jestli tam budeš rodit, tak si tam zajdi, je tam jednou týdně zdarma (hradí to VZP), jinak to stojí 300 - předváděčka porodnice, ukáží ti normální pokoje, i s mamčama a miminkama, porodní box, místnost pro tatínky na převlíkání a tak… Mě nechali přenášet, chodila jsem po termínu obden na monitor, po deseti dnech mě vzali do nemocnice a ten večer mi dali vyvolávací tabletu, druhý den druhou… Kamarádka, co to měla stejně, měla prcka venku v 11 dopo. Já jsem tam byla do večera, odpoledne mi dali epidurál (podle mě skvělá věc), a pak když viděli, že mimi nepostupuje dolů - nemohla jsem tlačit, ale bolesti byly, tak mi doporučili císaře. Měla jsem umrtvení od pasu dolu, a vřele doporučuju, šla bych na to zase takhle. Za 20 minut zapůsobí narkóza, od říznutí je mičmo za 2 minutky venku, můžete si na něj šáhnout, ukáží vám ho, když chcete i přiloží… Bylo to bezvadný. Manžel byl je u „rození“, k císaři ho nepustili, ale !vánočku :) " držel dřív jak já a byl z toho pěkně naměkko. Já si na porodnici v Bene stěžovat fakt nemůžu, sestřičky i doktoři bezvadní. Takže - doporučuju!
Mliko - taky mi vyšla jedna hodnota na spodní hranici, v pondělí jdu na přeměření a dozvím se výsledky druhého testu. Doufám, že bude všechno v pohodě a tobě držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
27.4.07 13:43

dnes

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.4.07 13:48

Ahojky, dneska je fakt vedro, od rana zase litam, varit, pak jsem se dala do povlikani a prani, musela jsem na postu, tak ted mam asi 10 minut nez se vzbudi Misa. A pak to zacne nanovo.

Koukam uz se resi porodnice, mate uz vsechny jasno, kde privedete na svet svoje stesticka?? Ja mam, do tretice to menit nebudu a pujdu opet do Neratovic, mam jen dobre vzpominky. I kdyz vim, ze nazory se ruzni, ale to je vsude. Ja tam byla fakt spokojena. Urcite budu chtit nadstandart, mela jsem ho i s Misou a bylo to dobry, krasne jsem si odpocinula a nikdo me nerusil. S Vojtiskem jsem byla na triluzaku a vzhledem k tomu, ze to bylo moje prvni mimi byla jsem rada, clovek je z pocatku ze vseho tak trochu vedle tak potrebuje radu nebo neco odkoukat. Nebyla jsem se vlastne ani nikde jinde divat, jo vlastne v CAPu na Bulovce, ale tam tenkrat nebulo jiste, ze vas tam nechaji rodit, pokud by nastala jen nejmensi komplikace jdete normalne na Bulovku a oddeleni sestinedeli je taky normalne Bulovka a to jsem nechtela.

Vim, ze si chvali Apolinare a samozrejme Podoli, tam asi hlavne kvuli tomu novemu (asi 2 roky) pavilonu, pry krasne porodni boxy s vanou atd. Libilo by se mi to ale mam to daleko. Neratovice mam asi 4km.

Zatim se mejte ja se jdu na chvilku natahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.4.07 16:08

AHoj holky,

tak jsem si podle vašeho návodu včera večer lehla do postele a v klidu jsem se soustředila na prcka. No a bylo to TAM!!! Normálně jsem cítila jak se hýbe. Byl to zváštní pocit asi třikrát do mě šťouchnul.

petro2 už jsem to tady psala, ale asi půjdeme do porodnice do Hořovic. Na 100% se rozhodneme po návštěvě, ale do Kladna se mi moc nechce. Jo a až budu mít po gennetu dak dám vědět, ale já tam nejdu na 3D ani 4D UTZ. Jdeme na screening, poslala mě tam dr.

Normálně jsem zjistila, že mi z mého normoš šatníku už nic není. Dneska jsem to zkoušela a je to tragédie. Zítra vtrhnu k mámě a vybrakuju jí šatník, aspoň trička a nějaký kraťasy na gumu. Už je mě vážně kus. Na oblečení se to pozná nejlépe.

Jo a vítám nováčky! ahoj baruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.4.07 18:23
Lime píše:

Ach jo kdyz se dari tak se dari…posledni dobou jako bych byla uplne neschopna:-)

Ravena (Petra), 27 let, prvni miminek, termin 26.10.
snad jsem na nic nezapomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.4.07 18:23
Lime píše:

Ach jo kdyz se dari tak se dari…posledni dobou jako bych byla uplne neschopna:-)

Ravena (Petra), 27 let, prvni miminek, termin 26.10.
snad jsem na nic nezapomnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.4.07 18:46

Ahoj vsem:-)
Mliko drzime ti palecky…ja neznam nikoho komu by ta plodovka vysla spatne, takze verim ze ty budes taky patrit mezi ne :-) drzte se oba

Jinak ostatnim gratulujeme k dobrym vysledkum mi si jeste musime pockat jdem az 17.5. a pak jeste nez budu vysledky:-(

Petrani diky, opravdu nevim co to je protoze jsem to zkousela nekolikrat a neslo to:( mozna nastavenim v praci…alespon doufam ze se moje IQ nesnizuje:-) konecne uz mam spravny meritko

Byla jsem u kadernice a ta se chudak lekla coze to mam s vlasama:-) ani neverila ze jsou moje…tak doufam ze prcek bude mit alespon poradny haro kdyz bere to moje:-)

Warmusko nekdy uz to reknou i pry kolem 16 tt…mi jdem 17tt tak to zkusim:-)

nooo ja uz si asi kocarek vybrala, libi se mi Patron Zephyr, zda se mi celkem dobrej…nemate nekdo nejaky zkusenosti s Patronem? Je to ceska znacka misto Liberty, a melnik mame cca 45 km…

jooo a je tu nekdo kdo nejde na 3D? mne o tom doktor vubec nic nerikal, no uvidim co na to ten novej:-) Nechodite nekdo v Praze do gyncentra v Hloubetine?

Barus gratuluju ja to zkousim uz 2 dny a nic:-( no holt musim pockat a snad se taky dockam… stim oblecenim jsem na tom stejne… jeste ze ty mensi tricka schovam pod krtecky:-) Jee ja uz se tesim k segre je sice mladsi ale o kus vetsi vsude a psala mi ze uz probrala satnik a ma pro mne spoustu oblecku:-) tak snad budeme mit co nosit, ale stejne se budu muset podivat po tehu krataskach a satickach…

No ja celkem nemam co resit proste pujdem do cekolipsky, jinak to mam vsude dost daleko a to se mi nechce riskovat:-) A tatinek by to taky dal nezvladl…no snad z tech bujarych oslav nas pak nezapomene vyzvednout z porodnice :D

zatim pa pa a vsem krasny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.4.07 19:56

Tak jak jste si uzili dnesek?? My celkem v pohode, po trochu hektickem ranu, bylo odpoledne celkem vklidu, kdyz prijel manzel (dnes uz v 5 - to je letos urcite nejdriv), tak jsme vyrazili do hospody, ctyri dospeli a ctyri deti + jedno v brichu. Cesta tam trochu hrozna, vsechny chteli bud do kocaru, ty byly jenom dva nebo se nosit na koni. No zvladli jsme to a odmenou nam bylo super vychlazene pivo a utopenec, ty nam teda tak napul snedly deti, ale bylo nam dobre.

Barus, velka gratulace k pohybum. Je to super pocit, ze??

Teda co se tyka obleceni tak je to fakt hruza, zase se mi roztahla panev, takze prez boky nic nenatahnu, mam jedny jediny kratasy bokovky do kterych se jakz takz vejdu. Uz se tesim na 3/4 kalhoty od Litexu. Musim probrat jeste jaky mam saty, je strasny vedro tak at se mimi pekne vetra.

Ted nas cekaji ctyri dny, kdy budeme cela rodina pohromade, Petr ma v pondeli volno, tak si snad trochu odpocinu.

Tak se drzte, namazte brisko a pekne v klidu poslouchejte miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.4.07 20:09

Díkys za gratulace, asi to bude nějaký baleťák,když tam tak poskakuje, nebo po mě volejbalista. Je to zvláštní pocit, nedokážu to popsat, ale dnes večer to zkusím znovu.

Petruš ten výlet na pivo a utopence ti závidim. Taky bych si dala.

Jdu dělat štrůdl, mužíček se mi ráno vrátí ze služby tak ať má co papat.

PS: bříško už jsem hladila, dnes jsem měla „odvšivovací“ den": oholit vše potřebné, masku na vlásky, pedikůru, sprchu, krém na bříško, krém na zbytek slona (na mě), docela jsem si to užila, když nebyl ten můj muž doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.07 20:27

Jo Barus, to ti zavidim, byt uplne sama cely den. Taky bych to udelala jako ty, venovala bych ho cely jen a jen sobe.

U nas bylo dopoledne kriticke, Misa porad knourala, Vojta ji porad provokuje a ona se nechce nechat a porad knoura a knoura. No odpoledne bylo lepsi, byli jsme cela rodina na golfovem hristi, manzel zacina hrat a tak se mi postestilo asi 15 min. jen tak lezet v trave a koukat do nebe, to bylo super. Pak prisli sousedi, upekli jsme maso, detem burtiky, deti si pohrali no a teprve ted se koupou a vubec nevypadaji utahane.

Taky jsem pekla, oblibenou buchtu s pudingem a kysanou smetanou, je to moc dobry, musim ho schovat at zitra jeste zbyde pro navstevu, ceka nas zase grilovani, prijedou znami co uz tri deti maji, tak jsem zvedava. Uz tu bude vic deti nez dospelych.

Jo Katulinku, dnes jsem koupila kuskus a cervenou cocku, tak do toho brzy pujdu, jsem zvedava co ty moji svisti na to, i kdyz opravdu nejsou vybiravy.

Tak zatim kocicky mejte se a dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
29.4.07 19:03

No holky kdepak všechny jste?

Nikdo tady nemá žádné novinky s prcky, nebo všechny chystáte čerodějnice? Já na ně kašlu, až se blude chtít zúčastnit prcek, tak tam samozřejmě půjdu, ale jinak se do toho neženu.

Tak jsem krásně „dietně“ povečeřela vepřové koleno, manžel mi trochu nechal, tak jsem si docela pochutnala. Naposledy jsme něco takového měli asi před dvěma lety. Jinak samé kuře, testoviny a tak. No snad to prckovi chutnalo!

Jo a včera mě při čtení v posteli zase pěkně zlobil, asi tam skáče nebo co dělá, ale šťouchal do mě zdatně.

Tak se všechny mějte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital